extereso 11.02.22, 14:28 Akurat jak mam dużo czasu to nie mam co oglądać. Undercover skończone. Nowe bonus family też. Good girls mnie znudziły. Jakiś nieoczywisty możecie polecić? Proszę 😻 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucky80 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:30 Alfterlife. Cudowne, wzruszające, zabawne. Aż żaluję że już obejrzałam. Platforma na N Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:34 N i HBO. Te dwie mam, ale mogę też jakiś wykupić serial, na przykład polskie kryminalne wszystkie wykupiłam po kolei bo nie mogłam się doczekać 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:43 Na Amazon Prime Video jest kilka fajnych seriali. Wspomniany już tu Bosch. The Marvelous Mrs. Maisel, Mozart in the Jungle, Nine Perfect Strangers czy Star Trek: Picard. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:56 Dzięki, z tych znam tylko Boscha 🍀 Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:06 i jeszcze Hollywood mi sie przypomnial, Mad Men widzialas pewnie i nie wiem czy na ktorejs platformie jest ale jak znajdziesz to Master of sex Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:07 Grace i Frankie! i Kaminsky Method, to tez starocie Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:03 Właśnie ta Mrs. Maisel za mną chodzi od dawna, skończę tylko Pam&Tommy i w końcu zacznę to oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:38 extereso napisała: > Akurat jak mam dużo czasu to nie mam co oglądać. Undercover skończone. Nowe bon > us family też. Good girls mnie znudziły. Jakiś nieoczywisty możecie polecić? Pr > oszę 😻 Może i GG nudnawe, ale Manny Montana jaki piękny 😍😅 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:58 Wczoraj ćwiczył na siłowni ( nie że u mnie na siłowni, ale w odcinku), i jest dla mnie zbyt chudy, żeby naprawdę mi się podobał. Ponadto zbyt w siebie zaopatrzony. Nie bierze mnie niestety, tak by się jakoś ten scenariusz lykneło. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:08 GG bardzo lubię, nie obchodzą mnie nonsensy scenariusza, nie mogę oderwać wzroku od głównej bohaterki - nie znam bardziej apetycznej kobiety (jestem oryofoksyjnie hetero jakby co 😉). Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:41 Podzielam tę opinię, określenie apetyczna idealnie do niej pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 19:37 To prawda. Nie wiem czy w GG czy jako Joan w mad manie była bardziej apetyczna, ale fakt, królowa jest tylko jedna w tej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:57 jak nieoczywiste i starsze to francuski Bazar de Charite, niemiecki OctoberFest, austriacki Freud (ale to troche mroczne i pokrecone), oczywiscie Shtisel, ale pewnie widzialas polski 1986 od jakiegos czasu nie mamy N, wiec jestem troche do tylu na amazonie Mr Robot a jak lubisz cos na pograniczu metafizyki, horroru i takie tam, to 15sezonow Supernatural (jest na kim oko zawiesic jak bracia okrzepna ), no ale jestem fanka, wiec i spojrzenie mam skrzywione Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 14:59 Z pierwszej kupki Twojej, wszystkie znam i lubię. Horrorów i metafizyki niestety nie trawię ☹️ Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:02 ale zerknij, to nie jest doslowny horror a nuz bedziesz sie dobrze bawic Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:03 a i netflixie jeszcze Ratched a z filmow Nic widmo i Maudie Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:28 Supernatural jest tak trashy, że na początku to się zastanawiasz jak nastolatka, co tam się odjaniepawla, a potem, cóż, ja obejrzałam całość na pewno trzy razy, nie wiem, czy nie cztery i kocham, kocham, kocham. I ten serial pokazuje piękno życia, tak naprawdę. Wiem, strasznie patetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:54 To coś dla mnie jestem ostatnio egzaltowana jak trzynastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 19:08 ja zaczynalam SN z dobrym nastawieniem, bo lubie takie klimaty, wpadlam po kilku odcinkach uwielbiam te wszystkie odwolania, niuanse, te bibilijnosc i patetyzm, choc Sam nie wkurza czasami pod koniec lutego mam operacje haluksa, bede chwile unieruchomiona i ogladne sobie po raz... czwarty albo piaty Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 23:51 Gdzie można zobaczyć? Chyba nigdy nie oglądałam całego Odpowiedz Link Zgłoś
mari.sol Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 09:32 Potwierdzam, Supernatural obejrzałam dwa razy i jest świetny. Uwielbiam odwołania do mitologii całego świata i pokazanie innej twarzy chrześcijańskiego boga. Poza tym kocham humor w tym serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.sol Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 09:34 Na prime polecam również This Is Us. Ale trzeba sobie naszykować sporo chusteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 19:02 bije sie w piers, zapomnialam polecic Gambita Krolowej ogladalas? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzka.gorycz Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 09:37 Ja też jestem absolutną wielbicielką Supernatural. Niestety już obejrzałam całość. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:03 Na jakich platformach? Na HBOgo Ogrodnicy (Landscapers), Skandal w angielskim stylu (tak, to nie pomyłka, to inny serial niż Skandal w brytyjskim stylu), Pozłacany wiek. Na Netfliksie All of us are dead - o zombie, ale ma swój wdzięk i dość ciekawe podteksty. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:10 Ogrodnicy, co dziwne, mnie nie wciągnęli. Skandal angielski wypróbuję, brytyjski mi się, dzięki Danieli, bardzo spodobał. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:37 Jeśli się wam podobały "skandale" (mnie drugi mniej, ten z Grantem był lepszy), to polecam serial "Gentelman Jack" (HBO), jesteśmy co prawda dopiero po dwóch odcinkach, ale chyba bardzo się nie popsuje Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:43 Uwielbiam ten serial. Burzenie czwartej ściany nigdy nie było tak urokliwe jak tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:10 Obejrzelismy ostatni odcinek Chloe, kojeny The Bay, w niedziele Trigger Point kolejny odcinek obeirzelismy tez The Responder, ogladamy This is Going To Hurt (o lekarzy polozniku ktory jest gejem). Niezly byl tez The Rules of The Game i Four Lives. To na poczatek roku, czekamy ma wiecej ktore pojawia sie wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:14 Mieszkasz w UK? Czekam, czy jakiś polski serwis zechce puścić This is gong to hurt. Książka jest przednia, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:16 Tak, mieszkam w Anglii. BBC i ITV maja niezle produkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
ritual2019 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:17 This Is Going To Hurt jest swietny, lekarza gra Ben Whishaw. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 16:53 A mozesz cos polecic? Wprawdzie mieszam w Szwajcarii ale mam kanały uk na kablówce. Właśnie wyszukałam this is going to hurt Odpowiedz Link Zgłoś
celandine Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:11 Ostatnio widziałam Perry Mason ten nowy, całkiem dobry i irlandzki serial Smother, tylko ten to nie pamiętam zupełnie gdzie, ale dość klimatyczny Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:18 Jeżeli ktoś lubi Shtisel, to polecam serial Ramy www.filmweb.pl/serial/Ramy-2019-820838 Odpowiedz Link Zgłoś
lucky80 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 15:39 ja kocham Shtisel!! dzięki za reko! Odpowiedz Link Zgłoś
arthwen Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 16:00 Właśnie skończyliśmy Upload i Reachera, zaczęliśmy Przybyszów. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 16:06 Nikt nie wspomina o Yellowstone. Nie mogę uwierzyć, że kompletnie w Polsce przeszedł bez echa, przecież to serialowy majstersztyk. Odpowiedz Link Zgłoś
eglantine Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 16:30 Mój tato jest wielkim fanem, ale on ma fioła na punkcie westernów, więc nie jest do końca obiektywny. Namawiał mnie, a jakże, mam wpisane na listę, ale czeka na swoją kolejkę. W Polsce to chyba trudno dostępne jest? Na canal plus jest w tej chwili dostępny bodajże 2 czy 3 sezon, na pewno nie całość. Odpowiedz Link Zgłoś
magdallenac Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:05 Ja jestem obiektywna, bo nie mam fioła na punkcie westernów i kiedy znajoma polecała mi Yellowstone, to się popukałam w czoło i parsknęłam śmiechem, że nie ma szans, abym traciła czas na serial o rancherach w jakiejś zapyziałej Montanie. Mąż mnie zmusił do oglądnięcia 2 odcinków i przepadłam- oglądnęłam wszystkie dostępne sezony, Yellowstone zrzuciło z podium moje ulubione seriale i oficjalnie zajęło 1 miejsce. Serial wszech czasów- niech się Sukcesja chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:54 Obejrzałem dwa odcinki i znudziło mnie na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kautokeino Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 16:13 To jeszcze raz Post Mortem: w Skarnes nie umiera nikt. Jane the Virgin - ale za to "polecenie" absolutnie nie ponosze odpowiedzialnosci. Niemniej moim zdaniem serial spelnia warunek nieoczywistosci... Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 16:20 Ten drugi oglądalyśmy z córką i co się uśmialyśmy z tych grubych nici, którymi wszystko tam szyte to nasze, w sumie fajnie czas spędzony. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:11 The Boys - ostatnie odkrycie, ale ogólnie ja kocham Marvela i taki pastisz to mniut na moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 17:45 Marvela nie znoszę a The Boys uwielbiam i muszę z tym żyć Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Seriale jeszcze raz 11.02.22, 19:11 czekam na trzeci sezon niecierpliwie, tylko dla Ackles'a Odpowiedz Link Zgłoś
maeve_binchy Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 00:05 Dla was pewnie stare, ale netflixa mam od paru miesiecy, wiec dla mnie wszystko nowe: Santa Clarita Diet i How to get away with murder Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 06:12 Polecam jeszcze nowy serial komedię kryminalną z Martin Short i Steve Martin 'Only Murders in the Building' www.filmweb.pl/serial/Only+Murders+in+the+Building-2021-876029 Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 12:32 Pomyliło mi się z better call Saul. Tego nie znam jednak Odpowiedz Link Zgłoś
vvillovv Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 17:26 better call saul - oczywiście. call my agent - nieoczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 18:04 Ok, dzięki, przynajmniej wiem na czym stoję ( że nie wiadomo). Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Seriale jeszcze raz 12.02.22, 10:56 "Archiwum 81" www.filmweb.pl/serial/Archiwum+81-2022-10005157 Odpowiedz Link Zgłoś
skat_0 Re: Seriale jeszcze raz 13.02.22, 12:20 U mnie dzis w tv premiera 4ego sezonu Borgen Trailer youtu.be/uCc_GfgGC3E Odpowiedz Link Zgłoś
iziula11 Re: Seriale jeszcze raz 13.02.22, 12:57 Rita Dunski. Ja jestem zachwycona,choc poczatkowo nie lubilam glownej bohaterki. Patriarchat mocno siedzi w glowie 😉 A ona lubi seks,ma swoje potrzeby, bierze co chce i kiedy chce,komplikujac zycie sobie I innym. Ale swietnie sie to oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
extereso Re: Seriale jeszcze raz 13.02.22, 13:04 Wiadomo, kolejne sezony słabsze według mnie. Mnie, jak na mój wiek, patriarchat nie siedzi w głowie. Ale może zresztą, jakieś szczątki się odkrywa 😅 Odpowiedz Link Zgłoś