Dodaj do ulubionych

Niepokonani. Niezwykłe historie-Bardzo dobry progr

08.09.10, 22:55
Wlasnie obejrzalam, nastawialam sie znowu na wyciskacz łez ale ...zaskoczenie bardzo pozytywne.mYSLE,ZE najwieksza zasługa prowadzącego, zwyczajnie wierze facetowi, zadawal pytania jakie kazdy chcialby zadac w takiej sytuacji, bede ogladala dalsze odcinki -mam nadzieje,ze sie nic nie zmieni.
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: Niepokonani. Niezwykłe historie-Bardzo dobry 10.09.10, 21:20
      Szkoda, że tak późno.
    • stokroteczka09 Re: Niepokonani. Niezwykłe historie-Bardzo dobry 12.09.10, 20:31
      Zgadzam sie, program zaskakująco dobry. (pierwszy od daaaawna program w TV publicznej, który nie przypawił mnie o zażenowanie)
      Trafiłam na niego przypadkiem - widziałam jedynie drugą połowę.
      Rozmowa poprowadzona z wyczuciem - może dlatego, że sam prowadzący też wiele przeszedł.
      Sama Monika Kuszyńska mówiła mądrze o rzeczach bardzo trudnych i osobistych. Świetna babka.
      • milemi27 wczoraj caly program ryczałam .. 16.09.10, 15:02
        o kamili skolimowskiej i jej ojciec sie wypowiadał ...masakra..
        super program ale za bardzo wzrusza..
    • jolie Re: Niepokonani. Niezwykłe historie-Bardzo dobry 19.09.10, 14:49
      Popieram, bardzo dobry program. Niestety pora emisji późna jak dla mnie:/.
      • maretta111 Re: Niepokonani. Niezwykłe historie-Bardzo dobry 24.09.10, 12:47
        Może wiecie jakie są możliwości oglądnięcia w innej porze, albo na innym kanale?
        • michal_82 Re: Niepokonani. Niezwykłe historie-Bardzo dobry 24.09.10, 13:41
          W Internecie:
          niepokonani.tvp.pl
          • pomme Re: Niepokonani. Niezwykłe historie-Bardzo dobry 24.09.10, 14:38
            O dzięki!!! zajrzę
    • kelle1986 Eleni - 27.10. 28.10.10, 08:03
      Rewelacyjny odcinek, popłakałam się, a niełatwo ze mnie łzy wycisnąć. Brak mi słów żeby wyrazić szacunek i podziw dla pani Eleni za umiejętność wybaczenia czegoś co jest nie do wybaczenia. Niezwykle silna i ciepła kobieta!
      • iwu Re: Eleni - 27.10. 28.10.10, 11:28
        To prawda, wczorajszy odcinek zrobił na mnie ogromne wrażenie. Nie mogłam przestać o tym myśleć, sama mam prawie dorosłą córkę.
        • dona.a Nie tylko Eleni 28.10.10, 16:03
          Nie oglądałam, ale pamiętam tamtą historię. Jest kilka popularnych osób, które straciły nastoletnie dzieci w tragicznych okolicznościach, Barbara Brylska, której piękna córka zginęła w wypadku samochodowym, gdy za kierownicą siedział syn znanego reżysera, Bogdan Smoleń, którego nastoletni syn popełnił samobójstwo, syn Seweryna Krajewskiego, który zginął w aucie prowadzonym przez matkę, chociaż okoliczności śmierci córki Eleni były wyjątkowo tragiczne.
          • spinka0001 Re: Nie tylko Eleni 28.10.10, 16:12
            O panie Bogdanie Smoleniu był jeden z poprzednich odcinków
      • jolie Re: Eleni - 27.10. 29.10.10, 09:24
        Wielki szacunek dla pani Eleni, przeżyć coś, co dla rodzica jest niewyobrażalne i umieć przebaczyć. Wspaniała, wielka duchem kobieta.
        I po raz kolejny - dlaczego tak mądry program jest o tak późnej porze?
        • maretta111 czy już koniec emisji? 16.12.10, 15:47
          Czy już koniec emisji "Niepokonanych", bo jak próbowałam tu oglądnąć powtórkę to skończyło się 2 tygodnie temu na Smoleniu.
    • grek.grek słuszne pożegnania w tvp 17.12.10, 13:43
      niepokonani is over. 997 - over. Teatr tv - najprawdopodobniej też over.

czyszczenie się zaczęło w tvp.

nie powiem, żeby mnie to ruszyło : 997 trzymał się tylko na długości stażu, formuła się kompletnie wyczerpała; teatr tv zagarnięty przez szajbęniętych inkwizytorów z IPN stracił swoją normalność i zainteresowanie zyciem, światem i współczesnym człowiekiem na rzecz jakichś odbijanych od szablonu kolejnych martyrologii powstańczych, opozycyjnych, antystalinowskich i inynych wszelakich; zaś ziemca podsumował najlepiej wojewódzki "jestem za robieniem programów o ludzkich tragediach, ale jestem przeciw programom, w których największą tragedią jest brak osobowości prowadzącego". gościa poparzyło, więc dajmy mu własny program, nieważne czy się kwalifikuje i ma warsztat, zamiast tego zakładamy w ciemno, ze własna historia go niemożliwie musiała uszlachetnić i będzie w tym co robi może i mdły i niestrawny, ale za to jakże wiarygodny - to od początku zalatywało brakiem konceptu. a do tego ten nastrój wionący grobem i konfesjonałem, jak kondukt w deszczu pod wiatr...

• amoniak2 Re: słuszne pożegnania w tvp 18.12.10, 22:29
        Nie zgadzam się z tobą. Właśnie to przez co przeszedł Ziemiec pozwala się gościom otworzyć, wszystko jest bardziej ludzkie - wydaje mi się że prowadzący współodczuwa. Słabo mi się robi jak sobie pomyślę że mógłby to poprowadzić ktoś w rodzaju Pieńkowskiej czy Mołek. Może jeszcze Wellman by się sprawdziła - jest poprostu mądra.
        • grek.grek Re: słuszne pożegnania w tvp 19.12.10, 12:27
          uff, ale chyba nie chodzi o to, zeby równać do poziomu podłogi :]
          a co do samego ziemca i jego wiarygodności, to, jak sądzę, 'gwiazdy'
          zapraszane do takich pogaduszek otworzyły się ze swoich intymności
          już wiele razy w rozmaitych szmatławcach - wskaż im do której kamery
          mają patrzeć i powiedzą, o czym tylko chcesz.
          • maretta111 ? 19.12.10, 15:55
            Mi tylko chodziło dlaczego wstrzymano powtórki, skończyło się na Smoleniu, według programu w gazecie emisja trwa.
            ?????
            www.tvp.pl/publicystyka/tematyka-spoleczna/niepokonani????
            • maretta111 Re: ? 27.12.10, 07:56
              Co z tym programem dlaczego skończyło się na Smoleniu, przecież jeszcze emitują?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka