Dodaj do ulubionych

Ken traci pewność siebie?

IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:09
Cześć ludiki! :)

Zdaje się, że wieczorna kłótnia niezbyt dobrze podziałała na Kena. Sny to wszak
odbicie tego co kotłuje się w myślach... Do tej pory Ken śnił o kobietach (o
czym skwapliwie je informował) a dzisiaj... (Onet):

"Łukasz opowiada Pawłowi swoje dzisiejsze sny, w których występowały m.in.
kosmiczne potwory, Izabella Scorupco oraz głos Wielkiego Brata...

Później Ken śpiewa: Jestem bogiem…"

Coś mi wygląda na to, że próbuje chłopak sobie dodać animuszu... Jeszcze jest w
dobrym humorze, ale póki co Niebiescy śpią - jak wstaną to pewnie mu mina
zrzednie hiehei :)

pozdrawiam
siano
Obserwuj wątek
    • Gość: maga Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:16
      witam serdecznie,
      nie było mnie 2 dni w pracy, przez co nie czytałam forum, a tu tyle się dzieje - dzięki Tobie; bardzo miło czyta się
      Twoje posty, BB już prawie nie oglądam (czasami w nocy), ale lubię wiedzieć co się tam dzieje, a Ty to
      umożliwiasz; mam nadzieję, że Twoja misja Wielkiego Informatora nie zaszkodzi Ci w pracy magisterskiej (a swoją
      drogą z czego ją piszesz?);
      bardzo się cieszę, że Kenio dostaje po nosie, bo ignoracja tego faceta przekracza wszystkie granice;
      pozdrawiam
      maga

• Gość: siano nie na temat :) IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:27
        Gość portalu: maga napisał(a):

> witam serdecznie,
        > nie było mnie 2 dni w pracy, przez co nie czytałam forum, a tu tyle się dzieje
        > - dzięki Tobie; bardzo miło czyta się
        > Twoje posty, BB już prawie nie oglądam (czasami w nocy), ale lubię wiedzieć co
        > się tam dzieje, a Ty to
        > umożliwiasz; mam nadzieję, że Twoja misja Wielkiego Informatora nie zaszkodzi C
        > i w pracy magisterskiej (a swoją
        > drogą z czego ją piszesz?);
        > bardzo się cieszę, że Kenio dostaje po nosie, bo ignoracja tego faceta przekrac
        > za wszystkie granice;
        > pozdrawiam
        > maga

Helou Maga :)

Nie wiem czy na stołku Wielkiego Informatora długo pociągnę, bo wiadomo - mam co
        robić :). Ale tak jakoś te ostatnie dwa dni się dużo działo, że mnie wciągnęło...
        Na szczęście nie na tyle żeby rzucić w kąt pracę nad pracą hihi Zwłaszcza, że
        temat nijak ma się do całego BB... Studiuję ekonomię, a pracę piszę o
        Controllingu... Po cholerę więc zaglądam do Sękocina? A bo tak co jakiś czas
        lubię sobie zrobić break'a, a przy tym przerywam monotonię pisania :).
        Inny powód to to, że przywiązałem się do ludików na forum :)

pozdrawiam wszystkich
        siano
        • Gość: COŚ do Sianka IP: *.sap-ag.de 22.03.02, 12:54
          Sianko a moze Ci w czyms pomóc - w spr.Controlingu?

pozdr.
        • Gość: maga Re: nie na temat :) IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 13:28
          jesli chodzi o przywiązanie do ludzi na forum, to trafiłes w samo sedno, bo ja czasami odnoszę wrażenie, że BB
          jest tylko pretekstem do tego, zeby sobie miło pogadać i przy okazji powymieniać poglądy na tematy bardziej
          ogólne; mam nadzieję, że jak się skończy BB, to uda nam się spotkać na jakiejs innej stronie;
          a wracając do pracy mgr, to ja dzieliłam czas między pisaniem a grą na komputerze i to drugie zdecydowanie
          przeważało, ale ogólnie efekt był pozytywny;
          pozdrowionka
    • Gość: Asia Re: Gnida...................... IP: 213.225.62.* 22.03.02, 11:25
      A mnie sie wydaje ze on jest nie zle pierdolniety....po prostu nie moge tego
      sluchac i ogladac.... ciekawa jestem ile takich "gnid" mamy w naszym
      spoleczenstwie...........:)))))))))))))))
    • Gość: para Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.pg.com.pl 22.03.02, 11:27
      ludzie, skąd sie biorą takie typy? dzięki za siano news!
    • axl1 Re: Ken traci pewność siebie? 22.03.02, 11:31
      Drogi Siano! Jestem po raz pierwszy na forum i powiem szczerze ze
      zaskoczyliscie mnie wszyscy pozytywnie.Gdzie indziej ludzie skacza sobie do
      gardel, a tu kultura i kapitalne podejscie do tematu.Oby tak dalej!!!!
      Pozdrawiam AXL.
      • Gość: siano Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:39
        Witaj Axl! :)

Niestety i tutaj trafiają się przypadki "skakania sobie do oczu" ale nie
        przjmuj się i zostań z nami -> wystarczy odpowiednio dobrać partnerów do
        dyskusji i sensownie powymieniać poglądy :)

pozdrawiam
        siano
        • sandra2 Re: Ken traci pewność siebie? 22.03.02, 13:04
          Napisz kiedy bronisz!
          Będziemy wszyscy trzymać kciuki!!!
          BARDZO MOCNO!!!
          :)))
    • Gość: Pirx40 Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 14:50
      Tak dla jaj podam Wam tytułswojej pracy magisterskiej, którą napisałem na UŁ
      w roku akademickim 1977/78 : "Wyznaczanie parametrów kinetycznych redox
      Fe3+/Fe2+ w rozpuszczalnikach mieszanych woda-glikol etylenowy metodą
      chronowoltamperometrii cyklicznej".
      Założę się, że 99% czytających dostaje nagłego skurczu żołądka z nieodpartym
      odruchem wymiotnym.
      A swoją drogą ciekawe ( na dłuższą metę ) będzie Piotr rozmawiał z Tą "chudą
      intelektualistką". Chyba, że o wpływie zorzy polarnej i miesiączkowania
      pingwinów na rozwój buraka cukrowego w Polsce.
      BB oglądam. Dlaczego ? Nie wiem. Zapytam lekarza. Dobrze, że stać mnie na
      sanatorium.
      • Gość: milusia Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.gazetaolsztynska.pl 22.03.02, 14:57
        Gość portalu: Pirx40 napisał(a):

> Tak dla jaj podam Wam tytułswojej pracy magisterskiej, którą napisałem na UŁ
        > w roku akademickim 1977/78 : "Wyznaczanie parametrów kinetycznych redox
        > Fe3+/Fe2+ w rozpuszczalnikach mieszanych woda-glikol etylenowy metodą
        > chronowoltamperometrii cyklicznej".
        > Założę się, że 99% czytających dostaje nagłego skurczu żołądka z nieodpartym
        > odruchem wymiotnym.
        > A swoją drogą ciekawe ( na dłuższą metę ) będzie Piotr rozmawiał z Tą "chudą
        > intelektualistką". Chyba, że o wpływie zorzy polarnej i miesiączkowania
        > pingwinów na rozwój buraka cukrowego w Polsce.
        > BB oglądam. Dlaczego ? Nie wiem. Zapytam lekarza. Dobrze, że stać mnie na
        > sanatorium.

Pakuj walizy i do sanatorium ;-)
        Ja magisterkę pisałam na temat: Ascetyzm i franciszkanizm w utworach
        Elizy Orzeszkowej po 1890 roku.

Hehhheheee ;-D
        Głupio po takim temacie oglądać BB, prawda? :-))))))
        • Gość: maga Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 15:00
          Gość portalu: milusia napisał(a):

>Ja magisterkę pisałam na temat: Ascetyzm i franciszkanizm w utworach
          > Elizy Orzeszkowej po 1890 roku.
          >
          O milusia, czyżbys też kończyła polonistykę - ja pisałam nt Pierscionka z konskiego wlosia, ale to bylo w kontekscie
          teorii literatury;
          pozdrawiam
          • Gość: milusia Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.gazetaolsztynska.pl 22.03.02, 15:07
            Gość portalu: maga napisał(a):

> Gość portalu: milusia napisał(a):
            >
            > >Ja magisterkę pisałam na temat: Ascetyzm i franciszkanizm w utworach
            > > Elizy Orzeszkowej po 1890 roku.
            > >
            > O milusia, czyżbys też kończyła polonistykę - ja pisałam nt Pierscionka z konsk
            > iego wlosia, ale to bylo w kontekscie
            > teorii literatury;
            > pozdrawiam

My, filolodzy :-))))
            Pozdrawiam. Milusia
        • vwdoka Re: Ken traci pewność siebie? 22.03.02, 17:43
          Gość portalu: milusia napisał(a):

> Gość portalu: Pirx40 napisał(a):
          >
          > > Tak dla jaj podam Wam tytułswojej pracy magisterskiej, którą napisałem na
          > UŁ
          > > w roku akademickim 1977/78 : "Wyznaczanie parametrów kinetycznych redox
          > > Fe3+/Fe2+ w rozpuszczalnikach mieszanych woda-glikol etylenowy metodą
          > > chronowoltamperometrii cyklicznej".
          > > Założę się, że 99% czytających dostaje nagłego skurczu żołądka z nieodpart
          > ym
          > > odruchem wymiotnym.
          > > A swoją drogą ciekawe ( na dłuższą metę ) będzie Piotr rozmawiał z Tą "chu
          > dą
          > > intelektualistką". Chyba, że o wpływie zorzy polarnej i miesiączkowania
          > > pingwinów na rozwój buraka cukrowego w Polsce.
          > > BB oglądam. Dlaczego ? Nie wiem. Zapytam lekarza. Dobrze, że stać mnie na
          > > sanatorium.
          >
          >
          > Pakuj walizy i do sanatorium ;-)
          > Ja magisterkę pisałam na temat: Ascetyzm i franciszkanizm w utworach
          > Elizy Orzeszkowej po 1890 roku.
          >
          > Hehhheheee ;-D
          > Głupio po takim temacie oglądać BB, prawda? :-))))))
          Witaj milusiu.
          Czemu miałoby być głupio???

Pozdrawiam,
          vwdoka

PS Ja kończyłem melioracje a pisałem o wpływie zarastania na przepływ w kanałach
          otwartych - w olnym tłumaczeniu.
          vwdoka

• Gość: maga Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.lodz-wschod.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 14:57
        piękny temat, ciekawe czy jeszcze cos z tego pamiętasz; oglądam BB przede wszystkim z ciekawosci, co ludzie
        są w stanie zrobić ze sobą żeby dostać kasę i zaznać "sławy", no i przy okazji jak sobię tę sławę wyobrażają;
        trochę mi to przypomina swietny film "Dziewczyny do wzięcia" tutaj zmieniłabym jednak tytuł na "Ludzie do
        wzięcia"
        Pozdrawiam
    • Gość: xx Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 14:56
      xx
    • Gość: kubu Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.dwi.uw.edu.pl 22.03.02, 18:28
      to skoro tak sie magistersko zrobilo
      to moze ja dorzuce moja pieczen do wspolnego ogniska

;-)

wlasnie pisze prace z socjologii turystyki
      i gdybyscie sie bardzo nudzili, lub odczuwali potrzebe realizacji swoich
      dobroczynnych zapedow, to zapraszam na strone
      www.bluewave.prv.pl/ankieta
      gdzie mozecie BARDZO mi pomoc odpowiadajac na kilka pytan

profilaktycznie DZIEKUJE SERDECZNIE!!!!!

:-)))

pozdrawiam

kubu
    • Gość: Pirx40 Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 21:44
      O w mordę. Ciekawe tematy. Byłoby o czym w długie sanatoryjne wieczory pogadać.
      A w ogóle to abstrahując od zagadnień metafizycznego pietyzmu rzecz w danej
      strukturze obiektywnej ma się następujaco : jeżeli ktoś komuś coś, lub nikt
      nikomu nic, to sprawa jest cholernie prosta i nie podlega dalszej dyskusji,
      aczkolwiek podchodząc do zagadnienia z innej strony... myślę, że wątpię i to
      jest bigbrother.
    • Gość: xx Re: Ken traci pewność siebie? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 21:57
      xx
    • Gość: Yurek ken to pedryl IP: *.chello.pl 22.03.02, 23:11
      Gość portalu: siano napisał(a):

> Cześć ludiki! :)
      >
      > Zdaje się, że wieczorna kłótnia niezbyt dobrze podziałała na Kena. Sny to wszak
      >
      > odbicie tego co kotłuje się w myślach... Do tej pory Ken śnił o kobietach (o
      > czym skwapliwie je informował) a dzisiaj... (Onet):
      >
      > "Łukasz opowiada Pawłowi swoje dzisiejsze sny, w których występowały m.in.
      > kosmiczne potwory, Izabella Scorupco oraz głos Wielkiego Brata...
      >
      > Później Ken śpiewa: Jestem bogiem…"
      >
      > Coś mi wygląda na to, że próbuje chłopak sobie dodać animuszu... Jeszcze jest w
      >
      > dobrym humorze, ale póki co Niebiescy śpią - jak wstaną to pewnie mu mina
      > zrzednie hiehei :)
      >
      > pozdrawiam
      > siano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka