Dodaj do ulubionych

Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całowała

16.03.04, 09:58
się Joanna Brodzik po otrzymaniu Wiktora? Tylko proszę nie doszukiwać się
podtestów, nie jestem z LPR-u! Po prostu ciekawości - choć to pierwszy krok
do piekła - trudno się oprzeć.
Obserwuj wątek
    • Gość: kejti Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 10:47
      Nie jestem pewnw,ale to była koleżanka Drzyzgi, wydaje mi się,że była ona z nia
      w tym programie Sołtysika - Łyse Konie oczywiście jako jedena z koni Drzyzgi :))
      • Gość: dyrman Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: 212.160.118.* 16.03.04, 13:05
        Marzena Rogalska
        • lunatica Marzena Rogalska 17.03.04, 23:47
          swojego czasu (jakieś 7 lat do tyłu)nwspółprowadziła bardzo fajny program w
          Telewizji Krakowskiej... niestety nie pamiętam nazwy, ale można było wygrać
          fantastyczne nagrody :-)
          fanfm.strefa.pl/ludzie/odeszli/rogalska.php
    • Gość: ja Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.atm.com.pl 17.03.04, 12:53
      Z serialowym Tomkiem też się całowała i co?
      • wojtek_kosynier I nic! Może się całować z kim chce! Ja się jedynie 17.03.04, 13:42
        pytałem o osobę.
      • Gość: kejti Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 14:08
        i to w dodatku z jaką muzyczką w tle :))
        • Gość: JA Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 18:44
          nie widziałam tego dokadnie .... ale ktoś wcześniej wspominał o koleżance
          dzrzyzgi, tej która siedziała pomiędzy drzyzgą a brodzik...Pani nazywa się
          Marzena Rogalska, kiedyś pracowała RMFie, ateraz nie wiem, kiedyś słyszałam
          rogalską w radio kolor.Przyjaciółka Drzyzgi,patrz łyse konie w tvn....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka