Dodaj do ulubionych

CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA

IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 10:27
Chuda jest brzydka, aseksualna, nie ma wdzieku, nie mówiąc juz o
inteligencji.Przypomina rozkrzyczna bazarówkę ze stadionu dziesieciolecia. I te
jej wypowiedzi o tym jak to w Grecji szła ubrana w spodenki w panterke i bluzke
z tygryskiem, jak to wszystkich zatkalo jak ja zobaczyli. Jak takie bezmozgowie
moglo zawrocic w glowie Piotrkowi?
Obserwuj wątek
    • Gość: łezka Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.03.02, 10:36
      ..nic dodać, nic ująć.Mam identyczne odczucia. A wszystkich zatkało jak szła
      wystrojona w "tygrysa" bo zosatli oslepieni przez te cyrkoniowe tygrysie
      oczy.Naprawdę nie wiem, jak ona może sie podobać i mam wrażenie,że poza
      barakiem BB, to wcale nie ma takiego "wzięcia, jak sie przechwala.
      Pusta jest na pewno...a żeby być latawicą, to jeszcze trzeba znależć amatorów
      na swoje wdzięki - ale takowych niestety nie posiada.
      A jakie jest zdanie Panów z forum - może my głupie baby sie nie znamy i nie
      wiemy co tak naprawdę podoba sie facetom...
      • sabina2 Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 22.03.02, 10:40
        Chuda jest goraca i nienasycona jak Afryka.
      • zdzicha Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 22.03.02, 10:45
        Otóż to, my sie na pewno nie znamy na rzeczy :)
        A wydaje mi się, ze w Grecji jest podobnie jak we Włoszech - idziesz ulica, a
        tam po obu stronach siedzą tzw. patrzacze i gapią się na każdą przechodzącą
        dziewczynę (chyba, ze jest jakąś wyjątkową poczwarą, to się nie gapią), więc to
        nic dziwnego, ze na Chudą też wybałuszali gały. A z tego, co mi wiadomo, to
        jakis czas temu, z powodu niskiego (czy nawet ujemnego) przyrostu naturalnego,
        był popyt na młode, niezamężne kobiety - potencjalne kandydatki na matki. Nawet
        jakieś profity z tego tytułu były przewidziane dla cudzoziemek.

zdrv
        zdzicha
        • Gość: łezka Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.03.02, 10:49
          ...a to już wszytko jasne - dlatego myśli o zapłodnieniu "in Grecja"
          • Gość: xxx Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.studio.tpi.pl 22.03.02, 14:22
            spałem z nia jest swietna w łóżku
      • mawyr Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 22.03.02, 11:03
        Czy meżczyzna będącna diecie nie może poczytać jadłospisu?
        a nawet powąchać niektóre potrawy (tylko !)i jak to pisze jeden PAN :
        "A cnota dziewic niewinnych,
        O spraw to, panie nad pany,
        Niech ma,zamiast wszystkich innych
        Zapach esencji rózanej..."
        • Gość: zdzisio Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: 192.168.100.* 22.03.02, 11:06
          A co to takiego menszczyzna na diecie. To to samo co wyposzczony?
          • mawyr Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 22.03.02, 11:15
            Skazany na jedną potrawę (raz gorącą,raz zimną, podawaną z łaski)
      • Gość: milusia Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.gazetaolsztynska.pl 22.03.02, 12:23
        Gość portalu: łezka napisał(a):

> ..nic dodać, nic ująć.Mam identyczne odczucia. A wszystkich zatkało jak szła
        > wystrojona w "tygrysa" bo zosatli oslepieni przez te cyrkoniowe tygrysie
        > oczy.Naprawdę nie wiem, jak ona może sie podobać i mam wrażenie,że poza
        > barakiem BB, to wcale nie ma takiego "wzięcia, jak sie przechwala.
        > Pusta jest na pewno...a żeby być latawicą, to jeszcze trzeba znależć amatorów
        > na swoje wdzięki - ale takowych niestety nie posiada.
        > A jakie jest zdanie Panów z forum - może my głupie baby sie nie znamy i nie
        > wiemy co tak naprawdę podoba sie facetom...

• Gość: milusia Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.gazetaolsztynska.pl 22.03.02, 12:27
        Gość portalu: łezka napisał(a):

> ..nic dodać, nic ująć.Mam identyczne odczucia. A wszystkich zatkało jak szła
        > wystrojona w "tygrysa" bo zosatli oslepieni przez te cyrkoniowe tygrysie
        > oczy.Naprawdę nie wiem, jak ona może sie podobać i mam wrażenie,że poza
        > barakiem BB, to wcale nie ma takiego "wzięcia, jak sie przechwala.
        > Pusta jest na pewno...a żeby być latawicą, to jeszcze trzeba znależć amatorów
        > na swoje wdzięki - ale takowych niestety nie posiada.
        > A jakie jest zdanie Panów z forum - może my głupie baby sie nie znamy i nie
        > wiemy co tak naprawdę podoba sie facetom...

Kaśka może się fizycznie podobać facetom - są różne gusty.
        Chodzi o to, że ona jest głupiutka i egocentryczna.

Pozdrawiam :-)
    • Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: 212.244.106.* 22.03.02, 11:36
      Ależ jesteście złośliwe, zawistne babole!!! przypominacie takie stare wrony
      siedzące na podwórku i obgadujące młode dziewczyny, oczywiście nie
      dostrzegające ŻADNYCH dobrych cech, tylko SAME wady. Tymczasem nikt nie składa
      się z samych wad!

Chuda jak jest, taka jest, ale chcę przypomnieć, że osoby niezbyt mądre,
      wyzywające czy wyrachowane też mają prawo do zakochania. I pozostaje tylko im
      życzyć, żeby doceniły to, co je spotkało, i żeby umiały czerpać , ale i dać
      szczęście. Choćby miało to trwać kilka tygodni.

• Gość: zdzisio Re: do metaxy IP: 192.168.100.* 22.03.02, 11:48
        Otóż metaxo, chciałbym ci uświadomić, że to forum służy właśnie obgadywaniu i
        wyłuskiwaniu złych cech uczestników BB. Nie jest to "forum sukcesu" chwalące pod
        niebiosa BB tylko właśnie forum krytyki.
        Co do prawa do miłosci to istotnie ma je każdy tylko że akurat idioci maja to do
        siebie, że położą każdą sprawe nawet taką jak zakochanie.
        • Gość: Metaxa Re: od metaxy IP: 212.244.106.* 22.03.02, 11:53
          No cóż, to ich sprawa co zrobią ze swoja miłością. W każdym razie szansa im się
          należy.

P.S. Nie zauważyłam nigdzie w tytule forum, że służy tylko do złośliwości..
          chyba, że zgorzkniałym ludziom, których na nic innego nie stać.
          • Gość: Xenia Re: od metaxy IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 12:04
            Wymien w takim razie te dobre cechy Chudej!!!Przeczytam z wielka uwagą!!!
          • Gość: A Re: od metaxy IP: *.acn.waw.pl 22.03.02, 12:14
            Metaxa:)
            witaj:)
            i wrzuc na luz:)
            popatrz na to "cale plomienne uczucie"... z przymruzeniem oka:)
            a wtedy zobaczysz... kompletnie zdezorientowanego piotrusia... i doskonale
            kontrolujaca sytuacje panne chuda:(
            dziwne co nie?
            pozdrawiam:)
            P.S.
            pamietam caly czas nasza polemike na temat ksztalcenia sie chudej... rozumiem
            twoje zdanie... ale na tym podobienstwa sie koncza (!)
            milego dnia:)
            • Gość: Metaxa Re: Od Metaxy IP: 212.244.106.* 22.03.02, 12:31
              Proponuje, żebyście wy wrzucili na luz, bo zacietrzewiacie się, z każdej strony
              plując na Młodą. Ciekawam kto wam dał prawo do osądzania jej? kto z was zna ja
              na tyle dobrze, zeby wyrokowac, ze jej zachowanie to wyrachowanie, a nie zwykla
              asekuracja, zeby znow nie dac sie zranic? Ja też kiedyś miałam 20 lat, i wiem,
              że w tym wieku człowiek jeszcze niewiele wie o uczuciach, a czasem o sobie
              samym.. Dlatego, mimo, iż nie pochwalam wyboru Piotra, to nie odbieram im prawa
              do przeżywania uczuć.
              • Gość: Belami Re: do Metaxy IP: *.bn.krakow.pl 22.03.02, 13:54
                Młoda nie ma żadnych uczuć, to panna kuta na dwie nogi. Skończmy z tą brednią,
                słabych wiecznie wykorzystywanych kobiet. Jak na nieskończone liceum Młoda za
                bardzo przemądrza się a powinna cicho siedzieć i ryć na maturę.
                • Gość: Metaxa Re: do Metaxy IP: 212.244.106.* 22.03.02, 14:17
                  Pozazdrościć umiejętności głebokiej analizy psychologicznej :)

Studenci do książek, a kobiety do garów i pieluch? >:)))

Nie pozdrawiam
              • Gość: bena Re: Od Metaxy IP: *.czeladz.msk.pl 22.03.02, 14:17
                Gość portalu: Metaxa napisał(a):

> Proponuje, żebyście wy wrzucili na luz, bo zacietrzewiacie się, z każdej strony
                >
                > plując na Młodą. Ciekawam kto wam dał prawo do osądzania jej? kto z was zna ja
                > na tyle dobrze, zeby wyrokowac, ze jej zachowanie to wyrachowanie, a nie zwykla
                >
                > asekuracja, zeby znow nie dac sie zranic? Ja też kiedyś miałam 20 lat, i wiem,
                > że w tym wieku człowiek jeszcze niewiele wie o uczuciach, a czasem o sobie
                > samym.. Dlatego, mimo, iż nie pochwalam wyboru Piotra, to nie odbieram im prawa
                >
                > do przeżywania uczuć.

Ja mam 20 lat i bardzo proszę mnie nie obrażać, że nic nie wiem o uczuciach i o
                sobie samej- nawet nie wiesz w jakim błędzie jesteś!
                • Gość: maga Re: Od Metaxy IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 14:24
                  wszyscy nie bierzecie pod uwagę specyficznych warunków, w jakich oni się znajdują; nie potępiałabym Chuhej
                  tylko za to, że jest egocentryczką i że wystawia Chemika na pokusy, ani Chemika za to, że tak szybko zapomniał
                  o swojej dziewczynie; między nimi cos niewątpliwie iskrzy, dużo ze sobą przebywają, dużo rozmawiają, są w
                  przeciwnych drużynach (co też dodaje dodatkowego smaczku) i oboje nie bardzo chyba wiedzą ile prawdy o
                  sobie pokazać, a na ile grać przed kamerami BB; raczej przychylam się do opinii Metaxy, że może uda im się
                  przeżyć cos ważnego, mimo całej beznadziejnej otoczki domu BB;
                • Gość: zdzisio Re: do Beny IP: 192.168.100.* 22.03.02, 14:32
                  Ja mam 20 lat , Ty masz 20 lat przed nami siódme niebo.
                  Bo zakochani zawsze maja 20 lat:))))))
                • Gość: Metaxa Re: Od Metaxy IP: 212.244.106.* 22.03.02, 14:41
                  Znasz takie powiedzenie "wiem, że nic nie wiem"? pewnie nie, bo i skąd.. a
                  nawet jeśli słyszałaś, to nie rozumiesz.. Dopóki ma się 20 lat, to człowiekowi
                  się wydaję, że wszystkie rozumy pozjadał. Z biegiem czasu jego poglądy sie
                  modyfikują, życie go zaskakuje i juz nie ma granitowej pewności, że zna je
                  doskonale..

Ale gratuluję dobrego samopoczucia :)
              • Gość: zdzisio Re: Od Metaxy IP: 192.168.100.* 22.03.02, 14:25
                metaxa, zachowujesz się tak jakbys chciała zawrócic nurt rzeki. Bedziemy na tym
                forum opluwać tych co na to zasłużyli i głaskac tych co sa dobrzy. I twoje
                zdanie niewiele tu zmieni.
                • Gość: Metaxa Re: Od Metaxy IP: 212.244.106.* 22.03.02, 14:44
                  I vice versa zdzisiu.. ja nie będę pluła i tego też nic nie zmieni.. albowiem -
                  mam szczeście - jestem pozbawiona typowej polskiej wady.. Nietolerancji..

Zycze milego dnia
                  • Gość: Belami Re: Do Metaxy IP: *.bn.krakow.pl 22.03.02, 14:49
                    Ja cię kręcę, ojejku, przyjmujesz pozę wielce kulturalnej pani,walczącej o
                    TULERANCJĘ w tym barbarzyńskim kraju a może chcesz zostać taką netową DR QUINN?
                    • Gość: zdzisio Re: co to jest tolerancja IP: 192.168.100.* 22.03.02, 15:00
                      Proszę szanownych Pań. Chciałbym tylko zauważyć, że TOLERANCJA nie oznacza
                      przyzwolenia dla GŁUPOTY:)))))))))
                      • Gość: Belami Re: co to jest tolerancja IP: *.bn.krakow.pl 22.03.02, 16:12
                        Jak się powiedziało A to trzeba powiedzieć i B, czyli tolerować głupotę w
                        przeciwnym wypadku jest się nietolerancyjnym.
                      • Gość: Metaxa Re: co to jest tolerancja IP: 212.244.106.* 22.03.02, 16:27
                        Jasne.. tylko przy braku definicji głupoty może się za chwilę okazać, że
                        tolerancyjni jesteśmy wyłącznie dla tych, których pochwalamy, a cała reszta nie
                        ma do tego prawa.. I to jest nieTOLERANCJA...

Pozdrawiam, szczególnie niekulturalną 20-latkę :) i życzę jej, by nie musiała
                        grać "kulturalnej pani", tylko, żeby nia po prostu była :)))
        • ellivia Czemu sluzy forum BB 22.03.02, 22:22
          Gość portalu: zdzisio napisał(a):

> Otóż metaxo, chciałbym ci uświadomić, że to forum służy właśnie obgadywaniu i
          > wyłuskiwaniu złych cech uczestników BB.
          hihihi, rozbawilo mnie to zdanie :D
          A gdzie jest regulamin forum? ;-)
          A w ktorym punkcie jest napisane, ze forum sluzy obgadywaniu. ;-)
          MYsle,że forum słuzy wyrażeniu swojej opinii na temat uczestnikow , ich zachowania
          rowniez pisaniu o tym co się sadzi o programie, o tym jakie ma on znaczenie dla
          kultury itp.
          A Twoje slowa zabrzmiały tak, jakby na tym forum jedynym celem bylo plotkowanie.
      • ellivia Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 22.03.02, 22:13
        Metaxa ma rację.
        Tez mnie sie nie podoba,ze tutaj panuje taka plotkarska atmosfera i obgaduje
        sie uczestnikow programu, wynajdujac tylko ich najgorsze cechy. Takie gadanie
        jest bez sensu; oczywiście ja nikomu nie zabraniam obgadywania (wolność słowa),
        ale moim zdaniem ,wypisywanie ,że ktos z uczestników BB jest glupi,
        niewykształcony, nieatrakcyjny itd. nie swiadczy najlepiej o piszącym.Preciez
        tak naprawde nie znamy uczestkiow, widzimy tylko fragmenty programu, a to nie
        zawsze wystarczy,żeby kompleksowo ocenic dana osobe...
        Ja nie przepadam za Chudą,wlaściwie to jej troche zazdroszczę,że Chemik się w
        niej zadurzył ( wolalabym byc na jej miejscu:), ale do glowy by mi nie
        przyszlo,żeby pisać na forum, że jest glupia i do kitu.
        Nie podoba mi sie Wasz masowy atak na dziewczyne.
        Dlatego popieram Metaxę broniacą Kaśki.
        pozdr.
        E.
    • eremka Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 22.03.02, 16:51
      Ojejku!!! I po co od razu takie słowa i takie emocje? Myślałby kto, że ta
      Chuda to jakas Twoja znajoma ;))) Oceniamy po tym, co widać. A widac, że Chuda
      jest młoda, niewykształcona, zapatrzona we własny pepek, który jawi jej sie
      wszechświatem. Jednego dnia spodobał jej sie Chemik, to robiła wszystko, aby
      kazdy wiedział o jej motylkach w brzuchu. Któregos dnia odpodoba jej sie równie
      nagle i wszyscy sie o tym natychmiast dowiedzą, a my telemianiaki będziemy to
      tutatj komentowac, oczywista! Chuda jest pusta, ma w głowie pokiełbaszone
      (nawiążę tu do jej rozmowy z okularnicą o zrobieniu sobie dziecka w Grecji) i
      nie budzi mojej sympatii, chociaż jest niebrzydka laska. ktoś jako zaletę
      Chudej podał szczerość, smiem podejrzewać, że to raczej bezmyślność, a nie
      szczerośc. A Chemik ... mam z-mięszane uczucia co do niego. Troche mi go żal -
      bo myslę, że nie miał do czynienia wiele z panienkami pokroju Chudej i
      zaskoczyło go to nagłe uwielbienie i gały wbałuszone w niego. Chemik jest
      skryty i raczej nie rzuca słow na wiatr, mało mówi, więc wbrew przysłowiu "nie
      sądź innych według siebie" doszedł do wniosku, że panna zakochała sie w nim na
      amen. A takie coś pochlebia, na bezrybiu i rak ryba, więc zaczął sie jej
      przyglądać życzliwie, oczywiście, nie tak jak my, i voila! wpadł jak sliwka w
      kompot i sie w nim tarza! Z drugiej strony inteligentny - chociaż facet -
      powinien mieć odrobinę empatii i pomyśleć, co robi swojej Weronice, zachowując
      sie jak zakochany Szekspir wobec małolaty. Suma sumarum nie podoba mi sie ta
      para mieszana.
      • Gość: mysz Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.kopernik.gliwice.pl 22.03.02, 21:42

Nie slyszalam tej slawetnej juz rozmowy o grecji ale slyszalam inne z ktorej wynikalo ze Chuda jest naprawde bardzo
        fajna osobka. Jest urocza i beztroska( na to szczegolnie mile mi sie patrzy bo wokol same spiete smutasy).
        Fantastycznie rozprawila sie z Keniem i powiedziala jemu i Frytce ze nie speclajnie podobalo sie jej ze wspolzyli jej
        pod\nosem . Bez krzykow bez wulgaryzmow, dla mnie klasa. A z Piotra nie robcie swietej niemoty opetanej przez
        diablice to smieszne..
      • Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 22:57
        eremka napisał(a):

> Ojejku!!! I po co od razu takie słowa i takie emocje? Myślałby kto, że ta
        > Chuda to jakas Twoja znajoma ;))) Oceniamy po tym, co widać.

No właśnie. Biorąc pod uwagę, że tvn montuję program według własnych potrzeb,
        tak naprawdę widać niewiele. I nie powinno to być podstawą do rzetelnej oceny.

A widac, że Chuda
        > jest młoda, niewykształcona,

Jedno się z drugim wiąże.. trudno być jakoś nadzywczajnie wykształconym, kiedy
        ma się niecałe 20 lat... ale wszystko jest do nadrobienia, szczególnie jeśli ma
        się motywację ze strony partnera... >:)))

zapatrzona we własny pepek, który jawi jej sie
        > wszechświatem. Jednego dnia spodobał jej sie Chemik, to robiła wszystko, aby
        > kazdy wiedział o jej motylkach w brzuchu. Któregos dnia odpodoba jej sie równie
        >
        > nagle i wszyscy sie o tym natychmiast dowiedzą, a my telemianiaki będziemy to
        > tutatj komentowac, oczywista! Chuda jest pusta, ma w głowie pokiełbaszone
        > (nawiążę tu do jej rozmowy z okularnicą o zrobieniu sobie dziecka w Grecji)

Wiesz, ja też chciałam mieć dziecko z facetem, który jest Arabem tylko nie
        wydaje mi sie, żeby to był dowód na to, że mam pokiełbaszone w głowie..

i
        > nie budzi mojej sympatii, chociaż jest niebrzydka laska. ktoś jako zaletę
        > Chudej podał szczerość, smiem podejrzewać, że to raczej bezmyślność, a nie
        > szczerośc. A Chemik ... mam z-mięszane uczucia co do niego. Troche mi go żal -
        > bo myslę, że nie miał do czynienia wiele z panienkami pokroju Chudej i
        > zaskoczyło go to nagłe uwielbienie i gały wbałuszone w niego. Chemik jest
        > skryty i raczej nie rzuca słow na wiatr, mało mówi, więc wbrew przysłowiu "nie
        > sądź innych według siebie" doszedł do wniosku, że panna zakochała sie w nim na
        > amen. A takie coś pochlebia, na bezrybiu i rak ryba, więc zaczął sie jej
        > przyglądać życzliwie, oczywiście, nie tak jak my, i voila! wpadł jak sliwka w
        > kompot i sie w nim tarza! Z drugiej strony inteligentny - chociaż facet -
        > powinien mieć odrobinę empatii i pomyśleć, co robi swojej Weronice, zachowując
        > sie jak zakochany Szekspir wobec małolaty. Suma sumarum nie podoba mi sie ta
        > para mieszana.

A może właśnie posiada tę odrobinę empatii i dlatego nie chce fundować swojej
        Weronice sytuacji, w której jest się z kimś, kto nas przestał kochać? nie
        przyszło Ci to do głowy?

• Gość: dd Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.chello.pl 22.03.02, 23:07
          te rozważania już nieaktualne. Chuda się po prostu Piotrkiem posłużyła.
        • Gość: Hihocik Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.future-net.pl 22.03.02, 23:13

>
          > Wiesz, ja też chciałam mieć dziecko z facetem, który jest Arabem

buahahahahahahahaha
          • Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:20
            Cóż za błyskotliwy komentarz... >:))))
          • ellivia Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 22.03.02, 23:35
            Gość portalu: Hihocik napisał(a):

No i co sie Hihocik smiejesz. To nie jest wcale smieszne , to jest powazna
            sprawa...
            Ja na przyklad bym chciala miec dziecko ze Svenem Hannawaldem i Martinem Schmittem
            tzn. z jednym albo z drugim, albo z jednym i z drugim, z kazdym po jednym
            dziecku...
            :-)

• Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 22.03.02, 23:39
              ellivia napisał(a):

> Gość portalu: Hihocik napisał(a):
              >
              >
              > No i co sie Hihocik smiejesz. To nie jest wcale smieszne , to jest powazna
              > sprawa...
              > Ja na przyklad bym chciala miec dziecko ze Svenem Hannawaldem i Martinem Schmit
              > tem
              > tzn. z jednym albo z drugim, albo z jednym i z drugim, z kazdym po jednym
              > dziecku...
              > :-)
              >
              >
              nie zapominaj o Reihardzie Hessie....powodzenia w rodzeniu...proponuje ustawić
              się pod Velikanka i czekać to może coś skapnie z jednego, drugiego albo
              trzeciego...

• Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:43
                Kto to jest Reihard Hess? a Velikanek? :O

No, mimo wszystko nie chciałabym mieć dziecka z facetem, którego nie znam
                >:))))
                • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 22.03.02, 23:46

> Kto to jest Reihard Hess? a Velikanek? :O
                  >
                  > No, mimo wszystko nie chciałabym mieć dziecka z facetem, którego nie znam
                  > >:))))

tak wymawiają niektorzy polscy komentatorzy telewizyjni nazwisko niemieckiego
                  trenera od skoków narciarskich...Velikanka to nazwa skoczni...
                  • Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:51
                    :))) nooo, ze skocznia tez nie chcialabym miec dziecka... :)))))
                    • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 22.03.02, 23:52

> :))) nooo, ze skocznia tez nie chcialabym miec dziecka... :)))))
                      czy zmierzasz krotkimi wyznaniami do tego, ze chcialabys miec ze mna dziecko???

• Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:55
                        To zależy :) od Twojej pci :)))) bo może sie w realu okazać, że jesteśmy
                        niekompatybilni ;))))) Poza tym musiałabym obejrzeć "portfolio" ;)))
                        • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 22.03.02, 23:58

> To zależy :) od Twojej pci :)))) bo może sie w realu okazać, że jesteśmy
                          > niekompatybilni ;))))) Poza tym musiałabym obejrzeć "portfolio" ;)))

płec mam kompatybilna
                          gdzie mam wyslac cv???
                          • Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 23:59
                            Możesz je zostawic na portierni w firmie... ;)
                            • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 23.03.02, 00:04

> Możesz je zostawic na portierni w firmie... ;)
                              w mojej firmie????

• Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 00:18
                                Aha :) a ten polbox to co? :)))
                                • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 23.03.02, 00:19

> Aha :) a ten polbox to co? :)))

nie widze, nie slysze, i czekam
                                  • Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 00:21
                                    Nie chce, zeby ojciec mojego dziecka nie widzial i nie slyszal, tylko czekal..
                                    na Godota? ;))))
                                    • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 23.03.02, 00:23

> Nie chce, zeby ojciec mojego dziecka nie widzial i nie slyszal, tylko czekal..
                                      > na Godota? ;))))
                                      ale jak jest uzdolniony manualnie...to już się nie liczy...
                                      juz widze, juz slysze i nie czekam, na Godota

• Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 00:25
                                        Zyczylabym sobie jeszcze, zeby odpowiadal na pytania.... >:)))))) a chociaz na
                                        jedno: wawka czy ośrodek? ;)
                                        • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 23.03.02, 00:27

> Zyczylabym sobie jeszcze, zeby odpowiadal na pytania.... >:)))))) a chociaz
                                          > na
                                          > jedno: wawka czy ośrodek? ;)
                                          Warszawa
                                          (i na kazde Twoje pytanie mam odpowiedz)

• Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 01:10
                                            W takim razie jeszcze jedno: placek czy woro? :)))
                                            • Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 23.03.02, 01:16

> W takim razie jeszcze jedno: placek czy woro? :)))
                                              Czackiego i Lwowska ( dla ulatwienia dodam, ze nie jestem od kilku lat zwiazany z
                                              mediami:):):):) bo cosik panienka "błądzi" w oczekiwaniach co do miejsca mojego
                                              zatrudnienia...

• Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 03:01
                                                Już nie panienka :) a błądzę dlatego, że zmylił mnie adres IP ;) no, ale w
                                                końcu gdzie jest powiedziane, że tylko jedna firma w wafce ma monopol na
                                                polbox??? ;)))
              • ellivia Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA 23.03.02, 00:01

> nie zapominaj o Reihardzie Hessie....

Co? Hess? Nie, on jest koszmarny, nie chce dziecka z jakims okropnym starym
                factem,
                takie dziecko byloby brzydkie ( po ojcu ) a ja chce ładne

.proponuje ustawić
                > się pod Velikanka i czekać to może coś skapnie z jednego, drugiego albo
                > trzeciego...

o ile cos skapnie, to chyba troche sniegu :)))))))))

• Gość: :) Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.man.polbox.pl 22.03.02, 23:37
      Gość portalu: Xenia napisał(a):

> Chuda jest brzydka, aseksualna, nie ma wdzieku, nie mówiąc juz o
      > inteligencji.Przypomina rozkrzyczna bazarówkę ze stadionu dziesieciolecia. I te
      >
      > jej wypowiedzi o tym jak to w Grecji szła ubrana w spodenki w panterke i bluzke
      >
      > z tygryskiem, jak to wszystkich zatkalo jak ja zobaczyli. Jak takie bezmozgowie
      >
      > moglo zawrocic w glowie Piotrkowi?

jakiś kompleksik ma panienka????
      • Gość: dd Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.chello.pl 23.03.02, 00:00
        owszem chciała mieć swoje pięć minut w bbb i ... miała co widac po ilości
        wpisów na forum.
        Tyle że teraz minę ma nieciekawą, bo nie obliczyła jaki to będzie miało
        wydżwięk wśród mieszkańców. A tu jak wiecie - chcecie czy nie - Zołza ma wiele
        do powiedzenia. No i się wypowiedziała, że Chuda już u niej straciła. Reszta
        mieszkańców jest dość ociężała w wypowiadaniu swojego zdania. I choć
        spostrzeżenia Zołzy mogą się nie podobać, to jednak decyduje się powiedzieć tu
        i tam co myśli, a wb wciąż wycina jej teksty, może są zbyt trafione? No bo po
        co gada na dużo w dodatku to co widzi? Za wygodna tam nie jest ale trochę
        ożywia to towarzystwo.
        • Gość: Metaxa Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 00:03
          A co mówi Zouza do Chudej?
          • Gość: dd Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.chello.pl 23.03.02, 00:07
            oczywiście jak to Zołza nie do Chudej a "o Chudej" - do Piotrka i Jędrka:
            że tracą u niej ludzie /tzn. Chuda?/ którzy nieuczciwie pogrywaja /przynajmniej
            cos z tym stylu. Podejrzewaja Chudą o donoszenie wb w zamian za jakieś profity
            i wykoryzstanie uczuc Piotrka do rozegrania własnych czy też grupy interesów.
            Ale to są moje wnioski na podstawie urywanych fragmentów z rozmów na
            onecie /kamery/
            • Gość: Cypisie Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.018-109-6f72653.cust.bredbandsbolaget.se 23.03.02, 02:23
              Moim zdaniem chuda to jest jeszcze straszny dzieciak ktory nie wie czego chce.
              Pozdrawiam.
              • Gość: Belami Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.bn.krakow.pl 23.03.02, 13:12
                Dla mnie choć niedokładnie oglądam BBIIIB Piotrek to sabotażysta, który
                powinien zostać ukarany za dywersję przez Wojtka Ruska z Kombo.Po sklepaniu mu
                machy skończą się sabotaże, no ale i program ucierpi brakiem mordki podobnej do
                Hugh Granta.
                Chuda to taka panienka jakich wiele chce drogo wyjść za mąż a po drodze
                pogrywać z facetami, jednym da dupy innym nie. Dla niedojrzałych chłopców
                łakomy kąsek, który później staje im nie w portkach ale w gardle.
      • Gość: Xenia Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.acn.waw.pl 23.03.02, 18:37
        Tak komplels Edypa!!! Wiem, ze i tak nie wiesz o co chodzi wiec sie nie wysilaj!
    • Gość: ktoś Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.chello.pl 23.03.02, 21:51
      To ty jesteś brzydka,głupia,jesteś garkotłukiem,guwnozjadem i pewnie blondynką.
      • Gość: Xenia Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.acn.waw.pl 23.03.02, 22:38
        Super!!! i pisze to osoba, ktora "gownojad" pisze przez "u"!!!
        • Gość: Belami Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.bn.krakow.pl 24.03.02, 05:40
          Halo, kompleks czego? Nie wiem dlaczego blond gówniary mają kompleks niższości
          intelektualnej. Może powinny częściej zaglądać do książek niż dawać dupy na
          lewo i prawo.
    • Gość: Nomad Re: CHUDA TO WYRACHOWANA PUSTA LATAWICA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 10:56
      Gość portalu: Xenia napisał(a):

> Chuda jest brzydka, aseksualna, nie ma wdzieku, nie mówiąc juz o
      > inteligencji.Przypomina rozkrzyczna bazarówkę ze stadionu dziesieciolecia. I te
      >
      > jej wypowiedzi o tym jak to w Grecji szła ubrana w spodenki w panterke i bluzke
      >
      > z tygryskiem, jak to wszystkich zatkalo jak ja zobaczyli. Jak takie bezmozgowie
      >
      > moglo zawrocic w glowie Piotrkowi?

Zgadzam się, poza tym jest cholerną egocentryczką. Mówi tylko o sobie, w jej
      wypowiedziach tak często uzywa słowa "ja" że przypomina mi tym Wałęsę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka