Dodaj do ulubionych

Ibisz kawal h...

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 00:46
Ogladaliscie dzisiaj gorace krzesla?
Jak ten palant ibisz przez pol programu
wypytywal Wiole o Sebastiana, mimo ze ona
mowila ze nie chce o tym juz mowic.
Ciekawe jak by sie ktos jego zapytal na zywo
o jego rozwod z zona? pokazal filmy jak ja zdradza
moze wtedy by zrozumial jak czula sie wiola i inni uczestnicy
ktorzy musieli odpowiadac na jego durna pytania
typu a "co ty o myslisz?"

Obserwuj wątek
    • ed_norton Re: Ibisz kawal h... 21.03.04, 02:13
      Gość portalu: Szibi napisał(a):

> Jak ten palant ibisz przez pol programu
      > wypytywal Wiole o Sebastiana, mimo ze ona
      > mowila ze nie chce o tym juz mowic.

sama chciala wejsc do programu, wiedziala z czym sie musi liczyc, wiec dziwi
      mmnie Twoje zaskoczenie pytaniami Ibisza...

> Ciekawe jak by sie ktos jego zapytal na zywo
      > o jego rozwod z zona? pokazal filmy jak ja zdradza
      > moze wtedy by zrozumial jak czula sie wiola i inni uczestnicy
      > ktorzy musieli odpowiadac na jego durna pytania
      > typu a "co ty o myslisz?"
      >
      >

a pomyslales kolezko choc raz ze sa tacy ludzie jakr ezyserzy i scenarzysci,
      ktorzy o tym decyduja?
      ale najlepiej jest bezmyslnie zbluzgac Ibisza...hmmmm...skads znam kompleks
      ten...czyzbys byl mieszkancem kraju w srodkowej Europie, w ktorym mieszka blisko
      40 milionow ludzi a 1/4 z nich popiera niejakiego Leppera???
    • Gość: telewidzka Nie zgadzam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 06:18
      Po raz pierwszy musze stanac w obronie Ibisza. Moze i on w koncu przyjrzal sie
      nagraniu i zrozumial ze to nie Sebastian pocalowal Wiole. Wyraznie widac na
      zwolnieniu ze to Wiola "rzuca" sie na Sebastiana. Dlaczego wiec tak uparcie
      wszyscy bronia ta panienke odsadzajac Sebastiana od czci i wiary? Dlaczego on
      ponosi konsekwencje tego co zrobila dziewczuna a ona jest ta pokrzywdzona cnota?
      Nie za darmo dostaje sie w takim programie gore forsy. Dostaje sie ja za to ze
      telewidzowie moga sie grzebac w cudzym zyciu komentowac, omawiac kazdy
      szczegol. I Wiola byla swiadoma tego na co sie zdecydowala wchodzac do
      programu. Wystawila swoje zycie na pokaz wiec nie czas plakac nad rozlanym
      mlekiem.
      Jeszcze przy okazji kilka slow o uczestnikach.
      Piotr - jest mdly niczego do programu nie wnosi nie wiadomo po co tam siedzi
      Adrian - dla mnie falsz bije od tego faceta na kilometr. Sprawia na mnie
      wrazenie zakompleksionego prostaczka ktory za wszelka cene chce byc "kims"
      zadnej wyrazistosci.
      Karol- takiej malpy na sznurku dawno juz nie widzialam. I jakos zupelnie mnie
      to nie bawi. Jego dowcipy miny przebieranki dobre sa na 5 moze 10 minut a potem
      tylko mecza i draznia. Gowniarz z przedszkola ktory dorwal sie na wizje. Dziwi
      mnie ze mogl chociaz przez sekunde myslec ze dla Wioli bedzie kims wiecej.To
      swiadczy o calkowitym barku samokrytycyzmu. Calkiem zrecznie manipuluje Wiola a
      jej teksty: "jaki ty jestes madry" wbijaja mnie w krzeslo.
      Ania - lesbijka zakochana w Izie zemscila sie za Dobrusie. To swiadczy i jej
      charakterze.
      Gdybym porownala jej zachowanie i zachowanie Sebstiana tez zakochanego to musze
      uznac ze Sebstian pod wplywem uczucia nie myslal logicznie a Ania z zimna
      konsekwencja doprowadzila do wywalenia Izy z programu.
      Robert - zero komentarza, absolutne dno.
      Magda po tekstach Roberta migdali sie z nim - dno.
      Oleg - bardzo mi sie podoba, sprawia wrazenie szczerego i fajnego chlopaka.
      Munir - bez zastrzezen.
      Gulczas - cham ale nie ukrywam podobala mi sie riposta do Adriana ktorego nie
      znosze.
      Zozla - tez mi gwiazda.
      Wszystkim juz obrobilam tylki? Chyba tak:)))))
      • Gość: kolo Wiola widac ze lubi facetów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.04, 06:50
        a potem zgrywa niewiniatko... Sebastian sie zakochał a ta go jeszcze
        prowokuje...
        A Karol to jakaś kukiełka na pozoiomie przedszkola zgadzam sie
        PSL ogaldałem tylko dwa programy ;)
      • Gość: zuza Re: Nie zgadzam sie IP: *.icpnet.pl 21.03.04, 13:49
        A Ramona? Dla mnie jest fałszywa i wyrachowana!
        • Gość: hya Re: Nie zgadzam sie IP: *.crowley.pl 21.03.04, 17:26
          a jak dla mnie... to nie macie wlasnego zycia.
          przeciez komercyjna telewizja to zawieszacz oka, a nie generator szablonow
          zachowan ludzkich.. ludzie..
          jak apogoda u Was? bo tu swieci slonce. moze spacer? ;)
          • Gość: telewidzka Re: Nie zgadzam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 19:13
            zuza zapomnialam:)) hya a ty co tu robisz zamiast byc na spacerze?:)
            • Gość: hya Re: Nie zgadzam sie IP: *.crowley.pl 21.03.04, 21:21
              Heh.. Jakbym Ci powiedzial co ja tu robie...
              Na szczescie resztki zdrowego rozsadku i sumienia nie pozwalaja mi na to.
              Jesli juz to na privie ;)

wroclawiaczek@wp.pl
              • Gość: telewidzka Re: Nie zgadzam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 06:35
                hya a co to takiego sumienie?:) A calkiem powaznie. Nie przyszlo Ci do glowy ze
                wielu z nas oglada te programy zeby tu sobie popisac?:)) Kiedy zmeczona ciezkim
                dniem siadam czasem o 20 na kanapie / czasem bo nie ogladam baru codziennie/
                mam pelny luz bo absolutnie nie musze myslc, ten program tego nie wymaga ode
                mnie. Kiedy czytam czasem komentarze przestaje sie dziwic temu co sie
                dzieje "na zewnatrz", przestaje sie dziwic zachowaniu ludzi, patrze jakby z
                boku na cudze emocje, swinstwa, egoizm widze jak bardzo niektore oceny roznia
                sie od mojego odbioru. I wtedy juz wiem dlaczego "w prawdziwym zyciu
                publicznym" jest jak jest. Bo jesli w komentarzach czytam pochwale chamstwa,
                prostactwa a nawet kurestwa to nie sa to tylko litery na ekranie to niestety
                sposob myslenia wielu ludzi. Uwierz mi,ze taki program, co tu ukrywac na
                poziomie podlogi, tez moze byc niezla lekcja zycia.
                pozdrawiam
    • Gość: la_ki Re: Ibisz kawal h... IP: 217.153.130.* 25.03.04, 12:57
      Sęk w tym,że w tym programie nie ma prywatności.Zgodzili się na to i Polsat
      może pokazywać co chce i ile chce.Uczestnicy trochę powinni pomyślec,zanim coś
      zrobią,bo konsekwencje potem są opłakane.I proszę,nie obrażaj Ibisza.Też
      najpierw pomyśl.Pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka