Dodaj do ulubionych

Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę

11.08.11, 15:54
Info jest takie, ze SA zdecydował, ze TVN jednak musi zabulić te 470 kafli za akcję z wtykaniem flagi polskiej w psie odchody przeprowadzoną w programie pana Kubusia.

pan Kuba podobno chciał zwrócić uwagę, tym aktem, na problem psiego łajna na ulicach, chodniikach, skwerach, piaskownicach, klatkach schodowych, trawnikach..., w którym Polska tonie jak jakiś g.wniany Titanic.

TVN będzie się odwoływał, ustamy swego radcy prawnego sugeruje starania o kasację albo droge strasbourgską.

TVN słynie jako telewizja szczególnie wyczulona prawa psów... a czymże innym jest psie łajno tonami zalegające na ulicach, piaskownicach, skwerach, trawnikach jak nie dowodem na to, ze pieski zyskały pełnię praw obywatelskich, od ktorej następnym krokiem będzie czynne prawo wyborcze ?

radosny piesek s.rający beztrosko na chodniku, dumny niczym godło narodowe Polski z palcem w nosie detronizujacy tego mdłego orła w koronie. Marzenie TVN przecież. A tutaj twarz stacji staje okoniem wobec podstawowych praw psa i obywatela...

pan Kuba postawił swoim happeningiem TVN w dośc dwuznacznej ideowo sytuacji, a żeby było śmieszniej TVN, oczerniona moralnie przez pana Kube jako stacja antypsiog.wniana i naznaczona jako stacja obłudna,musi zapłacic od tego należność karną.

czy to nie wesoły paradoks ? :]
Obserwuj wątek
    • 0kruh Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 13.08.11, 15:06
      Od dwóch dni twój żałosny wątek wisi bez odpowiedzi.
      To chyba sygnał do emerytury?

PS.
      Nie miej nadziei, że twój tekst do mnie trafił. Rozśmieszyło mnie, że się tak na darmo produkujesz. Nie wiem o czym, nie czytałem.
      • grek.grek Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 14.08.11, 10:48
        nie miej nadziei, ze twój tekst do mnie trafił" - w zasadzie, to zdanie nie wymaga komentarza, majstersztyk...
        • barbasia1 Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 14.08.11, 15:56
          grek.grek napisał:

> nie miej nadziei, ze twój tekst do mnie trafił" - w zasadzie, to zdanie nie wym
          > aga komentarza, majstersztyk...

ha,ha :)
          • 0kruh Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 14.08.11, 19:30
            barbasia1 napisała:

> grek.grek napisał:
            >
            > > nie miej nadziei, ze twój tekst do mnie trafił" - w zasadzie, to zdanie n
            > ie wym
            > > aga komentarza, majstersztyk...
            >
            > ha,ha :)

Dzięki barbasia, właśnie wygrałem butelczynę porto i kolację nad Morzem Czerwonym. Byłem pewien, że troll barbasia odezwie się w wątku greckiego trolla i jeszcze obstawiłem, że nie napisze nawet jednego zdania.

Produkujcie się dalej. :D
            • sugestywniak Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 14.08.11, 21:42
              :-)
              ja także wygrałem zakład

choć drżałem bo pustawo było, ale barbasia - niezawodna :-)
              • grek.grek Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 10:29
                i co wygrałeś ? że kumple spod celi oszczędzą ci "nocy długich noży" ?
                • barabarasia1 Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 13:08
                  grek.grek napisał:

> i co wygrałeś ? że kumple spod celi oszczędzą ci "nocy długich noży" ?

• grek.grek Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 10:26
              no to twoja mama się wykosztuje...
              • barabarasia1 Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 13:08
                grek.grek napisał:

> no to twoja mama się wykosztuje...

• 0kruh Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 14.08.11, 19:24
          Jesteś szczęśliwy, że ktoś wpisał byle co i możesz upować wątek...
          I już jest 6 wpisów choć nie na temat... Ale pisz dalej, wiemy, że musisz. :)
          • grek.grek Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 10:37
            a twoją misją, przepraszam WASZĄ [:)], jest dostarczanie mi powodów do szczęścia, jak rozumiem ? :] ksiądz ci na spowiedzi zalecił taką pokutę, czy robisz to z miłości bliźniego ?
            • barabarasia1 Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 13:09
              grek.grek napisał:

> a twoją misją, przepraszam WASZĄ [:)], jest dostarczanie mi powodów do szczęści
              > a, jak rozumiem ? :] ksiądz ci na spowiedzi zalecił taką pokutę, czy robisz to
              > z miłości bliźniego ?

• barbasia1 Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabarasia1" 15.08.11, 13:14
                barabarasia1 napisała:

> grek.grek napisał:
                >
                > > a twoją misją, przepraszam WASZĄ [:)], jest dostarczanie mi powodów do sz
                > części
                > > a, jak rozumiem ? :] ksiądz ci na spowiedzi zalecił taką pokutę, czy robi
                > sz to
                > > z miłości bliźniego ?
                >
                > ha,ha :)
                • grek.grek Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 13:18
                  Barbasiu, jak mawiają "parodia jest wyrafinowaną forma pochlebstwa" :]
                  • barabarasia1 Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 13:21
                    grek.grek napisał:

> jak mawiają "parodia jest wyrafinowaną forma pochlebstwa" :]

• grek.grek Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 13:31
                      a nawet hi hi :]
                      • barabarasia1 Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 13:47
                        grek.grek napisał:

> a nawet hi hi :]

Zobacz, ile nas łączy greku.greku - oboje śmiejemy się w głos z Twoich bon motów.
                        • grek.grek Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 14:11
                          ja z niego łacha drę, a on mi pisze, ze "MY... cos... razem... tego..."

no i gdzie to "ha ha" ? złamałem szablon, a ty już się pogubiłeś ? nigga plizzz....

• barabarasia1 Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 15:07
                            grek.grek napisał:

> ja z niego łacha drę, a on mi pisze, ze "MY... cos... razem... tego..."

W takim razie inaczej muszę spojrzeć na niego! ;)

> no i gdzie to "ha ha" ? złamałem szablon, a ty już się pogubiłeś ? nigga plizzz....

Mój Ty bohaterski łamaczu szablonów!
                  • barbasia1 Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 14:55
                    grek.grek napisał:

> Barbasiu, jak mawiają "parodia jest wyrafinowaną forma pochlebstwa" :]

W takim razie inaczej muszę spojrzeć na tego trolla! ;)
                    • doktor.wstrzas Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 15:13
                      masz szczęście Barbara, że Cię nie mogę dosięgnąć, bo rękę to ja mam ciężką...
                      • grek.grek Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 15:20
                        obetnij paznokcie, ćwoku.
                      • barbasia1 Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 15:32
                        doktor.wstrzas napisał:

> masz szczęście Barbara, że Cię nie mogę dosięgnąć, bo rękę to ja mam ciężką...

O!??? To było do mnie czy do trolla?
                    • grek.grek Re: Zobacz, Okruh, tak wygląda troll - "barabaras 15.08.11, 15:17
                      ;] wiesz, może nie umie wprost wyznania uczynić, więc kombinuje nieporadnie... ;]
    • werbenaa Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 14.08.11, 16:21
      Nie widzę tu sprzeczności, dwuznaczności. Uważam, że można być przeciwko głupim, debilnym, bezdusznym ludziom, którzy maltertują, dręczą psy, którzy pozbywają się ich w dramatycznych, nieludzkich okolicznosciach, i jednocześnie protestować przeciwko dobrym acz bezmyślnym i leniwym właścicelom psów, którzy beztrosko pozwalają na to by ich zwierzęta zanieczyszały odchodami ulice, trawniki miejskie, dziecięce piaskownice i place zabaw.
      • grek.grek Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 10:22
        widzisz, problem w tym, ze TVN całkowicie bezkrytycznie zajęła się obroną psich praw, i bardzo dzielnie omijała i omija nadal problemy jakie sprawia otoczeniu masowe posiadanie psów przez ludzi. słowem - jest niefajnie, jak ktos pieska prześladuje, ale psie kupy w piaskownicy - ani słowa. a, jak zapewne zdajesz sobie sprawę, psie odchody mogą być źródłem niebezpiecznych chorób. więcej,pies najpierw zabawiający się swoim pionowym usmiechem,, a później liżący człowieka, może go zarazić takową.

generalnie, chodzi mi o to,ze TVN ani nie zależy na kompleksowym podejściu do zagadnienia "psy w przestrzeni publicznej". TVN dostrzega, ze wiele psów jest maltretowanych, że 800 tys psów w Polsce jest bezdomnych, ze schroniska pękają w szwach, ale skupia się na lamentowaniu i włażeniu ludziom na posesje, zeby ich napominać, ze pieska traktują nieładnie. ja bym oczekiwał większej dojrzałości i racjonalizmu w podejściu do problemu.

• barabarasia1 Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 13:10
          grek.grek napisał:

> ja bym oczekiwał większej dojrzałości
          > i racjonalizmu w podejściu do problemu.

• pepsic Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 21:16
            I co? Ulżyło przy śwęcie? Lepiej po dawce bezinteresownej złośliwości?
            • barabarasia1 Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 15.08.11, 22:15
              pepsic napisała:

> I co? Ulżyło przy śwęcie? Lepiej po dawce bezinteresownej złośliwości?

Zaadresowałaś źle komentarz? (bo teraz wygląda, jakby się odnosił do mojego komentarza) Bo gdyby nie, to robisz mi wielką przykrość, uważając, że jestem złośliwa, w dodatku bezinteresownie.

A gdybyś chciała się poradzić, czy dawka bezinteresownej złośliwości powoduje ulgę, to wątpię. Radziłabym raczej spróbować przełamać jakiś schemat, zedrzeć łacha, uwolnić zmysły.
              • tiresias Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 16.08.11, 14:38
                ja w nawiązaniu do tytułu wątku.
                cytuję: "czy można zgwałcić prostytutkę? he he he he he..."
                • pepsic Re: Kuba Wojewódzki odebrał TVN cnotę 16.08.11, 18:26
                  Wyjąłeś mi to prawie z ust;). Miałam zapytać, czy TVN kiedykolwiek posiadało cnotę? Podobnie jak GW, która żerowała dzisiaj na ludzkim nieszczęściu w artykule nt. okoliczności śmierci A. Leppera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka