Dodaj do ulubionych

reklama DHL

18.10.11, 12:37
Widzieliście ten spot? www.youtube.com/watch?v=SuUQRm4HnJQ&feature=channel_video_title
Może ktoś wie jaki to tytuł i kto to śpiewa? wydaje mi się, że gdzież już to słyszałam, ale nie wiem gdzie...
Obserwuj wątek
    • anka18.3 Re: reklama DHL 18.10.11, 13:07
      Ja znam tę piosenkę z filmu "Mamuśka" :)

Nie mam pojęcia kto śpiewa ale piosenka super, pasuje do tej reklamy jak ulał ;)
    • anka18.3 Re: reklama DHL 20.10.11, 09:25
      Znalazłam :D Tutuł to "Ain’t no Mountain High Enough"
      A tutaj oryginał, jak to mówią "stary ale jary" :P www.youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg
      • mart_a_76 Re: reklama DHL 20.10.11, 10:20
        Super! ja znam ją z bridget jones: www.youtube.com/watch?v=sK3wxf_Xai8 swoja drogą ten film ma świetną ścieżkę dźwiękową.
        • dorota.k2 Re: reklama DHL 20.10.11, 16:17
          o masz... oglądałam ten film nałogowo swojego czasu, może stąd to znam, nie skojarzyłam zupełnie, pewnie przez inną wersję :)
          dzięki :)

@anka, też dzięki :)
    • marimaris Re: reklama DHL 21.10.11, 11:05
      w oryginale (stara wersja ale równie dobra) wykonuje to Marvin Gaye Ain't no Mountain High Enough, potem wyszła nowsza wersja którą wykonuje bodaj Bromfield. W tej reklamie to jakiś mało znany zespół Speed of Yellow, przynajmniej tak znalazłam w jednym opisie na Youtube. Na forum muzyka z reklam podaje ktoś nawet linka do pobrania
      • dorota.k2 Re: reklama DHL 21.10.11, 17:22
        również dziękuję za odpowiedź i za zainteresowanie... Widzę, że nie tylko mi się ta piosenka podoba ;) męczę ją od kilku dni we wszystkich wersjach ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka