kubissimo 02.04.12, 00:54 znakomity koncert z Wrocławia, bardzo fajna niespodzianka ze strony TVP2. taką misję to ja rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbasia1 Re: Gala PPA - Tak jest 02.04.12, 18:08 Z tejże gali - "Walc na tysiąc pas" w genialnej interpretacji Barbary Melzer: :) www.youtube.com/watch?v=rXSO0PjQo38 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Gala PPA - Tak jest 02.04.12, 19:19 juz cos jest na jutubie? git, ide polowac na "Piesn starych kochankow" rownie genialnej Groniec (czego by nie mowic o Jozefowiczu, to jednak pierwszy sklad "Metra" dal nam duzo znakomitych wykonawcow) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Gala PPA - Tak jest 02.04.12, 19:41 Zdaje się tylko "Walc ..." jest na razie na youtube. Sama oczom nie wierzyłam! Prawda. Fantastyczny skład, wspaniali artyści. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Gala PPA - Tak jest 05.04.12, 10:41 barbasia1 napisała: > Z tejże gali - "Walc na tysiąc pas" w genialnej interpretacji Barbary Melzer:) No patrz, a ja za to przemanierowanie i jakąś nieznośną infantylnocośtam chciałam jej do aorty skoczyć ;) > :) > > www.youtube.com/watch?v=rXSO0PjQo38 Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Gala PPA - Tak jest 04.04.12, 14:55 Melzer świetna, ale całość przemanierowana i zbyt mocno grana. Rozczarowałam się :( Odpowiedz Link Zgłoś