trisss 06.03.02, 15:23 Kto chce może powiedzieć tu co chce, ale tylko pozytywnie na temat Kenia. Szkoda mi się go zrobiło. Wszyscy tylko źle się o nim wyrażają. Czy Wy wiecie, że to jest choroba? :)))) Naprawdę TYLKO MIŁE RZECZY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: La_ki22 Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.02, 17:20 Miłe ma paznokcie po pomalowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) 07.03.02, 08:12 Miły z niego megadupek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemek Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 07.03.02, 08:31 cześć trisss , znów się spotykamy , i znowu ten sam temat :) Otóż chciałem zrobić Ci przyjemność i się tu wpisać : Twierdzę stanowczo , iż nie jest prawdą jakoby Wiewiór-Ken pieprzył wszystko co ma nogi i przerwę między nimi . Z całą stanowczością godną lepszej sprawy , oponuję też przed posądzeniami miłego Kenia o ekshibicjonizm , narcyzm , brak samokrytyki , egoizm , cynizm , a także o ewidentny do bólu brak gustu , zniewieściałość , nadmierne przywiązanie do typowo kobiecych atrybutów - kilkanascie kremów , odzywek , lakierów do paznokci itp . Kończąc , muszę stanowczo zaprzeczyć , jakoby TVN zarabiał na wyczynach tego przemiłego chłopca grubą kabonę , a jego przeurocza partnerka była kurwą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Allegra Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: 212.244.106.* 07.03.02, 11:30 Ziemek.. duza buźka :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
helmuts Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) 07.03.02, 12:09 Gość portalu: ziemek napisał(a): > cześć trisss , znów się spotykamy , i znowu ten sam temat :) Otóż chciałem > zrobić Ci przyjemność i się tu wpisać : Twierdzę stanowczo , iż nie jest prawdą > > jakoby Wiewiór-Ken pieprzył wszystko co ma nogi i przerwę między nimi . Z całą > stanowczością godną lepszej sprawy , oponuję też przed posądzeniami miłego > Kenia o ekshibicjonizm , narcyzm , brak samokrytyki , egoizm , cynizm , a także > > o ewidentny do bólu brak gustu , zniewieściałość , nadmierne przywiązanie do > typowo kobiecych atrybutów - kilkanascie kremów , odzywek , lakierów do > paznokci itp . Kończąc , muszę stanowczo zaprzeczyć , jakoby TVN zarabiał na > wyczynach tego przemiłego chłopca grubą kabonę , a jego przeurocza partnerka > była kurwą . Co, moze jestes ZIEMKA, partnerka KENA LALKI :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.02, 11:03 Jak sie chce zalozyc fanklub Kena to nie mozna sie potem dziwic ze tylko trzy wpisy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.gazetaolsztynska.pl 07.03.02, 12:06 Ken... nie utonie, bo... ma sporych rozmiarów opnę na brzuchu ;-P To chyba pozytyw (to, że na wodzie się utrzyma)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: 192.168.100.* 07.03.02, 12:09 trisss napisał(a): > Kto chce może powiedzieć tu co chce, ale tylko pozytywnie na temat Kenia. > Szkoda mi się go zrobiło. Wszyscy tylko źle się o nim wyrażają. Czy Wy wiecie, > że to jest choroba? > :)))) > Naprawdę TYLKO MIŁE RZECZY KENIA - FAJNY KRAJ - POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.gazeta.pl 07.03.02, 12:32 Ken ma buźkę która może się podobać pewnym kobietom - to chyba duży atut - byle nie jedyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.bci.net.pl 07.03.02, 14:04 Mozna go wykorzystac na jedna noc i to wszystko. Do niczego innego nie nadaje.Ale jak nie potrafi rozbudzic dziewczyny przez gre wstepna to by mnie nawet nie podniecil. Chyba, ze sa mniej wymagajace dziewczyny, ale duzo traca. Nic pozytywnego nie mozna powiedziec o nim. I chyba nie jestem jedyna kobieta majaca o nim takie zdanie. Debil nawet piekny jest obrzydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: 2.4.STABLE* 08.03.02, 13:49 Dobrze boksuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goga Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.bci.net.pl 08.03.02, 14:10 Moge nareszcie napisac cos pozytywnego, zaczal kenik chorowac to znaczy, ze jest czlowiekiem, kaszle ma katar czyli wynika z tego,ze nie jest robotem pozbawionym mozgu, tylko niedorobionym facetem. A myslalam wczesniej, ze tvn zbudowal go na pokaz, tylko na jakis twardzy dysk,zeby zapisac kilka podstawowych danych o egzystencji oprocz zarozumialstwa, nie starczylo pieniedzy w budzecie BB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOLA Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.tlsa.pl 08.03.02, 14:10 Twardy jest jak Roman Bratny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekanus Re: ZAKŁADAM FAN CLUB KENIA :) IP: *.pg.com.pl 08.03.02, 14:21 Jego debilizm jest po prostu wzruszający, to pozytywnie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś