Dodaj do ulubionych

Mam Talent

21.10.12, 08:26
Chyba nie ma takiego watku, wiec osmielam sie niniejszym stworzyc :-)

Wczorajszy Mam Talent zatem!
Dziewczyny - gimnastyczki jak najbardziej zasluzenie przeszly dalej.
Bardzo jednak nie spodobalo mi sie, ze przepuscili ten zespol grajacy na baniakach i innych wymyslonych instrumentach zamiast swietnego Miaszka z pilkami. Szkoda chlopaka. Malo tego! Mysle, ze mial znacznie wiecej glosow publicznosci niz band.
Z innych uczestnikow - zupelnie nie rozumiem wczesniejszego rozplywania sie nad glosem tej blondynki Oli, ktora zmasakrowala Rihanne, a zjechanie Zatora-harfisty (przez Kozyre). Dziewczyna glos miala zupelnie przecietny, chlopak natomiast.....wprowadzil mnie w taki tolkienowski klimat, ze hoho :-)
Obserwuj wątek
    • roks30 Re: Mam Talent 21.10.12, 11:17
      Sama chciałam stworzyć ten wątek. Ja uważam tak samo jak Ty, że szkoda chłopaka z piłkami, był lepszy niż zespół, czy Chylińska zwariowała? Facet z harfą też mi się podobał, nie rozumiem Kozyry. Laska, która śpiewała miała zupełnie niedobraną piosenkę, a poza tym była niestety trochę bezbarwna.
      • irmelin Re: Mam Talent 22.10.12, 09:33
        Mieszko został bardzo skrzywdzony, litry potu które chłopak wylewa przy treningach widać było w każdym momencie jego występu :-(( Formuła programu w której 2 finalistę wybierają jurorzy jest totalnie głupia...powinny decydować smsy i kolejność pierwszy i drugi z największą liczbą głosów...bo tak naprawdę to do finału winni przejść Ci którzy zdobyli sympatię widzów, według mnie jurorzy pomagają tylko w selekcji...trudno taka formuła, ale sprzyja niestety spekulacją ze coś jest ustawione...
        • marslo55 Re: Mam Talent 22.10.12, 11:07
          irmelin napisała:
          "Mieszko został bardzo skrzywdzony, litry potu które chłopak wylewa przy treningach widać było w każdym momencie jego występu :-(( Formuła programu w której 2 finalistę wybierają jurorzy jest totalnie głupia..."
          Mnie też szkoda Mieszka, ale niestety Chylińska zawsze woli wybrać muzyka, niezależnie od tego, jak dalece niesłuszna jest ta decyzja...
          Klaudia Kulawik denerwuje mnie tak samo jak parę lat wcześniej. I kto ją ubrał w te srebrne gacie?!
    • kanna Re: Mam Talent 22.10.12, 22:46
      Mnie rozczarowało odrzucenie faceta z trampolina. Był super.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka