wojtek_kosynier 16.03.04, 09:58 się Joanna Brodzik po otrzymaniu Wiktora? Tylko proszę nie doszukiwać się podtestów, nie jestem z LPR-u! Po prostu ciekawości - choć to pierwszy krok do piekła - trudno się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kejti Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 10:47 Nie jestem pewnw,ale to była koleżanka Drzyzgi, wydaje mi się,że była ona z nia w tym programie Sołtysika - Łyse Konie oczywiście jako jedena z koni Drzyzgi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrman Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: 212.160.118.* 16.03.04, 13:05 Marzena Rogalska Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Marzena Rogalska 17.03.04, 23:47 swojego czasu (jakieś 7 lat do tyłu)nwspółprowadziła bardzo fajny program w Telewizji Krakowskiej... niestety nie pamiętam nazwy, ale można było wygrać fantastyczne nagrody :-) fanfm.strefa.pl/ludzie/odeszli/rogalska.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.atm.com.pl 17.03.04, 12:53 Z serialowym Tomkiem też się całowała i co? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier I nic! Może się całować z kim chce! Ja się jedynie 17.03.04, 13:42 pytałem o osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 14:08 i to w dodatku z jaką muzyczką w tle :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Czy ktoś wie, kim jest ta pani, z którą całow IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.04, 18:44 nie widziałam tego dokadnie .... ale ktoś wcześniej wspominał o koleżance dzrzyzgi, tej która siedziała pomiędzy drzyzgą a brodzik...Pani nazywa się Marzena Rogalska, kiedyś pracowała RMFie, ateraz nie wiem, kiedyś słyszałam rogalską w radio kolor.Przyjaciółka Drzyzgi,patrz łyse konie w tvn.... Odpowiedz Link Zgłoś