sklerotycznylud 05.05.06, 14:34 kto z Was oddal juz legitymacje partyjna, a kto odda ja dopiero na dniach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacoobs Re: Pytanie do czlonkow PO, 05.05.06, 14:39 Ale dlaczego mam oddać. Wszak za najdalej trzy lata będzie to legitymacja partii, która jako pierwsza po roku 1989 będzie w stanie samodzielne rządzić krajem posiadając większość w parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Pytanie do czlonkow PO, 05.05.06, 14:41 Myslisz jakbys do jakiejs sekty nalezal. Wiara czyni cuda, ale nie w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
jacoobs Re: Pytanie do czlonkow PO, 05.05.06, 14:42 To nie żadna wiara ani tym bardziej cuda, to po prostu czysta logika. Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Pytanie do czlonkow PO, 05.05.06, 14:47 Logika rozpadu PO, wyskocz do kiosku i zakup gazety, mozee byc nawet GW. Poczytaj tam o Waszym rozpadzie. To juz koniec, tylko szczekanie sie niedobitkom z PO ostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Torys ci odpowie: jestes self-fucker, nowy klub 05.05.06, 14:40 w PE powstanie bez udzialu Polski, bo Daid Cameron raczej nie zyczy sobie, by: >> But form an alliance with the wrong people, without the right checks, and a few months from now Mr Cameron will be looking at some Sunday newspaper "news exclusive", carrying a five year old photograph of some unknown east European MEP, giving the Nazi salute to a rally of anti-Semites, under the headline: "David Cameron's new ally." << www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/04/13/blnewsdesk13.xml&view=BLOGDETAIL&grid=P30&blog=newsdesk Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Torys ci odpowie: jestes self-fucker, nowy kl 05.05.06, 14:43 Nie straszne mi obelgi, przylacz sie czlowieku do powiewu wiosny. Historyczna chwila. Bedziesz kiedys dumny ze wybrales Ojczyzne a nie POSLDowski spisek. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_trawie_glupcow Moja ojczyzna szczesliwie nigdy nie byla Polska:) 05.05.06, 14:47 A wiec sobie odpusc - i tak mamy problem, ze podobna do waszej holota objela gmine w proletariackim wschodnim Londynie(widac gniezdzacy sie w tamtejszych bedsites Polacy "sobie zaglosowali") Odpowiedz Link Zgłoś
sklerotycznylud Re: Moja ojczyzna szczesliwie nigdy nie byla Pols 05.05.06, 14:49 Tym bardziej sie przylacz, Polska natchnieniem swiata od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Moja ojczyzna szczesliwie nigdy nie byla Pols 05.05.06, 16:05 sklerotycznylud napisał: > Tym bardziej sie przylacz, Polska natchnieniem swiata od dzisiaj. =================================== Moim zdaniem opiłeś się wody z bagna albo wąchałeś klej i odebrałeś to jako świeży powiew.Świat jeszcze nie zidiociał do tego stopnia by wzorować sie na kryminalistach i oszołomach. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Moja ojczyzna szczesliwie nigdy nie byla Pols 05.05.06, 16:10 sklerotycznylud napisał: > Tym bardziej sie przylacz, Polska natchnieniem swiata od dzisiaj. Rzeczywiście, pospolity kryminalista wicepremierem to nowość w skali światowej. Nie wiem jedak, czy znajdziemy naśladowców. S. Odpowiedz Link Zgłoś