Dodaj do ulubionych

Zjazd Prisonmaniaków Wrocek

12.04.07, 23:24
Sobota
14.04.2007
17:00 (cholera teleexpresu nie obejrze)
Koło Fredry
Znak rozpoznawczy - PB na czole narysowany czerwoną szminką
to był taki żart
prawdziwy znak to - płytka z prisonem w ręku ;]
do zobaczyska :)))))))
Obserwuj wątek
    • hobbitfrodo Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 03:35
      będę :D
    • ira-siad Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 05:37
      Wrocek... Wrocek...
      Daleko to... Chyba tam żaden pociąg nie jeździ :P
      • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 08:49
        Obecna :)
    • ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:13
      ojej, ja też z Wrocławia, ale czy mnie mąż puści, hi hi. No i pewnie byłabym
      najstarsza, więc się chyba nie odważę:-))
      • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:25
        No przestań! Nawet się nie wygłupiaj i przychodź!! Ważne jak się czujesz
        duchem :) a fani PB i Tolkiena na zawsze pozostaną młodzi i piękni :)

Męża masz czymś spacykikować żeby Ciebie puścił. Nagraj jakiś mecz ligi
        mistrzów, czy coś podobnego i przychodź do nas.
        Ja ze swojej strony zapeniam że nie jestem żadną psychopatką, mordercą,
        gwałcicielem itp. normalna dziewczyna, żadnych obaw :D
        • ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:37
          oj tak ja bardzo młoda duchem jestem, no i dają mi mniej lat niż mam, więc bym
          nie odstawała od reszty mam nadzieję;-) Co do męża to oni tak od jakiegoś czasu
          podejrzliwie na mnie patrzy sądząc, że należę do jakiejś tajemnej sekty (jak
          zobaczył forum świątynia wentwortha millera to juz chyba przestał mieć
          złudzenia:-) A tak na poważnie, to po prostu nie wiem, czy akurat uda mi się
          wyrwać na to spotkanie, zresztą w domu mam rozszalałą dwulatkę i różnie to bywa.
          Zobaczę jeszcze, jakbym nie mogła przyjść to życzę udanego spotkanka:-)
          • hobbitfrodo Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:44
            przyjdź przyjdź :D będziemy się rozpływać nad Wentworthem :D
            • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 09:47
              O tak, tak, tak!!!!

Już się nie moge doczekać :)))))))))))))))))))))))
              • gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:25
                Jeszcze trzeba ustalić zasady panujące przez cały czas naszego spotkania!!!!

po pierwsze primo - nikt nie mówi źle o Lincolnie,
                po drugie primo - każdy zachwala Jego grę i postać serialową jak tylko można,
                po trzecie primo - nikt nie gardzi Jego gołą klatą,
                po czwarte primo - nikt nie używa 'tego' słowa, nie tylko w mojej obecności, ale
                również gdy mnie nie będzie,
                po piąte primo - nikt nie rozpływa sie za bardzo nad urodą Wenta, bo tylko ja
                tam będę fanką Doma i się wkurze, jeśli przez 3 godziny będę słyszec jedynie
                zachwalanie urody Wenta,
                po szóste primo - obojętnie co powiem o Domie, każdy się ze mną zgadza, nawet
                jeśli myślicie inaczej

no to by bylo na tyle :)))))))))))))))))))))))))
                za zlamanie choćby jednej zasady przez mnie ustalonej i wprowadzonej w życie od
                teraz, grozi wykluczenie z klanu prisonomaniaków i poczucie mojej złości na
                własnej skórze :-]
                • mendosita Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:29
                  Gugi strasznie bym chciała przyjechać i Cię wesprzeć, byłybyśmy dwie jedyne
                  fanki Doma ;0, lecz niestety Wrocek jest jakby poza moim zasięgiem :(((((
                  • gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:53
                    No też baaaardzo żałuję ale obiecuję, że będę bronić honoru naszego Doma do
                    ostatniej kropli krwi :))
                    • mendosita Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:55
                      Tylko nie bij się tam z nikim, bo ich jest więcej :D:D
                      I pamiętaj- nie daj się sprowokować, oni tylko na to czyhają ;)))
                      • mendosita Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 10:56
                        PS. Niech ktoś weżmie ze sobą aparat i porobi jakieś fajne zdjęcia, które potem
                        będzie można obejrzeć tu lub na lolumie.
                        • aniuta75 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 12:21
                          Tak zdjęcia obowiązkowe :D. Jeju jak wam zazdraszczam tego spotkania i to na
                          dodatek na rynku wrocławskim :D. Pomyślcie chociaż o nas hihihi.
                          • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 12:55
                            Zdjęcia - tak :) Ja niestety nie mam aparatu więc opadam ale mogę wam zrobić
                            zdjęcie telefonem :D

Zasady rozmawiania, obgadywania, podziwiania i potepiania każdego z aktorów PB
                            omówimy sobie na wiadomym spotkaniu. Co to za straszenie mnie wykluczeniem, co?

I nie znam strasznego słowa...
                            • hobbitfrodo Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 16:54
                              oka ja wezmę aparat :D będziemy się potem chwalić :)
                          • luczijka Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek ZASADY!!!! 13.04.07, 13:13
                            aniuta75 napisała:

> Tak zdjęcia obowiązkowe :D. Jeju jak wam zazdraszczam tego spotkania i to na
                            > dodatek na rynku wrocławskim :D. Pomyślcie chociaż o nas hihihi.

Też im tego zazdroszczę :D Ale my Delicjo nie bądźmy gorsze i zróbmy sobie
                            spotkanie w majowy weekend w Szczecinie (o ile Twoje zaproszenie jest nadal
                            aktualne :D).
                            • aniuta75 LU 13.04.07, 17:53
                              Pewnie, że aktualne :DDD. Poszalejemy sobie hihihihi.
      • aga1972 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 14:40
        eeee Ania chyba nie jestes najstarsza;) ja nie będę bo angina mnie gniecie :((((
    • cocolatka Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 12:45
      Ale macie fajnie :] Miłej zabawy!!!
      • szmegesz Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 14:48
        No, zazdroszczę Wam tego spotkania! Mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się
        wszyscy, jak Went przyjedzie do Polski !
    • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 16:05
      Ja się chce usprawiedliwić!!!
      Ponieważ mieszkam we Wrocławiu ale na tak zawnym zadupiu(przepraszam za
      wyrażenie) nie mam dojazdu. Więc albo bede tam siedzieć godzinę i czekać albo
      mogę się spóźnić 15 minut. BArdzo proszę o umożliwienie mi spóźnienia się. Bo
      jak tak bedę na was czekać to się zanudzę, usnę i nie będę ciekawym obiektem do
      rozmów :P
      • hobbitfrodo Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 16:55
        nie wiem czy juz to pisalam ale mieszkam kolo borwaru piasta, moze sie umowimy
        ze jakoś Cię zagrne??
        • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 19:02
          Ok :) B. fajnie :)
          Wysłałam Ci e-maila, przeczytaj i się dokładnie umówimy :D
          • gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 19:07
            mam pytanie :-) ile nas bedzie ??????
            • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:07
              Chyba 3
              Ja , ty i hobbitfrodo. Moze jeszcze ania.wrob sie skusi i przyjdzie :)
              • namni Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:12
                moze aniuta sie wykuruje i przyjdzie :0
    • ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:21
      Aga, no to witam kolejną wrocławiankę:-) Szkoda, żeś chora, bo byłoby nam
      raźniej na takim spotkaniu młodzieży;-) Ja niestety też nie wiem czy dotrę, choć
      miło byłoby się z Wami spotkać, ale nie wiem czy wyrobię się czasowo. W ogóle
      to fajnie, że tylu prisonmaniaków w naszym pięknym Wrocławiu mieszka, więc
      pewnie jeszcze jakieś spotkanko będzie:-))
      • namni Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 21:19
        Lubicie muzykę w stylu chillout, lounge, smooth jazz? Znam bardzo sympatyczną
        knajpkę CHILLOUT :)))

Co wy na to?
        • gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 21:44
          hehehe ja to tam do Livera bym wszystkich zabrała, no ale nauczyłam się już
          troche szanować gusta innych i że nie wszyscy lubią siedzieć przy ostrej muzie,
          głośnej tak, że własnych myśli nie słychać :PP więc znam tą knajpkę i uważam, że
          jest sympatyczna :))
          • namni Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 21:50
            No wiesz to była propozycja. Możemy przecież najpierw sobie pochodzić po Rynku
            i poszukać czegoś odpowiedniego :). NIe mam nic przeciwko ostrej muzyce
            ponieważ sama kiedyś jej słuchałam (ale troszczekę) i myślę że warto żebyśmy
            słyszały siebie i własne myśłi.
            Może jakiś ogródek?
            • gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:02
              ma być bardzo ciepltuko więc również można posiedzieć na zewnątrz ;]
              • namni Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:09
                Ok :D
                Gugi, ja mowilam ze sie moge troszeczke spoznic. Ostrzegam uczciwie, ponieważ
                mam kiepski dojazd. Zwłaszcza w weekendy. Miałam się umówić z hobbitfrodo ale
                jakoś się nie odzywa więc jestem skazana na komunikację miejską. Mogę mieć
                jedynie nadzieję że nie będzie korków...
                To do jutra do 17.00 :) znak rozpoznawczy płytka w łapce i Fredro. Zapowniada
                się bardzo miłe popołudnie :)
                • gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:11
                  spoko poczekamy a w razie czego jakby było coś nie tak to moze Ci na mejla
                  prześle nr koma hmm ????????
                  • namni Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:14
                    Hmmm...jutro się wymienimy :)
                    Zmaltretowałam przed chwilą rodzica i dostarczy mnie on w cywilizowane miejsce
                    gdzie troszkę czesciej kursuje komunikacja miejska. Więc nie przewiduję
                    spóźnienia :). Wypadków losowych jak u wszytkich nie wliczam :P
                    • gugi14 Re: Propozycja miejsca spotkania :) 13.04.07, 22:15
                      Dobra spoko luz git do jutra !!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
                      • hobbitfrodo Re: Propozycja miejsca spotkania :) 14.04.07, 07:52
                        namni nie odzywałam się bo mnie nie było w domciu :) napisałam Ci na gg :)
    • ania.wrob Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 13.04.07, 20:30
      szkoda, że tak późno się dowiedziałam o spotkaniu (ale rozumiem, że to był taki
      spontaniczny zryw:-) bo akurat mam już coś zaplanowane i nie wiem, czy zdążę :-(
      Postaram się, ale nie mogę teraz nic obiecać:-(
    • gugi14 Re: Zjazd Prisonmaniaków Wrocek 14.04.07, 07:59
      ide na zajecia a gdy skończę wsiadam w tramwaj i jadę pod hrabiego Fredro :DDD
    • gugi14 po zjeździe ;]]] 14.04.07, 19:14
      a gdzie reszta dziewuch ????????????????
      było ekstra mamy tylko nadzieję, że na nastepny raz wszystkie z wrocka się
      zbierzemy bo naprawde warto !!!! zdjęcie zrobiła hobbitfrodo ;) no więc ja
      przynamniej czekam na kolejne propozycje :DD pogoda jest idealna na piwko w
      ogródku :PP
      • aniuta75 Już???? 14.04.07, 19:24
        Co tak krótko??? No i gdzie jakaś dłuższa relacja? Ile Was było? I takie tam :P?
        • gugi14 Re: Już???? 14.04.07, 19:33
          no jedno piwko 2 godzinki :) była tylko hobbitfrodo innym coś tam wypadł ;] ale
          bardzo sympatycznie było :))))
          moze za godzinkę bedziesz na czacie to poplotkujemy :]] bo ja gdzieś koło 20:30
          wstąpię na pół godzinki :>
          • gugi14 Re: Już???? 14.04.07, 19:34
            a hobbitfrodo ma na komórce tapete z Wentem :PPPPPPPP
            • aniuta75 Re: Już???? 14.04.07, 20:40
              No niestety wychodzę zaraz z domu, więc kiedy indziej mi opowiesz. Ale co?
              Tylko we dwie byłyście??
              • namni Re: Już???? 14.04.07, 20:57
                Ja nawaliłam :((( i jest mi z tego powodu strasznie przykro :((((
                Odrobię w naturze ;(

Chlip, a tak chciałam Was poznać...:(((((((((
                • gugi14 Re: Już???? 14.04.07, 23:27
                  hehe no bedzie jeszcze na pewno nie jedna okazja :)) wakacje nadchodza, słońce
                  będzie grzało, długie dni :) za jakis czas na pewno się spotkamy :)
                  • hobbitfrodo fotka 15.04.07, 13:39
                    fotoforum.gazeta.pl/5,2,hobbitfrodo.html
                    a to my :D
                    • aga1972 Re: fotka 15.04.07, 13:51
                      dzięki za fotki:)
                      ja niestety jak tak dalej pojdzie z moja angina to do 3 sezony sie nie wylecze:(
                      Dajcie znac jak bedzie nastepne spotkanko
                      pozdrówka:)))
                    • agamasia Re: fotka 15.04.07, 13:52
                      No cześć dziewczyny, a za wami Kellerman (ten w okularach), pewno dowiedział
                      się o zjeździe :D Firma jest wszędzie!
                      • hobbitfrodo Re: fotka 15.04.07, 14:08
                        taaak trzeba mieć się na baczności :D
                        • ania.wrob Re: fotka 15.04.07, 18:09
                          no to widzę, że miło było:-)) Ja niestety tak jak przypuszczałam nie wyrobiłam
                          się czasowo, ale może następnym razem reprezentacja wrocławskich prisonmaniaków
                          będzie nieco większa:) Aga zdrówka życzę.
                          • aniuta75 Re: fotka 15.04.07, 18:19
                            No dwie laski na wrocławskim rynku to musiało być nielada wydarzenie :DDD.
                            • mendosita Re: fotka 15.04.07, 19:53
                              Jakie ładne zdjęcie :)
                              Też Wam zazdraszczam tego spotkania i chętnie wybrałabym się na jakieś kolejne.
                              • milka323 Re: fotka 15.04.07, 22:09
                                urocza fotka :P. a teraz ktora jest ktora? <lol>.
                                • gugi14 Re: fotka 15.04.07, 22:17
                                  hehe zgaduj :PP
                                • hobbitfrodo Re: fotka 16.04.07, 11:20
                                  już naprawiłam podpis :D
                      • aleska Re: fotka 15.04.07, 20:20
                        łomamo, też mi się gostek w niebieskiej koszuli od razu z Kellermanem
                        skojarzył:D
                        • gugi14 Re: fotka 15.04.07, 20:41
                          no w sumie mialyśmy nie mówić ale to naprawdę on i rację mieli Ci, ktorzy
                          myśleli, że jednak Ci w maskach przybyli by uratować go a nie zabić :))
                          powiedział, ze przygotowuje sie do krecenia tej 3 serii i czuje sie dobrze i
                          pozdrawia Was wszystkich :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka