kaczusia81 31.03.04, 21:36 kupiłam najnowszą tinę z powodu filmu, i co zobaczyłam w środku, modę prezentuje nie kto inny jak kawaler do wzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ed_norton Re: kariera kawalera 31.03.04, 21:43 to akurat nic nowego, Okowity jest zawodowym modelem od dobrych kilku lat, wiec nie dziwi widok owego w gazetach... a czy to kariera po kawalerze? mialbym watpliwosci duze,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: kariera kawalera IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.04, 23:24 kaczusia81 napisała: > kupiłam najnowszą tinę z powodu filmu, i co zobaczyłam w środku, modę > prezentuje nie kto inny jak kawaler do wzięcia. nie trzeba sie tłumaczyć, tylko winni się tłumaczą:) miał rację przystojniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kaiera kawalra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.03.04, 23:59 wchodze ostatnio do gabinetu lekarskiego a tam nie kto inny jak moj lekarz rodzinny, siedzi w bialym kitlu za biurkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah75 Re: kariera kawalera 01.04.04, 00:01 Gość portalu: ale napisał(a): > kaczusia81 napisała: > > > kupiłam najnowszą tinę z powodu filmu, i co zobaczyłam w środku, modę > > prezentuje nie kto inny jak kawaler do wzięcia. > > > nie trzeba sie tłumaczyć, tylko winni się tłumaczą:) > > miał rację przystojniak Ale myslałam że chcesz cos ważnego przekazać ale jak widze twoje posty i watek maja na celu tylko sprowokowanie do pyskówki. Sama sie o to upominasz a potem krzyczysz że chamy. Odpowiedz Link Zgłoś