ele7 30.06.04, 16:12 ...kto ogladal?Zastanawiam sie czy sobie sciagnac, film zebral dobre recenzje a co Wy myslicie o tym filmie?Warto obejrzec?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulster Re: Symetria... IP: 217.153.80.* 30.06.04, 16:45 warto tylko zrób sobie mocną kawę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olleek Re: Symetria... IP: *.netten.pl 30.06.04, 17:03 film dobry polecam.. A jak ogladniesz to od jutra podklepujesz do mnie na bajere..heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka-robotnica Re: Symetria... IP: 217.153.29.* 30.06.04, 17:01 warto, na mnie "symetria" zrobiła niesamowite wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spartan Re: Symetria... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 19:09 Pewnie że warto, choć taki film fajniej wygląda w kinie niż w DivX. Odpowiedz Link Zgłoś
ele7 Re: Symetria... 30.06.04, 19:31 Kazdy film lepiej wyglada w kinie...;-) Dzieki, zrobie sobie mocna kawe, siadam przed komputerem i ogladam, a jutro zobaczymy czy dolacze do Waszych pozytywnych emocji...Pozdrawiam cieplutko. Trzymajcie sie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goa Re: Symetria... IP: *.gwardii.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 30.06.04, 19:44 warto dla mnie to najlepszy polski film po "Długu" więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trampek smrodek Re: Symetria... IP: *.it / 62.233.189.* 30.06.04, 20:03 pierwszy raz w kinie pobili sie gosci kiedym był na symetrii, a dla jednego znich skonczył si zupełnie jak początek filmu wyszedł z kina i prosto do suki Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Symetria... 01.07.04, 16:48 ele7 napisała: > ...kto ogladal? pewnie niejeden... > Zastanawiam sie czy sobie sciagnac, sciagnij sobie czapke na oczy!!! trzeba miec nierowno pod sufitem, zeby na forum, gdzie kazdy moze Cie namierzyc smazyc posty o sciagniu filmow z netu...moje gratulacje...gdyby Niewolski to czytal, powinien wyslac pod Twoj dom BSA nie pozdrawiam, bo mnie zajady popekaly ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarantino Re: Symetria... IP: 62.233.163.* 01.07.04, 20:33 Czytał na pewno i wysłał juz GROM,FORMOZE,czetników i git ludzi.Ele7 wymontuj twrdy dysk i uciekaj, masz juz przesrane. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Symetria... 01.07.04, 20:36 Gość portalu: Tarantino napisał(a): > Czytał na pewno i wysłał juz GROM,FORMOZE,czetników i git ludzi.Ele7 wymontuj > twrdy dysk i uciekaj, masz juz przesrane. taaa, chyba ze el7 jest polska przedstawicielka BlackWater inc w Polsce i bedzie gnoj, bo by sie koledzy mieli tluc :) Odpowiedz Link Zgłoś