aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:28 Wybzyczył Leszek wiewiórkę, wybzyczył żuberka Teraz czas na "Chmurkę" i Wicherka" Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:31 Wydupczyłęm Ibish Krisa Teraz czas na Tomka Lisa (ajm hot) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:35 coś mi nudno z lewym jajem, chyba ruchnę sobię Kaję! później anal z Vujkovicem pani Stenia z mega cycem Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:33 Próżne płacze, próżne lamenty Leszek zapłaci Dodzie alimenty Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:35 Ona moją pałkę doi gdy jej men na bramce stoi (sakit bejbi sakit) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:37 czy to plusy czy minusy ja na seks non stopa kusy! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:40 Czy to lajwy, czy to setki Fajfus jego większy od kredki Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:39 Mówią to znaki na niebie Że przelecę też i siebie! (o fak!) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:41 Siebie przelecieć niezła sztuka, kiedy od tyłu Zen go puka Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:42 moja pała taka boska-ciągnie ją i Krycha Loska. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:43 Wydmuchał i Dodę i Frytę Teraz ma niezłą pytę Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:44 gdzie się podziały tamte orgiety niezapomniane.. niki i klaudia, tony balares i moja pała, gdzie te wieczory niezpaomniane kiedy ruchałem co noc... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:45 bzykam rankiem,bzykam nocą-wory mi się wtedy pocą.nawet gdy gotuje również ręką pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:46 na melodię serialu: na dobre i na złe ruchne wszędzie czy tego chcesz czy nie moje bejbe do pyska wsadzę ci powiem ciągnij tam gdzie czekasz na mnie ty.. nie udaję nie partolę ja po prostu cię pierdolę a gdy zegar czasu stuka loda zrobi Kazia Szczuka na dobre i na złe... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:49 Wcale niezłą jest też picza U roberta Makłowicza (sonny - super!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:50 moja pała dzieilnie fika,mam ochotę na Szarika. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:52 a gdy mnnie nie widzi żona bzykam kota Filemona Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:57 a teraz będzie rewela-bzyknąłem Gargamela! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:59 leszek_fedorowicz napisał: > a gdy mnnie nie widzi żona > bzykam kota Filemona :)))))))))))) a jak jest już cacy-cacy dupy daje Bonifacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:52 z okna widzę - to Okrasa! on przypiecze mi kutasa! kebab z chuja jak ta lala, odbyt widzę już Pascala! Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:17 Zaproszę do domu Maćka Kuronia No i przy nim zwalę konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubaq Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:15 jupiiii Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:52 spermy nigdy nie marnuje-co wytrysnę,to wekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 14:57 JEDNO CZEGO SIE NIE CHWYCE TO TERENTIEW NINY CYCE!!! (O NOŁ) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:05 Życie życie jest bzykaniem, przed obiadem i śniadaniem... (na na na na) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:06 S jak sperma swoje barwy ma.. la la la! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aabradab Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.inetia.pl 07.05.04, 15:08 Tylko jest ta sperma moja kogo?? a no super boja. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:10 Piipa, piipa To jest właśnie Leszka świat. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:17 pała rządzi,pała radzi pała nigdy mnie nie zdradzi.jak wyzbzykam już pół świata,będę dalej walił bata. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:20 Samo życie, samo życie Bzyknę sobie fest... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:24 Dreszcze niespokojne Ogarniają mnie, Lico me przystojne I bzykać mi się chce. Wszystkich będę bzykać Nikt nie zdąży zmykać. Tak juz w zyciu jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:28 wlazł leszek na mieszek i pieje-a pała do niego się śmieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:30 Śmieje się Leszek śmieje, a pała mu maleje... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:30 wlazł kotek na płotek i mruga wyrucham cie koteczku i już (i chuj że sie nie rymuje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 15:48 Cóż sie dzieje?!O mój boże!!!Czy nasz Leszek juz nie może?!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:56 Kiedy tutaj była cisza Ja bzykałem R. Kalisza. (uh, uh) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 15:59 jak masz taką prężną kitę,bzyknij i Anitę! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 16:01 Skoro nikt się nie pogniewa zaraz bzyknę tez Zbigniewa (a co) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 20:00 Bzyknij również całą świtę: Jana, Marię i Rokitę Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 16:04 masz w bzykaniu Ty wyniki-bierz się teraz za kurwiki! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 16:06 To trudności nie nastręcza Więc wyrucham też NAłęcza. (oł je) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 17:58 no i odpadł biedaczysko..jajka wiszą mu juz nisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 18:46 siedzę sobie cicho w kącie i masuję moje prącie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 19:09 masuj,masuj,silnych trzeba nam kutasów Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 19:03 ręka moja już gorąca ale dojdę do tysiąca! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 19:08 ręka moja płonie,płonie-dobrze,że mam aż 2 dłonie:) Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 19:09 rączki zgrabne, nie za małe do trzepania doskonałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:46 jego jaja jak dwa zera, bzyknie takze i Millera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:48 oczodoly mam glebokie, jebne takze fokie Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 19:55 :)) kiedy robię masaz pały,to wytrzeszczam gały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:03 wielka dupa, wielka lapa zwale jeszcze raz kacapa Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 20:08 Pręży się Laszek pręży, ale już w BARdelu nie zwycięży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 20:06 spermy u mnie cala masa starczy by opryskac i gulczasa Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 07.05.04, 20:25 W barze się pojawił Radek Zaraz go wyrucham w zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen DO LESZKA:) 07.05.04, 20:32 odbierz pocztę proszę,pozwoliłam sobie na priva:) Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:22 puls kutasa coś mi pika chyba bzyknę se michnika. i wyrucham jego bandę spuszczę się na piękną wandę! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:25 kiedy strzelam wytrzeszcz oczu robię się twardawy w kroku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: 62.233.181.* 08.05.04, 11:27 niestety naszego sperminatora w koncu szlag trafil i zrobil wypad z baru, bo wiecej walic konia nie dal rady:))))))))) a moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:25 większego ruchacza ode mnie nie ma wyrucham nawet Dyzmę Nikodema! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:26 czuję już zapach Fedorowicza git pulsuje mi moja picza! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:27 wczoraj mi obciągał kurczok dziś mą pałę possie Durczok! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:28 cipki drążę tak jak kret orgię zrobie se z roxette! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:29 kiedyś pieprzyłem panienkę w błocie dziś zrobię dobrze Andrew Gołocie! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:48 na mych jajach mała rana bo ruchałem dziś Tarzana! Odpowiedz Link Zgłoś
oczy_szeroko_zmruzone Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 11:48 nad basenem krążą muszki jajka mam dziś jak wydmuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
krolem_byc_rokendrola Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 12:05 zapanuje wielki smutek gdy opuści nas ten głupek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 14:27 lubie czasem bzyknac i lysego, oj wezme sie za dupe oleksego Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen pn:)) 08.05.04, 15:49 Twój wpis "głebokie-fokie" przebił wszytkie rymowanki w tym wątku:)))))))))))z krzesła spadłam prawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dioddi Ale się tu działo!!!!! 08.05.04, 15:53 Ło matko, jestem w szoku, po prostu eksplozja twórczości!!!!! To ja tez sprobuję: Lesiu nawet leżąc w grobie Rączką dobrze zrobi sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: pn:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 11:24 dzieki leska, wreszczie, zauwazonym;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: pn:)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 11:25 lesko a "lapa-kacapa" to nie?;-d Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: pn:)) 09.05.04, 11:27 Gość portalu: pn napisał(a): > lesko a "lapa-kacapa" to nie?;-d tYż:)ale głębokie-fokie mnie powaliło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 22:56 wof, wof...... ;> Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 08.05.04, 23:21 nie ma Leszka juz w Bardelu,no i wenę straci wielu! o czym pisać,o czym bredzić,gdy Lech w Barze juz nie siedzi:( ja się załamałam wielce-chyba oddam się butelce! a schłodzona jest mistrzowsko-więc zapraszam,będzie bosko:) adres podam za chwileczkę,tylko wyjme buteleczkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbr Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 09.05.04, 08:21 I jeszcze jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 09.05.04, 11:19 Wracam teraz na Kabaty Aby Łezce sprawić baty. Każdego z was to czeka Spermy mojej w tyłku rzeka. (oł je) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 09.05.04, 11:23 wybacz na Speminatorku kajać będę się do wtorku! i zapłącę za to słono zostając Twoją żoną;) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 09.05.04, 11:29 wybacz mi,a nie "na"rzecz jasna byc powinno:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek_fedorowicz Re: Leszek Sperminator Fedorowicz miał od wczoraj 09.05.04, 14:10 lezka_z_posen napisała: > wybacz na Speminatorku > kajać będę się do wtorku! > i zapłącę za to słono > zostając Twoją żoną;) Sperminator żony nie ma Monogamia to jest ściema. Ja chce wszystko wkoło ruchać A nie żony sobie szukać. Odpowiedz Link Zgłoś