Gość: Svarthwar IP: *.pronet.lublin.pl 18.02.04, 23:03 Tine Turbine wsadźta se w d... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pz Re: Bogini Tina Turner IP: *.ri.ri.cox.net 19.02.04, 00:25 typowy Polak - typowy glupek; powiedzial co wiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: Bogini Tina Turner IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 19.02.04, 02:07 Skoncentruj się może na odpowiedzi Svarthwar'owi i nie mieszaj w to narodowości z łaski swojej. Nie wiesz bowiem, czy jest On Polakiem (posługiwanie się językiem polskim jeszcze o niczym nie przesądza), a my nie wiemy czy Ty kolego jesteś Polakiem. Oczywiście masz rację, oburzając się na brak kultury zamanifestowany przez Svarthwar'a. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Bogini Tina Turner 19.02.04, 03:03 Jestes totalnym prostakiem I CHAMIDŁEM.PRECZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svarthwar Poniosło mnie IP: *.pronet.lublin.pl 19.02.04, 11:15 Chciałbym z tego miejsca najmocniej przeprosić wszystkich oburzonych treścią mojej wypowiedzi dotyczące pani Tiny Turner. Moim zamierzeniem nie było obrażenie ani fanów tejże piosenkarki ani uczestników forum. Moje niefortunne stwierdzenie było wynikiem spontanicznej reakcji na wiadomość o odegraniu przez panią Turner głównej roli w filmie, z którym wiązałem duże nadzieje. Ja poprostu uważałem, że są lepsze aktorki do tej roli. Wszystkich urażonych jeszcze raz przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Poniosło mnie - brawo! IP: *.HINET-IP.hinet.net 19.02.04, 12:37 Stary, gratulacje! Pierwszy raz zauwazylem kogos, kto potrafil przeprosic, bo mu sie wymsknelo. Normalnie w komentarzach istna wojna o bzdury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joszko Re: Bogini Tina Turner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 08:52 Tina jest wspaniał. Chciałabym w Jej wieku mieć taką energię, wigor i temperament. Brawo, brawo, brawo. Życzę Jej jeszcze wielu ról i występów. Odpowiedz Link Zgłoś
cockerofil Re: Bogini Tina Turner 20.02.04, 11:46 Gość portalu: Svarthwar napisał(a): > Tine Turbine wsadźta se w d... a ja ja kocham bezwzglednie i bezapelacyjnie, jest wspaniala, prawdziwa legenda co caly czas jest na topie i nie przemija... Odpowiedz Link Zgłoś