Gość: bakunin IP: *.chello.pl 23.06.04, 22:39 Niemcy odpadaja... oczywiscie nie bede zdradzac wyniku drugiego spotkania aby nie psuc panstwu przyjemnosci ogladania.... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:43 To już drugi raz wywija ten numer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmoch Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:00 On jest B E Z N A D Z I E J N Y... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.crowley.pl 23.06.04, 23:05 Sorka, ale z tego co powiedział Szpaku nie mozna wywnioskowac wyniku meczu Lotwa-Hol. Zastanówcie sie troche zanim zaczniecie wjeżdzac na Szpaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:20 Jakbyś słuchał bełkotu Szpaka uważnie, zauważyłbyś, że powiedział, iż do awansu Niemcom potrzebne jest zwycięstwo Łotwy nad Holandią i wtedy cytuję"Niemcy awansują z 2 punktami". Oczywiście dla pana Darka obliczenie punktów jest wielce skomplikowanym zadaniem i biedaczek nie zauważył, że awansowaliby Łotysze nie Niemcy. Jego pomyłek nie wytrzymał zresztą siedzący obok niego Mielcarski i zaczął go poprawiać. Jak można mówić kilka razy, że przy piłce jest jakiś Maraszek. Nie było takiego piłkarza! Czesi mają Maresa i Galaska -stąd ten Maraszek. I tak można wkoło Macieju. I niby za co płacić abonament jak tacy nieudacznicy nie dadzą pooglądać meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basałaj Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 23:22 Szpak jest beznadziejny i nic tego nie zmieni:D Słyszałes/aś jego wywód na temat szans Niemców przy ich przegranej? Normalny idiota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakjuesej Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 00:04 Szpaq idiota - nie ma to tamto, ale Basałaj jeszcze gorszy, wykopał Szpakowskiego tylko po to, by zająć jego miejsce, ale zrobił to tak chujowo, że Szpaq wrócił w glorii uciśninego bohatera, teraz będziemy 50 lat czekali na jakiegokolowiek normalnego gadacza Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 00:52 Gość portalu: fakjuesej napisał(a): "Szpaq idiota - nie ma to tamto, ale Basałaj jeszcze gorszy, wykopał > Szpakowskiego tylko po to, by zająć jego miejsce, ale zrobił to tak chujowo, że Szpaq wrócił w glorii uciśninego bohatera, teraz będziemy 50 lat czekali na jakiegokolowiek normalnego gadacza" i to jest sedno sprawy: jedna beznadzieja ryje pod inną beznadzieją i robi z niej uciśnioną ofiarę. a u nas pokrzywdzeni są nietykalni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto plotek Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.tpnets.com 24.06.04, 00:28 tak czy siak Niemcy by odpadli - wszyscy zapomnieli o Łotwie, ktora podobnie jak Holandia miala 1pkt i w przypadku zwyciestwa to ta druzyna przeszlaby dalej. szkoda ze sie tak nie stalo, chcialbym zobaczyc miny Szaranowiczow i innych specow ktorym takie rozwiazanie nie przemknelo przez specjalistyczne mozgownice. Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 08:33 Taaa. zmienił się szpaku i mnie też zaczyna wkurzać, co do komentatorów to kiedyś byli nieźli w canal plus, aha kołtoń też chyba był. Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 08:38 I tak najfajniejze było jak wyświetlili, że mecz Czechy Niemcy bedzie trwał 3 minuty dłużej , a Szpak wali tekstem że nie wiadomo o ile sędzia przedłuży mecz :)) Albo wpadka z Jeremisem :)) A dzisiaj będzie RUNI!! Odpowiedz Link Zgłoś
bleri Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 10:33 Nie mogę znieść Szpaka! Te zniekształcenia nazwisk doprowadzają mnie do szału - "podanie do runiego", "sfen joran" itd. I ta jego kompletna stronniczość - założę się, że dzisiaj będzie szczytował przy każdym zagraniu Anglików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietro Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: 217.153.164.* 24.06.04, 11:05 bleri napisała: > Nie mogę znieść Szpaka! Te zniekształcenia nazwisk doprowadzają mnie do szału - > "podanie do runiego", "sfen joran" itd. I ta jego kompletna stronniczość - > założę się, że dzisiaj będzie szczytował przy każdym zagraniu Anglików. Anglików jak anglików ale nie daj boże żeby "Runi" dostał piłkę na połowie portugalczyków bo wtedy mielcarski będzie pewnie musiał wycierać pulpit komentatorski. A już nieustającym orgazmem będzie ewentualna potyczka Runi kontara Zizu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: 195.245.217.* 24.06.04, 11:11 "Sfen Joran" jest akurat ok. W jezyku szwedzkim każde "g" na początku bądź końcu wyrazu czyta się jako "j". I stąd nasz "swojski" Goeteborg po szwedzku brzmi "JETTEBORI"......:) Nawet słynny kiedyś Edberg to nikt inny jak Sztefan EDBERI.....:) (Brak tylko u Darka konsekwencji w przypadku Ljungberga np.) Ale to nie zmienia faktu, że Szpak jaki jest każdy widzi............ PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
born_slippy Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 11:46 Mały error, nie każde 'g' w szewdzkim czyta sie jak 'j'. Jezeli po 'g' nastepuje samogloska a,o,u lub å - czyta sie twardo jak 'g'. Jezeli natomiast jesto to e,i,y,ä,ö - to jesto to 'j'. Ale to taki szczegol tylko, zreszta wiecej ich jest w szwedzki w zwiazku z innymi gloskami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bleri Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 12:18 Tak, tak - ja wiem, że po szwedzku to prawidłowa wymowa. Jednak cały piłkarski świat przedstawia tego wybitnego trenera jako Svena Gorana Erikssona, więc niech szanowny Pan Szpak nie będzie bardziej szwedzki od Szwedow. :-) A poza tym skoro już jest taki przykładny, dokładny itd to może niech zacznie od prawidłowej wymowy nazwisk angielskich piłkarzy, bo jak słyszę Runi, albo kiedy Szira (Shearer) to mam atak śmiechu i nie mogę się skupić na oglądaniu. :-))) Pietro napisał: >A już nieustającym orgazmem będzie ewentualna potyczka Runi kontara Zizu Wow! To będzie szczyt sezonu! :) Zizu i Runi na jednym boisku. A kto śmiał komentować pierwszy mecz tych drużyn na Euro za Szpaka? On mu tego nie wybaczy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 12:42 bleri napisała: > > Wow! To będzie szczyt sezonu! :) Zizu i Runi na jednym boisku. Zuni biegnie za Rizu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 11:10 bombany_przez_mirke napisał: > I tak najfajniejze było jak wyświetlili, że mecz Czechy Niemcy bedzie trwał 3 > minuty dłużej , a Szpak wali tekstem że nie wiadomo o ile sędzia przedłuży > mecz :)) Pewnie grzesiowi robił loda pod stołem i nie zauważył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 11:02 Jeszcze z meczu Dania - Szwecja. Piłkarze wchodzą na boisko, Szpaq zasuwa swoją nawijkę: "Podopieczni trenera (nazwisko) nie stracili na tych mistrzostwach żadnej bramki i z pewnościa dzis będą sie starali nie strzelić żadnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietro Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: 217.153.164.* 24.06.04, 11:11 dla mnie najlepsze i zarazem w idealny sposób pokazujące totalny brak kompetencji Szpaka były jego rozważania pod koniec meczu że Niemcy mają jeszcze teoretyczną szansę na awans gdyby Łotwa pokonała Holandię bo wtedy Niemcy mają 2 punkty a Holandia 1 ( co prawda Łotwa 4 ale o niej przed meczem mu nie powiedzieli że może awansować więc kto by tam zwracał na nią uwagę)no i nie omieszkał od razu dodać że oczywiście takie niespodzianki się zdarzają ale trudno uwierzyć że holandia przegra........ Odpowiedz Link Zgłoś
bombany_przez_mirke Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 11:15 no , ale czego od Szpaka wymagasz. Toż to wyższa matematyka była, a łotwa była "w pamięci" :D Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 13:16 Kurna, czy to nie nasz Nieobecny Kolega Vincent Vega domagał sie w swojej sygnaturce powrotu "pożyczkowego" króla? Złotousty Dariusz chyba teraz jest nie do ruszenia bo go nowy prezes TVP "kryje" cokolwiek to oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
bleri Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... 24.06.04, 13:43 Vincent Vega nie korzystał z sygnaturki ponieważ pisał jako niezalogowany. A poza tym żądam żeby Vince wrócił!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.acn.waw.pl 24.06.04, 15:21 nie, to była, zdaje się, sempiterna. spatologizowana, na dodatek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Szpak: nie chce niczego zdradzac... IP: *.euronet.net.pl 24.06.04, 16:56 no i nie zapominajmy o efenbergerze lub jak kto woli efenengu:) ten czlowiek naprawde mnie juz oslabia. poczatkowo mnie bawil, ale jak tysieczny raz slysze "runiego" to mnie szlag juz trafia... biedny jeremies, pokazali go na ekranie wielikiego jak stodola, trudno bylo sie pomylic, ale wedlug szpaka to kehl truchtal po boisku...., w ogole on sie caly czas myli, kto aktualnie jest przy pilce...., szkoda gadac. zal tylko, ze na czas mistrzostw nie mozna wypozyczac komentatorow z innych telewizji. szanowna redakcjo sportowa TVP - prosze wreszcie zrobic casting na nowych komentatorow sportowych, ktorzy i znaja sie na sporcie i nie beda walic takich "babokow" jak pan "Rybie oko" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś