Dodaj do ulubionych

plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ

IP: *.katowice.pik-net.pl 03.07.01, 23:15
od początku wydawały mi się sztuczne, ale teraz potwierdził to znajomy mojego
starego (lekarz), który zna chirurga wszystkich "gwiazd" (w tym martynki)
Podobno to w cale nie świeza sprawa...
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 03.07.01, 23:21
      A kogo obchodzą jej piersi ? Mnie nawet jej intelekt nie obchodzi / długo by
      szukać zresztą/.
    • Gość: krzychu Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.toya.net.pl 04.07.01, 00:13
      Przeciez widac ,ze sa sztuczne ! Nie trzeba pytac chirurga. To smutne, ze
      kobieta ma tak niska samoocena ,ze robi sobie operacje plastyczna.
    • Gość: Linx Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 02:28
      Martyna lubi dużo starszych - Wisławski ją popycha....
      • Gość: bolo Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 02:32
        Materacem jesteś, pacanie?
      • Gość: milka Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: 212.160.135.* 04.07.01, 22:44
        Kto to jest Wislawski?
    • Gość: menager Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 10:12
      A co to kogo obchodzi że ma takie piersi? Jak chcę to nie ma! JEJ Sprawa.
    • Gość: Izabela Ważna wiadomość do Zorra, jego starego, lekarza i chirurga!!!!! IP: 157.25.130.* 04.07.01, 12:23
      Gość portalu: zorro napisał(a):

> ale teraz potwierdził to znajomy mojego
      > starego (lekarz), który zna chirurga wszystkich "gwiazd" (w tym martynki)
      > Podobno to w cale nie świeza sprawa...

Zorro, powiedz staremu, żeby, jak już spotka lekarza, a lekarz chirurga, to żeby
      może lekarz wytłumaczył chirurgowi pojęcia: "tajemnica lekarska", "etyka",
      "kultura osobista", "dobre wychowanie". Aha i niech jeszcze lekarz zapyta
      chirurga i moze przekażesz nam przez Twojego starego, czy długi jęzor można przy
      pomocy osiągnięć chirurgii plastycznej conieco skrócić?

• Gość: grinder Re: Ważna wiadomość do Zorra, jego starego, lekarza i chirurga!!!!! IP: *.unregistered.formus.pl 04.07.01, 12:33
        jak ci sie nie podoba to nie czytaj, przynajmniej wiem za co bede chwytal
        • Gość: torba Re: Ważna wiadomość do Zorra, jego starego, lekarza i chirurga!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 12:38
          trudno stwierdzic czy cos sie podoba czy nie bez wczesniejszego przeczytania
          mozgowcu za 5 gr
          • Gość: Nowy Re: Ważna wiadomość do Zorra, jego starego, lekarza i chirurga!!!!! IP: *.*.*.* 04.07.01, 13:47
            Nieźle Torba, Grinder za co ty chcesz chwytać złap się
            za nos - znalazł się dowcipas, stary rozbawiłem się do
            łez
            pozdr.
        • Gość: izabela Re: Ważna wiadomość do Zorra, jego starego, lekarza i chirurga!!!!! IP: 157.25.130.* 04.07.01, 16:08
          Gość portalu: grinder napisał(a):

> "jak ci sie nie podoba to nie czytaj"
          Ja, w przeciwieństwie do Ciebie (zapewne) nie potrafie powiedziec przed
          przeczytaniem, czy coś misie podoba czy nie. A poza tym, robie tu dokładnie to co
          Ty - czytam i wypowiadam swoją opinię. I nic Ci do tego. Co najwyżej możesz się
          też wypowiedzieć...

• Gość: dede Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.rado.gazeta.pl 04.07.01, 16:57
      Co by nie powiedzieć Martyna jest największym zwycięzcą Big Brother. Reszta z
      czasem przepadnie bez echa a ona dalej będzie oczarowywać nas z ekranu. Śliczna
      jest i basta.
      • Gość: krzychu Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.toya.net.pl 05.07.01, 00:01
        Raczej jedna z przegranych. Wystarczy poczytac listy
        dyskusyjne. Drugiej edycji chyba nie odwazy sie
        prowadzic :)))) Jesli mowa o urodzie : gusta sa rozne
        ale to co sztuczne zawsze budzi politowanie.
    • Gość: milka Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: 212.160.135.* 05.07.01, 00:22
      Pytam jeszcze raz: kto to jest Wislawski, ktory p... Martyne? Niby mi wszystko
      jedno, ale skoro juz padlo nazwisko...
      • Gość: Nowy Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.*.*.* 05.07.01, 07:50
        Gość portalu: milka napisał(a):

> Pytam jeszcze raz: kto to jest Wislawski, ktory p... Martyne? Niby mi wszystko
        > jedno, ale skoro juz padlo nazwisko...

Pilot rajdowy Hołka (były i chyba obecny - znowu), poza tym prowadzili razem
        program motoryzacyjny z M. Wojciechowską
        • Gość: Miles Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.07.01, 14:15
          Zapomniales dodac, ze dziadek ma chyba z 7 dych na karku....
          • Gość: milka Re: plastikowe piersi MARTYNY WOJCIECHOWSKIEJ IP: 212.160.135.* 06.07.01, 19:07
            Eeee, to co to za posuwanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka