orzels 01.12.03, 08:08 Bo taki ma wlasnie tytul teleturniej, na ktory wlasnie stawila sie kolezanka Isis, o czym uprzejmie Panstwa informuje. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issis Re: Daję słowo :) 01.12.03, 12:25 orzels napisał: > Bo taki ma wlasnie tytul teleturniej, na ktory wlasnie stawila sie kolezanka > Isis, o czym uprzejmie Panstwa informuje. :) Stawiła się, ale nie była nagrywana. Z sześciu osób miały dziś grać 3, a do pozostałych zadzwonią jutro aby umówić się na nagranie w przyszłym tygodniu (już bez eliminacji). Osoby, które tak jak ja zostały "w poczekalni" są z Wrocławia, a wybrali Kraków, Poznań i Opole, żeby nie musieli II raz przyjeżdżać. Cieszę się, że tak się stało (o ile nie wybiorą dnia, kiedy pracuję w innym mieście), bo jutro emisja pierwszego odcinka i zobaczę z czym to się je. Zła jestem, że nie śledziłam ogłoszeń - ponoć poszukiwali prowadzącej do tego teleturnieju, ale wszystkie panie, które się zgłosiły, odpadły, więc wybrali tego Orleańskiego. Szkoooooda - wolałabym to prowadzić niż w tym grać :((( Acha, razem ze mną był kelner z restauracji, do której często chodzę. Najpierw mnie nie poznał, bo miałam zrobioną niecodzienną fryzurę, ale potem skojarzył: "aaaaa, to pani zamawia zawsze dzbanek wina!!!" :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Daję słowo :) 02.12.03, 11:48 Już dzwonili - idę w przyszły czwartek. Od ranu na nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Daję słowo :) 04.12.03, 08:07 Poziom tego teleturnieju nie jest za wysoki. Drażni mnie co chwila powtarzane słowo "literka" (dla odmiany: "literkę" (!), "kupuję"). I na co komu roczny zapas wody? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi99 Re: Daję słowo :) 04.12.03, 09:42 Nie za wysoki to chyba za mało powiedziane, moja dwunastoletnia córka jest załamana niektórymi uczestnikami, ale początki są trudne i mam nadzieję, że później będzie tylko lepiej. Mnie trochę drażni sama formuła programu, przecież można było podobie jak w RR zachować pieniądze z eliminacji, a w finale grać o z góry usztaloną kwotę np. 10 tys. PLN. I jeszcze to pochylanie się,żeby nacisnąc przycisk. Mogli to jakoś inaczej zorganizować. P.S. Kontrolnie oczywiście wysłalem sms, ale nie dostałem żadnej odpowiedzi, i teraz nie wiem, czy dotarł do adresata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kebabka Re: Daję słowo :) 04.12.03, 22:36 skubi99 napisał: > Nie za wysoki to chyba za mało powiedziane, moja dwunastoletnia córka jest > załamana niektórymi uczestnikami, Ja też :( > przecież można było podobie jak w RR zachować pieniądze z eliminacji, a w > finale grać o z góry usztaloną kwotę np. 10 tys. PLN. To traci się te pieniądze z eliminacji? Buuuu:( > I jeszcze to pochylanie się,żeby nacisnąc przycisk. Celowo? Czas ucieka? Jakoś mi się nie uśmiecha ten teleturniej po dzisiejszej emisji, bo występowało dwóch studentów z mojej uczelni :( Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Daję słowo :) 10.12.03, 10:35 Yesooooo, czy tych ludzi tak tam zamula??? Ja normalnie męczę się przy tym teleturnieju i pewnie nie poświęciłabym mu ani słowa na tym forum, gdyby nie to, że jutro tam idę :( Wstyd mi, naprawdę. Ale sami zadzwonili, a ja wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to takie badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Daję słowo :) 11.12.03, 15:08 Wróciłam z nagrania. Wśród publiczności znów była ta "pani przy kości" - kibicowała mi. Wygrałam z tej trójki - ba, pobiłam rekord (na ogół zgadywałam wyrazy bez odsłaniania). Ale potem dali mi takie hasło i tak perfidnie odsłaniali literki (końcówkę akurat znałam, a z każdą odsłoniętą literka traciłam 1.600 zł). Wyraz, którego praktycznie się nie używa w takiej formie. Zostałam z dziesiątą częścią tego co wygrałam w I etapie. Jestem wściekła!!! Prowadzący - super. Miły, sympatyczny, piękna barwa głosu i dykcja. Czasem nie wie co robić - wtedy podpowiadają mu realizatorzy do ucha, a czasem myli isę przy czytaniu haseł (ale nie aż tak jak Ibish). Wyrobi się. Emisja będzie w styczniu, bo dziś nagrywali też odcinki specjalne - świąteczne (z aktorami grającymi na cele charytatywne). No. Tak to było. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Daję słowo :) 12.12.03, 13:26 O nagrodach w teleturnieju z Forum TV: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9630981\ Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Daję słowo :) - nagrody 12.12.03, 13:27 O nagrodach w teleturnieju z Forum TV: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9630981 Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Daję słowo :) 19.12.03, 08:17 zbij napisał: > Kiedy emisja programu? Mojego? Chyba w styczniu. Nie wiem dokładnie, ale na grudzień raczej się już nie załapię. Odpowiedz Link Zgłoś
issis Już byłam w TV :) 06.01.04, 22:56 Dzisiaj o 18.30. Jutro powtórka o 9.30. Hasło straszne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
miky Re: Już byłam w TV :) 09.01.04, 09:32 Czy tym haslem bylo "Fingowanie"? Jesli tak, to jestem z siebie dumny. Ogladalem ten teleturniej raz i uznalem, ze nie warto. Drugi raz wlaczylem przypadkiem na sama koncowke i co? Przylapalem sama szefowa forum:) Niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: Już byłam w TV :) 09.01.04, 18:22 miky napisał: > Czy tym haslem bylo "Fingowanie"? Uhm :) > Jesli tak, to jestem z siebie dumny. Z tego, że przyłapałeś, czy, że znałeś hasło...? > Drugi raz wlaczylem przypadkiem na sama koncowke i co? > Przylapalem sama szefowa forum:) Na samą-samą-samiusieńką końcówkę? Tylko hasło finałowe? To szkoda, bo wcześniej było lepiej :( Odpowiedz Link Zgłoś
miky Re: Już byłam w TV :) 10.01.04, 08:48 Hasla nie znalem. Ale skupiony zbytnio tez nie bylem. Tak, na sama koncoweczke. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś