Dodaj do ulubionych

EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY

IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 11:26
od czasu do czasu program da sie obejrzec.ale ja tu nie o programie tylko o
uczestnikach:)
1. Fin- typowa uroda Skandynawa:) mmm:) ale co z tego.jak czasem cos powie to
nei wiem czy sie obrazic czy sie smiac.np wczoraj cos w stylu - "europa jest
jak krowa, jedne panstwa karmia a inne doja" w swietle wydarzen ostatniego
roku to bylo raczej niesmaczne. i to nie 1 i nie 2 raz mu sie zdarza
powiedziec cos takiego. A co wiecej- wywyzsza sie jak malo kto.
2. Anglik- calkiem fajny gosc, tylko czemu tak jedzie po Niemcu?:) ale
ogolnie jest ok
3. Niemiec- moje sympatie do niego ukladaja sie jak sinusoida:) jednakze
podziwiam go za to ze potrafi wysmiewac Niemcow rowno, i zachowuje sie
dokladnie odwrotnie niz Fin- tzn nie wywyzsza sie ani troche.
reszta nie zasluguje na wspomnienie:) moze jeszcze Wloch jest ok
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 22.02.04, 11:43
      dla mnie numero uno jest paolo cozza.
      • Gość: Darek Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 23.02.04, 15:39
        numer 1 jest Barbara Quirino
      • Gość: magda Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 24.02.04, 19:47
        i Barbara
    • Gość: gwiazdka Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 22.02.04, 12:08
      Fakt z tym Finem, ale ma przynajmniej niezłe poczucie humoru i świetnie mówi po
      polsku (ten akcent!). Paolo Cozza jest debeściak, natomiast nie mogę słuchać
      ani patrzeć na Czeszkę, a i Angielka z polskimi korzeniami, która czasem
      pojawia się wzamian za Kevina, jest nie do zniesienia.
      • Gość: martuha Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.softomasz.pl 22.02.04, 12:53
        a ja fina lubie, jakos nie zuwazylam tego, ze sie wywyzsza, ale moze po prostu
        mnie to nie przeszkadza.
    • Gość: dezerter Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:17
      Fin jest ok, wcale się nie wywyższa tylko autentycznie dumny jest ze swojego
      kraju i jak to chłodny Skandynaw nie pajacuje za bardzo.
      Czeszka jest słodka, moim zdaniem, śmiesznie gada i całkiem do rzeczy.
      S. Moller - jego jest już za dużo, wyrósł na monotonną gwiazdę i zaczyna być
      vqurwiający.
      Angol Kevin - tego lubię, jest cholernie zwyczajny, normalny gość
      Włosi - wszyscy zabawni
      Monika Richardson - ta mi się już nie podoba, udaje na siłę, że śmieje się z
      nieśmiesznych dowcipów, a na spotkanie o tematyce wojskowej zaprosiła eksperta
      w postaci... Arcybiskupa Generała Marszałka Pasibrzucha Głodzia, który strzelał
      z wiatrówki do balonów (jakby to miało cokolwiek wspólnego z wojskiem).
      • filozosia Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 22.02.04, 13:34
        Mnie irytuje Monika R. która jest monotonna. Taki program, powinien być
        prowadzony przez osobę, która potrafi rozruszać publiczność. A ona nie potrafi.
        Najlepiej gdyby każdy odcinek prowadził ktośs inny.
        Co do uczestników:
        1. Kevin i Steffen - super goście
        2. Fin- sam lubi komuś przysrać, ale Boże broń nie jemu
        3. Czeszka fajna
        Ale co tam robią dzieci Polaków, urodzone w innych krajach? Nieporozumienie !!!
        • Gość: dezerter Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 14:14
          "ale co tam robią dzieci ..."
          - a które to ?
          • filozosia Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 22.02.04, 14:51
            Gość portalu: dezerter napisał(a):

> "ale co tam robią dzieci ..."
            > - a które to ?
            Dziewczyna z Anglii, Ela Duda zz Paryża itd
          • lunatica dzieci 22.02.04, 15:21
            to nie są dzieci... ale dzieci Polaków, którzy lata temu wyjechali gdzieś poza
            Polskę... tam się rozmnorzyli z obcokrajowcami... no i te właśnie dzieci,
            całkiem już dorosłe wpadają raz na jakiś czas do Moniki, żeby sobie nektar z
            dziubków pospijać! błłeee...
    • soczewica Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 22.02.04, 15:26
      Gość portalu: aaa napisał(a):

> 2. Anglik- calkiem fajny gosc, tylko czemu tak jedzie po Niemcu?:) ale
      > ogolnie jest ok

oni po sobie nawzajem z wyraźnym upodobaniem :-D lubią się chyba
      • Gość: bobofrut Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.rtk.net.pl 22.02.04, 18:56
        poza Steffenem i Kevinem, a także Włochem (Paolo?) - dla mnie babeczka z Francji jest świetna: tez błyskotliwa, dowcipna, ogólnie przesympatyczna! Czeszka tez! i Fin nie jest zły przecież!
        a Monika - jedyna naturalna prezenterka, fajnie robi ten program, nie narzuca swej obecności - a że śmieje sie z dowcipów mało śmiesznych niekiedy? Jest po prostu taktową gospodynią!(tak trudno to pojąć?)
        miała jedną ewidentną wpadkę: z biskupem. przechył total!
        ale ogólnie jest super o.k.
        • Gość: Paweł Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.c.net.pl 22.02.04, 20:11
          Świetny program uczący otwartości i tolerancji w subtelny i dowcipny sposób.
          Prowadząca znakomicie wywiązuje się ze swego zadania, a goście - ogólnie -
          bardzo fajni.
    • Gość: ameri Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 21:44
      najbardziej nie lubie tego hiszpana. zawsze rywalizuje z niemcem(na sile
      probuje mu dosrac)ale przegrywa. mysli,ze jest piekny,utalentowany i bog wie co
      jeszcze...anglik i niemiec to wisienki na torcie tego programu. wlosi
      (szczegolnie ten gruby) sa zajefajni!!!!! czeszka ok. fin-troche nadety. kiedys
      byla taka z portugalii-fajna ale slabo mowi po polsku. aha i grek tesh jest
      super. fajni ludzie. monika r. tesh cool.
    • Gość: karol Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.dialup.telenergo.pl 22.02.04, 22:59
      program bardzo, bardzo fajny, wreszcie ten abonament na coś idzie
      Steffena lubie, bo jest śmieszny, a i Niemców tak w ogóle lubię.
      Czeszka jest i tak najlepsza, no i w moim typie
      Reszta jest też raczej w porządku, moze z wyjatkiem Hiszpana - głupi,
      przechwalający sie bubek.
      Monika, jak Monika - w koło płotu
      • Gość: bobofrut Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.rtk.net.pl 22.02.04, 23:56
        piszecie tak krytycznie o Hiszpanie...
        nie sądzicie, że tam każdy się wygłupia, przerysowuje - ten Hiszpan wcale sympatyczny!
        • Gość: Em Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 08:05
          Uwielbiałam Kevina ale stracił w moich oczach po ostatnich wywiadach które
          udzielił kilku gazetom, Paolo cozza nawt mi się śnił (JEST CUDOWNY) , śztefena
          uwielbiam, Fin wspaniały tak jak i jego polski akcent, czeszka jak język
          czeski - smieszna i sympatyczna, Hiszpan fajny, Grek też, nie lubiłam jak byla
          córka Trubadura (bo jak to ona cudzoziemka - w dodatku słabo mówiła po polsku) -
          potem w następnym odcinku próbowali ją trochę wypromować i posadzili pomiędzy
          Sztefena i Kevina. Brakuje mi Oliviera "Budą(!)" francuza kucharza.
    • lahliq Fin - pytanie 23.02.04, 08:49
      W sobote pierwszy raz natrafiłam na Fina. Rewelacyjnie chłopak mówi po polsku!
      Jak długo już u nas jest? Czy może jest pół-Polakiem? Zrobił na mnie bardzo
      dobre wrażenie, wizualnie i poczuciem humoru.

Co do reszty uczestników: nie lubię Francuza, ale ogólnie nie lubię
      Francuzów. ;)
      • babeczkaa Re: Fin - pytanie 23.02.04, 15:16
        z tym Finem kiedyś leciałam samolotem do Helsinek, dlatego teraz często zwracam
        uwage na to jak sie wypowiada , co mówi, nie podobało mi się jak mówiłkiedyś w
        programie o swoich znajomych co to zapraszają go na jakieś smakołyki do siebie
        a na co dzień jedzą kaszankę. Jakbym była jego znajomą i usłyszała taki tekst
        zastanowiłabym sie nad taką znajomością. Moim zdaniem Fin niekiedy
        przesadza...to tyle
        • lahliq Re: Fin - pytanie 24.02.04, 08:22
          Widziałam go tylko ten jeden raz, akurat nic mu się złego nie wymsknęło.
          Wiesz coś więcej? Jak trafił do Polski? Ile lat już tu mieszka? Trzeba
          przyznać, że mówi świetnie.
          • moniq_c Re: Fin - pytanie 24.02.04, 09:16
            lahliq napisała:

> Widziałam go tylko ten jeden raz, akurat nic mu się złego nie wymsknęło.
            > Wiesz coś więcej? Jak trafił do Polski? Ile lat już tu mieszka? Trzeba
            > przyznać, że mówi świetnie.

ja już go widziałam wcześniej ale akurat na ten odcinek jak był pierwszy raz i
            mówił o sobie to się chyba nie załapałam...
            wygląda na Skandynawa "czystej krwi" ;-))) więc chyba nie miał nikogo z Polski
            w rodzinie... ;-)
        • kaye Re: Fin - pytanie 25.02.04, 08:42
          babeczkaa napisała:

> z tym Finem kiedyś leciałam samolotem do Helsinek, dlatego teraz często
          zwracam uwage na to jak sie wypowiada , co mówi, nie podobało mi się jak
          mówiłkiedyś w programie o swoich znajomych co to zapraszają go na jakieś
          smakołyki do siebie a na co dzień jedzą kaszankę. Jakbym była jego znajomą i
          usłyszała taki tekst zastanowiłabym sie nad taką znajomością.

Też to widziałam i byłam zdegustowana tym tekstem. Gdybym była tym znajomym
          poczułabym się niewyraźnie. A sam program dotyczył chyba snobizmu.
          • lahliq Re: Fin - pytanie 25.02.04, 09:49
            Ale może oni naprawdę lubili kaszankę... Też miałam taki czas, chyba ze dwa
            miesiące, że nie mogło się obyc bez kaszanki, dzień w dzień... :P Przeszło, ale
            gdyby mnie ktoś wtedy poznał to miałby wyrobione zdanie...
            A może tez Fin poznał ich w okresie letnim, gdy był boom na kaszankę z
            grilla... :)
    • kaye Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 23.02.04, 09:02
      Bardzo lubię ten program, choć zdarzają się też słabsze odcinki. Uczestnicy są
      dobrze dobrani i są sympatyczni, ale wiadomo, że jednych lubi się bardziej,
      innych mniej.
      Mnie od pewnego czasu drażni Kevin Aiston, jego dowcipy są "na siłe", nie
      wyczuwam w nim naturalności. Najbardziej lubię Steffena, Paolo z kolegami i
      Corrado (świetnie mówi po polsku).
      • Gość: o Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 23.02.04, 12:04
        monika mi sie wydaje nienaturalna. a i tez denerwuje mnei ta polka z anglii.tez
        jaka taka nadeta, i uwaza sie za pelnokrwista angielke.juz wole czeszke.
        ps. ciekawi mnie stan cywilny kevina- czy ma zone, czy nie ma, cyz ma syna czy
        nie ma, czy sie rozwiodl czy nie:)
        • wiewior1 Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 23.02.04, 12:15
          Ostatnio czytałam, że jest właśnie w trakacie rozwodu. Ma już nową narzeczoną -
          kuzynkę Waldemara Dąbrowskiego ministra kulutry. Ma dziecko z poprzedniego
          wolnego związku a jego i prawie byłej żony zmarło przy porodzie.
    • Gość: Cy_nick Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 12:31
      Szedł kiedyś program w tv w rocznicę Wembley.
      Występowali piłkarze,trenerzy,dziennikarze i zaprosili
      również Kevina.Wszyscy mieszali Angoli z błotem
      a biednego Kevina nie dopuścili praktycznie do głosu.
      Myślałem że ze wstydu zapadnę się pod ziemię.
      Przepraszam cię Kevin za tych arogantów.
    • Gość: malina Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 15:55
      Dla mnie absolutnym numer 1 jest wloch ANTONIO, widze faceta i umieram:)))
      • Gość: g Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 23.02.04, 16:58
        a ktory to jest antonio?
        • Gość: f Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 23.02.04, 17:25
          no ten co tak fajnie zaciaga jak mowi.i jest ciagle usmiechniety i taki
          zarosniety troche na twarzy:)
          • Gość: f Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 23.02.04, 17:28
            aha, zapomnialabym o Hiszpanie. wyglad ma ze sie tak wyraze hiszpanski, ale
            ten glosik panienki:)
            a Fin rzeczywiscie super nawija po polsku. ale to chyba wszyscy finowie maja
            predyspozycje do tego:)
            a Steffena przylapalam kilka razy na opowiadaniu zartow jako swoich przezyc.nie
            wiem czy on wie ze my wiemy ze on gada glupoty, czy moze on mysli ze my nie
            wiemy?
          • Gość: g Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 23.02.04, 18:58
            a nie paolo?
            • Gość: malina Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:01
              paolo jest ok, ale antonio bije go na glowe, wydaje mi sie ze to bardzo pogodny
              czlowiek a jego takie "rozmenlanie" jest przeurocze:)))) Dla mnie to typowy
              wloch.
      • antoniovero Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 02.03.04, 14:28
        dzęki Malina
        • Gość: Malina Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 21:59
          Masz fanke:) Byles moze na meczu polska - wlochy? (Wygralismy jjeeeeejejeee) Bo
          mi sie wydaje ze byles i wygladales rownie sympatycznie:)
          Samo dzieki nie wystraczy... Zyciorys, zdjecia, kontakt prosze;)
          Pozdrawiam :*
          • antoniovero Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 05.03.04, 10:18
            masz gadugadu?
            • Gość: Malina Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 16:17
              Jasne ze mam:P 2399340. Rozumiem ze te zdjecia to przez gg dostane:D
    • mahoney Re: EUROPA NIE DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 23.02.04, 20:02
      bosz co za gowno sory , ale ten program to jeden wielki syf , nie wiadomo czemu
      sluzacy , ktos cos powie i juz barany z jakimis flagami zaczynaja meeee meeeee
      meeeeeee , o rany jaki to ciekawy progarm tak nas przybilza do Europy , trzeba
      byc smutnym nudziarzem zeby ogladac takie biesiady , szkoda mi tych ludzi :) (
      teraz czekam A MNIE SZKODA CIEBIE , TY :)
    • Gość: nudziara Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 09:18
      pamietacie tekst fina do biskupa? "prosze pana ksiedza biskup" czy jakos tak.
      kochani sa wlosi-uwielbiam ich. aha jakby wszyscy francuzi byli tacy jak ten
      kucharz z programu, to ja jush lubie francuzow:))
    • oka5 Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY 24.02.04, 11:05
      Bardzo lubię ten program. Najbardziej lubię zestaw Kevin - Steffen. Niestety
      nie lubię widoku ust Steffena. Są obrzydliwe.
      • Gość: ameri Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.04, 17:17
        hahahahahahahahahahahahahahahahaha
    • Gość: judyta rolke Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 09:45
      Uwielbiam przesympayczną Francuzeczkę (ostatnio rzadko się tam pojawia) - co za
      gracja, elegancja, subtelność - miodzio! Bardzo sympatyczni są Czeszka i Fin.
      Skandynawski chłód i dystans do Finów i Finlandii są niesamowite. Finów
      porównał do misiów - sympatyczni, mili, ale pół życia przekimają... To prawda.
      Barbara Dudzik z UK w porządku, Steffan też... Kevin - nieznośny i okropny.
      Włosi na ogół sympatyczni, ale głośni jak cholera. Dobrze, że nie mieszkam we
      Włoszech, bo oni ciągle krzyczą! Zwariować można...
    • Gość: jjj Re: EUROPA DA SIE LUBIC- UCZESTNICY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 21:20
      niezle to, da sie ogladac
      czasem ci goscie strasznie przerysowuja rozne sytuacje
      Francuzeczka milutka:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka