Gość: Anna IP: *.local3.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 22:09 wlasnie ogladam film na TVN - moze nie jest najwyzszych lotow ale gra ON. Siedze , denerwuje sie i momentami placze. Czy tylko ja go lubie?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 23:22 .. Jak miło spotkać nocą dwie bratnie dusze :-)Lubicie Go najbardziej z jakiej roli? ... " American beauty"... Negocjator" CZY MOŻE TEN DZISIEJSZY? Odpowiedz Link Zgłoś
red_45 Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 10:11 L.A.Confidential, zdecydowanie!!! a jaki byl w tv, o ktorym piszecie, bo nie widzialem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mada Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 01:00 Ja też go wprost uwielbiam. Nawet w curierkowo-melodramatycznyno-amerykańsko- dydaktycznym "Podaj dalej" był super. Albo niezły był w takim filmie...jaki to był tytuł-"Złodziej " czy jakoś. No najlepszy oczywiście w "American beauty" Uwielbiam na niego patrzeć, zachwycać się jego subtelną grą, no i miałabym na niego ochotę... You know what i mean ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 07:13 American Beauty...... sam miodek, a i w Podaj dalej swietnie gral. Wszystkie jego role to mistrzostwo swiata. Witajcie w klubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakin Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: 212.14.60.* 06.02.04, 08:31 podejrzani - to jest dopiero film, a rola kevinka nienajgorsza rzeklbym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linn Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.zec.lodz.pl 06.02.04, 08:56 uwielbiam!!! wlasnie w "podejrzanych" byl najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 08:59 A ja go lubię też za rolę w "Kronikach portowych". POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 09:02 Ogladalam "Podejrzamych" pare lat temu - tzn zaczelam ogladac ale.... glupio sie przyznac - nie przebrnelam przez ten film:)obiecuje nadrobic zaleglosci!:) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 09:03 Lubię, ale on ma zawsze jakiś taki dziwny wyraz twarzy, jakby nie do końca był świadomy. ;) Ten wieczny, podejrzany uśmieszek jak z "K-Pax" kiedy nie wiadomo czy jest wariatem, czy wie znacznie więcej niż my... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balin Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: 212.14.60.* 06.02.04, 09:07 dokladnie lahliq prot w kejpaksie byl rownie swietny... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 09:11 Tylko po tym filmie zawsze gdy widzę KS mam wrażenie, że kazdy inny film, tez jest taki inny. Ten po prostu zwalający z nóg tajemniczy uśmieszek. ;) Co się pod nim kryje? Zwykła głupota czy ponad przeciętna inteligencja? ;) "Kroniki portowe" - super również. Odpowiedz Link Zgłoś
uriel1 Kroniki - Lahliq 06.02.04, 09:14 lahliq napisała: > "Kroniki portowe" - super również. ====== A pamiętasz scenę, jak roznieśli łódkę facetowi, który chciał wracać do domu? Albo - mistrzostwo swiata - przeciaganie dou po klifie? :o) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kroniki 06.02.04, 09:21 Pamiętam. :) Najbardziej chyba jednak pamiętam moment kiedy zaczął mysleć tytułami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 09:57 Ja też wczoraj ryczałam jak głupia, nie dość, ze Spacey, to jeszcze ten chłopaczek z Cudownych lat, który mnie zawsze rozwala... Za dużo jak na jedną słabosilną kobietkę;) Sam film może i banalny, strasznie "hamerykański", taki młodszy braciszek "Lotu nad kukułczym gniazdem", ale cóż począć, kiedy rusza... A za Kevinem szaleję od lat, mam wrażenie że jest w stanie - przynajmniej dla mnie - uratować najgorszą chałę. Trudno mi powiedzieć w czym go najbardziej lubię, ale zaczęło się od "Glenngarry Glenrose". Bardzo "inny" wydał mi się w Północy w ogrodzie dobra i zła. Podejrzani to oczywiście lektura obowiązkowa! pozdr, ksywa Odpowiedz Link Zgłoś
neeki Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 11:06 no Kevin gra swietnie. Najbardziej podobal mi sie w Podejrzanych. bo gral nietypowa dla siebie role pierdoly ;) sam film zakrecony na maxa. American Beauty to dla mnie rewelacja podobnie jak KPax. no i w Kronikach portowych gral pierdole, jeszcze ta beznadziejna fryzura. niemniej jednak film byl OK :) i byla tam Judi Dench. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 13:50 jeśli ma to dla kogoś znaczenie: Kevin Spacey jest otwartym homoseksualistą. K-Pax - super film Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 14:05 Gość portalu: dezerter napisał(a): > jeśli ma to dla kogoś znaczenie: Kevin Spacey jest otwartym homoseksualistą. > K-Pax - super film Taaaa, nasza znajomość filmografii Spacey'a bez tej informacji byłaby właściwie żadna...;) Że nie wspomieć o ocenie kreacji np. w Podejrzanych. Fundamentalne znaczenie. Nie ma tak dobrze, zawsze musi ktoś wyskoczyć z wątkim gejowskim lub znienacka zapytać: "a wiecie, że XYZ..." PS:Otwarty homoseksualista. Hm,hm... Oczy szeroko zamknięte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 15:52 było napisane: jeśli ma to dla kogoś znaczenie nie było napisane: "a wiecie, że ..." a jak lubisz się przypieprzać to lepiej oceniaj inne kreacje, np. karnawałowe Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 16:05 Gość portalu: dezerter napisał(a): > było napisane: jeśli ma to dla kogoś znaczenie > nie było napisane: "a wiecie, że ..." > > a jak lubisz się przypieprzać to lepiej oceniaj inne kreacje, np. karnawałowe Lubię jak ktoś się aluzyjnie i aligancko wyraża;P Doceniam. Kreacje też lubię aliganckie, tylko że karnawał się kończy a i bale już nie te, co kiedyś;P Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Do Dezetera 06.02.04, 14:41 Co znaczy OTWARTYM? I jakies linki poproszę. Ale poza tym mam na niego zlew czy homo czy hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Do Dezetera IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.04, 15:55 nie chodzi mi wcale o to, że mu ktoś z dupy wyciągnął korek otwarty, znaczy w tym przypadku: nie kryjący się z tym Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Do Dezetera 06.02.04, 16:21 Jakoś nie zauwazyłam, ale nie śledziłam. ;) Postaram sie go dogłębniej sprawdzić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: moj kochany Kevin Spacey:))) 06.02.04, 15:49 Dla mnie nie ma to znaczenia- jakoś nigdy nie wierzyłam w to, że uda mi się z nim przespać ;)) "Podejrzani" to mój ulubiony jego film. I "K- Pax" z powodu wymienianego już uśmieszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.02.04, 15:32 No wkońcu znaleźli się jacyś porządni obywatele. Ludzie!!! To jest najlepszy aktor aj hew ewer sin!! Kolejne jego filmy coraz bardziej powalają z nóg. Zaczyna się od "Siedem" - doskonała kreacja psychopatycznego mordercy, już wiemy, że za usmieszkiem kryje się coś NIEZWYKŁEGO (kto oglądal ten wie ;-))). Następnie "Podejrzani" - no cóż, film niezwykły, Kevin też, Oscar. Później kolejne sukcesy - równie dobry "L.A. Confidental", "American Beauty" (no comment) no i świerzuchny K-Pax - Kevin po raz kolejny udowadnia że jest najlepszy. Wg jeden z njlepszych aktorów w historii kina, a na pewno najlepszy z ciągle grających. Pozdrawiam wszystkich fanów Keva! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinko Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 17:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinko Re: moj kochany Kevin Spacey:))) IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 06.02.04, 17:37 W czwartek znów jakis mało znany film z K.Spacey bedzie w TV Odpowiedz Link Zgłoś