oleena Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! 26.04.04, 16:39 dołączam się do pytania przedmówcy Vince!!! Where are you? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.04, 22:58 ja też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Begietka Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! IP: *.toya.net.pl 27.04.04, 00:27 Vincencie Vego!!@ A obecywałeś ,że praca w boysbandzie nie zabierze Cię nam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! 27.04.04, 08:14 Vince wracaj do nas!brakuje Twoich spostrzegawczych uwag!pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! 28.04.04, 23:15 Vincent napewno sie teraz o nas troszczy tylko w inny sposob:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! IP: *.iig.pl / *.iig.pl 29.04.04, 00:00 Spokojnie... Wejdą nowe programy, minie depresja wiosenna - to nie wytrzyma i ... się sam znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
stalowy_szczur1 Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! 29.04.04, 14:23 ....ale "Fala bredni" się skończyła, liczyłem na efektowny finał w wykonaniu VV, a tu nic. A chłopcy i dziwczęta z OPZ sami się podkładali... Pzdr! Szyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 12:15 Hm?Inny?To znaczy jaki?Mnie podobał sie tamten sposób:)I jak widzę,nie tylko mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: GDZIE JEST VINCENT VEGA??? NUDZI MI SIĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:59 Też mi się nudzi.Znowu.Więc podciągam wątek Odpowiedz Link Zgłoś