Dodaj do ulubionych

Wzruszył mnie teledysk Dody

28.06.04, 13:29
Na którejś z list przebojów mialo miejsce to epokowe wydarzenie.To byla dla
mnie trauma i nie mogę sie pozbierać
Obserwuj wątek
    • Gość: cybernetyk Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:55
      WOW, śpiewająca sztuczna wagina, to już wyżyny cywilizacji.
    • Gość: Sonia 18 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 21:01
      czy wam sie to podoba czy nie Doda to obecnie najlepsza rockowa wokalistka w
      Polsce(wiem to bo sie na tym znam) ,trzeba to jasno powiedziec:ona i jej kapela
      to wielka nadzieja polskiego rocka,a ty cybernetyk zmien pampersa bo sie
      zmoczyłes.Papatki
      • las_manequinas Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 28.06.04, 22:35
        rotfl^2
      • Gość: corgan buahahahaha! IP: *.chello.pl 29.06.04, 03:14
        > czy wam sie to podoba czy nie Doda to obecnie najlepsza rockowa wokalistka w
        > Polsce (wiem to bo sie na tym znam) ,trzeba to jasno powiedziec:ona i jej
        kapela
        > to wielka nadzieja polskiego rocka,

buahahahahahahahahahahahahahahahaha hyhyhyhyhyhyhy... ty masz jakiekolwiek
        pojecie o muzyce i rocku?
      • turek123 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 29.06.04, 11:33
        Świetny tekst - "wiem, bo się na tym znam"!!!!;-)Soniu, a może sobie jaja
        robisz, bo takich tekstów nikt chyba na poważnie nie pisze?
    • Gość: hihihi Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 00:38
      Najlepsza rockowa wokalistka?Hahaha-ale sie usmiałem!!!!Ludzie ona jest
      beznadziejna i tak się obnosi z tym swoim fajfu..sem z Wisły, że głowa boli-
      pasują do siebie-imbe...cyle!
      • Gość: glus filmowiec Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:08
        Juz kiedys pisalam na ten temat: DODA to dresiara, ktorej sie wydaje ze gra
        rocka!!! Nadzieja to ona moze jest ale na pewno nie rocka!
        • Gość: chivas_regal Re: doda+sonia18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:19
          poczytajcie sobie inne wypowiedzi soni18.
          ROTFL!!!!
    • Gość: Ala Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:21
      sonia 18 to doda!
      • Gość: chivas_regal Re:doda+sonia18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:33
        buhaha!
        -szpila,
        -szpic,
        -kabaretki,
        -szorty,albo raczej to co z nich zostało,
        -blond włoski,
        -'deathmetalowe pierścionki',
        ....no to by się zgadzało

aaa!różowe trzy szóstki mnie rozwaliły

jeszcze raz ROTFL!!!
      • Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:37
        jak chcecie poczytać wywody soni to w wyszukiwarkę wrzucajcie Sonia 18.

koniecznie z przerwą
        ;)
        • Gość: Klem Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: 195.245.217.* 29.06.04, 12:17
          Jessu!! chivas_regal!! Wedle Twojej rady poczytałem!! Powiem tylko jedno: NIE
          SPODZIEWAŁEM SIĘ HISZPAŃSKIEJ INKWIZYCJI!! Jestem w takim szoku, ze trudno mi
          cokolwiek napisać... Ludzie! Poczytajcie! Coś niebywałego kim jest ta
          panna.....
          • Gość: malina Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: 80.51.79.* 29.06.04, 12:31
            Kiedyś czytałam, bo się z panny nabijali na innym forum, i do dzisiaj nie mogę
            otrząsnąć się z tej traumy... Oczka mi z orbit podczas czytania wyszły i tak
            już pozostały. Trgedią byłoby dla mnie, gdyby moja córka została: 1) zakonnicą
            2) faszystką 3) Sonią lub jej koleżanką
    • Gość: Sonia 18 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 13:24
      Śrubujcie mordy żałośni discopolowcy,odrazu widać że na rocku sie nie znacie a
      Dodzie poprostu zazdroscicie talentu,głosu,urody i superzajebistego faceta,nie
      jestescie godni Dodzie i Radziowi butów czyscic,zresztą sądząc po waszych
      wpisach i tak byście nie potrafili bo jestescie zbyt tępi,pętaki w fiacikach i
      durne laski z kompleksami .Papatki
      • Gość: chivas_regal Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:42
        powiedz nam nasza hardcoreowa barbie czego słuchasz.ty się na rocku i byciu
        rockowym zajebiście znasz. więc oświeć nasze tępe głowy.
        żebyśmy wiedzieli co we fiatach puszczać i czym kompleksy leczyć.
        • Gość: Sonia 18 Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 13:53
          spadaj fraglesie,rockmenką trzeba sie urodzic,to jest charakter,styl bycia i
          życia a nie coś czego mozna sie nauczyc na forum w 5 minut.Papatki
          • Gość: chivas_regal Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:57
            a na czym to polega rockmenko?!
            urodzić się? to ty urodziłaś się w szpilach i kaszkiecie?!i w koszulce z
            różowym kozłem?
            no powiedz czego słuchasz nasza hardcoreówo.proszę!!!
            • Gość: Klem Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: 195.245.217.* 29.06.04, 14:00
              chivas_regal!! Podziwiam Cię!!
              Że też nie masz obaw przy nawiązywaniu kontaktu z tak obcą cywilizacją...
              Ja się boję i siedzę cicho.......:)
              • Gość: chivas_regal Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:06
                tesz chcem być trendi rokówą! ROTFL!!!

dążenia poznawcze pchnęły ludzkość z jaskiń ku cywilizacji.niektórzy do tych
                jaskiń wracają.ale nie boso tylko w...szpilach i kaszkiecie ;)))
                • Gość: Sonia 18 Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 14:17
                  chivas-tylko ty chłopaczku jeszcze nie opusciłes jaskini i ciągle w niej
                  siedzisz więc nie masz co marzyć narazie o powrocie do niej.Papatki do next razu
    • Gość: Ala Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:04
      Hahahahahahaha, ale sie ubawilam czytajac teksty soni 18. Papatki
      hahahahahahahaha!
    • las_manequinas Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 29.06.04, 14:25
      hej, soniu, odpowiedz, jakich zespołów słuchasz?

papatki.
      • Gość: ubu Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 14:37
        gdzie jest juras? myślę, że sonia by mu się spodobała :P
      • Gość: Sonia 18 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 15:05
        las maneqinqs-generalnie osrego rocka i klasyki:Gunsnroses,Metalliki,No Doubt i
        wiele innych,zależy od nastroju.Dobra spadam sie robic na bóstwo bo niedługo
        wraca mój misiaczek.Papatki
        • Gość: mm Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:19
          sonia to jakaś podpucha
          ciao, bejbe :D
          tj. papatki
          • Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:25
            tylko jej to powiedz!!!
            możesz dostać czubem albo kastecikiem.
            ;D
            • Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:15
              ewentualnie kaszkiecikiem ;)

a'propos to co jest na tym teledysku?niestety nie spotkało mnie to szczęście
              obejrzenia tego wiekopomnego dzieła.
              • dobbi Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 29.06.04, 20:14
                Kurde, zzawsze myslalam ze klasyka ostrego rocka to bandy typu deep purple, led
                zeppelin- szacunek dla obu i np. black sabbath...tu tez szacunek...ale no
                doubt??????litosci sonia, dziecino- zakladaj kaszkiecik i zmykaj bujac
                bioderkami na koncert hartkorowego stachurskiego...a nie dawaj glosu w
                powaznych dyskusjach na tematy natury powaznej rowniez
                sio sonia sio
                dżizas! skad sie taka niedorobiona panna urwala
                • Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:42
                  a kelly family może być?
                  w końcu mają długie pióra no nie?
                  ;)
                  cholera ale kaszkiecików nie noszą...
                  • tropiciel_blednego_aha Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 30.06.04, 14:05
                    dajcie Soni 18 spokuj, osobne byty tez maja prawo zyc na tym padole, miejsca wiele nie zajmuja, starczy i dla nichi ich pogladow. A ze zagubiona i nic o tym nie wie... coz swiata nie naprawicie, tak musi byc, w koncu mamy demokracje i pluralizm ;-)))))))))))). Aaaa ide szukac swojego Misia - Papatki!
                    • Gość: Klem Do Soni 18 IP: 195.245.217.* 01.07.04, 09:40
                      Soniu 18 !!!
                      Kocham Cię! Jesteś boska! Wczoraj ze znajomymi cały wieczór czytaliśmy Twoje
                      wypowiedzi o modzie (i nie tylko) i tarzaliśmy się po podłodze! Jesteś WIELKA!
                      Mimo, że ja przerabiałem to już po raz drugi tarzałem się i ja!
                      Skąd jesteś? Przyjeżdżamy po Ciebie natychmiast!!!
                      • serek.topiony Re: Do Soni 18 01.07.04, 11:33
                        na dodatek sonia to podrózniczka, raz klepie z warszawy, raz z katowic,
                        buehehehehehe!
                        • Gość: ubu Re: Do Soni 18 IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 11:41
                          no bo karierę robi, to się musi nabiegać :D
                          • Gość: julka Re: Do Soni 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:59
                            Jestem zszokowana. Od jakiegoś czsu już jestem na forum gazety, ALE DOPIERO DZIS
                            ODKRYLAM TO FENOMENALNE ZJAWISKO, JAKIM JEST SONIA 18!!!!!!!! Jak ja moglam tyle
                            lat zyc w nieswiadomosci?? Zaraz po tym jak skoncze czytac jej wszystkie posty,
                            postaram sie o rzadowe dofinansowanie badan nad tym niespotykanym obiektem.
                            Myslicie, ze premier Belka rzuci groszem?????
                            • Gość: chivas_regal Re: Do Soni 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 00:17
                              jeżeli jeszcze premnierem to może dorzuci ;)

ale coś naszej ulubienicy ostatnio nie widać...w trasie?laptoka nie dali???

a może czub jej się złamał ;)
                              • Gość: julka Re: Do Soni 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:09
                                Pomyśl, że jeśli piszesz na klawiaturze, szczsgólnie w laptopie, to możesz sobie
                                akryle połamać(o ile możesz pisać). Chyba nie chcemy, żeby Sonia z połamanymi
                                chodziła??? W telewizji to się może w oczy rzucać!!!
                              • Gość: Sonia 18 Re: Do Soni 18 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 15:00
                                chivas regal-niekażdy siedzi na dupie i pierdzi z nudów jak ty,dlatego rzadko
                                mnie widac ostatnio, a obcas sobie złamałam ostatnio w styczniu ale sie nie
                                martw ,ostatnio robiąc przegląd szafy doliczyłam sie 39 par butów więc w
                                przeciwienstwie do ciebie mam w czym chodzic,pozatym Misiaczek jak wraca z
                                wyjazdu to mi jakies nowe zawsze przywozi.Papatki
                            • Gość: Sonia 18 Re: Do julki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 14:52
                              julka-ty napisz podanie do Unii Europejskiej to może sfinansują ci implanty
                              które imitowałyby mózg bo narazie stwierdzam jego brak po przeczytaniu twego
                              wpisu.Papatki
                              • Gość: ubu Re: Do julki IP: *.acn.waw.pl 06.07.04, 18:31
                                Julka, ja Cię bardzo proszę, napisz do Unii i potem daj znać, czy odpisała :DDD
                              • Gość: aIN Re: Do julki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:32
                                gdzie jeszcze produkuje sie sonia? boskie papatki. ja chce wiecej.
                                • Gość: ubu Re: Do julki IP: *.acn.waw.pl 06.07.04, 18:48
                                  wklep w wyszukiwarce Sonia 18 i Ci wyskoczy :D głównie na modzie się zna :P i
                                  jeszcze na muzyce - rockandrollowej :P
    • Gość: uma.t Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.04, 22:17
      a najlepsze jest to ze
      niejaka "DodaNajlepszaRokowaWokalistkaRzeczpospolitejPolskiej" to plagiat
      imidżu , zachowania i stylu muzyki niejakiej Lambretty,''artystki''
      prawdopodobnie pochodzenia niemieckiego oraz autorki( ? ) płyty o wdzięcznej
      nazwie Bimbo
      • Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.crowley.pl 07.07.04, 10:08
        jłojesu!
        39 par butów się doliczyła :0 !!!
        to nasza ukochana sonia potrafi liczyć!
        jestem pełna uznania.może nawet test gimnazjalny udało jej się zdać?
        papatki;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka