Dodaj do ulubionych

Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge?

IP: 149.156.213.* 07.06.04, 18:09
Czy ktos ma informacje na ten temat?
Kiedy zdejmą ten glupi program na tvn?
Od miesiecy nie ma go regularnie w ,,10'' najlepiej ogladanych pozycji tvn.
Do tej pory to byl argument, ale widownia sie Maglowi skurczyla. Nie ma w tvn
niczego, co mozna byloby obejrzec popoludniu.
Kto tam odpowiada za ramowke i dlaczego ta plotkara jest w porze, kiedy tvn
moglby dac Pascala, na Wspolnej, powtorke Miasteczka.
Obserwuj wątek
    • Gość: MisiaBella Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? IP: *.pilickanet.pl 07.06.04, 19:05
      albo wstawić Twoje ryło miedzy 18 a 19 to by dopiero była rozrywka:P
      • Gość: Kama Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? IP: 149.156.213.* 08.06.04, 19:52
        Gość portalu: MisiaBella napisał(a):

> albo wstawić Twoje ryło miedzy 18 a 19 to by dopiero była rozrywka:P

To wypowiedz fanki pani D?
        Pozazdroscic audytorium...
    • Gość: Basketcase Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? IP: *.icpnet.pl 07.06.04, 19:27
      "Kocham" takich dyletantow jak ty. :] Sam nie ogladam Drzyzgi regularnie,
      zdarza mi sie to czasami, ale znam osoby ktore ogladaja ten program codziennie
      i czerpia z tego przyjemnosc. Wiec schowaj swoje egoistyczne komentarze do
      kieszeni i po prostu zmien kanal jak ci sie nie podoba.
      • keksz Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? 07.06.04, 22:13
        czerpią z TEGO przyjemność? No nie mogę...
        • the_dzidka Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? 07.06.04, 22:16
          keksz napisała:

> czerpią z TEGO przyjemność? No nie mogę...

"Kto tam odpowiada za ramowke i dlaczego ta plotkara jest w porze, kiedy tvn
          moglby dac Pascala, na Wspolnej, powtorke Miasteczka."

Trudno mi sobie wyobrazić "czerpanie przyjemności" z Pascala, na Wspolnej,
          Miasteczka...
          • Gość: colombo Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? IP: *.chello.pl 07.06.04, 22:27
            a ty w ogóle umiesz z czegoś czerpać przyjemność oprócz twojego wibratora!?więc
            siedź cicho!
            • Gość: colombo Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? IP: *.chello.pl 07.06.04, 22:29
              siedź cicho brzydulo dzidko-tak miało być!
              • Gość: Cornolio Może jeszcze powiesz... IP: *.provider.pl / 81.219.228.* 07.06.04, 22:38
                ...po co to było? Jakaś dziwna agresja w tobie siedzi? Spróbuj może się
                skoncentrować na temacie, tak będzie prościej i kulturalniej. Bez urazy. Na ra.
                • Gość: colombo Re: Może jeszcze powiesz... IP: *.chello.pl 07.06.04, 22:45
                  widziełeś zdjęcia dzidki??ja widziałem-fuj!!!!!!!!!!!!więc mogę pisać,co chcę!
                  • Gość: Jo-jo Do poczytania - nie tylko dla tzw. "colombo" IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 20:07
                    Wiesz co? Ty chyba nie masz co z czasem robić, tyle przeznaczasz go na
                    zakładanie coraz to nowych loginów, zajadłe tropienie wpisów jednej jedynej
                    osoby i "komentowanie" ich _w ogóle_ nie na temat...
                    Słuchaj, jest taki piękny wieczór, idź na spacer, może wyrwiesz jakąś laskę (o
                    ile rzecz jasna jesteś facetem), może nawet da Ci się przelecieć (o ile
                    sprostasz temu wymaganiu), i pozbędziesz się chociaż promilla tych wszystkich
                    kompleksów...
                    A teraz poważnie. To jest Forum Telewizja. Ludzie spotykają się tutaj, żeby się
                    dobrze bawić. Czasem podyskutować o TV, czasem się ponabijać z programów,
                    czasem po prostu podzielić się wrażeniami. Chcą tutaj miło spędzić kilka chwil,
                    a nie wąchać fekaliów i rzygowin, które tutaj obficie wydzielasz.
                    Wiec daj sobie siana, mały fiutku, i przenieś się ze swoimi obsesjami gdzie
                    indziej. A osoba, którą próbujesz prześladować (żebyś chociaż umiał to robić!!)
                    raczej się Tobą nie przejmie. Z tego co widzę, na co dzień zupełnie dobrze
                    radzi sobie z większymi od ciebie kozakami, i to trudniejszymi do uziemienia,
                    bo nie chowającymi bezkarnie swojej gęby za monitorem komputera. A na
                    przyszłość, organie szczątkowy, przyjmij dobrą radę: jeżeli chcesz kogoś
                    zgnoić, to rób to z sensem, bo obrzucać ludzi bluzgami może każdy, tylko co mu
                    z tego przyjdzie poza chwilową ulgą po umysłowym wytrysku?

Mam nadzieję, że porządni internauci poprą mnie. Przez jednego wielonickowego
                    złamasa tu naprawdę zaczyna cuchnąć.

Jo-jo
            • Gość: Eucalyptus Re: Kiedy zdejmą wreszcie Drzyzge? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 09.06.04, 23:29
              ...powiedział colombo - alias - ruchaj zwawo - alias dzidka bez siodełka -
              alias chello.pl....
              Buchachacha!!! Co, z gimnazjum dzisiaj wczesniej puślili, onanisto?
          • Gość: 3x Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? IP: 62.233.183.* 07.06.04, 22:44
            A mnie trudno wyobrazic sobie czerpanie przyjemnosci z tego programu.
            Nawet malpa z bananem mialaby w tym czasie ogladalnosc. Dlaczego tvn wciska
            ludziom tandetny i wyrezyserowany calkowicie program w tym czasie?
            A moze daliby w tym czasie wydluzone programy interwencyjne. Ogladalnosc pewnie
            by wzrosla, a ludzie nie ogladaliby glupot.
          • keksz Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? 11.06.04, 16:12
            the_dzidka napisała:

> keksz napisała:
            >
            > > czerpią z TEGO przyjemność? No nie mogę...
            >
            > "Kto tam odpowiada za ramowke i dlaczego ta
            plotkara jest w porze, kiedy tvn
            > moglby dac Pascala, na Wspolnej, powtorke
            Miasteczka."
            >
            > Trudno mi sobie wyobrazić "czerpanie
            przyjemności" z Pascala, na Wspolnej,
            > Miasteczka...
            the_dzidka napisała:

> keksz napisała:
            >
            > > czerpią z TEGO przyjemność? No nie mogę...
            >
            > "Kto tam odpowiada za ramowke i dlaczego ta
            plotkara jest w porze, kiedy tvn
            > moglby dac Pascala, na Wspolnej, powtorke
            Miasteczka."
            >
            > Trudno mi sobie wyobrazić "czerpanie
            przyjemności" z Pascala, na Wspolnej,
            > Miasteczka...

Chyba się nie zrozumiałyśmy. Nie wiem jak
            mozna użyć okreslenia "czerpanie
            przyjemności z oglądania" w odniesieniu do
            porgramu, w ktorym głównie pokazywane są
            jakieś ludzkie dramaty, pranie intymnych
            brudów, itp. Nie oglądam Na wspolnej,
            Miasteczka i Pascala ( Drzyzgi tym bardziej
            nie!), ale np. moja 13-letnia siostrzenica
            ogląda Pascala i wierze, że może czerpać z
            tego przyjemność ;)))

pozdr.
            Keksz
    • Gość: 3x Nie moge sie doczekac IP: 62.233.183.* 07.06.04, 22:40
      Ja tez nie trawie tego programu.
      Nie rozumiem dlaczego ludziom sie wydaje, ze ten program jest wart ogladania.
      Przeciez wszyscy chyba wiedza, ze jest to montowany, odpowiednio ,,skrojony'',
      z odgórną teza program.
      Obejrzenie tej Pani w programie ne zywo, chyba jasno pokazuje, ze w RWT
      wykreowano ja na taktowna, spokojna i zasluchana osobe. Je testu nie obejrzalam
      wlasnie przez nia.
      TVN w ogole zrobil sie nie do ogladania.
      Ale czytalam gdzies, ze spadly im przychody z reklam, wiec moze sie ockna, ze
      puszczanie byle czego i wciskanie ludziom tandetnej rozrywki niewiele im da.
      • Gość: macho Re: Nie moge sie doczekac IP: *.devs.futuro.pl 07.06.04, 23:44
        Sama pani Drzyzga miała sprawe karną może o tym opowie będzie ciekawie, poza
        tym nie obchodzi ją co sie dziej tylko to zeby ludzie ogladali. Naciąga prawdę
        do rozmiarów swojego biustu..
    • Gość: Cornolio Jestem z siebie dumny ! IP: *.provider.pl / 81.219.228.* 07.06.04, 23:13
      "Rozmów w tłoku" nigdy nie obejrzałem dłużej niż 10 sek., 10 sek. mi czasem
      zajęło przełączenie się na inny kanał. A co do Drzyzgi, to kiedyś kobietę
      uwielbiałem, ale słuchać w RMF. Tyle że wtedy RMF był stacją genialną pod
      każdym względem, a teraz to już nie to samo. Nawiasem mówiąc lubiłem też Wronę,
      Miszczaka i Rymanowskiego, a teraz to już o nich lepiej nawet nie wspominać.
    • Gość: widz Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? IP: *.lodz-zubardz.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 11:05
      jasne - dość już tej rusycystki z wykształcenia. Niech wraca uczyć ruskiego do
      budy
      • tropiciel_blednego_aha Re: Kiedy zdejma wreszcie Drzyzge? 08.06.04, 18:24
        przeeeekupa z krakowskiej hali!!!
    • Gość: Pluszak To niech może już ją zostawią w takim razie... IP: *.chello.pl 11.06.04, 16:15
      Zreszta mnie jest wszystko jedno, czy nie oglądam Drzyzgi, Paskala, Miasteczka,
      czy Na Wspólnej albo innych Kasiów i Tomków - bo wszystko to jest jedno
      głębokie dno, a TVN prezentuje aktualnie poziom najnędzniejszych zapchajdziur
      kablówkowych, które traktuję opcją "pomiń" w menu mojego telewizora,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka