Dodaj do ulubionych

YCD 27.04.2011

28.04.11, 13:40
Rozumiem, że brak wrażeń? ;)
Obserwuj wątek
    • semijo Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 13:58
      Hehe a ja pamiętam czasy jak ycd miało swoje dwa wątki - jeden komentowny na żywo, drugi bardziej merytoryczny. No i każdy miał po kilkadziesiąt a nawet kilkaset wątków:) a teraz nikomu nie chce się już tego komentować. Dla mnie ta edycja jest słaba. Brak jakiś indywidualności, a moze to już jakies znudzenie. Nie wiem, oglądając choreografie nic mnie nie zachwyca, wszystko już było.
      • semijo Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 13:59
        postów oczywiście nie wątkow:)
    • misza.lecter Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 13:59
      hmmm...
      zaczyna mnie drażnić Patrycja.
      teksty czasem na granicy dobrego smaku, czasem się wetnie, czasem krzyknie, czasem zaśpiewa.
      drażni mnie jakoś ten sztuczny luz, jakby chciała nadmierną ekspresją zagłuszyć stres i nerwy.
      nie wiem, może ma taki sposób prowadzenia, albo sposób na siebie.
      ale jakoś mnie wczoraj wkurzała coraz bardziej... początki były lepsze, zdecydowanie.
      aha... no i nie ma już "energii" i "emocji".
      co do tancerzy. masza wymiata. myślałam, ze tancerka to musi być wysoka, szczuplusieńka, piękna, etc. masza jest dość masywna, niepiękna, ale tańczy cudownie. świetnie-panna od kontuzji i chłopak, który tańczył solówkę do muzyki z Pianisty.reszta pewnie też niezła, ale aż tak się nie znam:-)))wkurza mnie mała ruda. ot, wrażenia.
      kinga-jak zwykle głupawa plus teksty o facetach. ech... kończ waćpani, wstydu oszczędź, radź sobie z tym życiem....

• morgen_stern Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 14:19
        Zgadzam się co do Maszy, byłam zachwycona. Ma to "coś", co sprawia, że nie można oderwać od niej oczu, kiedy tańczy i przekazuje tańcem prawdziwe emocje. Kupuję ją całą.
        Ale ogólnie to słabo w tym roku, no słabo...
        • meeegotka Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 15:13
          Nie bylo "energii" i "emocji", ale wyraz "rozkwitac" byl sponsorem wczorajszego odcinka :-)
      • mlekodwuprocentowe Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 18:18
        to nie z Pianisty a z Listy Schindlera:
        www.youtube.com/watch?v=XLK5OWU2YGw
    • maaryniaa Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 17:41
      Fakt, Masza jest niesamowita. Na castingu i na warsztatach nie byłam do niej przekonana, ale w odcinkach na żywo jest świetna! Uwielbiam też Michała, bboya, ktory tańczy t. współczesny, jak dla mnie to może wygrać ;))
      Wczorajszy odcinek bez zachwytów. Solówka Tolka to było wg. mnie mistrzostwo, podobala mi się też ta dziewczyna która była z automatu zagrożona. Strasznie strasznie drażni mnie za to Alisa, nie wiem czemu, jakos tak po prostu nie lubię na nią patrzeć jak tańczy.
    • inaa1 Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 19:00
      no bo nudy generalnie...
      za wyjątkiem Maszy, Michała i Tolka, który niestety odpadł, cała reszta jakaś mdła, zlewająca się w jedno...
      • monika790 Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 19:35
        Masza swietnie, Michal rowniez,Tolek mial swietna solowke,samba mu nie wyszla, ale solowka tak, dziwne,ze odpadl,Kuba tanczy dobrze, Alisa tez mnie drazni,ogolnie malo wyrazistych tancerzy,
        • barozra Re: YCD 27.04.2011 28.04.11, 22:39
          Alisa drazni i mnie! Jest jakas za duza do tanca, tanczy bez gracji, jakos tak jak wol sie wolno rusza w stosunku do muzyki i innych uczestnikow. Mam wrazenie, ze ja jakos na sile ciagna za uszy, bo inni sa lepsi zdecydowanie. Szkoda Tolka, solowka ze szczeka mi opadla... wielka szkoda. Masza bez komentarza, zasluzenie zbiera pochwaly, tanczy bosko!
          • jodipiku Re: YCD 27.04.2011 29.04.11, 09:27
            Hm,rzeczywiscie co edycja to slabiej...choreografie sa jakies dziwne,nic specjalnego, wycudowane, jakie sprzrzuty, podkoki, przewroty, tarzania....ble...a co do uczestnikow
            ALisa tez mnei wkurza-jest za duza, za wysoka, nie ma gracji a mimika jej twarzy jest odrazajaca.niestety.Mala Ruda tez-ni jak nie da sie jej porownac do tej Rudej ktora wydala ktoras edycje (wybaczcie ze nie pamietam imion).Hm, Dominiki tez te barki mnie wkurzaja, smutny, tajemniczy aczkolwiek solowki ma piekne.Ta Ania chyba co miala kontuzje super solowka, wg,mnie ma to cos w tancu -jestem za. Kuba-fajnie mu idzie. Typowalam tych co odpadli, Tolek dobry tylko w swoim stylu niestety.Ta z kreconymi wloskami-wesola,fajna dziewczyna i w tancu nawet sobie radzi.
            Moi faworyci-co bezsprzecznie wskazuje ze w parze byli najlepsi i ze swimi nowymi partnerami rowniez: Bboy Michal i Masza. On, wszechstronny, uroczy, skromny i wesoly chlopak-nie moge oderwac od niego oczu a Masza-urzekla mnie na kastingu w dresowych spodniach a w odcinkach na zywo-skromna,urocza i umie pokazac (wypaczcie slowo)emocje jako jedna z nielicznych na prawde. Kibicuje im obu i typuje na final.
            Kazadi-fajnie zeszczuplala-nawet fajnie prowadzi chociaz czasami za bardzo daje na luz. Kinge lubie w jury -uwazam ze jest najlepsza kobieta na tym miejscu ale wczoraj miala najgorszy dzien...gadala bez sensu, jakby sie viagry nalykala...wole jak ma bardzije merytoryczne wypowiedzi, bo sa takie chwile.no i dla mnie podsatwa to choreografai i muzyka-jak kawlaek dobry i wpada w ucho to i lepszy odbior.to jest fakt
    • maaryniaa Re: YCD 27.04.2011 29.04.11, 09:47
      No to widzę, że jak na razie to Michal i Masza są najbardziej lubiani ;)
      o o o! dokładnie o te mimikę twarzy Alisy mi chodziło, dokładnie to mi w niej przeszkadza. Dominik faktycznie ma piękne solówki, ale popracowałabym jeszcze nad techniką. A bliźniak Sebastian moim zdaniem cały czas udaje kogoś kim nie jest, tak samo zresztą jak jego brat w poprzedniej edycji. Ale tanczyc chłopak umie, trzeba mu przyznać ;)
      • koza_w_rajtuzach Re: YCD 27.04.2011 29.04.11, 13:55
        no właśnie, z chłopaków nie tylko Michał jest dobry, ale i bliźniak. Moim zdaniem jeśli ktoś miałby z facetów zwyciężyć, to tylko tych dwóch ma szansę. Bliźniak być może trochę gra i udaje kogoś kim nie jest, mimo wszystko sprawia wrażenie bardzo sympatycznego chłopaka.

Co do Alissy, to myślałam, że tylko ja ją w taki sposób odbieram.. Jest jakaś taka za wysoka do tańca, wcale nie wygląda to fajnie. Niższa i mniej zgrabna Masza znacznie lepiej wypada, naprawdę przyjemnie się ją ogląda. Wkłada całą duszę w taniec, tak jak Paulina, która w poprzedniej edycji zajęła drugie miejsce. Z dziewczyn uważam, że szansę na wygraną ma Masza i Paulina, ta, która miała kontuzję.
    • koza_w_rajtuzach Re: YCD 27.04.2011 29.04.11, 13:45
      Żal mi Ani i Tolka, uważam, że to nie oni powinni odpaść. Było to niesłuszne. W dwóch pierwszych odcinkach jak tańczyli razem, to wypadli całkiem nieźle, teraz Tolek trochę sknocił sprawę, a Ania zatańczyła całkiem w porządku.
      Naprawdę nie rozumiem decyzji widzów. Agnieszka od początku radzi sobie słabo, żaden jej występ nie jest za dobry... Dominik jest świetny w solówkach, ale tańczenie w parach też mu za dobrze nie wychodzi. Moim zdaniem to Agnieszka i Dominik powinni wylecieć, pewne jest, że nie mają żadnych szans, żeby wygrać ten program, natomiast w przeciwieństwie do nich Tolek i Ania jakieś szanse jeszcze mieli, byli całkiem fajni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka