Dodaj do ulubionych

M. Sadowska u Kuby

IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 18.04.04, 23:43
jesoooo jaka ona jest beznadziejnie głupia
Obserwuj wątek
    • dafni Re: M. Sadowska u Kuby 18.04.04, 23:43
      Dno, dno, dno....
      • chinachick Re: M. Sadowska u Kuby 18.04.04, 23:52
        niewiele miala do powiedzenia ,za to Klaudiusz to juz zenada zenada zenada...
        • aniak31 Re: M. Sadowska u Kuby 19.04.04, 00:02
          chinachick napisała:

> niewiele miala do powiedzenia ,za to Klaudiusz to juz zenada zenada zenada...

Nie widziałam więc o szczegóły proszę.
          • chinachick Re: M. Sadowska u Kuby 19.04.04, 00:05
            Musisz obejrzec powtorke ,tego sie nie da opowiedziec ,mimo wszystko tragedia .
            • Gość: Lekito Re: M. Sadowska u Kuby IP: *.gdynia.mm.pl 19.04.04, 01:09
              Warto tylko wspomnieć, że według Marysi Hong Kong jest w Japonii :D:D:D
              Faktycznie niezła tęczowa blondynka! A klaudiusz to dopiero dno... ludzie
              dzisiaj sie załamałem ogladajac Kubę. Widać było, ze on też momentami był
              zażenowany. Jedyna dobra rzecz w dzisiajszym programi to występ Kobiet!!!
              • Gość: Darek Re: M. Sadowska u Kuby IP: 82.160.12.* 19.04.04, 09:07
                Nie wiem czy my ogladalismy ten sam program ale Marysia Sadowska ktora
                dotychczas wydawala mi sie nijaka i bezbarwna mowila bardzo konkretnie i bez
                pozy. Podobalo mi sie ze miala do siebie krytyczny stosunek. Nie przesadzajcie
                ze dno. Co lepiej miala mowic ze robila tam wielka kariere i ze jej plyta byla
                sukcesem? Powiedziala prawdziwie i kropka.

A dla kolezanki ktora z hong-Kongiem wyjezdza to niech lepiej na przyszlosc
                slucha, bo ta dziewczyna byla i robila "kariere" zarowno w Hong-Kongu jak i
                Japonii.
    • sonny_z_posen Re: M. Sadowska u Kuby 19.04.04, 09:07
      fucktycznie poziom programu - a raczej ich gości - był beznadziejny. Klaudio i
      te motywy z ICH TRZECH, gadki o występach tego bandu na weselach, imprezach i
      stypach (!!!). Sadowska też nie lepsza - podtrzymuję to co kiedyś napisałem -
      oczy ma jakby na amfie leciała non stopa, poza tym - jak dla mnie - całkowicie
      aseksualna. Kuba wyraźnie robił sobie z Klaudia i Marychy jaja - co trudne nie
      było = i chyba tylko dlatego programik był do obejrzenia :)
      • Gość: seroks Re: M. Sadowska u Kuby IP: *.ok.wroc.pl 19.04.04, 10:15
        no wlasnie aseksualna, bo fryzure ma jakas taką jak gwiazdy mtv w latach osiemdziesiatych. mam nadzieje, ze ta moda nigdy juz nie wroci. A tak na marginesie nigdzie nie moge znalezc informacji ile ona ma lat?
        • lezka_z_posen Re: M. Sadowska u Kuby 19.04.04, 10:24
          Marja,gwiazda kraju kwitnącej wiśni to rocznik 1976(na 99%)
    • lunatica Re: M. Sadowska u Kuby 19.04.04, 12:01
      bez przesady. beznadziejnie głupi to jest klaudiusz, co wczoraj udowodnił po
      raz kolejny... a myrysia, całkiem dobrze wypadła - nie robiła z siebie gwiazdy,
      broniła swojego stawiska i dosyc realnie podeszła do całej tej historii. a
      pomysł z wykorzystaniem poezji w takiej aranżacji uważam za ciekawy pomysł.
      moim zdaniem obroniła się :-DD
    • Gość: 3x Klaudiusz i Sadowska IP: 62.233.183.* 19.04.04, 12:14
      Mnie sie wczorajszy Kubus podobal.
      Klaudziusz wypadl lepiej niz w innych programach. Ma do zabawy dystans, o co go
      nie podejrzewalam. Przyjmowal dzielnie kpiny i szpilki Kuby.
      A Marysia Sadowska. NIe mam pojecia kim jest ta dziewczyna. Widzialam ja po raz
      pierwszy w zyciu. Nie kojarze co to jest Teczowy Music Box. Moim zdaniem
      wypadla naturalnie i nie dala sie ,,zjesc'' Kubie. A jej opowiesci o karierze
      na dalekim wschodzie byly opowiedziane zabawnie i bez zadecia.
      > jesoooo jaka ona jest beznadziejnie głupia
      Nie wiem, dlaczego ktos wydaje taka opinie o niej. Wczorajszy program tego nie
      pokazal akurat.
      • Gość: nazwa6 Re: Klaudiusz i Sadowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 12:37
        moze ktos napisac co mowila sadowska o karierze w azji?

emi-toshiba w japonii wydaje najbardziej chamski dance / w stylu dj bobo, cpt
        jack ;] /

• Gość: 3x Re: Klaudiusz i Sadowska IP: 62.233.183.* 19.04.04, 12:42
          Mowila, że wyslasla im demo(?). Ze ja zaakceptowali, bo byla blondynka z
          niebieskimi oczami, a akurat szukali kogos ze skandynawska uroda do girls
          bandu. Ze kazali jej spiewac wlasnie taki popowy lomot.
          • Gość: 9ton Re: Klaudiusz i Sadowska IP: *.wil.pk.edu.pl 19.04.04, 14:49
            klaudiusz to palant pierwszej klasy, ale wczoraj przeszedł sam siebie ( motyw z
            kubełkiem na pawika dodawanym do jego "książki"). kubski mu dowalał na maksa, a
            ten za linie obrony przyjął popieranie prowadzącego. i smiał sie razem z nim z
            tego co robi - żałosne, nie, upokarzajace i żałosne...
            a ta cała marysia? możnaby jej zdjęcia w koszarach rozwieszać zamiast podawać
            brom wojakom :) coś strasznego!.
            fakt, jedynie Kobiety zagrały OK,
            • Gość: bobofrut Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.rtk.net.pl 19.04.04, 17:40
              moje wrażenie: fajna, naturalna dziewczyna. nigdy Jej nie słyszałem, możliwe, że
              śpiewa kiepsko - ale jako osoba jest o.k.
              oglądałem program tylko z Jej powodu - tyle się o Niej naczytałem na tym forum.
              potwierdziło się: zawiść w Polsce jest bezinteresowna i z normalnej, miłej osoby
              zrobi potwora...
              przeciez już samo zestawienie wczorajszych gości u Kuby było wyraziste:
              Klaudiusz totalna żenada (Boże, co ten chłop ma w głowie!), Marysia - odrobina
              normalności. i wizualnie wcale nie taka zła.
              • Gość: nazwa6 Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 18:22
                ja tez nie lubie zawisci

ale

wszysco co marysia osiagnela /w Polsce ;] / zawdziecza rodzicom

taka jest prawda

• Gość: bobofrut Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.rtk.net.pl 19.04.04, 19:30
                  no tak, ale w Polsce to Ona jeszcze nic nie osiągnęła!
                  (więc rodzicom zawdzięcza tyle, że po prostu jest...)
                  • Gość: miki Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.chello.pl 19.04.04, 19:39
                    rzeczywiście,mimo usilnych prób nie osiągnęła nic.widać niektórym,nawet
                    utytułowani rodzice pomóc nie są w stanie.zrobili z niej "cudowne
                    dziecko",wepchnęli do TV,ponagrywała jakieś płyty i nic.gdyby nie rodzice,to w
                    TV mogłaby jedynie zamiatać.brak talentu,brak urody.Pan Bóg bywa złośliwy.
                • Gość: jagienka Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:36
                  Może i uroda Marii S. jest mocno dyskusyjna, ale powiedzcie (mam na myśli tych,
                  którzy tak pastwią się nad jej wyglądem), czy tylko osoby urodziwe mają prawo
                  śpiewać, występować w telewizji, etc...
                  • chinachick Re:Sadowska - mnie się podobała 19.04.04, 19:48
                    NIe ,nie tylko osoby Ladne zgrabne i powabne ale przede wszystkim z talentem
                    ktorego owa Marysia nie posiada
                    • Gość: jagienka Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 20:13
                      OK, zatem koncentrujcie się na owym talencie, czy raczej jego braku...
                      Wyśmiewanie się na przykład z jej oczu jest cokolwiek żałosne i trąci
                      przedszkolem.
                    • Gość: bizz Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.rtk.net.pl 19.04.04, 20:14
                      ulżyło Ci jak to złośliwie napisałaś?
                      żal mi Was zawistni ludzie...
                      • chinachick Re:Sadowska - mnie się podobała 19.04.04, 22:09
                        Nikt nie jest zawistny ,artysci sa po to by ich podziwiac ,jesli jest za co
                        albo nie ,nie tworza dla siebie ale dla innych .Marysia S jest przykladem na to
                        ze stara sietylko byc artystka ktora tworzy ale z miernym skutkiem
              • Gość: 3x Re:Sadowska - mnie się podobała IP: 62.233.183.* 19.04.04, 22:29
                Ten chlop to ma akurat dobrze poukladane.
                Wie, co , jak i za ile sie sprzeda w tv.
                • Gość: zdezorientowana Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.acn.pl 19.04.04, 23:31
                  kiedy bedzie nadana powtowrka kuby?

i o jakim Klaudiuszu mowa?
                  • Gość: five satins Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:49
                    > i o jakim Klaudiuszu mowa?

o cesarzu klaudiuszu, tym od Messaliny
                  • Gość: kuku [...] IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 20.04.04, 16:41
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: kuku Re:Sadowska - mnie się podobała IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 04.05.04, 23:40
                    Gość portalu: zdezorientowana napisał(a):

> kiedy bedzie nadana powtowrka kuby?

Zobacz sobie w programie TV, ty pindo.

• Gość: Jola Re: M. Sadowska u Kuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:03
      Oglądałam powtórkę, Marysia naturalna, szczera, bardzo mi się podobała. A ocenę
      występu Klaudiusza zostawiam wielbicielom Baru, bo dla mnie nie ma tematu.
    • Gość: katapulta Re: M. Sadowska u Kuby IP: *.chello.pl 04.05.04, 21:56
      ktoś się szczerze przekonał do tego paskudnego stwora???widziałem i słyszałem
      na żywo.rzyg,rzyg,rzyg.najgorszemu wrogowi nie zyczę!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka