Dodaj do ulubionych

"Łapki" Michała Szpaka

23.05.11, 17:59
Naoglądał się Ireny Santor, Sośnickiej, Majewskiej, itp. (z całym szacunkiem) i teraz wooooooodzi tymi pazurzastymi łapkami przed oczami, a to w górę, a to w bok... Estradowe lata 70.
Wygląd mi nie przeszkadza, powiedziałabym nawet, że to jego zaleta.
Niestety - JEDYNA.
Obserwuj wątek
    • anula_a Re: "Łapki" Michała Szpaka 23.05.11, 18:22
      z Michałem Szapkiem jest jak z Panią Krystyną Jandą, wiadomo nie od dziś, że Janda wielką aktorką jest, ale ta jej maniera nerwowości jest wkurzająca, ze Szpakiem jest podobnie - talentu i oryginalnosci nie można mu odmówić, jest ciekawym zjawiskiem na tej "powielanej" polskiej scenie muzycznej, ale przez swoją "sceniczność" jest mało wiarygodny, co innego Gienek Loska - jest sobą , od początku do końca i jest w tym prawdziwy
      • areyoubetter Re: "Łapki" Michała Szpaka 23.05.11, 18:59
        Zgadzam się -nie będę oryginalna - Gienek jest prawdziwy, ma dystans do tego cyrku. Dla mnie to numer jeden.

Ada - bardzo dobra technicznie, ale ta sztuczna słodycz, te minki i to mizdrzenie się... Dla mnie niestrawne. Niech jej ktoś powie, żeby się uśmiechała o połowę mniej, tylko wtedy, gdy naprawdę chce się uśmiechnąć, a nie do każdego tekstu. Technicznie o niebo lepsza od Szpaka i na pewno zaistnieje w polskim szołbiznesie.
        • xemxija Re: "Łapki" Michała Szpaka 23.05.11, 20:46
          areyoubetter napisała:

Ada - bardzo dobra technicznie, ale ta sztuczna słodycz, te minki i to mizdrzenie się... Dla mnie niestrawne. Niech jej ktoś powie, żeby się uśmiechała o połowę mniej, tylko wtedy, gdy naprawdę chce się uśmiechnąć, a nie do każdego tekstu. Technicznie o niebo lepsza od Szpaka i [b]na pewno zaistnieje w polskim szołbiznesie.[b]

A kysz, a kysz, precz silo nieczysta!!!
          • piotr33k2 Re: "Łapki" Michała Szpaka 23.05.11, 22:28
            szpak to przedewszystkim pozer i lanser który ma jakis tam nienajgorszy głos .typowy materiał roboczy dla sablewskiej która może z niego ( i chce ) zrobic drugą dode , he he.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka