zenona_laskowik 28.06.04, 13:29 Na którejś z list przebojów mialo miejsce to epokowe wydarzenie.To byla dla mnie trauma i nie mogę sie pozbierać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cybernetyk Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 18:55 WOW, śpiewająca sztuczna wagina, to już wyżyny cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 21:01 czy wam sie to podoba czy nie Doda to obecnie najlepsza rockowa wokalistka w Polsce(wiem to bo sie na tym znam) ,trzeba to jasno powiedziec:ona i jej kapela to wielka nadzieja polskiego rocka,a ty cybernetyk zmien pampersa bo sie zmoczyłes.Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan buahahahaha! IP: *.chello.pl 29.06.04, 03:14 > czy wam sie to podoba czy nie Doda to obecnie najlepsza rockowa wokalistka w > Polsce (wiem to bo sie na tym znam) ,trzeba to jasno powiedziec:ona i jej kapela > to wielka nadzieja polskiego rocka, buahahahahahahahahahahahahahahahaha hyhyhyhyhyhyhy... ty masz jakiekolwiek pojecie o muzyce i rocku? Odpowiedz Link Zgłoś
turek123 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 29.06.04, 11:33 Świetny tekst - "wiem, bo się na tym znam"!!!!;-)Soniu, a może sobie jaja robisz, bo takich tekstów nikt chyba na poważnie nie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.168. / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 00:38 Najlepsza rockowa wokalistka?Hahaha-ale sie usmiałem!!!!Ludzie ona jest beznadziejna i tak się obnosi z tym swoim fajfu..sem z Wisły, że głowa boli- pasują do siebie-imbe...cyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glus filmowiec Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:08 Juz kiedys pisalam na ten temat: DODA to dresiara, ktorej sie wydaje ze gra rocka!!! Nadzieja to ona moze jest ale na pewno nie rocka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: doda+sonia18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:19 poczytajcie sobie inne wypowiedzi soni18. ROTFL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:21 sonia 18 to doda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re:doda+sonia18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:33 buhaha! -szpila, -szpic, -kabaretki, -szorty,albo raczej to co z nich zostało, -blond włoski, -'deathmetalowe pierścionki', ....no to by się zgadzało aaa!różowe trzy szóstki mnie rozwaliły jeszcze raz ROTFL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:37 jak chcecie poczytać wywody soni to w wyszukiwarkę wrzucajcie Sonia 18. koniecznie z przerwą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: 195.245.217.* 29.06.04, 12:17 Jessu!! chivas_regal!! Wedle Twojej rady poczytałem!! Powiem tylko jedno: NIE SPODZIEWAŁEM SIĘ HISZPAŃSKIEJ INKWIZYCJI!! Jestem w takim szoku, ze trudno mi cokolwiek napisać... Ludzie! Poczytajcie! Coś niebywałego kim jest ta panna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: 80.51.79.* 29.06.04, 12:31 Kiedyś czytałam, bo się z panny nabijali na innym forum, i do dzisiaj nie mogę otrząsnąć się z tej traumy... Oczka mi z orbit podczas czytania wyszły i tak już pozostały. Trgedią byłoby dla mnie, gdyby moja córka została: 1) zakonnicą 2) faszystką 3) Sonią lub jej koleżanką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 13:24 Śrubujcie mordy żałośni discopolowcy,odrazu widać że na rocku sie nie znacie a Dodzie poprostu zazdroscicie talentu,głosu,urody i superzajebistego faceta,nie jestescie godni Dodzie i Radziowi butów czyscic,zresztą sądząc po waszych wpisach i tak byście nie potrafili bo jestescie zbyt tępi,pętaki w fiacikach i durne laski z kompleksami .Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:42 powiedz nam nasza hardcoreowa barbie czego słuchasz.ty się na rocku i byciu rockowym zajebiście znasz. więc oświeć nasze tępe głowy. żebyśmy wiedzieli co we fiatach puszczać i czym kompleksy leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 13:53 spadaj fraglesie,rockmenką trzeba sie urodzic,to jest charakter,styl bycia i życia a nie coś czego mozna sie nauczyc na forum w 5 minut.Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 13:57 a na czym to polega rockmenko?! urodzić się? to ty urodziłaś się w szpilach i kaszkiecie?!i w koszulce z różowym kozłem? no powiedz czego słuchasz nasza hardcoreówo.proszę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: 195.245.217.* 29.06.04, 14:00 chivas_regal!! Podziwiam Cię!! Że też nie masz obaw przy nawiązywaniu kontaktu z tak obcą cywilizacją... Ja się boję i siedzę cicho.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:06 tesz chcem być trendi rokówą! ROTFL!!! dążenia poznawcze pchnęły ludzkość z jaskiń ku cywilizacji.niektórzy do tych jaskiń wracają.ale nie boso tylko w...szpilach i kaszkiecie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: Wzruszyła mnie wypowiedź soni18 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 14:17 chivas-tylko ty chłopaczku jeszcze nie opusciłes jaskini i ciągle w niej siedzisz więc nie masz co marzyć narazie o powrocie do niej.Papatki do next razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:04 Hahahahahahaha, ale sie ubawilam czytajac teksty soni 18. Papatki hahahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 29.06.04, 14:25 hej, soniu, odpowiedz, jakich zespołów słuchasz? papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.acn.waw.pl 29.06.04, 14:37 gdzie jest juras? myślę, że sonia by mu się spodobała :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.04, 15:05 las maneqinqs-generalnie osrego rocka i klasyki:Gunsnroses,Metalliki,No Doubt i wiele innych,zależy od nastroju.Dobra spadam sie robic na bóstwo bo niedługo wraca mój misiaczek.Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:19 sonia to jakaś podpucha ciao, bejbe :D tj. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:25 tylko jej to powiedz!!! możesz dostać czubem albo kastecikiem. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:15 ewentualnie kaszkiecikiem ;) a'propos to co jest na tym teledysku?niestety nie spotkało mnie to szczęście obejrzenia tego wiekopomnego dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
dobbi Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 29.06.04, 20:14 Kurde, zzawsze myslalam ze klasyka ostrego rocka to bandy typu deep purple, led zeppelin- szacunek dla obu i np. black sabbath...tu tez szacunek...ale no doubt??????litosci sonia, dziecino- zakladaj kaszkiecik i zmykaj bujac bioderkami na koncert hartkorowego stachurskiego...a nie dawaj glosu w powaznych dyskusjach na tematy natury powaznej rowniez sio sonia sio dżizas! skad sie taka niedorobiona panna urwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:42 a kelly family może być? w końcu mają długie pióra no nie? ;) cholera ale kaszkiecików nie noszą... Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_blednego_aha Re: Wzruszył mnie teledysk Dody 30.06.04, 14:05 dajcie Soni 18 spokuj, osobne byty tez maja prawo zyc na tym padole, miejsca wiele nie zajmuja, starczy i dla nichi ich pogladow. A ze zagubiona i nic o tym nie wie... coz swiata nie naprawicie, tak musi byc, w koncu mamy demokracje i pluralizm ;-)))))))))))). Aaaa ide szukac swojego Misia - Papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Do Soni 18 IP: 195.245.217.* 01.07.04, 09:40 Soniu 18 !!! Kocham Cię! Jesteś boska! Wczoraj ze znajomymi cały wieczór czytaliśmy Twoje wypowiedzi o modzie (i nie tylko) i tarzaliśmy się po podłodze! Jesteś WIELKA! Mimo, że ja przerabiałem to już po raz drugi tarzałem się i ja! Skąd jesteś? Przyjeżdżamy po Ciebie natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: Do Soni 18 01.07.04, 11:33 na dodatek sonia to podrózniczka, raz klepie z warszawy, raz z katowic, buehehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: Do Soni 18 IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 11:41 no bo karierę robi, to się musi nabiegać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Do Soni 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:59 Jestem zszokowana. Od jakiegoś czsu już jestem na forum gazety, ALE DOPIERO DZIS ODKRYLAM TO FENOMENALNE ZJAWISKO, JAKIM JEST SONIA 18!!!!!!!! Jak ja moglam tyle lat zyc w nieswiadomosci?? Zaraz po tym jak skoncze czytac jej wszystkie posty, postaram sie o rzadowe dofinansowanie badan nad tym niespotykanym obiektem. Myslicie, ze premier Belka rzuci groszem????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Do Soni 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 00:17 jeżeli jeszcze premnierem to może dorzuci ;) ale coś naszej ulubienicy ostatnio nie widać...w trasie?laptoka nie dali??? a może czub jej się złamał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Do Soni 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 14:09 Pomyśl, że jeśli piszesz na klawiaturze, szczsgólnie w laptopie, to możesz sobie akryle połamać(o ile możesz pisać). Chyba nie chcemy, żeby Sonia z połamanymi chodziła??? W telewizji to się może w oczy rzucać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: Do Soni 18 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 15:00 chivas regal-niekażdy siedzi na dupie i pierdzi z nudów jak ty,dlatego rzadko mnie widac ostatnio, a obcas sobie złamałam ostatnio w styczniu ale sie nie martw ,ostatnio robiąc przegląd szafy doliczyłam sie 39 par butów więc w przeciwienstwie do ciebie mam w czym chodzic,pozatym Misiaczek jak wraca z wyjazdu to mi jakies nowe zawsze przywozi.Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia 18 Re: Do julki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 14:52 julka-ty napisz podanie do Unii Europejskiej to może sfinansują ci implanty które imitowałyby mózg bo narazie stwierdzam jego brak po przeczytaniu twego wpisu.Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: Do julki IP: *.acn.waw.pl 06.07.04, 18:31 Julka, ja Cię bardzo proszę, napisz do Unii i potem daj znać, czy odpisała :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aIN Re: Do julki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 18:32 gdzie jeszcze produkuje sie sonia? boskie papatki. ja chce wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Re: Do julki IP: *.acn.waw.pl 06.07.04, 18:48 wklep w wyszukiwarce Sonia 18 i Ci wyskoczy :D głównie na modzie się zna :P i jeszcze na muzyce - rockandrollowej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma.t Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.07.04, 22:17 a najlepsze jest to ze niejaka "DodaNajlepszaRokowaWokalistkaRzeczpospolitejPolskiej" to plagiat imidżu , zachowania i stylu muzyki niejakiej Lambretty,''artystki'' prawdopodobnie pochodzenia niemieckiego oraz autorki( ? ) płyty o wdzięcznej nazwie Bimbo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chivas_regal Re: Wzruszył mnie teledysk Dody IP: *.crowley.pl 07.07.04, 10:08 jłojesu! 39 par butów się doliczyła :0 !!! to nasza ukochana sonia potrafi liczyć! jestem pełna uznania.może nawet test gimnazjalny udało jej się zdać? papatki;) Odpowiedz Link Zgłoś