ellesine 20.05.12, 17:15 Ostatnio wpadła mi w oko reklama PZU. Nie przyglądałem się zbyt uważnie i umknęło mi że biegający facet, to Rewiński. No cóż, bez brody to już nie to. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: Reklama PZU. 20.05.12, 20:16 Tak to Rewiński. Faktycznie bez brody bardzo nijako. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Reklama PZU. 20.05.12, 21:04 Duch Molocha? Ten sam, co na bannerkach? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Reklama PZU. 22.05.12, 08:46 nioma napisała: a nowe logo okropne Beznadziejne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
antonio-pan-teraz Re: Reklama PZU. 21.05.12, 21:38 nijako? według mnie po prostu beznadziejnie, bez brody wydaje mi się wręcz niesympatyczny, nie wiem dlaczego zgolił, ale zdecydowanie powinien zapuścić na nowo Odpowiedz Link Zgłoś
ellesine Re: Reklama PZU. 22.05.12, 10:55 antonio-pan-teraz napisał: > nie wiem dlaczego zgolił Pewnie dla kasy... www.plotek.pl/plotek/1,78649,9856004,Rewinski_bez_brody_.html Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Reklama PZU. 21.05.12, 17:14 A ja byłam przekonana, że to facet podobny do niego... Faktycznie bez brody to zdecydowanie nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
mayme Re: ... 22.05.12, 19:04 sadosia75 napisała: > A ja byłam przekonana, że to facet podobny do niego... Ja wciąż jestem przekonana, że to NIE jest Rewiński... Odpowiedz Link Zgłoś
ellesine Re: ... 22.05.12, 20:41 A ja myślę, że to on. samcik.blox.pl/2012/05/Logo-PZU-Rewinski-i-dowcip-bez-brody-czyli.html Odpowiedz Link Zgłoś
mayme Re: ... 22.05.12, 21:33 Ellesine, zalinkowany artykuł nie dowodzi niczego. Wręcz przeciwnie - jeszcze bardziej upewniłam się, że w reklamie bierze udział człowiek podobny do Rewińskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ellesine Re: ... 23.05.12, 12:04 Nie lubię się sprzeczać, a przekonywać nikogo nie mam zamiaru, więc pozostanę samotnie przy swoim zdaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ellesine Re: ... 23.05.12, 12:11 A czy ten link jest bardziej wiarygodny? www.wirtualnemedia.pl/artykul/zmieniamy-sie-na-dobre-janusz-rewinski-reklamuje-nowy-wizerunek-pzu-wideo Wydaje mi się, że nawet gdyby Rewiński przyszedł do Ciebie do domu i potwierdził swój udział, to też byś nie uwierzył. "Nikt nas nie przekona, że białe jest białe..." Odpowiedz Link Zgłoś
aneta-skarpeta Re: ... 23.05.12, 17:08 ja już wiem, że to on, ale nadal aż mi się wierzyć nie chce:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia_79 Re: Reklama PZU. 27.05.12, 22:14 tez nie wierzylam. mam nadzieje ze zgolil tylko do reklamy, zeby byla bardziej wiarygodna, w sensie nowe pzu, tak nowe ze az trudne do poznania Odpowiedz Link Zgłoś
only_zolza Re: Reklama PZU. 01.06.12, 15:17 zna ktos moze reklame pzu z dobrych paru lat cos jakby zycie kobiety: jej zakochanie, zdrade jego(gadanie z jakas laska na imprezie), w miedzyczasie wspolny dom, rodzine, na koniec idaca pare staruszkow w parku za reke. zapadla mi tak w pamiec,ze jeszcze raz bym opgladnela ja z 100 razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pokur Re: Reklama PZU. 30.03.13, 22:39 Aktualna reklama PZU jest bardzo ciekawa, a co więcej specjalnie na święta PZU przerobiło reklamę na życzenia świąteczne. Zobaczcie sami - www.nostresowychswiat.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś