Dodaj do ulubionych

Top Model 3

14.03.13, 14:23
Wczoraj po raz drugi zmarnowałam 1,5 godziny swojego życia. Dno i 3 metry mułu. Takiego silenia się na na show chyba jeszcze nigdy nie widziałam. Obiecałam sobie, że za tydzień odpuszczam. Nie będzie "do 3 razy sztuka"...
Obserwuj wątek
    • unoman Re: Top Model 3 18.03.13, 14:54
      Niechcący zobaczyłem 15 minut programu, gdzie gej atakuje słownie młode dziewczyny... Jak gej ma być opiniotwórczy widząc zgrabną dziewczynę, skoro jemu pasują męskie tyłki? Wyżywał się tylko. Rzygać mi się chce na takie programy.
      • panpietruszka Re: Top Model 3 20.03.13, 10:39
        Hahah no ja już dawno wiedziałem że to bedzie dnem i nawet nie ogladalem.
        • ankas4 Re: Top Model 3 24.03.13, 21:35
          Największy skandal , to przepuszczenie dalej dziewczyny, która choruje i wygląda jak anorektyczka, przykre to było, joanna plakała...ze chce jej pomóc...oks, ale jaki to jest teraz wzór dla innych mlodych dziewczynek,ktore po obejrzeniu programu juz kombinują:" no to skoro ona przeszła dalej, to chyba nie jedzenie nie jest złe"...
          • night_velvet Re: Top Model 3 27.03.13, 23:42
            Anorektyczka to jedno, po drugie ubieranie młodych dziewczyn w potwornie wysokie szpile, w których można połamać nogi i które są masakrą dla kręgosłupa. Po trzecie, ganianie ludzi w kostiumach kąpielowych po śniegu i jeszcze zmuszanie do kąpieli w morzu na mrozie (w zapowiedzi następnego programu) - ktoś chyba na głowę upadł.
            • jaginger Re: Top Model 3 07.04.13, 16:07
              A te idiotki to zrobią dla 5 minut nędznej sławy. To jest najgorsze.
              • uln Re: Top Model 3 11.04.13, 19:23
                Koszmarny program narażający zdrowie brzydkich kaczątek ku uciesze gawiedzi.
                Ostatni odcinek to kompletne dno i wodorosty z anorektycznym potworkiem udającym jury i głupiutkim dziołchami "fruwającymi" pod sufitem.
    • deczka2013 Re: Top Model 3 06.04.13, 17:45
      No to wreszcie nie ogladaj, jak nie bedzie oglądalności to nie zrobią kolejnego!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka