Gość: Kaja IP: 217.11.141.* 09.02.02, 18:12 Uwielbiam ten serial. Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ESL Re: Gilmore girls IP: *.sympatico.ca 10.02.02, 22:55 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Uwielbiam ten serial. Kto jeszcze? Moja corka lat 22 :-) ale Ona slabo pisze po polsku wiec ja moge tylko doniesc na ten temat :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Gilmore girls IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 18:40 ja, kocham ten serial i muzykę, pierwszy raz mam obsesję na punkcie jakiegoś serialu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XS Re: Gilmore girls IP: *.icpnet.pl 06.04.02, 11:26 Ja tez!!!! Ale niestety przegapilam chyba dwa odcinki i teraz nie wiem co sie stalo, ze Lorelie nie jest juz z Maxem... Please,powiedzcie mi co sie stalo! Pozdr XS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Gilmore girls IP: *.man.polbox.pl 11.04.02, 21:20 Lorelai odwołała ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: Gilmore girls IP: *.chello.pl 30.04.02, 13:06 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Lorelai odwołała ślub. Dlaczego??? Nie jestem zbytnio na bierząco... A z kim teraz chodzi młoda panna Gilmore? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Gilmore girls IP: *.man.polbox.pl 01.05.02, 14:50 Doszła do wniosku, że to nie ten. Teraz z nikim się nie spotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Jess IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 03.05.02, 19:55 Jest taaaaaaaki przystojny, jaka szkoda, że będzie musiał wyjechać :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Jess IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 09:53 wiecie może czy Rory zostawi Dina i będzie z Jessem? a co z mamusią? kto tym razem zostanie wybrankiem jej serca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Gilmore girls IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 21:51 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Doszła do wniosku, że to nie ten. Teraz z nikim się nie spotyka. może i bez sensu ale za to napięcie nie osłabnie! teraz będziecie się zastanawiać kogo wybierze,tego z baru,a moze tamtego,a moze innego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: Gilmore girls IP: *.in-addr.btopenworld.com 23.05.02, 17:45 i ja!!! i ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Gilmore girls IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 24.05.02, 10:58 i ja też - ale wolałam jak byl emitowany w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XS Re: Gilmore girls IP: *.icpnet.pl 25.05.02, 01:58 A dla mnie to nie ma znaczenia, gdzie go "puszczają". Dobrze, że w ogole mżemy go oglądać... Pozdr dla wszystkich fanów! ps. Czy Młodsza Gilmore wreszcie zrozumie, że siostrzeniec Barmana to PRAWDZIWY FACET... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ki Re: Gilmore girls IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 20:10 Zrozumie, ale pewnie w ostatnim odcinku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Gilmore girls IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 13.06.02, 09:55 wiecie może czy Rory zostawi Dina i będzie z Jessem? a co z mamusią? kto tym razem zostanie wybrankiem jej serca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Gilmore girls IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:17 uwielbiam ten serial!!!!! mam także nadzieję, że rory wybierze siostrzeńca luka,bo dean od początku mnie denerwował. najgorsze jest to że nie ma już tristina(chyba tak to się pisze)pozdr M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gilmore girls IP: *.pl 24.06.02, 23:21 Niech Rory bedzie z Jeesem!!! On na swoj sposób jest strasznie słodki, nie to co tamten laluś!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Gilmore girls IP: 217.11.141.* 25.06.02, 02:09 spoko spoko, Rory na pewno będzie z Jessem, a Lorelai z Lukiem, ale pewnie w przedostatnim odcinku :-) obaj są świetni :-) a w ogóle to dlaczego TVN tak beznadziejnie zatytułowało ten serial :-( Odpowiedz Link Zgłoś