Dodaj do ulubionych

Notting Hill *****

22.05.04, 17:57
Nie jestem wybitnym znawcą kina, ale gdy w serwisie filmowym na GW w dziale
recenzji przejrzałem oceny dotyczące różnych filmów to mocno się zdumiałem.

Oto przykłady:

Notting Hill - 5 gwiazdek
Cassablanca - 4 gwiazdki
Polowanie na Czerwony Październik - 3 gwiazdki
Asterix i Obelix - Misja Kleopatra - 4 gwiazdki
Big Lebowski - 2 gwiazdki
Braterstwo Wilków - 3 gwiazdki
E=mc2 - 3 gwiazdki
Obserwuj wątek
    • Gość: faye valentine Re: Notting Hill ***** IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 18:08
      Buehehe dobre!
    • Gość: ulster Re: Notting Hill ***** IP: 80.51.83.* 22.05.04, 21:01
      Big Lebowski tylko 2 gwiazdki???????
      co to jest za gazeta, ta wyborcza?
      a może to jest odwrotna ocena?
    • Gość: mala cholera człowieka bierze... E=mc2 ma gwiazdke IP: 81.21.197.* 22.05.04, 23:06
      więcej od biga lebowskiego?
      czy ten kto oceniał widział wogole oba filmy?
      NH nie widziałam więc nie wiem, ale coś tu mi śmierdzi!
      • Gość: faye valentine Re: cholera człowieka bierze... E=mc2 ma gwiazdke IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.05.04, 13:11
        Notting Hill to slodziutka komedia romantyczna z Hugh Grantem i Julia Roberts,
        gdzie tym razem to on jest Kopciuszkiem, a ona ksiezniczka. Typowe Hollywood :/
        • przypadkowo Re: cholera człowieka bierze... E=mc2 ma gwiazdke 23.05.04, 15:00
          Dodać należy, że film się strasznie dłuży i zabija nudą...coś jak jakieś siódme
          popłuczyny po "Czterech weselach i pogrzebie". Julia Roberts gra słodziusieńką
          zagubioną aktoreczkę, która nic tylko się "czarująco" uśmiecha i niby tym
          powala wszystkich na kolana. Hugh Grant gra starego kawalera, ogromnego
          fajtłapę, ultrabierną sierotę o manierach angielskiego dżentelmana.
          • kaprysia Re: cholera człowieka bierze... E=mc2 ma gwiazdke 24.05.04, 14:46
            Dokładnie! film jest fatalny:/ Lubię angielskie klimaty typu "To właśnie
            miłość", ale to??? Beznadziejna Julia Roberts (aż trudno uwierzyć, ze Hugh za
            nią wariuje), małośmieszny kolega-brudas Spike (czy jak mu tam), upierdliwe
            grono "przyjaciół"-nieudaczników, a na dodatek ten Londyn jakiś siakiś nieładny
            i nudna muzyka. Jedna z nudniejszych komedii romantycznych. Półtorej gwiazdki
            to maxymalny max!
    • Gość: bb Re: Notting Hill ***** IP: *.rene.com.pl 24.05.04, 16:41
      Dla "Big Lebowskiego" tylko dwie gwiazdki??????????????????????????????
      Jest to dowód na to, że nie warto się sugerować opinią dziennikarzy GW.
      • tiresias Re: Notting Hill ***** 24.05.04, 16:49
        a kiedy będzie Big Lebowski - jeden z lepszych filmów jakie ostatnio wydała
        ameryka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka