Gość: mirjana IP: *.ppp.get2net.dk 11.03.02, 22:00 napiszcie bo nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dżastina Re: co zrobil Pruchenko????? IP: *.acn.waw.pl 11.03.02, 22:12 Gość portalu: mirjana napisał(a): > napiszcie bo nie wiem Zdaje się, że Próchenko Irenuesz to nowe objawienie gatunku fantasy - coś podbarwił w formularzu osobowym i wyszło na to, że bez niego BB3 zrobi przysiad bez wstania :-)))))). Tymczasem robi przysiad juz od drugiego sezonu i Naczelnik się wqr.... PS. Sprawa ogólnie dotyczy biletów NBP... ale nie tych, które można capnąć w BB3. podravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: co zrobil Pruchenko????? IP: *.man.polbox.pl 12.03.02, 00:33 Gość portalu: dżastina napisał(a): > Gość portalu: mirjana napisał(a): > > > napiszcie bo nie wiem > > Zdaje się, że Próchenko Irenuesz to nowe objawienie gatunku fantasy - coś > podbarwił w formularzu osobowym i wyszło na to, że bez niego BB3 zrobi przysiad > > bez wstania :-)))))). Tymczasem robi przysiad juz od drugiego sezonu i Naczelni > k > się wqr.... > PS. Sprawa ogólnie dotyczy biletów NBP... ale nie tych, które można capnąć w BB > 3. > > podravki -------------- jak zwykle dżastino witam o zdrowie pytam przesyłam ukłony i różne wyrazy od Zygmunta III Wazy -------------- a co do Irenesuza P. to moja propozycja jest bardzo prosta.... Czy te matoły z Augustowki 3 w Warszawie nie moga wprowadzić prostego wymogu zatytułowanego, że każdy chętny kto chce wziąć udział w TV Debil 3 musi miec aktualne zaświadczenie o niekaralności za które płaci sie 50 pln. Wpływy z tego tytulu poszlyby na cele charytatywne. Przy takim podejsciu niech sobie tam występują i Dziad i Mr. Kolasiński oraz inne gwiazdy polskiej sceny sądowniczej. To na razie tyle. ______________ :) jak tam dżastino Twoj samochodzik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: Witam pana :) IP: *.acn.waw.pl 12.03.02, 08:17 Aaaa, milunio zobaczyć na forum znajomego z poprzedniej pyskówki :-)))) Mam nadzieję, że znajduję Waćpana w dobrym zdroviu i kondycji umysłowej. Ostatnie takie tango rzekłoby się... bo czwórki sa dobre - w dzienniku szkolnym i jeszcze w paru sytuacjach - ale juz więcej Brat nie będzie Wielki. Za ukłony dziękulski; a propo płacenia 50 zł za oświadczenie o niekaralnosci całkiem trafione. PS. Samochodzik? - zapewne jest już Panem Samochodzikiem w Automobil Heaven - WYPADKI chodzą po ludziach. ... i wszystko jasne, i ani słowa - proszę mi przyrzec - nie wspomnisz więcej o pojeździe mym, oki? Żałoba trwa. pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Witam pania :) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 14:08 Gość portalu: dżastina napisał(a): > Aaaa, milunio zobaczyć na forum znajomego z poprzedniej pyskówki :-)))) Mam > nadzieję, że znajduję Waćpana w dobrym zdroviu i kondycji umysłowej. Ostatnie > takie tango rzekłoby się... bo czwórki sa dobre - w dzienniku szkolnym i > jeszcze w paru sytuacjach - ale juz więcej Brat nie będzie Wielki. > Za ukłony dziękulski; a propo płacenia 50 zł za oświadczenie o niekaralnosci > całkiem trafione. > PS. Samochodzik? - zapewne jest już Panem Samochodzikiem w Automobil Heaven - > WYPADKI chodzą po ludziach. ... i wszystko jasne, i ani słowa - proszę mi > przyrzec - nie wspomnisz więcej o pojeździe mym, oki? Żałoba trwa. > > pozdravki - och waćpanna przeceniasz moj skromny phisis i inne przymioty ciala i ducha. Obiecuje na szczebelki z drabini Sw. Antoniego po ktorych wspinal sie do Nieba oraz na kopytka osiołko swietej Rodziny, ze o automobilu juz nie wspomne...Och piekna dżastino, juz zapomnialem a łącze się w żalu w trakcie żałoby. A pyskować z waćpanną nie zamierzam jako dobrze ułożony stary mocno używany koń. A co do pomysłu to nic odkrywczego...ale za docenienie waćpannie pieknie dziekuje i jesli waćpanna masz takie życzenie to głowe podłego i zdradzieckiego Saracena gotowy rzucic pod piekne jak łani nóżęta waćpanny...Bywaj zdrowa i do następnej wymiany uprzejmosci... podpisano :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigbrada Re: co zrobil Pruchenko????? 11.03.02, 22:25 Próchenko ma proces w kwietniu. TVN poda nr smsu pod jaki będzie można oddać głos na wyrok 0-70000001 na 3 lata 0-70000002 na 5 lat 0-70000003 wspólny program z Klaudiuszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milusia Re: co zrobil Pruchenko????? IP: *.gazetaolsztynska.pl 12.03.02, 12:49 bigbrada napisał(a): > Próchenko ma proces w kwietniu. > TVN poda nr smsu pod jaki będzie można oddać głos na wyrok > 0-70000001 na 3 lata > 0-70000002 na 5 lat > 0-70000003 wspólny program z Klaudiuszem Super! :-))) hihihi :-) Pozdrowienia od miliusi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: co zrobil Pruchenko????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.02, 23:18 Kradł na prawo i lewo w jakiejś spółdzielni mieszkaniowej i nie tylko, uciekł do domu BB myśląc, że mu tam będzie lepiej niż w więzieniu, ale się pomylił. Teraz prosi o przeniesienie do zakładu karnego bez procesu, a grożą mu podobno aż dwa. Swoją drogą facet ma tupet i strasznie krzywy oraz wredny ryj. ps.Podobno ma próchnicę mózgu, a zaczęło się niewinnie, od zębów. Odpowiedz Link Zgłoś