Gość: max IP: 62.111.250.* 21.01.04, 07:39 I plotki faktem sie staly. Na rozdaniu telekamer z duma prezentowala zaokraglony brzuszek, a na pytania o potomstwo i ojca odpowiadala dowcipnie: "To sie okaze". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eurofabrika.com Re: Brodzik w ciazy IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 08:19 " Wiem , ale nie powien" . Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Brodzik w ciazy 21.01.04, 08:33 Hehe, no własnie tak mi się wydawało, że przytyła ;) na tych zdjęciach z Telekamer. Pewnie na planie Kasi i Tomka miała miejsce mała wpadka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Brodzik w ciazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 11:59 pewnie robiła sobie jaja z dziennikarzy,nie zaprzeczała i nawet jeśli nie jest to i tak we wszystkich gazetach będą o niej pisać, ale patrząc wczoraj na te fotki z telekamer to też pomyślałam że chyba jest w ciąży no i jestem ciekawa czy ten zaszczyt ewentualnie spotkał Wilczaka, bo w poniedziałek wyglądali jakby byli bardzo blisko ze sobą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nop Re: Brodzik w ciazy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 13:18 Wilczak, zdaje się, nie gustuje w kobietach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeke Re: Brodzik w ciazy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.04, 12:15 sprawca nie jest Wilczak, tylko osoba ze swiata REKLAMY Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: Brodzik w ciazy 21.01.04, 14:48 ....zankiem tego niezła bibka była, skoro mamusia (przyszła) nie jest pewna kim jest tatuś B-). Pzdr ! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Brodzik w ciazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 14:52 Zastanawiające dla mnie jest to czemu nie była z przyszłym tatusiem na poniedziałkowej gali, czemu ukrywa go przed światem, no chyba że podobnie jak Górniaczka ( która swojego lubego również ukrywała )zaliczyła wpadkę z jakimś obleśnym typem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rysku_w_koszuli_w_krate Re: Brodzik w ciazy 21.01.04, 14:59 Dla wtajemniczonych nazwisko ojca niespodzianka nie bedzie, jego imie zaczyna sie na P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Brodzik w ciazy IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 15:04 ..to Brodzikowa nie jest juz ze Swiderskim? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Brodzik w ciazy 21.01.04, 15:11 już dawno, dawno, dawno nie. jakoś taka "kasia i tomek" i "samo życie" stanęło im na drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Brodzik w ciazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 15:44 a wersja dla niewtajemniczonych? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniana Re: Brodzik w ciazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 16:03 nie jest w ciąży - nie szukajcie taniej sensacji ale osiągnęła to co chciała - wszyscy o niej mówią Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Brodzik w ciazy 21.01.04, 16:22 zaraz powiesz że specjalnie przytyła żeby o niej wszyscy mówili- chyba coś nie tak z twoją opinią :-) Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Brodzik w ciazy 21.01.04, 16:31 tez nie wierzę że jest w ciąży. przytyła i tyle, pamiętacie jak prowadziła taki program o gotowaniu- była wtedy strasznie chuda ! a teraz zaczęła tyć bo zobaczyła Świderskiego z nową kobietą - modelką . niedługo wróci do swojej dawnej wagi- 80 parę kilo ! masakra . a w ciąże to nie uwierzę ! od jakiegoś czasu widać jak powoli nabiera ciała . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Brodzik w ciazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 16:36 jest pewnie tak jak już mówiłam wcześniej, że robiła sobie jaja z dziennikarzy, po prostu jej się przytyło i tyle i co miała robić jak ją zaczęli napastować pyt. z cyklu co jest powodem że jest jej więcej ostatnio, te pyt. raczej nie są miłe dla kobiet ! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Brodzik w ciazy 21.01.04, 16:38 to straszne faux pa zapytać kobietę , której się przytyło" o widać że chyba w ciązy Pani jest " dlatego tak odpowiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśka Re: Brodzik w ciazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 17:09 Nie wiadomo zatem do końca jaka jest prawda. Może jestem naiwna, ale chciała bym żeby była w ciąży i to najlepiej z Wilczakiem. Nie wierzę w jego 'gejostwo'. Hejka W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Brodzik w ciazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 00:09 właśnie mnie olśniło o co chodzi z tą ciążą, ktoś puścił plotę że ona jest w ciąży co by kolorowe pisemka się rozpisały na jej temat, bo zdaje się, że jakoś na dniach wchodzi do kin film z jej udziałem, trzeba zatem trochę mu pomóc się wypromować!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Brodzik w ciazy IP: 62.111.250.* 22.01.04, 07:47 watpie zeby czytelniczki kolorowych pisemek chodzily do kina :) A ciaza to pewniak. Kumpela slyszala na bankiecie po telekamerach, jak mowila Wilczakowi ze teraz musi na rok wymienic cala garderobe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Brodzik w ciazy IP: *.pwst.krakow.pl 22.01.04, 08:38 a co? brakuje im czegoś? czy zainteresowanie prasa kolorowa wyklucza zainteresowanie kinem? ciekawa teoria... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Brodzik w ciazy IP: 62.111.250.* 22.01.04, 10:15 > a co? brakuje im czegoś? intelektu i checi ruszenia dupy z fotela Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Brodzik w ciazy 22.01.04, 10:34 lubię poprzeglądac kolorową prasę... tak jak i lubię poczytac wątki na tym forum... jedno i drugie czesto się uzupełniają lub zazębiaja... czy uwazasz, że ludzie (czytaj: kobiety), które odwiedzaja to forum też nie są zainteresowane naszymi najnowszymi produkcjami kinowymi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Brodzik w ciazy IP: *.pwst.krakow.pl 22.01.04, 08:36 film raczej bardziej ze stenka niż brodzik... ale zawsze można pokombinować... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Brodzik w ciazy 22.01.04, 10:51 i stenka i brodzik i kinga preis i zmijewski i bujakiewicz 'nigdy w zyciu' na pdst grocholi Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica nigdy w życiu 22.01.04, 10:59 Judyta - Danka Stenka Adam - Artur Żmijewski Tomasz - Jan Frycz Ula - Joanna Brodzik Ojciec Judyty - Krzysztof Kowalewski Matka Judyty - Marta Lipińska Tosia, córka Judyty - Joanna Jabłczyńska Krzysztof - Cezary Kosiński a Kinga Preis koga gra? bo nie moge sie doszukać... a bujakiewicz? chyba nie ściągbęli całej obsady na dobre i na złe? Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: nigdy w życiu 22.01.04, 11:34 preis nie pamietam, moze kuzynke bujakiewicz gra zolzowata, ktora przywiozla adama na ognisko fajnie, ze pan sulek i pani eliza graja rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: nigdy w życiu 22.01.04, 11:47 pewnie, że fajnie, fajna z nich para :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Brodzik w ciazy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 11:05 a w produkcji filmu zdaje się, że udziela się ITI czyli TVN, zatem w filmie bierze udział ich "gwiazda na wyłączność " tj. Brodzik, a co do jej ciąży to chyba zaczynam w to wierzyć no ale kto w końcu jest tajemniczym tatusiem ?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś