Dodaj do ulubionych

Piotr Metz i jego zęby

03.09.11, 09:36
Na Boga , dlaczego? Tyle lat już straszy tymi górnymi jedynkami, o dolnej "szufladzie" już nie wspominając. Za każdym razem jak przeprowadza wywiad z zagraniczną gwiazdą, jest mi wstyd, a nienawidzę się wstydzić za obce mi osoby. Z takim uzębieniem do ludzi, przed kamery!
Obserwuj wątek
    • dona.a Re: Piotr Metz i jego zęby 03.09.11, 10:48
      Też mnie to dziwi, nie to, że facet tak wygląda, jego wybór, dziwi mnie, że osoby decyzyjne puszczają na wizję faceta, którym można straszyć dzieci, jak będą wyglądały, gdy nie będą myły ząbków. Obserwuję jak gwiazdy, które częściej pojawiają się w mediach, wybielają, zakładają aparaty, licówki, korony itp po prostu dbają, żeby wyglądać, żeby być przykładem, żeby się za nie nie wstydzić, a pan Metz protestuje? Nie stać go? Ma w nosie?
      • zjarany_krasnal Re: Piotr Metz i jego zęby 03.09.11, 19:06
        zna się na muzyce, dlatego go zapraszają, zęby nie mają z tym nic wspólnego :)
        • dona.a Re: Piotr Metz i jego zęby 03.09.11, 20:07
          zjarany_krasnal napisała:

> zna się na muzyce, dlatego go zapraszają, zęby nie mają z tym nic wspólnego :)

Myślę, że jest jeszcze kilka osób, które się znają, z estetyczniejszym uzębieniem, pan Metz niech się produkuje w studiu radiowym.
          • zjarany_krasnal Re: Piotr Metz i jego zęby 03.09.11, 20:14
            ja go głównie słucham, lubię 'trójkowe' audycje jego autorstwa, a genetycznych spraw pewnie nie da się tak szybko załatwić, bo nie sądzę, by nie było go stać na dobrego majstra od zębowych spraw.
            • dona.a Re: Piotr Metz i jego zęby 03.09.11, 21:38
              zjarany_krasnal napisała:

> bo nie sądzę, by nie było go stać
              > na dobrego majstra od zębowych spraw.

Pewnie go stać, ale pierwsza rzecz o której pomyślałam jak zobaczyłam faceta, to było to, że gość musi potwornie bać się dentysty, znam takich ludzi, totalny paraliż na samą myśl, nie pomagają żadne tam narkozy itp, istnieje tylko jeden wielki STRACH.
              • kol.3 Re: Piotr Metz i jego zęby 04.09.11, 07:05
                W dzisiejszych czasach są takie znieczulenia, że o bólu nie ma mowy.
                • dona.a Re: Piotr Metz i jego zęby 04.09.11, 11:26
                  kol.3 napisała:

> W dzisiejszych czasach są takie znieczulenia, że o bólu nie ma mowy.

To prawda, ale strach obezwładnia już na samą myśl o gabinecie do którego trzeba dojść, więc przydałby się na początek "głupi Jaś" już w domu.
                  • bruno291 Piotr Metz i jego czarne zęby 06.09.11, 18:32
                    Kurcze - a wiec jednak.Wydawalo mi sie ze mam przywidzenia bo od razu skreslilem mozliwosc ze te czarne pienki sa prawdziwe.Czy on nie ma bliskich, przyjaciół?Jak mu pozwalają prowadzic wywiady?Wstyd dla stacji!
                  • kkokos Re: Piotr Metz i jego zęby 06.09.11, 19:43
                    dona.a napisała:

> kol.3 napisała:
                    >
                    > > W dzisiejszych czasach są takie znieczulenia, że o bólu nie ma mowy.
                    >
                    > To prawda, ale strach obezwładnia już na samą myśl o gabinecie do którego trzeb
                    > a dojść, więc przydałby się na początek "głupi Jaś" już w domu.

tia, no jasne. karolina korwin-piotrowska (której zresztą nie znoszę) zostaje zatrudniona nie ze względu na urodę, ale producenci programu kazali jej schudnąć, bo psuje wizję - i mówi się o tym głośno, niemal oficjalnie.
                    pan metz może mieć zęby w takim stanie, że niedobrze się robi na sam widok, a zwłaszcza na myśl, jak mu z gęby śmierdzi - ale mu wolno. wcale wizji nie psuje. facetowi wszak wolno.
                    • dona.a Re: Piotr Metz i jego zęby 06.09.11, 21:23
                      kkokos napisała:

> tia, no jasne. karolina korwin-piotrowska (której zresztą nie znoszę) zostaje z
                      > atrudniona nie ze względu na urodę, ale producenci programu kazali jej schudnąć
                      > , bo psuje wizję - i mówi się o tym głośno, niemal oficjalnie.
                      > pan metz może mieć zęby w takim stanie, że niedobrze się robi na sam widok, a z
                      > właszcza na myśl, jak mu z gęby śmierdzi - ale mu wolno. wcale wizji nie psuje.
                      > facetowi wszak wolno.

Ale ja go absolutnie nie usprawiedliwiam, też mi się niedobrze robi jak na niego patrzę i nie wiem jak z takim czymś w ustach można stanąć z kimś twarzą w twarz.
    • amores_perros Re: Piotr Metz i jego zęby 07.09.11, 15:06
      Przesadzasz. Jest dobry w tym, co robi - zęby nie mają tu znaczenia.
      • krol.neostrady Re: Piotr Metz i jego zęby 07.09.11, 16:57
        brawa dla Metza, widać, że guzik go obchodzą drobnomieszczańskie konwenanse
    • piowiec Re: Piotr Metz i jego zęby 10.09.11, 19:56
      Shane MacGowan z zespolu The Pogues tak wygląda
      vaitor.com/other/Archiv%2011/shane%20macgowan.jpg
      A jak pięknie śpiewa!!!!
      • piowiec Re: Piotr Metz i jego zęby 10.09.11, 20:19
        Albo inaczej
        Tak wygląda
        vaitor.com/other/Archiv%2011/shane%20macgowan.jpg
        Tak śpiewa
        www.youtube.com/watch?v=C8oyxrrEk58&feature=related
        z Shinead O'Connor
        zauważyłem że teldysk był kręcony krótkimi ujęciami przebitki Raz Shinead raz Shane . Żadnych ujęć blisko siebie jak to by wypadało w duecie . Myślicie ze mogło tu chodzić o jego uzębienie. Tak to na pewno chodziło o jego uzębienie . Zauwzyliście na jego dolnych zębach.... zaraz to ja nie pisze na Plotek.pl? a Forum.gazeta.pl .Sorrrrryyyyy pojebały mi się strony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka