Dodaj do ulubionych

Andrzej Grabowski u Kuby

22.09.10, 11:16
Czy też mieliście wrażenie, że jakos tak bucowato się zachowywał? Jeśli nie chciał brać udziału, mógł nie przyjmować zaproszenia do programu. I czy to możliwe, że ktoś nagrał płytę i nie potrafi samodzielnie zaśpiewać nawet jednego fragmentu którejkolwiek piosenki z tej płyty?
Obserwuj wątek
    • little-angel Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 12:04
      Zawsze darzyłam Grabowskiego sympatią i szacunkiem, dlatego byłam ciekawa wczorajszego programu. I bardzo się rozczarowałam. Wyglądał, jakby ktoś go tam zaciągnął na siłę, nie miał ochoty rozmawiać ani odpowiadać. Byłam ciekawa jak wybrnie z tego śpiewania, bo miałam wątpliwą przyjemność usłyszenia go na żywo i niestety nie posiada on słuchu muzycznego i nawet melorecytacja w jego wykonaniu rani uszy. Jak go usłyszałam to się zdziwiłam, że nawet da się słuchać, a po 5 sekundach zorientowałam się, że to przecież paskudny playback (swoją drogą, ładnie go Kubuś zdemaskował). Cholera, to już nawet Frytka śpiewała na tej kanapie na żywo. A potem sobie biedak nie mógł przypomnieć tekstu innej piosenki (a może po prostu nie chciał się już pogrążać). Cóż, nie zrobił najlepszego wrażenia, jeżeli ktoś go tam wysłał do promowania płyty, to chyba kiepska reklama.
    • em.haa Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 12:23
      Nie jestem jakaś dostojna, ale po tych "k....sach" na wstępie przełączyłam.
      Poziom mnie poraził, chociaż niczego innego po Wojewódzkim się już nie spodziewam.
      Tylko nie rozumiem dlaczego zmusza swoich gości do zniżania się do poziomu jaki on reprezentuje.
      Każdy program to tylko bluzgi, sex, alkohol i robienie z gości debili.
      Program jest udany wtedy kiedy gość się nie da.
      A jak pokazuje ostatni czas niewielu takich jest.
      • bm_ka Re: Andrzej Grabowski u Kuby 26.09.10, 23:45
        Po raz kolejny temat wątku ociera się o sposób w jaki prowadzi swój program Kuba Wojewódzki! A ja po raz kolejny z zadowoleniem stwierdzam, że Wojewódzki zadaje takie pytania, tak prowokuje gestem, zachowaniem, słowem, ze potem można zakładac wątek o takiej treści jak ten! Oto pan Grabowski w całej krasie! Dla jednych "buc" (to cytat
        z powyższych wpisów!) a dla mnie porządny aktor TEATRALNY i filmowy a także serialowy
        ( jego rola w Kiepskich jest genialnie zagrana). Jedyne co mu moge zarzucić to niepotrzebne atakowanie Kuby, bo przychodząc do tego programu należy byc pewnym prowokacyjnych pytan i zachowań prowadzącego - mozna odmówic i nie zaszczycić obecnością ale po co rzucac się do gardła Kubie..? W odwecie można oberwać, rykoszetem lub centralnie, w słabiznę ....
    • reniatoja Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 19:19
      Czy można prosic o oświecenie mojej ciemnej osoby? Mianowicie co takiego zrobił, czym zasłynał, komu pomógł etc Andrzej Grabowski, że tak go wszyscy "szanują i podziwiaja"? Dlaczego on jest taki wybitny? Ja jak go widzę, gdziekolwiek, ostatnio chyba na koncercie z okazji rocznicy Solidarnosci, to natychmiast przypomina mi sie ten debil Kiepski i tylko to widze w tej Osobie. Za jakie zasługi jest On tak ceniony?
      • spacey1 Re: Andrzej Grabowski u Kuby 23.09.10, 10:47
        Ja go cenię za role teatralne, przede wszystkim w sztukach Bogusława Schaffera, ale tez Jędrzeja Kitowicza Opis obyczajów - też był świetny w tej sztuce.
        Nie tylko telewizja się liczy, chociaż te spektakle akurat widziałam także w TV.
        Aha, w Bożej podszewce tez miał bardzo dobrą rolę

• la.bruja Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 19:50
      Nie oglądałam tego odcinka, ale po Waszych opisach widzę, że nie mam czego żałować.
      Przedostatni odcinek był ciekawszy, ale tylko ta część, w której był Maciej Stuhr. Raper Peja wypadł jakoś blado ;)
    • paulinaa Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 21:22
      zdaje sie, ze tvn zaczal promocje filmu sluby panienskie stąd wizyta stuhra ostatnio i grabowskiego wczoraj;] nie za bardzo pewnie mogli odmowic ;]
      • la.bruja Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 21:37
        Paulinna

Słuszny wniosek :) Zdaje się, że teraz, jak jakiś gość się gdziekolwiek pojawia, to zaraz powinno się zrodzić pytanie co promuje (nowy film,płytę, program itp.) ;)
        • wrocek71 Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 22:24
          Ale przecież ta płyta Grabowskiego to się już co najmniej z pół roku temu ukazała, jak nie więcej. To jaka to promocja?
          A program.. ja bym nie winił Grabowskiego, jesli pan prowadzący zadałby mu choć jedno ciekawe pytanie, to już byłoby coś. A tu nuda, w kółko to samo, no nudny ten program był przeokropnie.
          • ankas4 Re: Andrzej Grabowski u Kuby 22.09.10, 23:46
            Grabowski mega buc,Kuba nawet gdyby chciał nie mógl z niego nic pozytywnego wycisnąć, łaskę zrobił ,ze przyszedł i gadal, szkoda, tez myslalam,ze jest ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka