Dodaj do ulubionych

Kanały filmowe

28.12.11, 17:35
Który jest teraz najlepszy… Słyszałem, że hbo osłabło i canal filmowo też jako tako. Jest coś fajnego? Wartego dodatkowej kaski?
Obserwuj wątek
    • jehudimenuhi Re: Kanały filmowe 31.12.11, 10:15
      lepiej chyba od razu jakas platforme samego kanalu w kablowce sie chyba nie oplaca. oferty jak na moj gust zblizone. hbo jest wszedzie a te mniej znane tez czasami maja strasznie fajne rzeczy.
      • manna244 Re: Kanały filmowe 26.07.12, 13:07
        Serdecznie polecam nowy kanał rodin tv, telewizja ezoteryczna, bardzo pozytywnie wpływa na człowieka i pozwala oderwać myśli. Jest prowadzona przez sympatycznych ludzi którzy pozwalają cieszyć się życiem .
    • kfiatkoski Re: Kanały filmowe 31.12.11, 16:57
      Niektóre są jednak na wyłączność, cyfra ma canal, a enka miała nfilma teraz premium. W ogóle bardzo szybko zmontowali te kanały premium, ale mają chyba najwięcej nowości. Po tej mianie to już w ogóle liczę, że będą naprawdę szybciutko sprowadzać filmy i dużo :D
    • harry_callahan Re: Kanały filmowe 01.01.12, 15:54
      Które kanały filmowe nadają filmy nie przerywane reklamami i w miarę możliwości nadawane w formacie oryginalnym (kinowym)?
    • robsonos Re: Kanały filmowe 18.01.12, 16:31
      ambasador11 napisał:

> Który jest teraz najlepszy… Słyszałem, że hbo osłabło i canal filmowo też
      > jako tako. Jest coś fajnego? Wartego dodatkowej kaski?

HBO jest najlepsze. Przecież takie seriale jak choćby Zakazane Imperium, Czysta Krew, w miarę często lecą dobre filmy. Można też obejrzeć ciekawe dokumenty - choćby ostatnio Miliard szczęśliwych ludzi.
      Czego można chcieć więcej?
    • pepsic Re: Kanały filmowe 18.01.12, 19:08
      Który jest teraz najlepszy…
      To rzecz subiektywna. Dla mnie numerem jeden pozostaje od dawna Ale Kino+. Ciekawe i wartościowe pozycje można tez znaleźć na TVP Kultura. Obydwa kanały mam w kablówce, mieszczą się w cenie i zazwyczaj wystarczają na moje potrzeby.
    • sphinx10 Re: Kanały filmowe 18.01.12, 21:30
      Nie znam Twojego gustu.
      Jeśli lubisz filmy typu "wieczór kawalerski" to HBO.
      Jeśli wolisz coś ambitniejszego to Ale Kino, Zone Europa.
      • robsonos Re: Kanały filmowe 23.01.12, 09:23
        sphinx10 napisał:

> Nie znam Twojego gustu.
        > Jeśli lubisz filmy typu "wieczór kawalerski" to HBO.
        > Jeśli wolisz coś ambitniejszego to Ale Kino, Zone Europa.

A nie można lubić wszystkiego po trochu. Akcja, ciekawy dokument "dla ludzi", seriale o których wspominałem to na pewno HBO.

Ale masz rację lubię od czasu do czasu obejrzeć coś ambitniejszego wtedy TVP Kultura, Zone Europa. Ciekawych kanałów jest sporo. Wszystko zależy od nastawienia. Jeżeli jestem wykończony po pracy, to zawszę będę wolał dobrą, dynamiczną i niezbyt skomplikowaną rozrywkę.
        • gregor.ltd Re: Kanały filmowe 23.04.12, 14:51
          TEZ SLYSZALEM DUZO DOBREGO O TYM NPREMIUM ALE CHETNIE JESZCZE ZASIEGNE OPINII. NAJLEPIEJ CHYBA BYLOBY MIEC WLASNIE I HBO I NPREMIUM. ILE TO KOSZTOWALOBY W N?
          • robsonos Re: Kanały filmowe 25.04.12, 13:28
            gregor.ltd napisał:

> TEZ SLYSZALEM DUZO DOBREGO O TYM NPREMIUM ALE CHETNIE JESZCZE ZASIEGNE OPINII.
            > NAJLEPIEJ CHYBA BYLOBY MIEC WLASNIE I HBO I NPREMIUM. ILE TO KOSZTOWALOBY W N?

nPremium jest w abonamencie za 69 zł.
            • kfiatkoski Re: Kanały filmowe 30.04.12, 12:31
              Możesz wziąć największy pakiet wtedy masz wszystko. I hbo i npremium masz w pakiecie za stówkę, chociaż nawet samo npremium można wziąć już w tańszych.
              • robalinka Re: Kanały filmowe 03.05.12, 12:26
                Ja wlasciwie bez seriali hbo raczej bym nie wytrzymala, ale wlasnie szukam czegos do filmow. Zastanawialam się nad tym, zeby to dokupic, ale chętnie bym poczytala jeszcze co tam jest ciekawego i jak często ;)
                • jehudimenuhi Re: Kanały filmowe 03.05.12, 16:58
                  dzisiaj chyba na przykład jest fighter. widziałem w kinie. świetny film. właśnie takich pozycji oczekuje po kanale filmowym mówiąc krótko – hitów.
              • robsonos Re: Kanały filmowe 08.05.12, 11:36
                kfiatkoski napisał:

> Możesz wziąć największy pakiet wtedy masz wszystko. I hbo i npremium masz w pak
                > iecie za stówkę, chociaż nawet samo npremium można wziąć już w tańszych.

Ano, tak to jest z wyższymi abonamentami, zawsze coś dodatkowo. Fajna jest opcja za 79 zł i dekoderem z 1TB dyskiem.
                • domatorrr Re: Kanały filmowe 31.05.12, 14:50
                  biorąc pod uwagę możliwości tego dekodera, to naprawdę nie jest dużo kasy…ja płac ę teraz niewiele mniej za zwykłą telewizję, czekam tylko na koniec umowy i przechodzę do N!
              • biedronka2only Re: Kanały filmowe 02.06.12, 10:35
                No jest jeszcze opcja z multiroomem w cenie. To też nie jest zła opcja jak ma się duży dom czy chociażby 2 tv.
                • robsonos Re: Kanały filmowe 04.06.12, 08:46
                  biedronka2only napisał:

> No jest jeszcze opcja z multiroomem w cenie. To też nie jest zła opcja jak ma s
                  > ię duży dom czy chociażby 2 tv.

Niekoniecznie duży dom. Obecnie posiadanie 2 TV wcale nie jest czymś niezwykłym.
                  Do tego wystarczy czteroosobowa rodzina, mieszkająca w zwykłym mieszkaniu.
                  • biedronka2only Re: Kanały filmowe 04.06.12, 17:03
                    no masz rację... w sumie mam w domu 3 tv, ale to by było niegrzeczne chwalić sie tym :P

btw. kiedyś pralki przez US były traktowane jako zbędne i wyraz luksusów w domach i nie można było ulg odliczać. To były jaja :)
    • biedronka2only Re: Kanały filmowe 02.06.12, 10:32
      w nPremium VOD jak masz platformę cyfrową N jest sporo filmów do wyboru. Ostatnio oglądałem Kwiat Pustyni i Rango - zajebiste filmy.

Natomiast na kanałach nPremiumHD jest bardzo dużo filmów z ostatnich lat puszczanych Transformers 3, Captain America: Pierwsze starcie, Thor 3D itd. Polecam. Jakość też niczego sobie.
    • manna244 Re: Kanały filmowe 26.07.12, 13:06
      Serdecznie polecam nowy kanał rodin tv, telewizja ezoteryczna, bardzo pozytywnie wpływa na człowieka i pozwala oderwać myśli. Jest prowadzona przez sympatycznych ludzi którzy pozwalają cieszyć się życiem :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka