Gość: kapucyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.04, 21:37 Widzieliście tą reklamę - koszmar potem poprawią RMF FM gdzie na końcu prześliczny Markowski i jak tu zasnąć w weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graza Re: Kayah jako Ustronianka IP: 62.233.216.* 22.05.04, 21:51 mama dokladnie to samo-dokladnie co do tych dwóch osób w tych dwóch spotach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negatyw Re: Kayah jako Ustronianka IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.05.04, 22:59 "Pij do dna, pij do dna..." Czy jakoś tak zaśpiewała Kayah w tej reklamie. To mój ulubiony jej kawałek muzyczny. I ta burza włosów, którą przemiata w lewo i prawo całkiem naga, rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teta Re: Kayah jako Ustronianka IP: *.chello.pl 23.05.04, 07:49 Markowski?? On jest rzeczywiście prześliczny w porównaniu z duetem Lipnicka- Porter w tejże reklamie. Jak ich widzę, nie mogę się oprzeć wrażeniu, że on nie żyje, a biedna Lipnicka z całej siły stara się podtrzymywać nieboszczyka. To jest dopiero horror. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Kayah jako Ustronianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.04, 21:05 nie wspomniałem o Lipnickiej, bo wydawało mi się że ktoś jak kręci te spoty to je później ogląda, bo faktycznie następny koszmar, Anitka reanimuje Portiera Odpowiedz Link Zgłoś