Dodaj do ulubionych

Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne)

IP: 212.160.130.* 24.06.01, 00:00
Czy ktos słyszał już jakieś plotki o zakulisowych losach Moniki Sewioło? To
pytanie kieruję do osób związanych z szeroko pojętym show-biznesem, które miały
jakikolwiek kontakt z tą kobietą. Szczególnie interesują mnie rózne wpadki
towarzyskie, objawy wody sodowej, zaliczki łóżkowe itd. Proszę, aby osoby
niezorientowane nie zabierały głosu. Szkoda czasu. A można dowiedzieć się
ciekawych rzeczy o kulisach kariery w stylu "po trupach do celu".
Ja osobiście słyszałem dotychczas tylko jedną wiarygodną plotkę. Ludzie
związani z Playboyem mówili, że po sesji musieli się trochę napracować, aby
komputerowo poprawić Monice to i tamto, bo w wersji bez poprawek raczej nie
nadawała się do druku.
PS. Ewentualnym "komentatorom" mojej propozycji od razu przyznaję: tak, nie mam
żadnego górnolotnego celu, powoduje mną zwykła złośliwość.
Obserwuj wątek
    • Gość: losiu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.chello.pl 24.06.01, 00:00
      ludzie z "Playboya" może i coś poprawili, ale dupę to dalej widać, że ma
      wielką. Generalnie jej zdjęcia są hujowe.
      Pozdrawiam wszystkich fanów pięknych kobiet.
      • Gość: Miki Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.uoks.uj.edu.pl 25.06.01, 00:00
        Gość portalu: losiu napisał(a):

> ludzie z "Playboya" może i coś poprawili, ale dupę to dalej widać, że ma
        > wielką. Generalnie jej zdjęcia są hujowe.
        > Pozdrawiam wszystkich fanów pięknych kobiet.

A wiec, co to napawde znaczy "piekna kobieta"? Pytam, bo z mego kobiecego punktu
        widzenia Sewiolo niczego nie brakuje...
        Nawiasem mowiac Jej Wysokosci Jennifer Lopez tez pewnie niejedno poprawiaja...

• Gość: Snejk Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 212.160.130.* 25.06.01, 00:00
          Gość portalu: Miki napisał(a):
          > A wiec, co to napawde znaczy "piekna kobieta"? Pytam, bo z mego kobiecego punkt
          > u
          > widzenia Sewiolo niczego nie brakuje...
          > Nawiasem mowiac Jej Wysokosci Jennifer Lopez tez pewnie niejedno poprawiaja...
          >

Jennifer chyba raczej nie poprawiają, bo ona ma wielki tyłek, ale tak ma być. To
          kręci jej odbiorców, w większości imigrantów z Ameryki Łacińskiej i Puerto Rico.
          A Sewioło ma strasznie wywalony kuper, nie wiedzieli jak ją ustawić i oświetlić,
          żeby to trochę zniwelować. Więc dali ją na obróbkę komputerową. Poprawiali też
          piersi, bo w bardzo widoczny sposób ma nierówne - jedna znacznie wyżej od drugiej.
        • Gość: rer Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
          pomijajac walory estetyczne(no comment),to jennifer lopez ma
          talent,osobowosc,czyli cos czego niejaka monika sewiolo gwiazdka jednego sezonu
          tvn-u,nigdy miec nie bedzie...nawet gdyby tvn zaplacil za zaangazowanie jej do
          nastepnych 12 edycji playboya...
          • Gość: ola Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 25.06.01, 00:00
            Na czym polega talent Lopez ? A osobowosc ? Na pragnieniu slawy i pieniedzy jak
            mniemam. Oczywiscie w wypromowanie Lopez zainwestowano tyle kasy ,ze musza
            utrzymac jej slawe dluzej niz jeden sezon.
          • Gość: xxx Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.chello.pl 26.06.01, 00:00
            Lopez nie ma zbyte wiele tego talentu, ma tylko sex appeal (ktorego wielgachny
            tylek jest integralna czescia) i bande specjalistow dookola!
            A Monia nie ma ani jednej z tych rzeczy. Najbardziej dziwi brak
            profesjonalistow! czy w Polsce nikt nie potrafil napisac porzadnej piosenka dla
            tego beztalencia?? ok, cofam to pytanie - chyba rzeczywiscie nikt, sadzac po
            dzielkach "uznanych, nie-sezonowych" artystach naszej sceny...
            A za to ze ja profesjonalnie obrobili w Playboy macie protensje!!!
            • Gość: PawelJ Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 194.195.45.* 31.08.01, 09:02
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> Najbardziej dziwi brak
              > profesjonalistow! czy w Polsce nikt nie potrafil napisac porzadnej piosenka dla
              >
              > tego beztalencia??

Hehe. Moze i sa. Tylko kto, kto potrafi napisac cos sensownego i wartosciowego,
              zdecydowalby sie powierzyc to takiemu, jak dobrze to okresliles, beztalenciu :-
              )))) Przeciez ona nie potrafi nawet zaspiewac "Wsiasc do pociagu..." :-))))) Ale
              sie usmialem jak wystapila jako gwiazda w "Drodze do gwiazd".
              Dla nie zaznajomionych z tematem wyjasnie dlaczego "Wsiasc do pociagu..."
              Rodowiczowej jest tak prosta (prostsza i latwiejsza piosenke trudno znalezc) - bo
              opiera sie praktycznie na kilku dzwieka - pierwszych dzwiekach skali. Dlatego tak
              latwo ucza sie jej dzieci w przedszkolu.

Tak z zainteresowaniem przygladalem sie tych jej poczynaniom, bo sadzilem, ze
              skoro chce zostac Madonna, to musi miec jakiegos asa w rekawie.
              HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Ale miala asa. Gdyby tak nie gadala o tej swojej slawie i
              karierze to bym powiedzial tylko, ze to beztalencie. A teraz mowie, ze to glupie
              beztalencie.

ok, cofam to pytanie - chyba rzeczywiscie nikt, sadzac po
              > dzielkach "uznanych, nie-sezonowych" artystach naszej sceny...
              > A za to ze ja profesjonalnie obrobili w Playboy macie protensje!!!

• Gość: ola Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 25.06.01, 00:00
          Racja Miki. Lopez ma wielkie dupsko jak Karolina. Fajnie ,ze autor tego tematu
          otwarcie przyznaje ,ze jest dupkiem :))))) BTW , KAZDE zdjecie w Playboyu
          pokazuje Monike taka jak w programie wiec - zadnych niespodzianek. Gusta sa
          rozne. Gdyby wszystkie kobiety wygladaly jak Monika ... Na ulicach widac za to
          duzo Manuel.
          • Gość: Snejk Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 212.160.130.* 27.06.01, 18:07
            Gość portalu: ola napisał(a):

> Racja Miki. Lopez ma wielkie dupsko jak Karolina. Fajnie ,ze autor tego tematu
            >
            > otwarcie przyznaje ,ze jest dupkiem :))))) BTW , KAZDE zdjecie w Playboyu
            > pokazuje Monike taka jak w programie wiec - zadnych niespodzianek. Gusta sa
            > rozne. Gdyby wszystkie kobiety wygladaly jak Monika ... Na ulicach widac za to
            > duzo Manuel.

Ja przyznałem tylko otwarcie, że jestem złośliwy, a nie że jestem dupkiem. Tak
            samo, jak ty napisałaś tylko, że Lopez i Karolina mają wielkie dupska, a nie, że
            ty masz płaskie dupsko. :)))

• Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 03.07.01, 21:10
              Moim skromnym zdaniem Ola napisala troche wiecej. A skad wiesz jak wyglada jej
              tyleczek ? Jestescie po rozwodzie ?
              Ja rowniez uwazam ,ze bezinteresowna zlosliwosc to jedna z glownych cech dupka
              vel Snejka :)))))
              • Gość: PawelJ Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 194.195.45.* 31.08.01, 09:07
                Gość portalu: krzychu napisał(a):

> Moim skromnym zdaniem Ola napisala troche wiecej. A skad wiesz jak wyglada jej
                > tyleczek ?

To widac dosc wyraznie. Tym bardziej ze w programie go czesto eksponowala. POza
                tym jest poprostu brzydka. Ale, jak ktos napisal, de gustibus. Te jej urode moze
                bym zniosl, ale glupoty nie zdzierze :-)))

> Ja rowniez uwazam ,ze bezinteresowna zlosliwosc to jedna z glownych cech dupka
                > vel Snejka :)))))

A interesowna zlosliwosc czym jest? Ja jestem zlosliwy ale interesownie. Moj
                interes polega na tym, ze poprostu lepiej sie czuje jak wyrzuce to wszystko co
                klebi sie we mnie gdy patrze na Sewiolowa :-))
          • Gość: vamp Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.chello.pl 30.06.01, 11:35

>Gdyby wszystkie kobiety wygladaly jak Monika ... Na ulicach widac za to
            > duzo Manuel.

i tu sie mylisz droga olu, na ulicach jest pelno takich moniczek - blondyneczek.
            taka figura przeciez to statystycznie przecietna, wiec o co ci chodzi? natomiast
            takich manuel, ktore nie zawracaja sobie glowy glupimi kompleksami jest baaardo
            malutko.
            • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 03.07.01, 21:13
              Gość portalu: vamp napisał(a):

>
              natomias
              > t
              > takich manuel, ktore nie zawracaja sobie glowy glupimi kompleksami jest baaardo
              >
              > malutko.

I dzieki Bogu !
        • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 04.07.01, 00:05
          Dla kazdego losia piekna kobieta to oczywiscie klempa :))))
      • Gość: boss Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.pl 29.06.01, 12:28
        Losiu ty skurwysynie jebany, dziwko męska, pedale pierdolony, pizdo
        niewyruchana, kutasie złamany, boysbandowcu jeden opisywana przez ciebie
        lachociągu Monika Sewioło była, jest i będzie super dziewczyną a ty żebyś sie
        nawet zesrał to i tak nigdy jej nawet do pięt nie dorośniesz wieśniaku
        niewydymany. Spierdalaj swoją sąsiadkę z wiochy dymać a nie sie odzywasz w
        kulturalnym towarzystwie. Wypierdalaj stąd bo śmierdzi, a inni jak widzą twoją
        morde zakutą to uciekają.
        • Gość: Miles Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 29.06.01, 12:40
          Ej,Ty Niedojebcu a jak ta sasiadka jest Sewiolo?
          • Gość: boss Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.pl 03.07.01, 14:18
            Czy to było do mnie drutociągu ?
            • Gość: Miles Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 03.07.01, 16:03
              A widzisz tu jeszcze jakiegos Posranca Niedojebanca ?
        • Gość: inny Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.pl 01.07.01, 03:31
          Wszyscy jesteście pojebani. Za wzór urody widać służy wam własna obsrana dupa
          kutasy i dziwki pierdolone, huje jebane, cioty złamane
        • Gość: mila Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 156.17.187.* 04.09.01, 16:24
          Gość portalu: boss napisał(a):

> Losiu ty skurwysynie jebany, dziwko męska, pedale pierdolony, pizdo
          > niewyruchana, kutasie złamany, boysbandowcu jeden opisywana przez ciebie
          > lachociągu Monika Sewioło była, jest i będzie super dziewczyną a ty żebyś sie
          > nawet zesrał to i tak nigdy jej nawet do pięt nie dorośniesz wieśniaku
          > niewydymany. Spierdalaj swoją sąsiadkę z wiochy dymać a nie sie odzywasz w
          > kulturalnym towarzystwie. Wypierdalaj stąd bo śmierdzi, a inni jak widzą twoją
          > morde zakutą to uciekają.

Cos ubogie slownictwo!I ty tu wiecej nie wchodz, bo sie niedobrze robi, jak
          patrzy sie na to co piszesz!Kulturalne towarzystwo!!!Bardzo smieszne!Ale o to
          chodzi, teraz wiadomo jakich swietnych fanow ma Monika, mimo ze glupia to jej
          wspolczuje!i nie zawracaj nam glowy czlowieku!A i jeszcze jedno, czy ty nie masz
          przypadkiem mniej niz 13 lat?Bo czasami takimitekstami wala chlopcy w tym wieku!
        • Gość: Magiczna Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 192.168.100.* / *.bmj.net.pl 06.09.01, 11:13
          Gość portalu: boss napisał(a):

> Losiu ty skurwysynie jebany, dziwko męska, pedale pierdolony, pizdo
          > niewyruchana, kutasie złamany, boysbandowcu jeden opisywana przez ciebie
          > lachociągu Monika Sewioło była, jest i będzie super dziewczyną a ty żebyś sie
          > nawet zesrał to i tak nigdy jej nawet do pięt nie dorośniesz wieśniaku
          > niewydymany. Spierdalaj swoją sąsiadkę z wiochy dymać a nie sie odzywasz w
          > kulturalnym towarzystwie. Wypierdalaj stąd bo śmierdzi, a inni jak widzą twoją
          > morde zakutą to uciekają.

W KULTURALNYM...towarzystwie?

• Gość: mozaika Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 212.244.68.* 04.09.01, 09:39
        popieram. sesja z monika jest tak zjebana ze to lekka przesada. goscie z
        playboy''a liczyli chyba na duza forse ale w erze supermarketow gazety mozna
        ogladac czytac niekupujac ich.
    • Gość: olo Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 195.205.4.* 25.06.01, 00:00
      Tak nawiasem - ciekawe, która z panienek zaprezentuje się lepiej:
      Monika - Big Brother
      czy
      Zuzanna - Dwa Światy
      • Gość: MONK Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
        To chyba oczywiste - Zuza jest po prostu ladna
          W ktorym miejscu ?
          • Gość: chero Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.unregistered.formus.pl 26.06.01, 00:00

> W ktorym miejscu ?

Po wewnetrznej stronie prawej malzowiny usznej.. :-))
            Poza tym ta dziewucha jest emocjonalnie niezrownowazona i nie wiadomo czy wytrzymalaby taka sesje
          • Gość: Snejk Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 212.160.130.* 27.06.01, 00:00

> W ktorym miejscu ?

W takim drewnianym domku pod Wrocławiem. ;)
    • Gość: ameba Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 195.117.174.* 25.06.01, 00:00
      Podobno jest kosmitką.
      • Gość: Kiu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 212.160.130.* 25.06.01, 00:00
        Gość portalu: ameba napisał(a):

> Podobno jest kosmitką.

No, właśnie czegoś takiego chciałem uniknąć, prosząc, aby wypowiadali się ludzie
        z show-biznesu, którzy mają do powiedzenia coś na ten temat.
        • Gość: marty Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
          Podobno Snejk to Kiu a może nawet sama Monika Siewiołło??
          • Gość: Snejk Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 212.160.130.* 25.06.01, 00:00
            Gość portalu: marty napisał(a):

> Podobno Snejk to Kiu a może nawet sama Monika Siewiołło??

No jasne, że tak. Zmieniłem nick na Snejk, (spolszczyłem angielskiego węża), żeby
            robić za takiego niby kąsającego i z jadem. No, ale ta siła przyzwyczajenia...
            Ale nie jestem Moniką Sewioło, zapewniam. :)
    • Gość: dido Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
      Tak, plotka o zdjeciach w Playboy to prawda. Słyszałem, że specjalną taśmą
      klejącą naciągano jej skórę z tyłu ud, aby dobrze wyszło zdjęcie nóg z przodu.
      • Gość: MKot Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.man.polbox.pl 25.06.01, 00:00
        Ludzie, a wy myślicie, że te wszystkie panienki w Playboyu to tak żywcem i z
        natury pozują???? O naiwnik - wszystkie są obrabiane od góry do dołu :) Jakby
        Sewioło była wyjątkiem...
        • Gość: Mozais Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 195.187.41.* 26.06.01, 00:00
          Gość portalu: MKot napisał(a):

> Ludzie, a wy myślicie, że te wszystkie panienki w Playboyu to tak żywcem i z
          > natury pozują???? O naiwnik - wszystkie są obrabiane od góry do dołu :) Jakby
          > Sewioło była wyjątkiem...

Nareszcie ktos zorientowany sie znalazl :-))) Co to za rewelacja ze byl ostry
          retusz, make-up na cale cialo, podklejanie skory na skroniach, udach i paru
          innych miejscach. W koncu tak wlasnie wygladaja sesje w Playboyu i nie tylko, to
          naprawde nie jest zadna rewelacja ani news. To oczywiste, ze trzeba sie urobic po
          lokcie, zeby efekt byl taki "naturalny" :-)))

• Gość: Oliwka Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
          Gość portalu: MKot napisał(a):

> Ludzie, a wy myślicie, że te wszystkie panienki w Playboyu to tak żywcem i z
          > natury pozują???? O naiwnik - wszystkie są obrabiane od góry do dołu :) Jakby
          > Sewioło była wyjątkiem...

Potwierdza! Byłam modelką i dobrze znam ten światek!
          • Gość: Snejk Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 212.160.130.* 27.06.01, 18:02
            Gość portalu: Oliwka napisał(a):

> Gość portalu: MKot napisał(a):
            >
            > > Ludzie, a wy myślicie, że te wszystkie panienki w Playboyu to tak żywcem i
            > z
            > > natury pozują???? O naiwnik - wszystkie są obrabiane od góry do dołu :) Ja
            > kby
            > > Sewioło była wyjątkiem...
            >
            > Potwierdza! Byłam modelką i dobrze znam ten światek!

Jasne, że tak. Ale, jak podejrzewam, Claudia Schiffer wymagałaby jednak trochę
            mniej pracy niż królowa Elżbieta.
            • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 03.07.01, 21:19
              A Monika Sewiolo mniej niz Manuela. A widziales zdjecie Schiffer bez makijazu
              ? Tylko dla odwaznych...
      • Gość: fafla Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.pl-net.pl 25.06.01, 00:00
        Gość portalu: dido napisał(a):

> Tak, plotka o zdjeciach w Playboy to prawda. Słyszałem, że specjalną taśmą
        > klejącą naciągano jej skórę z tyłu ud, aby dobrze wyszło zdjęcie nóg z przodu.

Mam pytanie. Czy ona cały czas chodzi z tą taśmą klejącą naciągającą skórę ud?
        Podobno na noc ją odkleja i przylepia mężowi na... Czy technicy z "playboya" mogą
        to potwierdzić? Ale na 100%!
        • Gość: Van Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.gliwice.pik-net.pl 05.09.01, 13:45
          hahahahhahahahahahahahaha dawno sie tak nie usmiałam
      • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 03.07.01, 21:16
        A dlaczego w BB byla bez tasmy i wygladala tak samo ?
        • Gość: zoRRO Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.01, 23:05

> A dlaczego w BB byla bez tasmy i wygladala tak samo ?

CO PROSZE?!
          WYGLĄDAŁA TAK SAMO??????
          a gdzi ty krzysiu miales oczy? moze zajrzyj sobie na jedną za stron internetowych
          BB - zdjecia rozbierane i porównaj sobie tego bladego, powykrzywianego KIKUTA z
          nierównymi piersiami i zflapczałym brzuchem, jakim jest naprawdę Monika, z tą
          laską z Playboya.
          A GDYBYŚ NADAL NIE DOSTRZEGAŁ RÓŻNICY TO MOŻE WARTO BY BYŁO SIĘ PRZEJŚĆ DO
          OKULISTY...

• Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 04.07.01, 00:02
            Wszyscy tu pisza ,ze w Playboyu wyglada okropnie a ty ,ze to laska ! To juz nie
            wiem ,podoba sie Moniczka czy nie ?? Dla mnie w BB wygladala jesli nie
            identycznie to bardzo podobnie. Ta sama figura , wlosy , twarz (Monia nie
            potrzebuje takiej tapety jak Martyna:)))). A pewne mankamenty oczywiscie
            poprawiono. Ale bez przesady. Grubsza w BB nie byla , bez tapety sie pokazywala
            i tez sie sekocinskim DJ'om podobala. I nie tylko im...
      • Gość: master Miles to złamas IP: *.pl 09.07.01, 01:46
        Miles dziwko męska lachociągu złamany spermopijcu pierdolony cioto pojebana.
        Ciebie to twój stary już dawno powinien rurą od odkurzacza wydymac jeżeli
        jeszcze tego nie zrobił. Myśle byczy huju że i tak nie masz jaj żeby to mnie
        koński zwisie napisać, ale jak chcesz to napisz :
        Ale mysle, że i tak nie napiszesz, bo nie masz na tyle jaj i męskości tylko
        jesteś najzwyklejszą męską kurwą, kutasem zwisłym i żebyś sie zesrał to i tak
        nie będziesz mógł nic napisać.
        Wypierdalaj swoją starą albo matke dymać wieśniaku
        jeden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: vamp Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.chello.pl 26.06.01, 00:00
      jezeli rzeczywiscie ja tak mocno obrobili, to z niej musi byc naprawde
      tragiczny potwor ;)) te zdjecia sa beznadziejne, az dziw, ze playboy taka chale
      opublikowal. to dziewcze nie ma w sobie ani grama sexu. czy ktos z tego forum
      moze stwierdzic kategorycznie, ze ona go / ja podnieca?
      • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 26.06.01, 00:00
        tak
        • Gość: niki Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.tele2.pl 27.06.01, 11:54
          współczuję serdecznie
          • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 27.06.01, 12:59
            Dziekuje i odwzajemniam. Chociaz nie. Jesli juz to lituje sie.
        • Gość: Kwiku Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 27.06.01, 13:58
          Ja też ci Krzychu współczuję !
          • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 28.06.01, 14:30
            Dziekuje i ponownie przesylam wyrazy llitosci (politowania?).
      • Gość: nicka Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 195.205.48.* 28.08.01, 17:19
        a z mojego kobiecego punktu widzenia, Monika na pewno nie ma w sobie nic
        interesujacego.ale najgorsza byla nie dupa tylko te paskudne wymiona!
    • Gość: saymon Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 19:25
      Dajcie już spokój! Ta wiejska dziołcha z żółtymi zębiskami jak u kobyły ma
      satysfakcję ,że tak o niej piszecie. Nieważne ,że źle,ważne , że w ogóle. Nie
      dajcie jej aż takiej radości, bo na nią nie zasłużyła!
      • Gość: RYBA Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 150.254.88.* 27.06.01, 19:38
        Gość portalu: saymon napisał(a):

> Dajcie już spokój! Ta wiejska dziołcha z żółtymi zębiskami jak u kobyły ma
        > satysfakcję ,że tak o niej piszecie. Nieważne ,że źle,ważne , że w ogóle. Nie
        > dajcie jej aż takiej radości, bo na nią nie zasłużyła!

..PEWNIE PISZMY O SAYMON ONA NAPEWNO ZASLUZYLA NA PEWNO, N A P E W N
        O !!!!!!!!!!! N A P E W N O !!!!!!!!!!!!!!PRAWDA SAYMON ZE
        ZASLUZYLAS???????????????????/ NAPISZ NAM JAK BARDZO ZASLUZYLAS, NAPISZ!!!!!!!!!!
        • Gość: vamp Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.chello.pl 27.06.01, 22:03
          ryba, uspokoj sie, nie krzycz tak, Saymon ma racje
        • Gość: saymon Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 23:56
          Gość portalu: RYBA napisał(a):

> Gość portalu: saymon napisał(a):
          >
          > > Dajcie już spokój! Ta wiejska dziołcha z żółtymi zębiskami jak u kobyły ma
          >
          > > satysfakcję ,że tak o niej piszecie. Nieważne ,że źle,ważne , że w ogóle.
          > Nie
          > > dajcie jej aż takiej radości, bo na nią nie zasłużyła!
          >
          > ..PEWNIE PISZMY O SAYMON ONA NAPEWNO ZASLUZYLA NA PEWNO, N A P E W N
          > O !!!!!!!!!!! N A P E W N O !!!!!!!!!!!!!!PRAWDA SAYMON Z
          > E
          > ZASLUZYLAS???????????????????/ NAPISZ NAM JAK BARDZO ZASLUZYLAS, NAPISZ!!!!!!!!
          > !!
          A co rybeńko, jakieś kompleksiki mamy???????????

• Gość: sito Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 150.254.88.* 03.07.01, 18:24
            Gość portalu: saymon napisał(a):

> Gość portalu: RYBA napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: saymon napisał(a):
            > >
            > > > Dajcie już spokój! Ta wiejska dziołcha z żółtymi zębiskami jak u koby
            > ły ma
            > >
            > > > satysfakcję ,że tak o niej piszecie. Nieważne ,że źle,ważne , że w og
            > óle.
            > > Nie
            > > > dajcie jej aż takiej radości, bo na nią nie zasłużyła!
            > >
            > > ..PEWNIE PISZMY O SAYMON ONA NAPEWNO ZASLUZYLA NA PEWNO, N A P E W N
            > > O !!!!!!!!!!! N A P E W N O !!!!!!!!!!!!!!PRAWDA SAY
            > MON Z
            > > E
            > > ZASLUZYLAS???????????????????/ NAPISZ NAM JAK BARDZO ZASLUZYLAS, NAPISZ!!!
            > !!!!!
            > > !!
            > A co rybeńko, jakieś kompleksiki mamy???????????
            >

ale z ciebie diablica saymon...tak goscia rozszyfrowac...pewnie jestes
            najpiekniejsza z calej wsi co? i do tego blondyneczka?
      • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 28.06.01, 14:33
        Serio myslisz ,ze Monice zalezy na tym ,zeby o niej pisac ? Jesli tak to bede
        tu wtracal swoje trzy grosze jak najczesciej. Moniu czytaj i ciesz sie ! Monia
        rulezzzz !
    • Gość: saymon Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 02:28
      Nie sadzę , że te tematy ten humor jej poprawią , ale ,szczerze mówiąc ,to mam
      ją w głębokim...
      • Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 03.07.01, 21:24
        A dlaczego poswiecasz jej tyle uwagi ?
        • Gość: saymon Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 01:46

> A dlaczego poswiecasz jej tyle uwagi ?

Uwagi???????????? Żal mi takich jak ona... Ja bym to litością nazwał raczej!

• Gość: krzychu Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.toya.net.pl 04.07.01, 16:20
            A mnie zal takich jak ty :)))) Ilez to zalu na tym swiecie...
            • Gość: saymon Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 00:52

> A mnie zal takich jak ty :)))) Ilez to zalu na tym swiecie...

Tobie w życiu też raczej nie wyszło , co? Ścianę płaczu masz w Jerozolimie -
              przydasz się... go there!

• Gość: Demos Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.ibb.waw.pl 03.07.01, 17:49
      Po co kupować Playboy'a z rozebraną blondyną, skoro w internecie można zobaczyć
      więcej i to za darmo ?
    • Gość: AAA Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 23:38
      Mało tu plotek o Sewiłło!!!!!!
      • Gość: dido Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 01:51
        Podobno w tamten czwartek taką miała chcicę , że w drodze do jakiegoś pipidówa
        po bułki, przydybała młodego wieprzka w pobliskim chlewiku... Podobno była
        niezła jadka! Sołtys to widział i podał do publicznej wiadomości w lokalnym "
        Głosie rozpaczy beskidzkiej".
        • Gość: aga Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: 10.10.3.* / *.mrkch.pl 04.09.01, 10:08
          Nie rozumiem was ludzie. Przemawia przez was jakaś chora zawiść, czepiliście
          się dziewczyny jak suchej dupy popiół.
          • Gość: ko Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.acn.waw.pl 06.09.01, 10:58
            Ta cala dyskusja jest o kant dupy potluc. Sewiolo jest tak nieciekawa osoba,ze
            nie warto o niej mowic.Ludzie przeciez ta jej wieczna ,skrzywiona mina
            odstraszala nawet zagorzalych fanow.Ona nie ma nie tylko talentu ale takze nie
            wie co to jest.A wracajac do plotek na temat sesji w Playboyu to wszystko
            prawda.Nadawala sie tylko od szyji w gore.Reszta nie do wziecia. Komputer
            zrobil cala reszte.Fotograf byl zalamany
    • Gość: Berg Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 18:11
      i tym optymistycznym akcentem zakończona została dyskusja na temat Sewioło W
      której wypowiadać się mieli ludzie znający ją osobiście.:-))))
    • Gość: roman007 Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.mnc.pl 29.08.01, 19:45
      doszły mnie wiadomości, że Siewioło puszcza się na autostradzie nr 1 Gdańsk-
      Katowice
    • Gość: soon Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 04.09.01, 17:05
      gorąca dyskusja o talenciu i beztalenciu,pokazuje tylko jedno,że
      Monika Sewioło wygrała.(jak powiada Madonna-nieważne czy piszą źle czy dobrze,
      ważne że piszą)Gratulacje dla Moniki.Co do plotek to podobno przechadzała się
      swego czasu po głównym deptaku Krakowa,by być bardziej widoczną.
      A widoczna to ona była.Mówiono o niej w pubach i na uczulniach.
    • Gość: xxx Re: Plotki o Sewioło (tylko wiarygodne) IP: *.246.71.36.Dial1.NewYork1.Level3.net 06.09.01, 16:18
      jest bardzo dupiata bezwstydna pewna siebie i wsiowa a jej maz niedodup...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka