Dodaj do ulubionych

DODA THE BEST!!!

IP: *.osiedla.net 02.03.04, 09:19
uwazam ze producenci baru powinni ja bardziej wykorzystac-moglaby cos
prowadzic, na pewno wnioslaby sporo zamieszania-jest ostra, umie dowalic
ludziom a w tym wszystkim (przynajmniej dla mnie:) jest slodka-lubie takie
bitch:))) ps mysle ze swietnie sprawdzilaby sie w najslabszym ogniwie-jak
sadzicie?
Obserwuj wątek
    • sonny_z_posen Re: DODA THE BEST!!! 02.03.04, 09:21
      wtedy nazwa teleturnieju bardziej by pasiła na: NAJGORĘTSZA ELEKTRODA
      A Doda faktycznie - taka rasowa suka! Fryta to przy niej szczenie! Doda z
      Grodecką to już w ogole mieszanka totalna..
      Co ciekawe: zarówno Grodecka jak i Doda pochodzą z Ciechanowa. Ciekawe..
    • Gość: kiki Re: DODA THE BEST!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 09:22
      Doda na prowadzącą!!!!!!!!!!!Wywalić tamtego paszteta z "najsłabszego ogniwa"!
      • Gość: mahoney Re: DODA THE BEST!!! IP: 217.153.143.* 02.03.04, 09:26
        Doda jak najbardziej , a jak by chcieli miec maksymalna suke to najlepiej
        wziasc grodecka to by mieli jazde , ludzi by wynosilo pogotowie
        • Gość: maxWroc Re: DODA THE BEST!!! IP: *.osiedla.net 02.03.04, 09:47
          ale Grodecka moze i ma ostry jezyk (choc czesciej robi jakies glupkowate miny)
          ale to burak i kartofel no i totalna porazka-zero kobiecosci!!! No a Doda to
          klasa sama w sobie:))
          • Gość: mahoney Re: DODA THE BEST!!! IP: 217.153.143.* 02.03.04, 09:53
            a kto powiedzial ze zbior grodecka znajduje sie w podzbiorze kobiecosc , ona
            jest lata swietlne od tego , tata ja faszerowal sterydami , jakby chodzilo o
            jazde i zniszczenie ludzui to gruda jest the best
            • sonny_z_posen Re: DODA THE BEST!!! 02.03.04, 09:56
              Grodecka to dla mnie taki źle skolonowany facet. Kobiecości w niej zero - w
              przeciwieństwie do Dody, która mimo, że łaciną rzuca i zachowuje się podobnie
              jak G., to jednak nie budzi we mnie takich odruchów jak ta zafałdowana i
              zsolarowana penera z gwoździem w pysku :)
              Podsumowując - nie wyobrażam sobie seksu z Grodecką ;)))
              • sonny_z_posen Re: DODA THE BEST!!! 02.03.04, 09:59
                Jeszcze w temacie jak wyżej: na pewno nie powierzył bym jej (Grodeckiej) w usta
                mojego penisa ;) Seks oralny z ciągłą myślą o obawie z powodu utracenia organu
                poprzez odgryzienie etc mnie nie rajcuje ;)
                Doda w pieleszach? Dlaczego nie?
                ;)
                • Gość: me still mahoney Re: DODA THE BEST!!! IP: 217.153.143.* 02.03.04, 10:09
                  Grodecka by odgryzla jak nic , osztra szuka , jakby powiedzialo najslabsze
                  ogniwo , zreszta mzoe ona juz cos odgryzla , tak wyglada , pewnie na udach ma
                  tatuaze penisikow jeden tatuaz to jeden odgryziony organ , poza ty mto ona
                  wyglada jak pirat a doda rzadzi , Doda(j) mi sil !
              • Gość: me mahoney Re: DODA THE BEST!!! IP: 217.153.143.* 02.03.04, 10:00
                ja sobie wyobrazam ale trzeba by ja dobrze przywiazac :))) i tak ustawic zebym
                nie widzial maski :)))
    • Gość: pn to sa kobiety?Vaginy dendataty - raczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.04, 11:34
    • Gość: znawca kobiet Re: DODA THE BEST!!! IP: *.utp.pl / *.utp.pl 02.03.04, 11:43
      ....no dla mnie ta cała Doda nie ma w sobie w ogóle żadnej kobiecości!!!!!!
      Gdzie się chowa ta jej kobiecość???? Pod ładnymi ciuszkami i blond włoskami ma
      pustą główkę (choć muszę przyznać,że czasami mądrze mówi- ale gdy się odzywa to
      niestety cała jej uroda jest przytłoczona jej językiem).... zresztą
      zauważyłem,że ma nawet podobną figurę do Izki- bynajmniej teraz(chyba kiedyś
      była szczuplejsza),,,, te same "dobrze zbudowane ramiona i nogi"tzn.
      umięśnione, prawie w ogóle piersi i dziwne biodra....
      No ale to tylko moja opinia.... niektórym się podoba :)! Pozdrawiam
      • Gość: pychotka Re: DODA THE BEST!!! IP: *.kutno.mediaclub.pl 02.03.04, 17:09
        Widzę, że słabo oglądałeś 1 program, w którym wystąpiła DODA. Była tam w
        czarnej, półprzezroczystej bluzeczce bez stanika. Życzę wszystkim kobietom
        takich piersi: jędrne, wysoko uniesione mniammmmmm
    • Gość: k2 Re: DODA THE BEST!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 14:01
      Kto to jest DODA?!!
      • dobbi Re: DODA THE BEST!!! 02.03.04, 14:24
        to takie male, kurduplowate, bezmozgie zdzirsko, ktore mysli ze wiacha zalatwi
        wszystkich i mysli ze to inteligencja...
        • Gość: k2 Re: DODA THE BEST!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 15:26
          A coś bliżej? Bo małych kurduplowatych to tam jest więcej...
          • Gość: # Re: DODA THE BEST!!! IP: 80.51.232.* 02.03.04, 15:39
            BLONDYNA, KTORA WESZLA W POLOWIE 2 EDYCJI BARU I MIALA SLODKIE TETE-A-TETE Z
            ADRIANEM-DEMOLKA, NAWET Z NIM TELEDYSK NAGRALA
            • Gość: k2 Re: DODA THE BEST!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 16:13
              ahaaaaa....dzięki
              • dobbi Re: DODA THE BEST!!! 02.03.04, 18:47
                zasadniczo pobieznie, to takie nic czy takie zero jak miss doda ciezko
                zdefiniowac...
                fuj
                • Gość: ktostam Re: DODA THE BEST!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.04, 19:22
                  a ty jestes pewnie wszystkim i najwyzsza liczba jak istnieje.
                  • dobbi Re: DODA THE BEST!!! 03.03.04, 16:34
                    no przy takim dnie to kazdy jest kims, nawet ty w co trudno pewnie uwierzyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka