Dodaj do ulubionych

PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!!

• es_el MENAGEMENT 14.01.04, 20:24
      vincent, trzeba decyzje jakies podjac, bo nam sie enterprajz rozlezie, jadno to
      sprawa logistyczna, poruszona wyzej przytomnie przez dezertera
      druga rzecz to menadzer - bez menadzera ani rusz! mallina byla number one ale
      jak kamien w wode zniknela, bez powodu w zasadzie, bo przeciez kasiory zadnej
      jeszcze w rekach nie trzymala
      laski wala drzwiami i oknami, zarzadzac chca, piszczec i tatuowac sie chca,
      spiewac chca, trzeba to wziac w karby bo skonczymy latajac nad kukulczym
      gniazdem
      sklad jest w deche, jak sie mawialo w latach kwitnacego rokendrola
      tekst boraksa rzewny, ale dobrze, koles przekuwa smutek na tworczosc, bedzie z
      niego pozytek
      rozdajmy pannom karty zanim sie krwawa jatka zacznie
      moniq_c, niech obejmie ten fanklub, bo jak podejrzewam, najbardziej sie pociela
      ze wszystkich, niech juz zaprzestanie bo posznytowanych do klipow nie da sie
      wsadzic
      tyle
      • Gość: Butch_Coolidge Re: MENAGEMENT IP: 80.55.171.* 14.01.04, 20:34
        Vince!
        es_el rację ma bez dwóch zdań, mózgiem enterprajza jesteś, więc myśl co dalej!
        Logistyka zaczyna napierdzielać bo to już ponad 140 postów i nikt normalny nie
        jest w stanie tego czytać z marszu!
        Perkusisty nam brakuje, ale możemy zatrudnić maszynkę to i ZUS-u płacić nie
        trzeba będzie, tylko do prądu i wio!
      • mallina Re: MENAGEMENT 14.01.04, 21:45
        ekhm..szanowny s_l'u!!!
        to zycie mnie chwycilo w swoje szpony dosyc stresujace!!
        to pewnie ta wichura co to kolejny dzien za oknem napieprza

ale w koncu wlaczylam komp i przegladam co i jak;-)
        a kasiora? ja nie angazuje nigdy sie w nic dla kasy hehehee;-)

zdradze Ci sekret maly: robie to aby moc Was poznac;-))))))))))

pozdrawiam
        • es_el mallina! 14.01.04, 22:13
          najwazniesze ze zywas w gluchej tej rzeszy!
          zakasuj rekawy i bierz sie do roboty, bo niedlugo kazdy z nas w jakies gowno
          jak butch wdepnie
          przy okazji pytanko - czy owlosienie klaty jest konieczne? bo widzisz mi ni
          chu..cholery zielsko na torsie rosnac nie chce i koszule bede musial miec
          zapieta po szyje, a to zero seksu oznacza
          jak ma byc? odpowiedz mallina jako menago i kobieta dwa w jednym
          jak masz watpliwosc najmij stylistke wizazystke
          najbardziej mi lezy klimat iggy pop w imydzu, bo nie musialbym specjalnie
          kombinowac, tylko koszule bym zezul
          czy iggy pop konsepszn jest trendi ?
          • Gość: Butch_Coolidge Re: mallina! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:34
            es_el! Nie martw się o swoją klatę, peruczkę ci się walnie ze skórki jenota i
            będzie cool!
          • mallina Re: mallina! 14.01.04, 22:40
            :-))))))))))))))))))))
            jak mniemam moj gust osobisty nie ma tu znaczenia, wobec tego imidz w klimatach
            Iggego jest cool;-)

ale profesjonalna stylistka mysle ze jak najbardziej by sie przydala:-)
            moje umiejetnosci to bardziej w sprawach negocjacji jakichs i public relations;-
            )

a co do klaty...powiem Ci, ze dla mnie "mienie lub nie-mienie" klatowego
            owlosienia to szczegol - seksownosc to nie tylko owlosiona klata
            chociaz wiesz, jak mialbys sie zle czuc w rozpietej koszuli to proponuje:
            zapiac koszule, ubrac obcisle spodnie:DDDDDDDDD

widzialam takiego pana kiedys na koncercie Black Sabbath w Zabrzu (support
            jakis to byl..)
            :-)))))))))))))))))))
      • moniq_c Re: MENAGEMENT 15.01.04, 10:16
        es_el napisał:

> moniq_c, niech obejmie ten fanklub, bo jak podejrzewam, najbardziej sie
        pociela ze wszystkich, niech juz zaprzestanie bo posznytowanych do klipow nie
        da sie wsadzic
        >
        joooooooooł!!! es_el idolu piękności małoletnich!!!! dziękuję bałdzo za
        nominację na przewodniczącą - przyjmuję z radością ;-)
        i nie obawiaj się - bojsbend na piersi wypisany będzie bez wątpliwości - na
        razie czekam na ostateczną wersję nazwy - tattoo cudne będzie tak bardzo, że
        już macie materiał do klipu ;-))))
    • Gość: Boraks Spodnie i piosęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 23:05
      Ja właśnie nie dawno nabyłem spodnie skurkowe błyszczonce z frendzelami zbokuw.
      Tylko mie piją wkrok i gnietą. Czy jest ewętułalność że się rozejdą? Bo moge w
      nich tylko stać na szerokich nogach czyli w roskroku. Czeszczą jak idę.
      Nie piszecie opinji jak moją piosękę widzicie? Nic wiecej nie stwożyłem. Puki
      co.
      • mallina Re: Spodnie i piosęka 14.01.04, 23:17
        Borkas..
        na scenie nie bedziesz musial za duzo chodzic wiec trzeszczenie spodni to nie
        problem
        chyba ze ciebie to rozprasza?*G
        jednak jak uderzy sie w instumenty to muza zagluszy trzeszczenie, a jest tez
        szansa ze z czasem w kroku sie wytra, to mniej beda trzeszczec jak i gniesc tu
        i owdzie..
        najwazniejsze ze dobrze przylegaja do ciala;-)))))))
      • Gość: a to ja Re: Spodnie dla Boraksa IP: *.iig.pl / *.iig.pl 14.01.04, 23:20
        Boraks:
        na ciasną skórę...tylko ciepły strumień...
        Trzeszczeć nie będą a i miejsce w kieszonce się powiększy;)))))
        A więc... odwagi, chłopie!!!
        • Gość: Boraks Re: Spodnie dla Boraksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 23:27
          A dematurat? Bo bratowa zwoniła rzebym nanoc w dematuracie namoczył
          • Gość: balin Re: Spodnie dla Boraksa IP: 212.14.60.* 14.01.04, 23:37
            no hlopie jak bartowa taka muwi tosnaczy rze to prawda musi byc... chodz jabym
            sprupowal w autowidolu lub innym borygo
            • Gość: Żabuchna Re: piosęka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 23:52
              Gość portalu: boraks napisał(a):

>Łos gerl in New Orlinz
              >Szi łos puur and sed
              >Mama tel to szi yu ar stjupid not go to skul
              >Yu beter work witz yor bady
              >Szis bady łos pritti
              >Szis face łos pritti tu
              >Szis hair łos long and pritti and light
              >Bat szi smile sed sed smile
              >Szi become dancer in najtklap
              >Łidzałt bra only pants on szis
              >Łan day come old fat men
              >Hi tel to szi come łidz mi
              >Aj be yor papa
              >But not
              >Hi tejk szi tu the motel baj the hajłej
              >Hi pej macz maney to szi
              >Nał szi is rich
              >Hev maney for evryfink
              >But love is notforseil
              >Oł yes, love is notforseil
              >Szi smile sed sed smile
              >Bat yu si tear in szis aj
              >Yu dont noł szis tru acziczjud
              >Tis is end of story
              >ebaut gerl in New Orlinz

Brak słów! Po prostu dech zapiera aż łza wzruszenia spłynęła po mym obliczu.
              Cierpienie wzniosło naszego Boraksa na wyżyny sztuki poetyckiej!
              Tylko nie załapałam co oznacza słowo "acziczjud"
              ajm wery impresd łif, Boraks!!
              • Gość: Boraks Re: piosęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 00:47
                "Yu dont noł szis tru acziczjud" znaczy "Nie znasz jej prawdziwe nastawienie".
                Jes to w sęsie, że nik niewje co jes w sercu i w myśli dziewczyny (a jes tam
                sam smutek i lut).
                Pozdrawjam.
                • Gość: dezerter Re: piosęka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:02
                  boraks, możesz wstawiać New O. za Raduszew i starego grubasa zamiast czarka,
                  ale my i tak wiemy, że to o klałdii twej te słowa
                  • Gość: Wujek dobra rada Wydalo sie IP: 212.14.60.* 15.01.04, 08:34
                    Wpadles Boraks! Hlopy za nic w swiecie nie mozeta klaudi w hurkah zatrudniac bo
                    sie Boraks bedzie tylko slinil miast spiewac! Rozjebie wam calutki entertejnment.
                    • Gość: Boraks Re: Wydalo sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:28
                      Wcale to nie prawda ciołku z lasu. Bo niehce Klałdji w nic mnieszać. Na chwile
                      obecną czymam się zdaleka.
                      • Gość: Wujek dobra rada Re: Wydalo sie IP: 212.14.60.* 15.01.04, 13:37
                        No to sie przestaje martwic i czekam na plyte :)
    • Gość: Boraks Moja nowa piosęka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 10:45
      Chicago boy łan dey si gerl in TiVi
      Pieutiful gerl
      Szi is dansing łidz no bra
      Pieutiful gerl
      Szi tel kol mi, kol mi
      May namber is ou seven ou ou... and sou on

Chicago boy kol gerl in najt
      Hi tel szis I love yu
      Pieutiful gerl
      Come bi may łajw
      I bi guud for yu
      I giv yu oll may maney
      Pieutiful gerl

Bat gerl laf at hi
      Ha, ha, ha, ha, ha!
      Bed, bed gerl
      Pieutiful cruel gerl

Szi brejk Chcago boy hart
      His piloł is łet łidz tirs
      Puur Chicago boy

In mornink hi tejk najf from his kiczyn
      His fejs is stone
      Hi łoks Windy Siti strits oll day
      Najt come
      Hi si TiVi gerl come from nju big kar
      Old fat men drajw det kar

Pieutiful gerl laf on strit loudly
      Chicago boy łidz sone fejs ran tu her
      Ha, ha, ha, ha... auuuuuuuu
      Is najf in szis hart
      Is blad on strit
      Old fat men ran ełey

Chicago boy stend ower ded badi
      Hi kray
      Hi sing sajlent:
      'Pieutiful gerl from TiVi'

Piszcie wasze opinje. Cenie je wagą złota.
      • Gość: Butch_Coolidge Re: Moja nowa piosęka IP: 80.55.171.* 15.01.04, 10:54
        Serce tfe Boraks wypełnione jest miłością okrutną. Piękna to pieśń i serce
        rozdzierająca, ja ją widzę w wykonaniu kapeli neopunkowej. Boraks -
        piąteczka!!!
      • moniq_c Re: Moja nowa piosęka 15.01.04, 10:54
        Boraks na frontmena!!!!!!!!
      • Gość: Żabuchna Re: Moja nowa piosęka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 12:16
        Nie, nie, ta druga pieśń mi się nie podoba. Tzn, sama pieśń jest śliczna i
        przejmująca tylko to zakończenie...
        Co ci chodzi po głowie, Boraks? Zemsta - brzydka rzecz. I co to da, chłopie?
        Podmiot liryczny spędziłby resztę życia w więzieniu targany wyrzutami sumienia.
        Odradzam. Nawet o tym nie myśl.
        Zamiast zamykać się w cierpieniu trzeba wyjść do ludzi, rozejrzeć się dookoła i
        zobaczyć, że wokół jest mnóstwo wspaniałych, pięknych, życzliwych ci kobiet.

Acziczjud = attitude – no tak, genialne!
    • Gość: Boraks Re: PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:16
      Wiedziałem, wiedziałem, że to chodziło o dla jaj.
      Poco pisałem te słowa?
      Rzegnajcie.
      • Gość: dezerter Re: PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:07
        czekaj boraks ! nigdzie nie idź, co ty obrażalski jesteś jakiś ?. Ludzi to
        naprawdę porusza. Z dwóch twoich poezji śpiewanych spodobał mi się ten
        powtarzająccy się jak senna obsesja motyw starego grubasa. No i dlaczego te
        wszystkie twoje laski muszą tańczyć widzołt bra ? To mnie nurtuje.
        • moniq_c Re: PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!! 16.01.04, 10:04
          Gość portalu: dezerter napisał(a):

> czekaj boraks ! nigdzie nie idź, co ty obrażalski jesteś jakiś ?. Ludzi to
          > naprawdę porusza. Z dwóch twoich poezji śpiewanych spodobał mi się ten
          > powtarzająccy się jak senna obsesja motyw starego grubasa. No i dlaczego te
          > wszystkie twoje laski muszą tańczyć widzołt bra ? To mnie nurtuje.

bo to złe kobiety były.......
      • moniq_c do Boraksa 19.01.04, 10:46
        Gość portalu: Boraks napisał(a):

> Wiedziałem, wiedziałem, że to chodziło o dla jaj.
        > Poco pisałem te słowa?
        > Rzegnajcie.

Boraksiu słoneczko Ty nasze - gdzie się podziewasz???? Martwimy się o Ciebie...
        Widziałeś wczoraj jak Czarek ładnie mówił o twojej lubej?? Że gotować umie, i
        posprzątać pokój przez półtora tygodnia, i że sam by się z nią ożenił - ja Ci
        dobrze radzę uważaj żeby Mończyk Ci panny nie skręcił sprzed nosa!!!
        chyba, że już jej nie kochasz....wtedy wstąpi nadzieja we wszystkie serduszka
        dziewcząt skrycie się w Tobie podkochujących ;-)
    • Gość: aasiek Re: PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 14:54
      Vince!Czytam te Wasze zapiski;ciężki chleb jednak,być ajdolem
      tłuszczy,nieprawdaż?
      Zastanowił mnie brak w tych dywagacjach miejsca dla kwestii obsadzenia
      klawiszowca.Tzn.jest mowa o jakims kibordzie,który wiesza się na szyi jak
      gitarę,ale co w studio?Tam trzeba się do klawiszy przyłożyć,głębia musi
      być,innymi słowy.Jeśli nie znajdziecie nikogo,kto miałby grać na tymże
      instrumencie,moge nagrać partie na fortepian.Ale tylko w studiu,na koncerty
      bedą jeździć członkowie zespołu(bo toć przecież BOJSbend),najwyżej puści się
      ten kibord z plejbeku.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki.
      • Gość: vincent vega Re: PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!! IP: 193.19.164.* 16.01.04, 15:09
        Cześć aasiek ! Z bojsbendu chwilowo nici. Marazm taki jakiś nastał. Jeśli
        o mnie chodzi to nie mogę gibać się jak lamparty z Bronxu, bo kontuzję
        zaliczyłem w trakcie gry w piłkę. Bardzo mnie to smuci, bo kocich ruchów - dla
        bojsbendu funkcjonowania niezbędnych - nie mogę na razie trenować. Jeśli
        chodzi o klawisze to Boraks będzie pruł na "kiborcie krótkim, takim na pasku",
        ale w studio możesz nam oczywiście zagrać jakieś bardziej skomplikowane
        i rzewne partie - bo ja oprócz siary lirykę także w naszej twórczości
        przewiduję. No i oczywiście możesz być tą ... no... grupi i się
        nami zachwycać. Pozdrowienia
        • Gość: Butch_Coolidge Vince - otrzyj łzy!!! IP: 80.55.171.* 16.01.04, 15:13
          • Gość: Butch_Coolidge Re: Vince - otrzyj łzy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:17
            Vince!
            Nie peniaj nic, bo towarzystwo zajęte jest czynnościami treningowymi, więc
            czasu na stukanie w klawiaturkę nie ma wcale. Ja oprócz wymachiwania bejsbolem
            na mandolinie ćwiczę zawzięcie, może do jakiegoś lirycznego kawałka się przyda.
            pzdr
            Butch C.
            • Gość: vincent vega Re: Vince - otrzyj łzy!!! IP: 193.19.164.* 16.01.04, 15:39
              Butch ! Piąteczka, brotha... Pewnie, że nie spuszczamy z tonu, tylko to życie
              takie owakie - niespodzianki zdradzieckie różne na człowieka szykuje...
              Powiedz mi teraz taką rzecz... No bo w sklepie żlaznym dzisiaj byłem, bo
              pochodnie chciałem kupić dla całej naszej kapelki... Wiesz jakiś moment
              liryczny na koncercie i my z tymi pochodniami i cekiny nam się błyszczą na
              takich płaszczach z azbestu aż do ziemi długich. No bo ten patent się już
              sprawdził Różówowłosemu i teraz kolo ma kupę salcesonu i se jeździ ze
              znajomkami na biegun i imprezy na krze lodowej odpierdziela... I kumasz
              tłumaczę facetowi w tym żelaznym sklepie o co chodzi - że pochodnia, ogień,
              a gość nie kuma mojego wystąpienia kompletnie. Wreszcie jak go do muru
              przyparłem to mnie - nie wierzę - do ogrodniczego wysłał, że tam będą mieli te
              pochodnie - takie do ziemi wbijane. Ale babka w ogrodniczym prawie się w czoło
              puknęła - "Panie przecież teraz jest po sezonie'. I - w pysk - poszedłem jak
              zbity pies stamtąd z pustymi łapami. Powiedz brotha jak tu w takim razie robić
              entertejnment prawdziwy, jak performens dobry zrobić, kiedy sprzętu
              podstawowego nie można nabyć w tym kraju... Także nie dziw się, że lekkie
              przygnębienie złapałem...
              • Gość: Butch_Coolidge Re: Vince - otrzyj łzy!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 15:50
                Nie peniaj nic, Brotha!
                We wojsku jak byłem, to mnie na sapera zrobili i teraz nieźle kumam z czego te
                palące się gówno wykonuje. A i fajerwery skonstuować takie mogę, że
                Czerwonogłówiec zesra się z zazdrości. Co tam zresztą fajerwery i pochodnie,
                na scenę tonę napalmu się pierdzielnie i będzie jak w "Szklanej pułapce"
                albo "Rambo 3".
                pzdr
                Butch C.
              • es_el Re: Vince - otrzyj łzy!!! 16.01.04, 15:53
                cze, chlopaki
                no to i mnie zwalilo - doslownie
                przypierdolilem z banki w tak zwana witrynke, kurwasz jej mac, az szklo
                bryzlo...
                chcialbym powiedziec, ze podczas treningu ostrego, ale niestety, podczas
                rutynowych porzadkow, co bardziej jeszcze doluje
                mozg wstrzasniety jak trza, rzyganko co kwadrans, oka jednego otworzyc nie moge
                i wogole nie pozwolili mi sie podnosic
                to juz druga taka akcja w tym roku, ze nie wspomne o minonych, jak tak dalej
                pojdzie to mentalnie cofne sie do przedszkola
                pozdrawiam i koncze, bo blednik odmawia wspolpracy
                do milego
                • moniq_c es_el i Vince 16.01.04, 16:10
                  łoł , to niezabogato się nam porobiło..... chłopaki , dbajcie trochę o siebie!!
                  jako że weekend się zbliża ślubuję uroczyście wypić za es_ela i Vincenta szybki
                  powrót do zdrowia i formy ;-))))
                  howgh!
              • es_el ps - pochodnie 16.01.04, 15:55
                vinc nie martw sie mam w garazu z 5-6 pochodni na dragach bambusowych, takie na
                oliwe
                si ja
        • Gość: aasiek Re: PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 15:21
          Pozwolisz,że będę się Wami zachwycać bezcieleśnie,że się tak wyrażę:)Życie
          grupi jest jednak ciężkie...
          Przyszło mi co innego do głowy.Mogłabym się wkręcić do jakiegoś pisma
          muzycznego,mielibyście enthusiastyczne recenzje.Ale najpierw oczywiście trzeba
          coś nagrać.Wychodź z tej kontuzji jak najszybciej,bo świat czeka!
          • kicia_80 Re: PILNE ! JEST NABÓR DO BOJSBENDU !!! 16.01.04, 16:24
            ja w sprawie tych efektow specjalnych, do ktorych vince probowal kupowac
            pochodnie
            otoz tak sobie pomyslam, ze taki superextraodjzadowy bojsbend musi miec jakies
            superczadowe efekty - no po prostu odjazdowe. i tak: buchanie ogniem jest
            fantastyczne, bo wiadomo, swiadczy o igraniach z niebiezpieczenstwem, czyli o
            odwadze. ale zeby bylo bardziej extremalnie, proponuje buchanie ogniem z tylka,
            czyli potezne pierdzenie i zapalanie owych gazow. problem bylby tylko z
            ewentualnym brakiem gazow, ale w sumie mezczyzni (prawdziwi) pierdza mocno
            donosnie wiec chyba jednak daloby sie co takiego uczynic.
            albo grochowka przed wystepem

caluski - wasza fanka i gruppie - kicia:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka