Dodaj do ulubionych

" Byc antykomunista jest zle ! "

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:43
Zauważyliscie ?
Polityk SLD w Faktach z 26.07 mowi o Ananiczu :
" to zajadly antykomunista , ma na swoim koncie powazne czystki wsrod ludzi
lewicy , nawet nie je czerwonego ( ... chyba miesa ale nie doslyszalem ) , bo
mowi ze nienawidzi tego koloru "
Zdebialem ! Ananicz ma wiec wlasciwe podejscie do komunizmu i komunistow ,
takie jakie powinien miec kazdy szanujacy sie Polak i jakie mam np ja .
A jakie zatem podejscie do komunistow ma ow polityk z sld , jakie uwaza za
poprawne. Ow Polityk uwaza ze to zle ze jest sie antykomunista , wiemy
przeciez ile dobrego ow cudowny system przyniosl dla Polski przez 50 lat . Do
tego frajersko ujawnia ze rzezcywiscie wielu Polakow ma racje laczac nawet
dzis SLD z KOMUNISTAMI . A tylu ludzi udalo sie juz nabrac ze to jednak cos
innego ! Dla przypomnienia SLD wyodzi sie z PZPR ! PZPR - SDPR - SLD .
Pamietajcie o tym . W SLD wciaz aktywnie dizlaja ludzie z PZPR . Ludzie z
takiego rozdania nie nmoga byc w porzadku i myslec jak ludzie a nie jak
czerwone pazerne swinie . I jeszce powiem cos za co z 20 lat temu mozna bylo
trafic do wiezienia i o powiedzeniu czego zapewne wielu ludzi potajemnie
marzylo czy nawet trafialo do cel . Piepszyc Komunistow ! Pamietajcie skad
przychodzicie Polacy i od kogo najbarzdiej cierpieliscie . Nie dajcie sie
omamic SLD !
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaz Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.man.czest.pl 27.07.04, 22:33
      Najlepszy antykomunista to taki, co od razu leje w mordę. Komunistę!
      A ty jak sądzisz?
      • Gość: mahoney Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:56
        tzn nie rozumiem wg ciebie komunisci sa ok takk ?
    • Gość: grzdacz Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:20
      Czego wymagac od tych z SLD. Z okazji 22 lipca byly jakies nieoficjalne obchody
      i taki kretyn jeden z drugim mowi, ze on owszem przychodzi bo to swieto jego
      mlodosc jego ojczyzny, a Sekretarz Duduch (ktory budzi u mnie odruch wymiotny)
      mowi ze PRL miala wiele dobrych stron, ze nie mozna potepiec. Mam nadzieje ze
      najblizsze wybory zmiota to scierwo z powierzchni ziemi.
      • Gość: mahoney Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:07
        kurna czerwone nawet obchodza dalej swoje swieta , nie wierze !
        • Gość: mahoney Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:12
          a poza tym nie rozumiem naprawde jak mozna nie potepiac prl ,
          a dyducvh sekretarz wyszkolony w komunie dobrze wie jak gadac z ludzmi jak im
          wciskac swoj kit , wiec mowi zeby nie potepiac w czambul bo przeciez bylo duzo
          dobrych rzeczy , denerwuje mnie takie wciskanie ciemnoty , bylo duzo dobrych
          rzezcy , co dyduch moze prl im je dal , palancie , bylo duzo dobrych rzeczy bo
          i tylko wylacznie dzikei staraniom sie na jakis cel pojedynczych ludzi co nie
          czekali az ktos im pomoze tylk cos robili i tu nie ma zadnej zaslugi systemu ,
          system tylko niszczyl
          • Gość: tatanka_iotanka Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:05
            ja też tego nie rozumiem :/
            mam wrażenie, że jakby w Polsce następiła nagła zmiana ustroju, np. na
            monarchię absolutną, już na drugi dzień okazałoby się, że wszyscy dotychczasowi
            towarzysze mają pochodzenie szlacheckie, a monarchia jest ustrojem o którym od
            dawna marzyli...
            nie rozumiem jak można ufać ludziom, którzy przez 50 lat mówili, że komunizm
            jest fantastycznym ustrojem, a potem jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
            twierdzą, że demokracja jest wspaniała...
            ja dlatego nie oglądałam transmisji z wejścia Polski do UE i pogrzebu
            Kuklińskiego - nie mogłam znieśc tej obłudy. Przemawiającego Kwacha i Oleksego,
            którzy bezczelnie mówili o "wspólnym wysiłku i wspólnej walce o wolną Polskę"...
            nóż się w kieszeni otwiera...
    • Gość: lenny Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:03
      Mahoney sorry,zwracam honor bo dotąd myślełem,że jesteś lewakiem.Jeszcze raz
      sorry.
      • Gość: mahoney Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:19
        wiesz nie wiem kim jestem ale napewno antykomunista i anty sldowcem ,
        pzdr
    • Gość: doradca a Kim.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:12
      a Kim Jong Il (Korea Północna) siedzi i cieszy sie na widok nowych swoich
      kadr....
    • Gość: Liberał Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.crowley.pl 29.07.04, 15:48
      Określenie "komunista" to obelga dla uczciwego człowieka
      Podobnie jak faszysta zresztą
    • Gość: Obserwator Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: 62.29.137.* 30.07.04, 10:25
      Jedyne, czego ten cytat dowodzi, jest że taki Ananicz identyfikuje SLD z
      komunistami – nie, że czyni to samo SLD.Dostrzegłbyś to sam, gdyby twoja logika
      i jakość myślenia nie pozostawały na poziomie gramatyki i ortografii.

P.S. Nie odpowiadam, nie dyskutuję z prywatnymi fobiami: zgodnie z nickiem
      Obserwator sygnalizuję tylko, gdy głupota jakiegoś wątku staje się już zbyt
      porażająca.
      • Gość: mahoney Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:19
        Polityk SLD w Faktach z 26.07 mowi o Ananiczu :
        " to zajadly antykomunista , ma na swoim koncie powazne czystki wsrod ludzi
        lewicy , nawet nie je czerwonego ( ... chyba miesa ale nie doslyszalem ) , bo
        mowi ze nienawidzi tego koloru "

ech obserwator gdybys ty nie tylko obserwowal ale tez i widizal ,
        wnisokuje ze lubisz sld , bo tak zaciekle ich bronisz ,
        ale niestety to sa komunisci ,
        nie da sie , niezaleznie od tego jak bys krecil to on zawsze ma swoj rodowod w
        pzpr , nawet dzis dziala w nim wielu ludzi ktorzy brali udzial w mordowaniu
        narodu w prlu , taki oleksy , miller , nawet kwasniewski swoja droga szanowany
        przezemnie prezydent no ale komuch ,
        teraz tak ,
        nie musiz krecic jak to wy komuchy czynicie ,
        i tak wiekszosc Polakow identyfikuje sld z komunistami ,
        nie uda sie wam nas oszukac ,

cytat , powoli zebys sie nie zagrzal ,
        Ananicz jak wiekszosc Polakow identyfikuje sld z komunistami ,
        i poniewaz wie jakie to sa czerwone swinie i jak zly dla Polski byl to system
        pogardza nimi i tym systemem ,
        jak mozna myslec inaczej ?

pytanie zasadnicze cieniasie nie wchodzacy w dyskusje ,
        czy wg ciebie komunizm byl dobry ?
        dwa czy nie ejst prawda ze wielu dzialaczy z komunizmu siedzi dzis w sld i
        czy nie ejst to dwuznaczne moralnie skoro ci sami ludzie na rozkaz Moskwy
        mordowali i uciskali kiedys moich rodakow ?

sld identyfikuje swoja partie z komunizmem , jak widac z zalaczobnego cytatu na
        gorze ,

dlaczego , wyraznie widac w cytacie jaki jest stosunek sldowca do Ananicza i
        tego co on ananicz wyznaje a wiec wynika z tego takze jaki on sam ow sldowiec
        ma stosunek do tego co Ananicz wyznaje a ma on ow sldowiec stosunek zgola
        odwrotny do tego co mysli Ananicz ,

1.jezeli mowi ze Ananicz jest antykomunista i do tego zajadlym i mowi to w
        pejoratywny sposob znaczy to nie mniej ni wiecej ze on ( sldowiec ) uwaza ze
        byc antykomunista jest zle , czyli ze lepiej byc komunista , wyraznie czuc tu
        miete pana z lsd do komuny ,
        podwaz to

2.jezeli dodaje zaraz ze Ananicz ma czystki wsrod ludzi lewicy , znaczy to ze
        bezposrednio laczy ich lewicowcow z komunistami , a ci lewicowcy to dzis
        glownie sld

3.pan z sld lubi kolor czerwony co znaczy ze lubi komunizm , ktory byl kolorem
        tego ustroju , pan z lsd nie rozumie jak mozna nie " jesc czerwonego "

w wypowiedzi pana z sld wyraznie widac po ktorej stronei jest , po stronie
        komunizmu , lewicy , czerwonych , on to wszytsko laczy , a wiec pzryznaje
        niejako ze Polacy maja racje i lacza sld z komunistami ,

siedzicie w bagnie panie i panowie z sld , kazdy ruch to wiecej blota na sobie
        i gruba dupa coraz barzdiej na swoim miejscu czyli na dnie bagna

poza tym myslisz cieniu ze jak mnie obrazisz to ja sie przestarsze i nie wywine
        cio agrumentem ze przestane pisac ze zamkniesz mi usta , strasznym hakiem ze tu
        albo tu jest moze i nie gramatycznie , choc ja tak nie sadze , moze czasami ale
        najwazniejsza jest tresc

czysta glupia metoda na zrucenie uwagi na forme a nie na tresc urz ( sic! )-
        mozesz sie teraz juz wypowiedziec , no uzyj sobei bo pewnie nic innego zrobic
        nie umiesz

a teraz cieniu wykaz mi gdzie glupota tego watku staje sie juz zbyt porazajaca ?
        w tej mojej pierwszej notce cvzy moze w reszcie odpowiedzi forumowiczow ?
        gdzie ta glupota stala sie zbyt porazajaca , diokladnie ? wykaz
        zarzucasz mi cos co sam masz , starsznie cienkie !
        moze jako Polak nie mam prawa bronic swojego narodu przed taki swiniami jak te
        komunisty , moze nie mam prawa ja iwleu innych mowic ze komunizm byl zly kiedy
        wiemy ze byl zly i wiemy ile szkody wyrzadzil Polsce , a mzoe ty myslisz
        inaczej , hę
        mzoe sld nie wywodzi sie z pzpr , to prosta linia , zadne tam brabie idealow
        tylk op przeksztalcenia parti z pzpr w sdrp w sld ,
        czy nie ma tam w sld wielu ludzi z komuny ?
        • Gość: Obserwator Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: 62.29.137.* 13.08.04, 15:50
          Wiesz, od kogoś, kto plecie takie piramidalne bzdury, jak ty – że Oleksy,
          Miller i Kwasniewski mordowali ludzi – trudno oczekiwać zrozumienia tak
          skomplikowanej kwestii jak ta, że cytowany polityk SLD odnosi się.do języka,
          jakim posługują się tacy ludzie jak Ananicz, co nie znaczy, że się z nim
          zgadza. Nie wymagam więc tego od ciebie, jak nie wymagałbym od absolwenta
          szkoły specjalnej rozwiązywania równań trzeciego stopnia (może to zresztą wcale
          nie tak odległa analogia ;-)): dodam tylko, że lubię spotykać
          takich „oponentów” jak Ty – może źle to o mnie świadczy, ale wasza głupota,
          ignorancja tudzież całkowity brak logiki bawi mnie i podnosi samoocenę. Tu
          wyjaśnienie: ten akurat wątek stał się głupi nie do zniesienia już od chwili,
          gdy go założyłeś, a z każdą twoją kolejną wypowiedzią robi się jeszcze głupszy.
          EOT i ignor więc, Profilowany Oszołomie Absolwencie Zawodówki; odnosisz zapewne
          tyle samo sukcesów w życiu, co w takich debatach w sieci, ale że w tym drugim
          przypadku jednak lepiej się możesz wyżyć, zostawiam wątek, żebyś bez przeszkód
          mógł wylać nań kolejny strumień swego nieartykułowanego bełkotu. Wiń za swoje
          niepowodzenia życiowe „komunistów”, a pewnie też Żydów, masonów i cyklistów,
          poczujesz się lepiej: zostawiam cię więc z tą swoistą psychoterapią.

Aha, jeśli poczułeś się urażony tym, co napisałem: to była lekcja. Poświęcasz
          ten (i zapewne nie tylko ten) wątek sianiu nienawiści, wyzywasz ludzi od świń,
          oskarżasz ich i szufladkujesz bez dowodu, więc nie dziw się, ze i ciebie ktoś
          sprowadził do parteru; podobnie ostro, ale z większą klasą (co nie było zresztą
          wielką sztuką :-)).
          • Gość: mahoney Re: " Byc antykomunista jest zle ! " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:57
            no prosze odezwalo sie ,
            cale dwa tygodnie mysalo nad riposta ,
            no madralo , mnie chodzi tylko o to ze jezeli ktos mowi ze nazwanie komunistow
            swiniami to zle , to nie ma z nim o czym gadac kiedy nie rzoumie podstawowych
            prawd ,

oleksy miller i kwasniewski moze nie mordowali ludzi ,
            nie o to mi chodzilo , chodzilo o to ze przez swoje decyzje psuli zycie moich
            rodakow , i moze nawet paryu z nich przez millera ponioslo smierc ,
            chodzi o to kmiotku ze brali udzuial w machionie smierci , jaka byl komunizm a
            wiec czesciowo ponosza wine za swoje czyny

to wiadomo ze polityk sld odnosi sioe do jezyka ktorego uzywa ananicz i sam sie
            z nim nie zgadza , ech cieniasie , trudno zeby sie zgadzal z tym zeby o jego
            partii mowionio pejoratywnie czerwoni czy zeby uizywal do okreslenia jej
            pejoratywnych okreslen jakich uzywa ananicz , no i co z tego , ananicz uzywa
            wlasciwego jezyka jezeli chodfzi o okreslenie tych komunistycznych swin , no
            jak o nich mowic inaczej niz czerwoni ewnetualnie mordercy , swinie , no chyba
            ze ty sie z tym nie zgadzasz nio to bysmy juz wiedzieli skad wyplywa twoj
            defekt umyslowy , ale moze mozna to wyleczyc np poprzez ogladanie zbrodni
            komunistow z czasow prl ,

daruj sobie obrazanie mnie bo jestes tak cienki ze sam sie osmieszasz

wasza ignmorancja to znaczy kogo ?

tak twoje zycie to musi byc pasmo klesk skoro musisz sobie pdonosic samoocene
            wynajdywaniem ludzi ktorzy w twoim mniemaniu sa gorsi od ciebie , smieje sie
            taki obserwator bo mysli ze wpadl na kogos glupszego od siebie i czuje sie
            lepszy w koncu tylre czasu na to czekal , wiec w koncu nie jest dupa ach ! :)
            tyle ze okazuje sie ze ten glupszy od obserwatora okazuje sie byc lepszy no i
            obserwator biedna myszka ma po dupiedwa razy heeheheh

i nie rob sobie analogii z ludzmi specjalnej troski bo to niealdnie a poza tym
            sa oni madzrejsi od ciebie ,

watek byl glupi od mamoentu jak go zalozylem , eh sam wystawiasz sobie ocene ,

no i tego szefie miszczu moj obserwatorze dziekuje za lekcje , dziekuje , kurde
            naprawde dziekuje no jak mam to oddac slowami ze dziekuje , zaoamietam ta
            lekcje tyle madrosci z niej dla mnie i dla innych plynie , o obserwatorze ty
            krynico madrosci ,

pozatym co najwazniejsze kmiotku ,
            nie wyzywam ludzi od swin , tylko komunistow a to to samo ,
            jak tego nie rozxumiesz to jezscze dluga edukacja przed toba ,

nie wmawaij mi ze gdy cos mi sie nie udaje to winie za to komunistow ,
            a juz na pewno zydow czy innyhc , nop jak masz cos tajiego ze winisz za swoje
            bledy oinnych to to jest chodoroba wiesszz ob , tosie leczy
            ja komunistow nie winie tylko zauwazam jak nas mordowali , wyzyskiwali ,
            gnebili , jezeli dla ciebie zauwazanie tego to winienie ich za swoje cos tam co
            mi moze sie nie udac to no to nastepny punkt ze nie ma z toba o czym gadac

i gdzie ty mnie kmiotku sprowadziles do parteru , nop gdzie , to smieszne ty
            mnie, juz nie przeinaczaj rzeczywsictosci jak to komuchy lubia bo sam sie
            osmieszasz jakto juz napsialem ,

ani mnie nie sprowadziles do parteru anio nie bylo to ostre byles cienki i nci
            nigdzie nie mailes racjki , sam o tym dobrze wiesz , nie udawaj , nie zgrywaj
            wielkiej paly obserwator bo ci jeszcze nie staje , ech szkad sie wzierles
            kmiotku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka