Dodaj do ulubionych

kropelki potu na kluce Lwa Rywina

24.03.04, 09:44
Widzieliście?? Przypadkiem natyrafiłem na skrót wczorajszych wyjaśnień Lwa R.
na TVP3. Kamera zrobiła w pewnym momencie tak chamskie zbliżenie, że na
czubku nosa Ljowki widać było wielgachną kroplę potu. W pewnym momencie
operejtor chyba skumał, że zaraz ta kropla skapnie i zrobił oddalenie..
jednak Ljowka w ostatniej chwili wyczuł klimat i tą kroplę potu z czubka nosa
dyskretnie dłonią zebrał...
Niezbyt to apetyczne było, ale wolę już patrzeć na spoconego Rywina niż na
Postrach z Czerskiej, czyli Wandzię Rapaczyński :))
Obserwuj wątek
    • Gość: wesoly romek Re: kropelki potu na kluce Lwa Rywina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 12:17
      jeszcze gorsza byla scena-tez zblizenie-jak rywin cala morde obcieral sobie
      wymietoszona chusta do nosa - fuj - caly spocony jak swinia, a chusta wielka
      jak namiot, wymietoszona, pewnie w smarkach
      • johnny_tomala Re: kropelki potu na kluce Lwa Rywina 24.03.04, 13:00
        ha , właśnie chustka wielkości obrusu i wycira mordę ak ręcznikiem po kąpieli.
        zdarza mi się w gorace dni pocić ale nawet najmniejszy tego przejaw da się
        kulturalnie elegancką chusteczką wytrzeć. i nie szokuje. a ta kropla na nosie
        świadczy tylko o tym że facet jest strasznym niechlujem w dodatku nie znającym
        podstawowych zasad zachowania. takiego rywinka nie znałem sądziłem że to w
        miarę zadbany facet, na jakimś tam poziomie. a tu proszę. a może to specjalnie
        było tak zrobione, że niby się przejmuje i ludzie go krzywdzą a on w takim
        momencie nie będzie zwracał uwagę na "błachostki". pamiętajcie że adwokaci są
        przebiegli. węszę spisek !
        • riki_i Re: kropelki potu na kluce Lwa Rywina 24.03.04, 13:39
          Buhahahahaha Wielki tłusty oblech wycierający zapoconą mordę w płachty
          wielkości prześcieradła. Przypomniał mi się Demis Roussos ze swych najlepszych
          czasów, ale ten przynajmniej umiał zaśpiewać!
          • Gość: ilo.ta Re: kropelki potu na kluce Lwa Rywina IP: 80.51.245.* 24.03.04, 15:32
            D. M. nigdy nie umiał zaśpiewać. Sopot pamięta słynny playback z Ireną Dziedzic
            w tanecznym pas!
    • sonny_z_posen Re: kropelki potu na kluce Lwa Rywina 24.03.04, 13:37
      poczytałem sobie całość wczorajszego wyjaśnienia Ljowki vel 'Gruby' (tak do
      niego zwracał się Michnik fleja) i kurde brzmi ono całkiem sensownie. W
      zasadzie to kiedyś podczas ostrego biasiadowania z moim Kochanie, rozwiązaliśmy
      tą sprawę dochodząc do wniosku, że to Michnik i jego Wandzia stoją za tym
      wszystkim, co nie oznacza, że Jakubka&Co nie są bez winy..
      zresztą to forum TV a nie polityka..
      P.S. Scenę z chusteczką pognieciona haftowaną we wszystkie 4 rogi widziałem
      też :))
      • riki_i Re: kropelki potu na kluce Lwa Rywina 24.03.04, 13:42
        sonny_z_posen napisał:

> poczytałem sobie całość wczorajszego wyjaśnienia Ljowki vel 'Gruby' (tak do
        > niego zwracał się Michnik fleja) i kurde brzmi ono całkiem sensownie.

Miał ponad półtora roku na wymyślenie jakiejś linii obrony, otoczony doradcami
        i ułatwiającymi sprawę transmisjami live z zeznań świadków.

> zasadzie to kiedyś podczas ostrego biasiadowania z moim Kochanie,
        > rozwiązaliśmy tą sprawę dochodząc do wniosku, że to Michnik i jego Wandzia
        > stoją za tym wszystkim,

Jeśli wierzyć spoconemu Rywinowi, to raczej sama Wandzia usiłująca wyruchać
        swojego pryncypała na kasie
        • johnny_tomala Re: kropelki potu na kluce Lwa Rywina 24.03.04, 14:25

>
          >
          >
          > >
          > Jeśli wierzyć spoconemu Rywinowi, to raczej sama Wandzia usiłująca wyruchać
          > swojego pryncypała na kasie

eeeeee tam nie wierzę toć ona razem z tą drugą ma taki majątek w tych akcjach
          agory że nawet nie pamiętam tej sumy ! dla niej kilka baniek w tą czy w tą nie
          powinno stanowić różnicy - a ryzyko byłoby zbyt duże. No ale cytując moją
          sygnaturkę której autorem, par exellance , jest mmmmmmmichnik "nie
          wierzę...itd."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka