Dodaj do ulubionych

No i po VH1

22.02.11, 06:22
Jedyny sensowny kanał muzyczny w mojej kablówce właśnie wszedł na ostatnią prostą w drodze do ostatecznego upadku. Muzyka już tylko w nocy i wczesnym rankiem a potem seriale, seriale, seriale... Została tylko sieczka w postaci VIVY i 4funTV. MTV nie wspominam bo tej stacji ONZ powinna odebrać literkę M za karę. Teraz to już chyba trzeba wykupić jakiś mega pakiet muzyczny na platformie cyfrowej żeby mieć szansę na chociaż jeden kanał z normalną muzyką.
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: No i po VH1 22.02.11, 08:27
      W Cyfrze plus na kanale 133 jest normalne VH1 bez seriali, natomiast na 52 kanale jest drugie VH1 dzielone z Comedy Central Family tak że kanał muzyczny VH1 nie upadł tylko pączkował:) Zresztą uważam, że jest średni. O wiele ciekawszy jest MTV Rocks a najlepszy to Mezzo! Ale to kwestia wyboru:)
      • maciejka_04 Re: No i po VH1 22.02.11, 09:21
        > o wiele ciekawszy je
        > st MTV Rocks a najlepszy to Mezzo! Ale to kwestia wyboru:)

Mezzo? Jak ma się Mezzo do MTV rocks?
        W cyfrze + na kanale 137 znajduje się rebel:tv, tego da się słuchać i oglądać.
        • cestina Re: No i po VH1 22.02.11, 09:32
          Do MTV Roks i Rebeltv dodałabym jeszcze MTVN HD, za dobre koncerty i brak reklam.
        • dzidzia_bojowa Re: No i po VH1 22.02.11, 20:13
          maciejka_04 napisał:

>
          > Mezzo? Jak ma się Mezzo do MTV rocks?

Nijak. To dwa całkowicie różne kanały. Na Mezzo jest muzyka klasyczna i jazz, a więc jestem ich targetem( i jeszcze kilka innych osób). A MTV Rocks to wiadomo- rock w najlepszym wydaniu.
    • matti_hautameki Re: No i po VH1 22.02.11, 09:28
      Dokładnie rok temu MTV wywaliło ze swojego logo podpis "Music Television"
      articles.latimes.com/2010/feb/13/entertainment/la-et-branding13-2010feb13
      Niestety z Jutubem się już nie da konkurować. To już nie te czasy, kiedy się czekało cały dzień na ulubiony teledysk. A szkoda...
      • nioma Re: No i po VH1 22.02.11, 10:01
        Polecam Rebel TV
        • stara_dominikowa Re: No i po VH1 22.02.11, 11:10
          nioma napisała:
          > Polecam Rebel TV

Ciekawe jak długo pociągną...
          • maciejka_04 Re: No i po VH1 23.02.11, 15:01
            > Ciekawe jak długo pociągną...
            Producentem stacji jest 4fun Media, właściciel 4fun.tv., więc może pociągną...
    • szwampuch58 Re: No i po VH1 22.02.11, 10:26
      Eska i Czworka bez przerwy graja.....na nerwach
    • lilith76 Re: No i po VH1 22.02.11, 11:59
      Też jestem wkurzona, bo tego jednego dało się słuchać.
      Mam podstawowy pakiet Aster i ofertę muzyczną marną.
    • black.sally Re: No i po VH1 22.02.11, 12:49
      bo jest VH1 i VH1 classic bodajże.Ja mam obydwa;)
      na jednym seriale na drugim muzyka
    • adi0075 Polecam TVP Kultura 23.02.11, 13:40
      Tam nie ma muzyki komercyjnej i kiczu tylko jest przez duze M.Koncerty szczegolnie.
      Tam uslyszycie Niemena,Pink Floyd,King Crimson,Genesis,Skaldów,Grechute,SBB Queen i koncerty innych wykonawcow ktorzy trzymaja sie z daleka od komercyjnej otoczki.Polecam nocne programy muzyczne.

Tak naprawde pomijajac TVP Kultura ktory nie do konca jest muzyczny, nie ma w telewizji dobrego kanalu z ambitna muzyka.Kiedys byla VIVA2 gdzie mozna bylo ogladac teledyski z lat 60 70-tych nawe 50-tych a pozniej VIVA2 sie spartaczyla zasypujac jakims indie badziewiem az chyba upadla calkowicie.ONYX tez byl niezlym kanalem gdzie mozna bylo posluchac rocka z wlaszcza, atomic TV i MTV Classic puszczali porzadna muzyke a teraz pozostaly tylko glupie VIVY i MTV z jakims amerykanskim syfem.To takie odpowiedniki RMFu Eski czy Zetki z radia.Szkoda.
    • robiq Re: No i po VH1 24.02.11, 21:31
      Obecnie jedynym kanałem nadającym się do oglądania i słuchania jest "Deluxe Music", dostępny za darmo z satelity Astra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka