Dodaj do ulubionych

Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!!

02.04.04, 11:15
Oczywiście mam nadzieję, że w roli przyszłej pani minister jej nie zobaczę
nigdy, ale takie cymesy jakie serwuje Renia na posiedzeniach Sejmu np to jest
rozkosz dla mnie :) Wczorajsza debata na temat trepów w Iraku itp, Renia
cytująca z powagą taką na twarzy jaką ma się wtedy kiedy sraczka dopada,
opowiadała o sobowtórze Kwacha w Iraku. Dotyczyło to tekstu z NIE, który
chłopaki od Urbana wrzucili na pierwszą stronę prima aprilisowego numeru
NIE :)) Masakra! Ubaw miałem chyba największy od czasu 'O co chodzi ci' :))
Obserwuj wątek
    • kicia_80 Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! 02.04.04, 11:27
      Tak:))))Tylko ze juz nie wiadomo czy smiac sie czy plakac, skoro tak glupich
      poslow mamy w sejmie!! I jeszcze ten gosciu od honekerow...
      • sonny_z_posen Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! 02.04.04, 11:32
        :))) fakt, te Honekery też były przednie!! Ale fakt również taki, że ręce można
        załamać z powodu tej wiary co ławy sejmowe grzeje. Nic tylko walnąć 'firaka' i
        odreagować w ten sposób załamkę :))
        A co do żartów wczorajszych to Wiadomości dały czadu z tym opodatkowaniem
        grYli :)
        o UFO w BARdelu już nie wspomnę ;)
        • Gość: ANDY Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! IP: *.acn.pl 02.04.04, 11:58
          Oj przestanie nam być tak wesolo jak ta banda idiotów wygra wybory i zacznie
          naprawdę sprawować rządy.
          P.s. Obym się mylił.
    • Gość: jar Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 12:22
      Renatka na wczorajszym posiedzeniu byla rozkoszna :D
      • dark.raven Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! 02.04.04, 12:31
        HIHIHI.....ale nie slyszeliscie najlepszego:)) Otoz Renia Beger podjela studia
        zaoczne, na mojej kochanej AE Wroclaw...szczescie ze nei na moim wydziale, bo
        chyba bym sie przeniosla...coz to za renoma dla naszej uczelni...
        • johnny_tomala Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! 02.04.04, 13:29
          a co , zdolna jest , ogólniak z matura walneła chyba w 2 lata. inteligentna
          bestia. ja się męczyłem przez całe 4 lata . i pewnie dlatego posłem nie
          zostanę. po porstu tępy jestem i tyle.
          • stalowy_szczur1 Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! 02.04.04, 15:46
            ... nie mówi się (a tym bardziej nie pisze) "posłem", tylko "poszedłem". Do
            niczego w życiu nie dojdziesz, jak będziesz tak mówił.
            Pzdr !
            Szyba B-)
        • kixx Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! 02.04.04, 22:37
          to cud musi byc jakis
          dzis w TVN24 powiedziala ze niedlugo bedzie zdawala mature
          ale dla (p)osła Samoobrony wszystko jest mozliwe
          wystarczy tylko chciec
          • Gość: galare Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 17:42
            W tym samym wywiadzie Renia promowała interlokutora na Prezydenta RP. Takie
            rzeczy powinny trafić na DVD "Samoobrona the best of. Vol.I - Beger na stojaka".
    • Gość: Sikor Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 21:37
      A pamiętacie jej: ANANA KOFANA. Ja z utęsknieniem czekam na jej występy.
      • Gość: kapucyn Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.04, 20:31
        Kofana tego już nikt nie przebije, jeszcze piękne było jak jej poseł z
        najdłuższej komisji bodaj Lewandowski powiedział że jej "ten owies do głowy
        uderzył?
    • Gość: Kasyx Włącz Animal Planet IP: 213.25.168.* 03.04.04, 15:31
      Może będzie jakiś program o kaszalotach.
      • Gość: 9ton Re: Włącz Animal Planet IP: *.wil.pk.edu.pl 03.04.04, 16:38
        jak się śmiejecie z ynteligencji pani beger, to przypomniała mi się historyjka
        z inną posłanką sianoobrony. jak zabił sie jadąc po pijaku któryś z posłów tej
        zacnej partii, na jego miejsce wskoczyła jakaś kobita z listy. tefauen pojechał
        do niej na rozmowę i fragment tego wywiadu mozna było podziwiać w fucktach.
        pani przyjęła dziennikarzy w ogrodzie, ubrana była w jakieś drogie ciuchy (coś
        ze 25 dkg może pół kilo)i na pytanie co sądzi o makroekonomii wybełkotała: tak,
        makro i inne hipermarkety dobijają ekonomicznie polskich przedsiębiorców (!)

o mały włos nie zadławiłem się kolacją. od tego czasu nie jem przy programach
        informacyjnych.

już w niej widzę przyszłego ministra finansóf.

pozdrawiam
        • Gość: Grim Re: Włącz Animal Planet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 20:00
          Renia B. jest boska - "..nie jestem gentelmenem tylko kobietą", a to z Kofana
          Annana to jej prawdziwy szlagier. Ale tknęła mnie jedna myśl, może ta jej
          sejmowa akcja z sobowtórem, to też był Prima Aprilis.... hmm.... może Beger
          zaczęła się wyrabiać i będzie waliła teraz autoironiczne dowcipy z górnej
          półki...hmm.............
          Ha, ha, co też ja gadam, przecież Renia to prosta kobieta. Wkońcu należy (jak
          ktoś nadmienił) do Sianoobrony, a Sejm jest na Wiejskiej.
        • ada296 9 ton 04.04.04, 23:01
          ojjj
          śmiać się z posłanki ?
          o nazwisku dobrym, polskim i szlacheckim
          z pani Wiśniowieckiej się śmiać
          ojjj
          nie wypada tak postępować :-))))
          za to idzie się do piekła pewnikiem :-)))

pozdrawiam
        • Gość: bajek Posłanka Wisniowiecka- wywiad IP: *.chello.pl 04.04.04, 23:01
          no to posłuchajcie.Ja już nie wytrzymuje w tym kraju.

www.rybnik.naszemiasto.pl/wydarzenia/299410.html
          • Gość: oneta Renia w psie i kocie IP: 62.233.181.* 04.04.04, 23:21
            Czy ktos z was ogladal dzisiejszego psa i kota na polsacie? Big Cyc spiewal
            piosenke o Reni, a ona wdziecznie klaskala?

• pinup Re: Renia w psie i kocie 05.04.04, 11:41
              ja widziałam i wcale się nie śmiałam. samoobrona to zgraja bęcwałów, ale to nic
              w porównaniu ze skibą. co by nie powiedzieć o beger to jakoś nigdy nie
              słyszałam, żeby kogoś obrzucała epitetami. mimo swojej głupoty ma więcej
              kultury osobistej niż większość innych polityków (np. obecny również w
              programie kamiński). i "artystów". dlatego sorry, ale ona naprawdę nie
              zasłużyła na to, co się tam działo. a poza tym jak się miała zachować? strzelić
              focha i wyjść? szkoda gadać nad poziomem tego programu.
    • mamalgosia Re: Renata Beger - chcę jej więcej w tiwi!!! 05.04.04, 14:04
      popieram!
    • misiania [...] 05.04.04, 15:37
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • misiania noniemogę!!!!!!!!!!!!!11 06.04.04, 09:38
        hyhyhyhy noniemogę :))))))))))) wycięli mnie, a ja tylko napisałam, że moim
        zdaniem był to primaaprilisowy żart posłanki Beger Renaty, heheheeeeee!!!!
        • misiania Re: noniemogę!!!!!!!!!!!!!11 06.04.04, 09:41
          znaczy był to mój pierwszy wycięty post. niniejszym uważam się za wprowadzoną
          do klubu ;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka