Dodaj do ulubionych

moj kochany Kevin Spacey:)))

IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 22:09
wlasnie ogladam film na TVN - moze nie jest najwyzszych lotow ale gra ON. Siedze , denerwuje sie i momentami placze.
Czy tylko ja go lubie?:)
Obserwuj wątek
    • oleena Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 05.02.04, 22:31
      Ja też go lubię! :)
    • Gość: Mariusz Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 23:22
      .. Jak miło spotkać nocą dwie bratnie dusze :-)Lubicie Go najbardziej z jakiej
      roli? ... " American beauty"... Negocjator" CZY MOŻE TEN DZISIEJSZY?
      • red_45 Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 10:11
        L.A.Confidential, zdecydowanie!!!
        a jaki byl w tv, o ktorym piszecie, bo nie widzialem ?
    • Gość: Mada Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 01:00
      Ja też go wprost uwielbiam. Nawet w curierkowo-melodramatycznyno-amerykańsko-
      dydaktycznym "Podaj dalej" był super. Albo niezły był w takim filmie...jaki to
      był tytuł-"Złodziej " czy jakoś. No najlepszy oczywiście w "American beauty"
      Uwielbiam na niego patrzeć, zachwycać się jego subtelną grą, no i miałabym na
      niego ochotę... You know what i mean ;-)
    • Gość: Anna Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 07:13
      American Beauty...... sam miodek, a i w Podaj dalej swietnie gral. Wszystkie
      jego role to mistrzostwo swiata.
      Witajcie w klubie:)
      • Gość: bakin Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: 212.14.60.* 06.02.04, 08:31
        podejrzani - to jest dopiero film, a rola kevinka nienajgorsza rzeklbym...
    • Gość: linn Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.zec.lodz.pl 06.02.04, 08:56
      uwielbiam!!!
      wlasnie w "podejrzanych" byl najlepszy!!!
      • uriel1 Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 08:59
        A ja go lubię też za rolę w "Kronikach portowych". POLECAM.
      • Gość: Anna Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 09:02
        Ogladalam "Podejrzamych" pare lat temu - tzn zaczelam ogladac ale.... glupio
        sie przyznac - nie przebrnelam przez ten film:)obiecuje nadrobic zaleglosci!:)
    • lahliq Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 09:03
      Lubię, ale on ma zawsze jakiś taki dziwny wyraz twarzy, jakby nie do końca był
      świadomy. ;) Ten wieczny, podejrzany uśmieszek jak z "K-Pax" kiedy nie wiadomo
      czy jest wariatem, czy wie znacznie więcej niż my... ;)
      • Gość: balin Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: 212.14.60.* 06.02.04, 09:07
        dokladnie lahliq prot w kejpaksie byl rownie swietny...
        • lahliq Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 09:11
          Tylko po tym filmie zawsze gdy widzę KS mam wrażenie, że kazdy inny film, tez
          jest taki inny. Ten po prostu zwalający z nóg tajemniczy uśmieszek. ;) Co się
          pod nim kryje? Zwykła głupota czy ponad przeciętna inteligencja? ;)
          "Kroniki portowe" - super również.
          • uriel1 Kroniki - Lahliq 06.02.04, 09:14
            lahliq napisała:
            > "Kroniki portowe" - super również.
            ======
            A pamiętasz scenę, jak roznieśli łódkę facetowi, który chciał wracać do domu?
            Albo - mistrzostwo swiata - przeciaganie dou po klifie?
            :o) Pozdrawiam.
            • lahliq Re: Kroniki 06.02.04, 09:21
              Pamiętam. :)
              Najbardziej chyba jednak pamiętam moment kiedy zaczął mysleć tytułami. :)
    • ksywa Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 09:57
      Ja też wczoraj ryczałam jak głupia, nie dość, ze Spacey, to jeszcze ten
      chłopaczek z Cudownych lat, który mnie zawsze rozwala... Za dużo jak na jedną
      słabosilną kobietkę;)
      Sam film może i banalny, strasznie "hamerykański", taki młodszy braciszek "Lotu
      nad kukułczym gniazdem", ale cóż począć, kiedy rusza...
      A za Kevinem szaleję od lat, mam wrażenie że jest w stanie - przynajmniej dla
      mnie - uratować najgorszą chałę. Trudno mi powiedzieć w czym go najbardziej
      lubię, ale zaczęło się od "Glenngarry Glenrose". Bardzo "inny" wydał mi się w
      Północy w ogrodzie dobra i zła. Podejrzani to oczywiście lektura obowiązkowa!
      pozdr,
      ksywa
    • neeki Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 11:06
      no Kevin gra swietnie. Najbardziej podobal mi sie w Podejrzanych. bo gral
      nietypowa dla siebie role pierdoly ;) sam film zakrecony na maxa.
      American Beauty to dla mnie rewelacja podobnie jak KPax. no i w Kronikach
      portowych gral pierdole, jeszcze ta beznadziejna fryzura. niemniej jednak film
      byl OK :) i byla tam Judi Dench.
    • Gość: dezerter Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 13:50
      jeśli ma to dla kogoś znaczenie: Kevin Spacey jest otwartym homoseksualistą.
      K-Pax - super film
      • ksywa Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 14:05
        Gość portalu: dezerter napisał(a):

> jeśli ma to dla kogoś znaczenie: Kevin Spacey jest otwartym homoseksualistą.
        > K-Pax - super film

Taaaa, nasza znajomość filmografii Spacey'a bez tej informacji byłaby właściwie
        żadna...;) Że nie wspomieć o ocenie kreacji np. w Podejrzanych. Fundamentalne
        znaczenie.
        Nie ma tak dobrze, zawsze musi ktoś wyskoczyć z wątkim gejowskim lub znienacka
        zapytać: "a wiecie, że XYZ..."

PS:Otwarty homoseksualista. Hm,hm... Oczy szeroko zamknięte...
        • Gość: dezerter Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 15:52
          było napisane: jeśli ma to dla kogoś znaczenie
          nie było napisane: "a wiecie, że ..."

a jak lubisz się przypieprzać to lepiej oceniaj inne kreacje, np. karnawałowe
          • ksywa Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 16:05
            Gość portalu: dezerter napisał(a):

> było napisane: jeśli ma to dla kogoś znaczenie
            > nie było napisane: "a wiecie, że ..."
            >
            > a jak lubisz się przypieprzać to lepiej oceniaj inne kreacje, np. karnawałowe

Lubię jak ktoś się aluzyjnie i aligancko wyraża;P Doceniam.
            Kreacje też lubię aliganckie, tylko że karnawał się kończy a i bale już nie te,
            co kiedyś;P
      • lahliq Do Dezetera 06.02.04, 14:41
        Co znaczy OTWARTYM?
        I jakies linki poproszę.
        Ale poza tym mam na niego zlew czy homo czy hetero.
        • Gość: dezerter Re: Do Dezetera IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 15:55
          nie chodzi mi wcale o to, że mu ktoś z dupy wyciągnął korek
          otwarty, znaczy w tym przypadku: nie kryjący się z tym
          • lahliq Re: Do Dezetera 06.02.04, 16:21
            Jakoś nie zauwazyłam, ale nie śledziłam. ;) Postaram sie go dogłębniej
            sprawdzić. ;)
      • oleena Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 15:49
        Dla mnie nie ma to znaczenia- jakoś nigdy nie wierzyłam w to, że uda mi się z
        nim przespać ;))

"Podejrzani" to mój ulubiony jego film. I "K- Pax" z powodu wymienianego już
        uśmieszku.
    • Gość: Skalar Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.02.04, 15:32
      No wkońcu znaleźli się jacyś porządni obywatele. Ludzie!!! To jest najlepszy
      aktor aj hew ewer sin!! Kolejne jego filmy coraz bardziej powalają z nóg.
      Zaczyna się od "Siedem" - doskonała kreacja psychopatycznego mordercy, już
      wiemy, że za usmieszkiem kryje się coś NIEZWYKŁEGO (kto oglądal ten wie ;-))).
      Następnie "Podejrzani" - no cóż, film niezwykły, Kevin też, Oscar. Później
      kolejne sukcesy - równie dobry "L.A. Confidental", "American Beauty" (no
      comment) no i świerzuchny K-Pax - Kevin po raz kolejny udowadnia że jest
      najlepszy. Wg jeden z njlepszych aktorów w historii kina, a na pewno najlepszy
      z ciągle grających. Pozdrawiam wszystkich fanów Keva!
      • Gość: trinko Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 17:36
        • Gość: Trinko Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 17:37
          W czwartek znów jakis mało znany film z K.Spacey bedzie w TV
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka