Dodaj do ulubionych

Milion w minutę

05.09.11, 21:34
Czy tylko ja odnoszę wrażenie, że programy w TV są coraz głupsze?
Obserwuj wątek
    • vandikia Re: Milion w minutę 05.09.11, 22:05
      zgubiłaś literkę.. w TV...N ;)
      tendencja spadkowa widoczna
      • baabeczka Re: Milion w minutę 05.09.11, 22:16
        Wyjatkowo glupkowaty teleturniej,
        do tego ten prowadzacy...
        Szkoda czasu
        • dona.a Re: Milion w minutę 05.09.11, 23:02
          baabeczka napisała:

> Wyjatkowo glupkowaty teleturniej,
          > do tego ten prowadzacy...

Myślisz, że Chajzer uratowałby program;)
    • bruno565 Re: Milion w minutę 05.09.11, 23:04
      Popieram opinie przedmowcow.Ze swej strony powiem ,ze jest to najglupszy teleturniej jaki w zyciu widzialem,a jestem raczej fanem tego typu rozrywek.Niech mi ktos wyjasni, po kie licho mam rzucac karta do gry celujac w miazsz arbuza? Wykonywal ktos kiedys w zyciu taka niedorzecznosc? Zreszta caly ten odcinek to byla zwykla ustawka.Po egzaltowanych reakcjach uczestnikow bylo widac i slychac,ze mielismy do czynienia z nieudolnym przedstawieniem.
      • meeegotka Re: Milion w minutę 06.09.11, 08:36
        Kompletna porazka. Potwierdzam: najbardziej glupkowaty teleturniej jaki widzialam.
        • yagres Re: Milion w minutę 06.09.11, 11:56
          Nie dało się na to patrzeć. Zawieszanie wkrętów na sznurku czy wrzucenie 50 groszowej monety pomiędzy zęby widelca to stanowczo za bardzo uwłacza mojej inteligencji. Szkoda czasu na bzdety. Może gimnazjaliści będą tym uradowani. Zdejmą to z anteny po paru odcinkach.
          • baabeczka Re: Milion w minutę 06.09.11, 13:27
            dona.a napisala:
            Myślisz, że Chajzer uratowałby program;)

Nie... mysle,ze jemu lepiej wychodzi reklama proszkow do prania,
            a tak glupiego teleturnieju
            nie uratuje nawet Wojewodzki;-)
    • spacey1 Re: Milion w minutę 06.09.11, 18:03
      Beznadzieja. Ale myślę, że najgłupszy był jednak ten, gdzie ludzie musieli sie wpasować w otwór w kształcie człowieka w wygibasach w ścianie, inaczej trafiali do basenu ;) To było po prostu zdumiewające!
      • vandikia Re: Milion w minutę 06.09.11, 18:38
        ale można się chociaż było pośmiać
      • kroliczyca80 Re: Milion w minutę 07.09.11, 11:33
        O nie, ludzie w otworach to był przeuroczy przykład na wielką przepaść pomiędzy japońskim rozwojem technologicznym, a inteligencją poszczególnych, japońskich jednostek:) W polskiej wersji też dało się obejrzeć- co prawda tylko raz i najlepiej po kielichu, ale przynajmniej były jakieś emocje. A ostatnie dzieło tvn było tak nudne i źle rozegrane, że człowiek po prostu zmieniał kanał.
        • bruno291 Re: Milion w minutę 10.09.11, 23:12
          Nie tylko Ty, a prowadzacy ja dziwki za kase poprowadza wszystko, dozynki, gale dla pracownikow ZUS i takie "teleturnieje"- pamietacie Wielka Grę?
          • zjarany_krasnal Re: Milion w minutę 11.09.11, 20:13
            bruno291 napisał:

> Nie tylko Ty, a prowadzacy ja dziwki za kase poprowadza wszystko, dozynki, gale
            > dla pracownikow ZUS i takie "teleturnieje"- pamietacie Wielka Grę?

święta racja.
            • sinister_echoes Re: Milion w minutę 18.09.11, 15:37
              tym bardziej, ze Prokopowej inteligencji tez ta formuła uwłacza, ale cóż, postanowił zacisnąć zęby i zagrać o życie...choć nie wierzę żeby się w tym nie męczył. to sie czasem źle kończy, vide Hubert Urbański prowadzący 'jestem jaki jestem' z wiśniewskim, którego ewidentnie nie znosił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka