Dodaj do ulubionych

Gilmore girls

IP: 217.11.141.* 09.02.02, 18:12
Uwielbiam ten serial. Kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: ESL Re: Gilmore girls IP: *.sympatico.ca 10.02.02, 22:55
      Gość portalu: Kaja napisał(a):

> Uwielbiam ten serial. Kto jeszcze?

Moja corka lat 22 :-) ale Ona slabo pisze po polsku wiec ja moge tylko doniesc na ten temat :-)
      • Gość: ki Re: Gilmore girls IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 18:40
        ja, kocham ten serial i muzykę, pierwszy raz mam obsesję na punkcie jakiegoś
        serialu :)
        • Gość: XS Re: Gilmore girls IP: *.icpnet.pl 06.04.02, 11:26
          Ja tez!!!! Ale niestety przegapilam chyba dwa odcinki i teraz nie wiem co sie
          stalo, ze Lorelie nie jest juz z Maxem...
          Please,powiedzcie mi co sie stalo!

Pozdr
          XS

• Gość: Kaja Re: Gilmore girls IP: *.man.polbox.pl 11.04.02, 21:20
            Lorelai odwołała ślub.
            • Gość: Dziunia Re: Gilmore girls IP: *.chello.pl 30.04.02, 13:06

> Lorelai odwołała ślub.

Dlaczego??? Nie jestem zbytnio na bierząco... A z kim teraz chodzi młoda panna
              Gilmore?

• Gość: Kaja Re: Gilmore girls IP: *.man.polbox.pl 01.05.02, 14:50
                Doszła do wniosku, że to nie ten. Teraz z nikim się nie spotyka.
                • Gość: ki Jess IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 19:55
                  Jest taaaaaaaki przystojny, jaka szkoda, że będzie musiał wyjechać :(
                  • Gość: ana Re: Jess IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 09:53
                    wiecie może czy Rory zostawi Dina i będzie z Jessem? a co z mamusią? kto tym
                    razem zostanie wybrankiem jej serca?
                • Gość: wojtek Re: Gilmore girls IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 21:51

> Doszła do wniosku, że to nie ten. Teraz z nikim się nie spotyka.

może i bez sensu ale za to napięcie nie osłabnie! teraz będziecie się zastanawiać
                  kogo wybierze,tego z baru,a moze tamtego,a moze innego itd.

• Gość: igi Re: Gilmore girls IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.02, 17:45
      i ja!!! i ja!!!
      • Gość: Jaga Re: Gilmore girls IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 24.05.02, 10:58
        i ja też - ale wolałam jak byl emitowany w TVN.
        • Gość: XS Re: Gilmore girls IP: *.icpnet.pl 25.05.02, 01:58
          A dla mnie to nie ma znaczenia, gdzie go "puszczają". Dobrze, że w ogole mżemy
          go oglądać...
          Pozdr dla wszystkich fanów!
          ps. Czy Młodsza Gilmore wreszcie zrozumie, że siostrzeniec Barmana to PRAWDZIWY
          FACET...
          • Gość: ki Re: Gilmore girls IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 20:10
            Zrozumie, ale pewnie w ostatnim odcinku
    • Gość: ana Re: Gilmore girls IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 09:55
      wiecie może czy Rory zostawi Dina i będzie z Jessem? a co z mamusią? kto tym
      razem zostanie wybrankiem jej serca?

• Gość: to ja Re: Gilmore girls IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:17
        uwielbiam ten serial!!!!! mam także nadzieję, że rory wybierze siostrzeńca
        luka,bo dean od początku mnie denerwował. najgorsze jest to że nie ma już
        tristina(chyba tak to się pisze)pozdr M
        • Gość: xxx Re: Gilmore girls IP: *.pl 24.06.02, 23:21
          Niech Rory bedzie z Jeesem!!! On na swoj sposób jest strasznie słodki, nie to
          co tamten laluś!!!!!
          • Gość: Kaja Re: Gilmore girls IP: 217.11.141.* 25.06.02, 02:09
            spoko spoko, Rory na pewno będzie z Jessem, a Lorelai z Lukiem, ale pewnie w
            przedostatnim odcinku :-) obaj są świetni :-) a w ogóle to dlaczego TVN tak
            beznadziejnie zatytułowało ten serial :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka