ala_dwa 07.11.12, 22:42 facet w tych reklamach sięgnął dna, ta reklama jest koszmarem, który pojawia się co jakiś czas w moim domu, gdy nie zdążę dopaść pilota, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 07.11.12, 23:17 kobieto histeryzujesz okropnie,calkiem udana reklama a spadac to on nie ma z czego Odpowiedz Link Zgłoś
ala_dwa Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 08.11.12, 00:33 nie histeryzuję, UWIELBIAM GO, ale reklama koszmar!!!! i zdania nie zmienię Odpowiedz Link Zgłoś
circa.about Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 08.11.12, 08:44 Też uważam, że reklama jest koszmarna - zmieniam kanał za każdym razem jak na nią trafiam. Absolutnie nie jestem przeciwnikiem aktorów w reklamach, ale jak widać na przykładzie np. Marka Kondrata, można to robić w naprawdę fajny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 08.11.12, 09:20 Co jedna reklama z Adamczykiem to gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 08.11.12, 10:11 ja tez nie !....histeryzujesz okropnie i to chyba pod roznymi nickami,hmmm skrzywdzil cie Pyjtele? Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Reklama 08.11.12, 11:39 Wg mnie każdy uczciwy sposób zarabiania pieniędzy a w tym przypadku pewnie dużych pieniędzy jest do przyjęcia. Reklama jest ok, szczególnie że nie Pan Adamczyk decyduje o jej formie,jest tylko wykonawcą a to robi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
koolair Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 08.11.12, 13:50 A mi sie wyjatkowo ta reklama podoba..Adamczyk odgrywa tam jakas role za grube pieniadze..bedac na jego miejscu tez bys chciala siegnac takiego dna.. Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Aktorzyki reklamowe 08.11.12, 15:50 Zupełne dno. Te wszystkie aktorzyki reklamowe - Kondraty, Adamczyki, Pakosińskie i cała reszta... Pieniądze to naprawdę nie wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Aktorzy 08.11.12, 16:26 > Te wszystkie aktorzyki reklamowe - Kondraty, Adamczyki, Pakosińskie i cała resz > ta... > Pieniądze to naprawdę nie wszystko... Nie Aktorzyki a poprostu Aktorzy.To jest praca,w reklamie też odgrywają rolę.Nikt nikogo nie zmusza do oglądania,od czego jest pilot.Zawiść i zazdrość to cechy którymi się chwalicie. Ja nie mam żadnych szans na takie pieniądze.Myślę że zawistnicy z forum nie chodzą do teatru. Odpowiedz Link Zgłoś
august.b-w Re: Aktorzy 08.11.12, 17:30 Chodzą, chodzą i oglądają aktorzyków reklamowych, którzy w głowach mają tylko kolejne genialne role w reklamach, a na deskach scenicznych (np. aktorzyk reklamowy Adamczyk w quasi-teatrzyku Ymka) odwalają badziewiastą fuchę. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Aktorzyki reklamowe 08.11.12, 17:52 Auguscie,normalnie zaraza z tymi "aktorzykami" www.youtube.com/watch?v=pBjn3XDs8Dk www.youtube.com/watch?v=bPXu3lU-zaw www.youtube.com/watch?v=Y2WOSwsePi4 Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Aktorzyki reklamowe 08.11.12, 18:26 szwampuch58 napisał: > Auguscie, normalnie zaraza z tymi "aktorzykami" > www.youtube.com/watch?v=Y2WOSwsePi4 Tego ostatniego "aktorzyka" ledwo poznałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 08.11.12, 18:26 Mnie się zas wyjątkowo nie podoba. Jestem zażenowana, kiedy ją widzę. Nie mam nic przeciwko występom aktorów w reklamach. Ale dobrych. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_dwa Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 09.11.12, 00:01 czytaj uważnie koolair, co napisałam gdy tylko leci ta reklama, sięgam po pilota, nie zazdroszczę mu pieniędzy, które bierze za tą reklamę, po prostu ta reklama jest wk... i uważam, że jest niskich lotów i Adamczyk robi w niej z siebie błazna, niech sobie zarabia, co mi do tego, to już kolejna jego reklama, poprzednie strawne i nie wkurzały, po tej scenie to już tylko ratka na skarpety i proszek, Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 09.11.12, 17:00 Jedna ze straszniejszych i bardziej żenujących reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 03.02.13, 06:26 Jak widać ta reklama spełniła swoja rolę---wszyscy o niej mówią) Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 11.11.12, 21:26 Podejrzewam, że aktor, który podpisuje kontrakt, aby być twarzą jakiejś marki, nie ma potem większego wpływu na to, jak ma wyglądać reklama w której zagra. Tym bardziej, że kampania zwykle trwa długo, a kolejne reklamy dokręcane są wtedy, gdy poprzednie już się znudzą i opatrzą. Lubię reklamy, ale takie które są fajne lub inteligentne. Aktorów w reklamach też lubię. Ale rzeczywiście ostatnia reklama p. Adamczyka jest po prostu niestrawna... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 11.11.12, 21:46 A ja podejrzewam, że żaden aktor nie podpisuje kontraktu bez przeczytania scenariusza reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 11.11.12, 21:57 gwiazda , dajaca swoja twarz jako "twarz marki" ma b.duze mozliwosci ingerencji w tresc reklamy , pewnych rzeczy moze sobei nie zyczyc i je zastrzec i tu to zleceniodawca dostosowuje sie do gwiazdy a nei odwrotnie Teorię ewolucji negują ci , którzy się na nią nie załapali ! Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 18.11.12, 18:51 Kiedy firma chce mieć w reklamie super-gwiazdę, to oprócz wysokiej gaży musi się nieźle czasem napocić, aby przekonać gwiazdę (szczególnie, jeśli gwiazda ma niechęć do grania w reklamach). Znam przypadek, kiedy browar przekonywał znanego pisarza do udziału w cyklu filmów reklamowych poprzez listę nazwisk innych osób, które także wystąpią w tychże reklamach. Aby pokazać, że skoro tamci się zgodzili, to znaczy, że reklama będzie trzymać poziom i nie będzie obciachem. I tak było. Pisarz jednak mimo wszystko nie zgodził się. Myślę, ze Adamczyk także miał bardzo dobry kontrakt, nie tylko od strony finansowej. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 13.11.12, 12:41 ala_dwa napisała: "facet w tych reklamach sięgnął dna, ta reklama jest koszmarem, który pojawia się co jakiś czas w moim domu, gdy nie zdążę dopaść pilota" Wszystko, czego nie cierpię w reklamach, zawarte jest w tym koszmarku z Adamczykiem. Głupkowaty Adamczyk, rzygliwa pioseneczka, zachęcanie do życia na kredyt i coraz powszechniejsza kretyńska maniera ("a teraz nasz reporter zaczepi Zwykłych Ludzi, Którzy Nie Są Aktorami, Uwierzcie Nam"). Ostatnim aktorem występującym w reklamie, który wzbudził we mnie tak silne uczucie zażenowania, był pląsający w gaciach i z kwiatkiem w zębach Zborowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Reklama ma poruszać emocje :) 14.11.12, 19:25 Widać, że tej się udaje, czyli jest trafiona :P Odpowiedz Link Zgłoś
mar_cz Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 02.02.13, 23:02 Zgadzam się w pełni z Alą, ja osobiście czuję się zawiedziona, aktor zapowiadający się na Cybulskiego naszych czasów, "dał ciała"............ ten "głupkowaty uśmiech", ta pseudo spontaniczność, rzeźnik, hydraulik..... a on ciągle ten pseudo szczery "głupkowaty uśmiech"................. BRAK SŁÓW, BRAK NUT............... a tu jeszcze żona ma karierę muzyczną robić... może znowu poleci nuta...chciałabym, chciała.................... UPADEK........ Odpowiedz Link Zgłoś
shotiba Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 15.11.12, 14:20 Jak dla mnie Adamczyk upadł po tych wszystkich komediach romantycznych. Nie sądziłem, że kiedykolwiek będzie chciał w czymś takim grać. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 18.11.12, 10:45 mnie jest zawsze jakoś trochę żal tych aktorów, którzy grają w reklamach. zawsze sobie myślę, że może maja chorą mamę. albo dziecko, i muszą zbierać kasę na operacje. serio. a ostatnio moim faworytem jest reklama jakiegoś gówna na ból gardła. blondyneczka mówi: "gdy boli mnie gardło czuję się, jakbym miała 'tam' gwoździe". robi mi się tedy tam jakoś cieplej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 20.11.12, 22:34 tiresias napisał: > mnie jest zawsze jakoś trochę żal tych aktorów, którzy grają w reklamach. zawsz > e sobie myślę, że może maja chorą mamę. albo dziecko, i muszą zbierać kasę na o > peracje. serio. Adamczyk to chyba musi zbierać kasę dla wymagającej narzeczonej;) Na chorą mamę to zbierała Tyszkiewicz reklamując odkurzacz, nie tak dawno Herman chyba na długi męża. Zawsze znajdą się jakieś potrzeby, szczególnie, gdy w grę wchodzi takie "dofinansowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
p_estka1 Re: Chciałabym, chciała... upadek Adamczyka 18.11.12, 19:00 A niby z czego miał spaść? Bo chyba nie mówisz o roli, w której z papieża zrobił zniewieściałą panienkę. Odpowiedz Link Zgłoś