shatmach 27.02.10, 20:16 Oglądacie? Varius Manx pokazał nową wokalistkę. Zaraz się zacznie krytyka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woman301 Re: Chylińska beznadziejna 27.02.10, 23:15 Najlepiej powiedzieć, że ktoś był beznadziejny i wszystko. Wystąpienie Chylińskiej było SUPER. Mimo, iż nie przepadam za jej ostatnio wszędzie rozbrzmiewającym hitem dziś pokazała się z najlepszej strony - pewna siebie, seksowna, kokieteryjnie, bez cienia tremy i rewelacyjnie śpiewająco. I do tego ma zdolności aktorskie. Edyta Górniak - zawodostwo. Marylka występuje wszędzie, więc nie wzbudziła we mnie większych emocji. Nowa wokalistka Warius naprawdę nieźle się zaprezentowała. A co stało się z Dominiką Gawędą? Zaskoczona byłam tą informacją o zmianie w zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
woman301 Re: Chylińska beznadziejna 27.02.10, 23:40 ojej, pozajączkowały mi się zespoły. Gawęda to w Blue Cafe oczywiście, nie w Varius Manx. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert-1980 Re: Gala 20-lecia RMF FM (Polsat) 27.02.10, 22:55 A ta co na widowni siedziała w kolorowych włosach i ciemnych okularach to Jenton (czy jak jej tam) - była dyrektor trójki? Zachowywała się skandalicznie- nie klaskała, nie smiała się i ogólnie wyglądała jakby ją zmuszono by tam poszła. Pokazała "klasę i wyjątkowość" jakie panują w trójce. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Gala 20-lecia RMF FM (Polsat) 27.02.10, 23:05 hubert-1980 napisał: > A ta co na widowni siedziała w kolorowych włosach i ciemnych > okularach to Jenton (czy jak jej tam) - była dyrektor trójki? Jethon. To ona. Tez to zauważyłem. Nie wiem po co w ogóle pojawiła sie na gali jak wszystko miała w d... Odpowiedz Link Zgłoś
hubert-1980 Re: Gala 20-lecia RMF FM (Polsat) 28.02.10, 16:47 shatmach napisał: > hubert-1980 napisał: > > > A ta co na widowni siedziała w kolorowych włosach i ciemnych > > okularach to Jenton (czy jak jej tam) - była dyrektor trójki? > > Jethon. To ona. Tez to zauważyłem. Nie wiem po co w ogóle pojawiła sie na gali > jak wszystko miała w d... > Nie, nie śmieję się na idiotycznych spędach – po prostu jeśli jakąś imprezę uważam za taki spęd to dziękuję za zaproszenie i tam nie idę. Ale widocznie ta Pani wolała pokazać kult swojej osoby i stacji, którą reprezentowała. Fakt, trójka radiem dobrym jest (muzycznie szczególnie), ale jeśli ta Pani w wywiadzie dla WO mówi, że trójka to jest najmądrzejsze radio w Polsce i że gdyby chciała skromnie powiedzieć, że tak nie jest, to konkurencja swoim poziomem tego nie ułatwia, to pytam jaki poziom ona pokazała? Radio zbudowane na osobowościach – jeśli to osobowości pokroju pani Jethon manifestujące wiecznie swoją wielkość to współczuje – atmosfera jest tam zapewne przednia. Przyjmując zaproszenie od konkurencji, pojawiając się tam należy jej okazać szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
hubert-1980 Re: Gala 20-lecia RMF FM (Polsat) 28.02.10, 16:52 Sorry, oczywiście miało być pod tym postem herbata_z_makaronem Odpowiedz Link Zgłoś
woman301 Re: Gala 20-lecia RMF FM (Polsat) 27.02.10, 23:07 też zwróciłam na tą panią uwagę. Kamienny posąg. Odpowiedz Link Zgłoś
herbata_z_makaronem Re: Gala 20-lecia RMF FM (Polsat) 28.02.10, 08:40 no doprawdy, skandal - nie śmiała się! a ty się zawsze śmiejesz na idiotycznych spędach? może ją głowa bolała Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: Gala 20-lecia RMF FM (Polsat) 28.02.10, 11:38 Nowa wokalistka Variusa to Anna Józefina Lubieniecka (kiedyś wygrała Szansę na Sukces, ostatnio śpiewała u Rubika) pl.wikipedia.org/wiki/Anna_J%C3%B3zefina_Lubieniecka Odpowiedz Link Zgłoś