Dodaj do ulubionych

Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 00:50
Drodzy śmigacze klawiatur!!!!! Wywalmy wspólnymi siłami tępolkę ,która wlazła z
buciorami na to forum i nie potrafi poprawnie skonstruować zdania , nie potrafi
wyrazić się po polsku i plecie jak w obłĘdzie . Wiadomo tylko , ze nadużywa
słów o "serialach brazylijskich " i z uporem kozy plącze jak w malignie coś o
swojej idolce życiowej Alicji Walczak. Tępmy analfabetyzm , walczmy z
debilizmem , na pochybel Syfowi z K (OSOWA)!!!!!!!

p.s A jaki sadzi byki!!!!! Aż mnie głowa boli.
Obserwuj wątek
    • Gość: bolo Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 03:03
      Na pochybel!!! Janek Wiśniewski padł!
    • Gość: dar Re: do SYFILISA z klubu Pop IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 09.07.01, 00:52
      Nie uda się jego/jej ? wyrzucić .Możesz pisać co chcesz-masz klawiaturę,to nie
      da się zaprzeczyć. Każdy internauta to ma.Pisz co chcesz i co ci ślina na język
      przyniesie.Poczytaj swoją wypowiedż i to dokładnie coś napisałeś ni poprawnie,a
      czepiasz się jego /jej?.To ty jesteś prowicjonalnym debilem,twoja hamska
      wypowiedż daje dużo do myślenia.Masz głowę pustą jak kapusta.Chcesz się wyżyć
      na tej osobie ,pisz dalej.Nie będę obojętny na twoje hamstwo.Na wyrzucenie
      Cytuję "SYFA Z OSOWY" nie masz na to siły.Nic takiego nie zrobiła/zrobił ,żebyś
      taki temat podjął.Ale to świadczy tylko o twojej tępocie.Temat o Alicjii nie
      podobał się tobie .Wolisz temat o mieszkańcu ,który mieszka niedaleko
      Alicjii .Wejdż na temat Manuelii -widać na taką cię stać.Znasz
      bajkę "LUSTERECZKO PRZECIE... -znasz tę bajkę ?????????????-poczytaj!!!!!!!!!
      • Gość: raskolni Re: do SYFILISA z klubu Pop IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 01:48
        Czy na Osowie obowiązują inne zasady ortograficzne?

• Gość: dar Re: do SYFILISA raskolni IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 09.07.01, 02:15
          niestety ,jestś tępakiem .Ale nie masz czego się czepiać.Czep się tramwaju!!!!!
          Nareszcie macie inną stronę dla takich tępych typów jak wy!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: raskolni Re: do Dar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 02:29
            Czego się czepiam ? Piszesz "hamstwo" przez "h" i cholernie mnie to razi.
            ....no i może trochę merytorycznych treści a nie tylko puskuweczki.
            • Gość: www Re: Do Syfa z K (osowa)... IP: 217.99.1.* 10.07.01, 00:07
              Przynajmniej tępota wie już , że jej tu nikt nie lubi i ośmiesza się
              katastrofalną ortografią. A do tego nieudolnie udaje , że jest kimś innym!
              Schizofrenia to poważna sprawa , ale taka jest właśnie kandydatka na asystentkę
              w willi u pani Walczak.
              Z żalem - nie pozdrawiam Syfa.
              P.S Fascynująca ta czy ten OSOWA czy tez Osów... Inteligenci rodzą się co 2
              minuty????????????????????
              • Gość: syl Re: Do Syfilisa WWW IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 10.07.01, 12:52
                Nie musisz mnie lubić ani kochać.Uczepiłeś się tylko mnie,dlatego że mieszkam
                niedaleko Alicjii? Nie muszę mieszkać u niej , mam swoją willę .Dla wiadomości
                OSOWA jest bogatą i piękną dzielnicą willową.
                • Gość: adam_ski Re: Typka z Osowej IP: 195.94.222.* 13.07.01, 14:52
                  > mam swoją willę .Dla wiadomości
                  > OSOWA jest bogatą i piękną dzielnicą willową.

Gówno prawda, ostatnie tchnienie peerelu, bloki położone na boku. Same szeregowce
                  z ogródkami 5 na 8 metrów, każdy dom taki sam. A pośrodku szkoła jak typowa
                  tysiąclatka i dwa bloki na gołym placu. A żeby zrobić zakupy trzeba przejechac
                  obwodnicę do Geanta.
                  A tam koło kościoła to dalej się krowy pasą, jak jeszcze rok temu?

adam_ski
                  • Gość: Yahoo! Re: Typka z Osowej IP: *.*.*.* 15.07.01, 08:10
                    hehehe =)
                  • Gość: syl Re: Typka z Osowej IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 22.07.01, 23:24
                    Gość portalu: adam_ski napisał(a):

> > mam swoją willę .Dla wiadomości
                    > > OSOWA jest bogatą i piękną dzielnicą willową.
                    >
                    > Gówno prawda, ostatnie tchnienie peerelu, bloki położone na boku. Same szeregow
                    > ce
                    > z ogródkami 5 na 8 metrów, każdy dom taki sam. A pośrodku szkoła jak typowa
                    > tysiąclatka i dwa bloki na gołym placu. A żeby zrobić zakupy trzeba przejechac
                    > obwodnicę do Geanta.
                    > A tam koło kościoła to dalej się krowy pasą, jak jeszcze rok temu?
                    >
                    > adam_ski
                    I tu się mylisz.Jest tu spokojnie ,ogródki nie są duże,ale nie uprawiamy tam
                    warzywek.Jest trawa,iglaki itp... P.Adamski może mieszkasz w Chwaszczynie?.
                    Mamy bardzo blisko do Geanta ,przecież kazdy ma samochód,z tym nie ma problemu .
                    O który Ci kościół chodzi?,bo wybudowali nowy,ale krowy tam się nie pasą już od
                    kilku lat.Tylko z psami można tam jeszcze wyjść na spacer. Aż szkoda ze zabudują
                    to miejce .Mógłby tam powstać park i plac zabaw dla dzieci .Tego mi szkoda i na
                    pewno mieszkańcom.Ale , częściowo zgadzam się z Twoją opinią -Ale nie do
                    końca.Jezeli chcesz porozmawiać na ten temat to jestem chętna.Pozdrawiam.
                    • Gość: Mirela Pozdrowienia dla Osowy!!!!!!!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 25.07.01, 17:46
                      Chcialabym pozdrowic wszystkich osowiakow, szczegolnie tych, z ktorymi
                      chodzilam do szkoly. W Nowym Yorku syf i upal. Tesknie za Polska
                      Mirela
            • Gość: dar Re: do Dar IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 10.07.01, 10:32
              Gość portalu: raskolni napisał(a):

> Czego się czepiam ? Piszesz "hamstwo" przez "h" i cholernie mnie to razi.
              > ....no i może trochę merytorycznych treści a nie tylko puskuweczki.co znaczy
              puskuweczki???????

• Gość: raskolni Re: do Dar IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.01, 12:35
                Gość portalu: dar napisał(a):

> Gość portalu: raskolni napisał(a):
                >
                > > Czego się czepiam ? Piszesz "hamstwo" przez "h" i cholernie mnie to razi.
                > > ....no i może trochę merytorycznych treści a nie tylko puskuweczki.co znac
                > zy
                > puskuweczki???????

braaaavo !!! nie jest z tobą aż tak żle - "pyskóweczki"
                • Gość: darek Re: do raskolni IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 10.07.01, 13:33
                  Czy ty nie masz o czym pisać.Tylko same pyskówki???????????????????
                  • Gość: dido Re: do raskolni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 00:47
                    SYFIE , prosiłem , wróć i ratuj swoją piękną dzielnicę , bo tonie!!!!!!! Uratuj
                    też Alunię , bo nie będzie się z kogo śmiać!
                    • Gość: syl Re: do raskolni SYF to do was IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 11.07.01, 01:23
                      SYF,to do was pasuje.Nie martw się mieszkamy wysoko !!!!!! A was krew
                      zalewa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: raskolni Re: dido IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 01:24
                      Do kogo pijesz?
                      • Gość: emma Re: Do Syfa z K (osowa)... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.01, 22:21
                        No właśnie. Co znaczy to "WAS"?
                        • Gość: syl Re: Do Was IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 12.07.01, 00:23
                          To znaczy,do tych co cieszą się ,że Gdańsk zalewa. Ubolewam nad takimi
                          życzliwymi .Nie spotkało ich nieszczęście ,jak powódż lub pożary ,NIe potrzebna
                          jest wasza pomoc .W zeszłym roku powódż była w innych miastach-Gdańsk pierwszy
                          ruszył z pomocą poszkodowanym i teraz z tych miast są pomoce dla
                          Gdańska .Cieszymy się z solidarności dla osób poszkodowanych ,Chociaż dziwię
                          się,że Gdańsk nie poradzi sobie sam???????? Pozdrowienia z Gdańska.
                          • Gość: zanzibar Re: Do Syfa z K (osowa)... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 01:36
                            Ty to jesteś na jakichś prochach czy tak wąchasz od przypadku , bo brednie
                            twoje przechodzą ludzkie pojęcie? Może czas to rzucić , nie pomyślałas o tym???
                            • Gość: Sylwia Re: Do Syfa z Warszawy IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 13.07.01, 10:23
                              Warszawiak na antenie??????? ,a jaki słownik ???????????????????????? Czytać
                              nie potraisz???? i po chamsku się odzywasz !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: wojtas Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.01, 01:42
      AHA!!! To wszyscy mieszkajacy obok naszej kochanej, slodziutkiej i ociekajacej
      wazelina Aluni maja problemy z ojczystym jezykiem... PS. Ciekawe czy Alunia
      przekazala cos dla powodzian? A moze kupila sobie kolejny zyrandol??
      • Gość: saymon Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.01, 01:46
        Plus dorzuciła może coś z marmurowej podłogi ... Coś ty, co zarobiła dupą to
        jej!!! Nikomu nie pomoże , nie martw się!
        • Gość: SYL Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 18.07.01, 02:26
          Nie wiem z kim spała???????????????????????????Chyba nie z tobą????????????????
          • Gość: saymon Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 05:12
            Tfuj!Tfuj! A fe! Ze mną?????????? Mój rottweiller na dużym " głodzie" też by z
            niej zrezygnował , chłopie(or babo)!
            • Gość: SYL Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 19.07.01, 23:42
              Temat miesiąca! Nie będę czytać tak płytkich i wulgarnych wypowiedzi.Żegnam -
              skończył się program. Nie będę czytać ,ani odpisywać.Więc daj na luz pieskowi
              niech się wyżyje.Tobie też brakuje tego .To się czuje ,to widać Żegnam .Nie
              myśl ,że się sprowokuję do odpowiedzi,więc nie wysilaj się na
              odpowiedż!!!!!!!!!!!Pozdrowienia dla pieska!!!!!!
              • Gość: raskolni Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 00:43
                ....nie przejmuj się, mimo wszyskto wnosisz coś ożywczego na to, powoli stające
                nudnym i bezbarwnym, forum....
                - pozdrowionka -
                • Gość: Syl Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 21.07.01, 01:17
                  Dziękuję za miłe słowa.Tylko Ty jsteś wyrozumiały.Nie jesteś jak inni wulgarny.
                  Umiesz być tolerancyjny.Tylko ten temat "SYF Z Osowej" jest bardzo żenujący.Nie
                  wiem dlaczego tak to nazwali internauci i cieszą się, że mogą się na kimś
                  wyżyć. Spośród tylu wypowiedzi ,wybrali mnie .To dla nich okazja aby mi
                  ubliżyć ,że mieszkam w tej samej dzielnicy co Alicja.To są osoby, które nie
                  lubią Alicjii.A ja jestem po jej stronie.Moja sympatia ,czy antypatia nie ma
                  nic wspólnego, że mieszkamy w tej samej dzielnicy.To tylko przypadek. Nie znam
                  jej osobiście i nie poznałam. Więcej na ten temat ? to przejdż na inny .
                  Pozdrowienia .
              • Gość: saymon Re: Wyrzućmy Syfa z K (OSOWA)!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 02:18
                Ja w zasadzie już dość dawno cię pożeganałem ... ale ty dopiero to teraz
                zauważyłaś , bidulko! No , cóż , ktoś mądry powiedział , że lepiej późno niż
                wcale...
                • Gość: syl Re do saymona IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 24.07.01, 02:07
                  Gość portalu: saymon napisał(a):

> Ja w zasadzie już dość dawno cię pożeganałem ... ale ty dopiero to teraz
                  > zauważyłaś , bidulko! No , cóż , ktoś mądry powiedział , że lepiej późno niż
                  > wcale...
                  To co tu robisz biedaczku????????.Mądry powiedział a głupi cytuje!!!!!!
                  • Gość: morgan Re: Re do syl IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 02:28
                    Ile jeszcze razy będziesz definitywnie opuszczać to forum,plażowa laseczko?
                    Przestań być gołosłowna i nie odpisuj już więcej, szanuj się.
                    • Gość: saymon Re: Do zeszmaconej Syf! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 19:32
                      Taaaaaa , mała zdzireczko , nie potrafisz się raz uszanować? Nie możesz bez nas
                      egzystować???????????????
                      • Gość: raskolni Re: Do morgan , saymon IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 02:05
                        ..plażowa laseczko, mała ździreczko..... dalszy rozwój epitetów jest ogólnie
                        znany
                        Ludzie, wyluzujcie trochę !!!
                        • Gość: morgan Re: Do raskolni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 19:54

> ..plażowa laseczko, mała ździreczko..... dalszy rozwój epitetów jest ogólnie
                          > znany
                          > Ludzie, wyluzujcie trochę !!!

Tak,tato,ja będę już grzeczny, poprawię się, obiecuję....
                          ___________________________________________________________
                          Tawariszcz uważajemyj, prigłaszaju tiebia na strony moderowane!!!
                          Tam z pewnością nie zaznasz kontaktu z plebsem i hołotą a wypowiedzi adwersarzy
                          twych będą uprzejme i wzniosłe słowami szlachetnymi.Żegnaj, bracie, będziemy
                          tęsknić za tobą !

• Gość: syl Re: EXRTA POTRAWKA. IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 25.07.01, 12:07
                        Sajmona umyć,osuszyć,pokroić w cieńkie paseczki.Adamskiego rozgrzać,smażyć na
                        nim porcje sajmona na średnim ogniu.Morgana obrać,drobno posiekać,dusić na
                        adamskim .Popa oczyścić,pokroić w plasterki,wrzucić do morgana.Przyprawić do
                        smaku solą i pieprzem.Oprószyć mąką,dodać sajmona.Podlać winem i
                        zagotować .Dodać resztę śmietanki towarzyskiej,dokładnie wymieszać,podgotować
                        wzystkich.Danie gotowe.SMACZNEGO!!!!
                        • Gość: raskolni Re: EXRTA POTRAWKA. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 15:22
                          Całkiem niezłe, tylko chyba zbyt krótko gotowałem i teraz zalega mi na
                          żołądku...
                          ......taaaa, zdecydowanie zbyt ciężkostrawne ..... to chyba po tej śmietance
                          towarzyskiej.......no kończę i lecę.......
                          A wszystko z Twojej winy, nie napisałaś ile to cholerstwo gotować.
                          • Gość: SYL Re: EXRTA POTRAWKA. IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 26.07.01, 00:19

> Całkiem niezłe, tylko chyba zbyt krótko gotowałem i teraz zalega mi na
                            > żołądku...
                            > ......taaaa, zdecydowanie zbyt ciężkostrawne ..... to chyba po tej śmietance
                            > towarzyskiej.......no kończę i lecę.......
                            > A wszystko z Twojej winy, nie napisałaś ile to cholerstwo gotować.

Oj,chyba długo,aż będzie miękkie i soczyste jak w ich słowniku. Myślę ,że"
                            exstra potrawka " będzie wspaniała .Polecam ,ale tylko dla diabetyków .Ciebie To
                            nie dotyczy .To Ja.OK!
                            • Gość: morgan Re: EXRTA POTRAWKA. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 20:38
                              Nic odkrywczego.To z książki o Hannibalu Lecterze.O ile pamiętam, to z takich
                              niegrzecznych małolatek zdzierano skórę i robiono różne fajne gadżety.

P.S.Nie lubię solenia,wolę tę drugą przyprawę.
                              • Gość: syl Re: EXRTA POTRAWKA. IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 26.07.01, 21:35
                                Gość portalu: morgan napisał(a):

> Nic odkrywczego.To z książki o Hannibalu Lecterze.O ile pamiętam, to z takich
                                > niegrzecznych małolatek zdzierano skórę i robiono różne fajne gadżety.
                                >
                                > P.S.Nie lubię solenia,wolę tę drugą przyprawę.
                                Solenia nie lubisz?,wolisz tę drugą przyprawę?.Oj świńtuchu!!!!
                                • Gość: mada Re: EXRTA POTRAWKA. IP: *.dyn.optonline.net 26.07.01, 23:01
                                • Gość: mada 3 P IP: *.dyn.optonline.net 26.07.01, 23:19
                                  Mezczyzni uwielbiaja tzw. 3P - pieprzenie, picie, palenie. Taka jest juz ich
                                  pieska natura.
                                  • Gość: SYL Re: 3 P IP: 192.168.0.* / *.osowa.gda.osk.pl 27.07.01, 00:34
                                    Popieram.Wszystko na p.... to tylko oni to potrafią .W głodzie- samcy dawnej
                                    epoki ,to było tak! Co się nie rusza i na drzewo nie ucieka to jest ich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka