kari17 10.08.10, 10:39 Pamiętam, że jest tu trochę tegorocznych maturzystek, więc dlatego chciałabym się dowiedzieć gdzie się dostałyście, na jaki kierunek? Ja dostałam się tam, gdzie chciałam czyli na Fizjoterapię w Opolu Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renooo17 Re: Studia 11.08.10, 15:24 Ja ide prywatnie na zaoczne. Zresztą i tak pod koniec sierpnia mam poprawke z angielskiego ustnego. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Studia 11.08.10, 19:23 Wow, fizjoterapia, świetny kierunek. A jakie przedmioty i na ile % zdałaś na maturze? No i czy test sprawnościowy był trudny? Sorry za pytanie, ale też zastanawiałam się nad tym kierunkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
19juniorka10 na....:D 11.08.10, 19:34 etnologia na uniwersytecie łódzkim może któraś z was tez tam idzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy Re: Studia 11.08.10, 19:58 Gratuluję, ja dostałam się na historię na akademii podlaskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kari17 Re: Studia 11.08.10, 22:50 Matma - 32% Polski pisemny-64% ustny-30% Angielski pisemny-78% ustny 90% Biologia-26% co mnie tym bardziej zdziwiło, że się dostałam xD test sprawnościowy to przebiec 3 razy kopertę, miałam 7 na 10 punktów bo ja się dostałam do wyższej medycznej zawodowej szkoły, ale na politechnice opolskiej oprócz tego trzeba było jeszcze wykonać skok w dal i rzucić piłką lekarską, ale tam nie zgłaszałam się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Studia 11.08.10, 23:27 Ejże, no to powinno być prościutko. Tym bardziej, że zdaję te same przedmioty, tylko planuję trochę "wyżej" Może pomyślę nad tym kireunkiem, bo ostatnio jestem kompletnie rozdarta jeśli chodzi o wybór studiów, cała rodzina pomieszała mi w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzattttaa studia 12.08.10, 10:51 Ja poszłam odrazu na studia prywatne na Uczelnię Warszawską na Socjologię. Przynajmniej wiem za co płacę (choć wysokość czesnego też mnie bardzo cieszy). Odpowiedz Link Zgłoś
euforiia Re: Studia 12.08.10, 10:57 ohhh . jeszcze kilka latek mi zostało do studiów . xDDD Odpowiedz Link Zgłoś